Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна Площадка 3

+4
Изука Йоши
Намара Конахи
Фуджисала Ичиро
Хитачи Ямато
8 posters

Страница 2 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Empty Re: Тренировъчна Площадка 3

Писане by Хитачи Ямато Съб Дек 12, 2009 12:49 pm

Генинът успя да се задържи във водата , чакра контролът му отслабваше и трябваше да е много внимателен , за да не потъне в ледено студената вода .
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/10)

Върнете се в началото Go down

Писане by Фуджисала Ичиро Съб Дек 12, 2009 2:44 pm

Ичиро продължи да концентрира чакра в краката и да я изтасква,за да се задържи над водата.Ичиро правеше бавно и сигурно крачки като на всяка крачка проверяваше чакрата останала в краката му и ако беше твърде малко поставяше още,за да не падне,а ако беше твърде много премахваше малко,за да не разплиска водата и да падне.Ичиро направи още една крачка на пред и преда да направи следвашата застана на езно място като затвори очи и започна да търси своята скрита чакра,която беше дълбоко скират в него.Момчето си мислише за много неща през това време и се опитваше да намери скритата си чакра като събираше чакрата си и я пращаше във краката.Продължи да праща чакра в краката и почти беше намерил останалата срита чакра в тялото си.Момчето си отвори очите като погледна към едно дълечно дърво,което седеша на едно малко островче в езерото и имаше страхотна полянка,а дървото правеше голяма сянка.Ичиро реши да се придвижи пж вода до островчето и така да усвой ходенето по вода.Момчето направи знак и концентрира вече събрата си чакра и започна да я изтласка и .........
Фуджисала Ичиро
Фуджисала Ичиро
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Male Зодия : Телец
Брой мнения : 432
Точки от Коментари : 589
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ДОБРИЧ

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Left_bar_bleue3/10Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Empty_bar_bleue  (3/10)

Писане by Фуджисала Ичиро Съб Дек 12, 2009 8:11 pm

Фуджисала Ичиро написа:Ичиро продължи да концентрира чакра в краката и да я изтасква,за да се задържи над водата.Ичиро правеше бавно и сигурно крачки като на всяка крачка проверяваше чакрата останала в краката му и ако беше твърде малко поставяше още,за да не падне,а ако беше твърде много премахваше малко,за да не разплиска водата и да падне.Ичиро направи още една крачка на пред и преда да направи следвашата застана на езно място като затвори очи и започна да търси своята скрита чакра,която беше дълбоко скират в него.Момчето си мислише за много неща през това време и се опитваше да намери скритата си чакра като събираше чакрата си и я пращаше във краката.Продължи да праща чакра в краката и почти беше намерил останалата срита чакра в тялото си.Момчето си отвори очите като погледна към едно дълечно дърво,което седеша на едно малко островче в езерото и имаше страхотна полянка,а дървото правеше голяма сянка.Ичиро реши да се придвижи пж вода до островчето и така да усвой ходенето по вода.Момчето направи знак и концентрира вече събрата си чакра и започна да я изтласка и .........

Моля ви отговорете това е четвъртият ми пост за чакра молд 2 вижте по-нагоре и на другата страница,ако не вярвате
Фуджисала Ичиро
Фуджисала Ичиро
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Left_bar_bleue3/10Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Empty_bar_bleue  (3/10)

Писане by Хитачи Ямато Съб Дек 12, 2009 10:18 pm

you got it ! Чакра Молд lvl 1 + 2 воля + 1 интелект !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Фуджисала Ичиро Нед Дек 13, 2009 10:43 am

Беше топло и слънчево утро вятъра леко повдигаше листата от земята и вееше тези,който са на дърветата.Земята беше покрита с роси и беше влажна.Земята беше леко навлажнена от росата и се подаваха леко стъбла на цветя.Слънцето тъкмо беше изгряло и сянката му падна на близката планина като се получи страхотна гледка.Преди слънцето да изгрее напълно от сянката се появи Ичиро Фуджисала.Момчето си търкаше очите и се прозяваше широко.Личеше си че момчето е станало много рано,за да дойда на площатката,за да тренира.Ичиро се огледа като започна да се разсънва видя,че няма никой на тренировъчната площатка и реши,че това е страхотен момент да тренира.Още не беше закусвал и реши да похапне,за да има сили за тренировката.Ичиро свали раницата от гърба си и застана под едно дърво.Отвори раницата и извади един рамен в кутийка и малко мляко.Ичиро започна да похапва като се загледа в дърветата като толкова му се спеше,че си помисли,че между дървета има нещо,но момчето не му обърна внимание и продължи да закусва.Ичиро беше готов със закуската си като прибра всичко в раницата си и я сложи до едно дърво.Момчето се изправи и вече трябваше да започва с тренировката си за цел си постави да научи Sanzengarasu no Jutsu.Момчето направи знаците за джуцото като съсредоточи чакрата си и се опита да призове много гарвани.Бумм силен пушак се разнесе на арената.Момчето се усмихна и си мислеше,че е успяло,но беше сгрешл.На арената се беше появила само един гарван и той изчезна преди да го погледне целия.Усмивката на момчето се изпари от лицето му.Ичиро отново направи знаци за Sanzengarasu no Jutsu и започна да концентрира чакрата си като затвори очи.В продължение на няколко минути момчето беше много концентрирано и изведнъж си отвори очите и направи последния знак като извика Sanzengarasu no Jutsu като чакрата му излезе и покри тялото му и започна да се върти около него.Изведнъж чакрата се скри и гъст бял дим покри тренировъчната площатка.Момчето щеше да се усмихне,но реши да не се отпуска като направи знак и пренасочи чакра.Димът започна да се дърпа настрана и момчето видя,че има няклоко гарвана.Момчето се опита да ги задържи,но не успя за дълго и те изчезнаха.Ичиро нямаше намерение да се предава лесно.Момчето направи знаци за Sanzengarasu no Jutsu и започна да концентрира чакрата си отново.Лека усмивка си пролича на лицето му,явно вече беше готов.Момчето каза на ум Sanzengarasu no Jutsu като отново гъст бял дим закри тренировъчната площатка и щом задуха по-силен вятър димът се разнесе и момчето видя,че гарваните са станали много повече от предишните,но ги задържа много по-кратко от миналия път,но не момчето не се притесни,защтото миналия път гарваните бяха много по-малко от сега и реши,че затова ги е задържал толкова много,а сега бяха много повече и затова ги е задържал така малко.Момчето се задъха като в главата му се въртяха мисли,че ще усвой тази техникта много трудно.Ичиро малко си почина като размишляваше през това време.Стотици мисли се въртяха в главата му.Една мисъл беше много по напред от другите това беше мисълта за неговият вълк.Момчето постояно си мислише за вълка си и реши да започва тренировката и щом свърши да се върне при вълка си.Ичиро отново направи знаци за Sanzengarasu no Jutsu като концентрира чакрата си със затворени очи.След известно време си отвори очите и извика Sanzengarasu no Jutsu като още по гъст бял дим покри тренировъчното поле и момчето неможеше да види нищо.Вятъра разнесе белият дим на всички страни момчето видя,че е оградено от гарвани,но внезапно те изчезнаха и отново момчето бе покрито от белия дим.Щом се разнесе гъстия бял дим момчето падна на колене,а след това се струполи на земята,явно чакрата му се бе изчерпала и трябваше да я въстанови чрез почивка.
Фуджисала Ичиро
Фуджисала Ичиро
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Нед Дек 13, 2009 3:20 pm

Генинът призова един голям облак от пушек - нищо повече !

ПС: закво си саморазказваш ?!
" Бумм силен пушак се разнесе на арената.Момчето се усмихна и си
мислеше,че е успяло,но беше сгрешл.На арената се беше появила само един
гарван и той изчезна преди да го погледне целия. "
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Дек 13, 2009 5:14 pm

Джироу дойде и започна да се оглежда за Сенсея си , той искаше да научи някои техники ...

Офф.Сори Миноко Кайто , не исках да дразня в Оплаквания , но незнаех къде да пиша , в Флууда немисля че админите гледат , а в Въпроси ше се зачете като спам и просто неисках да спамя ама не ми бяха писали от 2 дни а исках да стана Генин...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Изука Йоши Нед Дек 13, 2009 5:15 pm

ПС:Аммм утиди в академията да станеш генин ,ако вече си е минал кажи ми да ти оправя профила.
Изука Йоши
Изука Йоши
Администратор
Администратор

Male Брой мнения : 611
Точки от Коментари : 673
Регнах се на : 03.11.2009
Град/Село : -

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Нед Дек 13, 2009 5:16 pm

-Здравей момче! провикна се сенсеят - Виждам, че си нов тук, представи се и кажи какъв е чакра типа ти и какво целиш в живота!
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Дек 13, 2009 8:04 pm

Здравейте Сенсей от Академията ме пратиха тук - промълви Джироу след като се бе огледал за сенсея си - казвам се Джироу и съм на 11 години , чакрата ми е Земен тип , а целта ми е просто да бъда добър шиноби , защото обичам да действам , а не да седя на едно място и да не правя нищо , както баща ми искаше да ме накара да правя оставайки търговията си на мен , но напуснах семейството си и за мен те вече не съществуват

Офф.Може ли чакрата да ми е Въздушна , не че нещо , ама просто от Земен тип няма доста техники , ако искате може да пратя някои техники на някой админ по ЛС и те да го добавят ?

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Нед Дек 13, 2009 8:48 pm

-Така значи, Джироу.. - Изумтя червенокосата сенсейка като го попита : - Искаш ли напътствя какво да научиш първо при мен? В прочем..името ми е Хико Аими, но ме наричай Хико-сенсей.. - каза тя като се изкикоти през ръка.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Нед Дек 13, 2009 8:52 pm

Ами аз съм си харесъл една техника ... - измърмори Джироу - Хико - сенсей , може ли да ми обясните как да науча Shintenshin no Jutsu - каза Джироу , след което добави - моля ви Хико - сенсей !

Офф.Ето цялото инфо
Shintenshin no Jutsu
Вид: D-rank,Дълго Разстояние
Описание: Чрез тази техника шинобитата може да проникне в душата на жертвата и да е управлява отвътре.Но докато е в душата на жертвата,нинджата не може да движи своето тяло.Ако волята на жертвата е силна,тя може да се освободи от силното джутсо. 19ch

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Нед Дек 13, 2009 8:54 pm

-Ами ако искаш...но аз те съветвам първо да научиш чакра молд! - Изумтя тя като го погледна на криво.

Офф.Промених ти видът чакра на Въздушен.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Нед Дек 13, 2009 9:00 pm

Ами права сте , разбира се аз говорех за първа техника - Джироу се усмихна леко - знам че трябва първо да науча да владея чакрата си и тогава да уча техники , е как предлагате да увладея чакрата си ? - попита Джироу и погледна сенсея си

Офф.10х ^^

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Нед Дек 13, 2009 9:03 pm

-При ученето на Чакра Молд се добиват елементарни познания за чакрата, и се усеща неиният ритъм.Това е първото нещо което изучава един Генин, и заради което продължава напред.Това не е просто катерене по дървета, и преминаване на езера.. - Каза сенсейката.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Нед Дек 13, 2009 9:23 pm

Хъммм права сте сенсей - каза Джироу - не е толкова просто както си мисля , тоест искате от мен да усетя ритъма на чакрата си , добре ще го направя ! - каза Джироу засмян както винаги и започна да събира чакра , той се успокои и се опита да събере чакра в краката си , чакрата му бе обзела тялото му , но Джироу искаше да я насочи в краката си за да успее в научаването на умението да контролира чакрата си и да се катари по дървета стени и всякакви други твърди повърхности само с краката си
"Хайде , хайде , не е чак толкова лесно , дали съм готов за подобно изпитани , дали съм готов да стана истински шиноби" минаваха стотици мисли и колебания в ума на Джироу , но той не се предаваше "Няма да се предам , не съм напуснал скучния си , но стабилен живот , който ми предлагаше баща ми , напразно" той бе уверен в себе си и с максимална концентрация насочи чакрата в краката си за да успее да постигне малко ниво на чакра контрол
- Сенсей , добре ли е така ? - пот се стичаше от челото на Джироу , но той не спираше , докато сенсея не му кажеше , той щеше да продължи дори до вечерта , само и само да успееше да научи да контролира чакрата си ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Пет Яну 29, 2010 9:39 am

-Здравейте Сенсей ! Извика радостно Мизу
-Бях изпратена тук,защото станах генин! Казвам се Яманаши Мизу на 13 години съм,типъ чакра ми е "светкавица" ,тук съм и защото искам да стана силна "една от най-силните жени в Коноха" !! След всичката тази реч Мизу замълча и се усмихна.
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Female Зодия : Стрелец
Брой мнения : 435
Точки от Коментари : 490
Регнах се на : 28.01.2010
Възраст : 27
Град/Село : *w0nderлand* ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пет Яну 29, 2010 10:34 am

Сенсейката я погледна, като каза :
-Хъм...Мизу значи...добре! Разкажи ми нещо повече за себе си. Трябва да се опознаем преди да започнем да тренираме.. - Каза сенсейката докато я гледаше и я преценяваше с поглед.

????
Гост

Писане by Яманаши Мизу Пет Яну 29, 2010 10:41 am

Ами нямам много за разказване,мисълта ми е че от 3 годишна изгубих баща си,а майка ми е по цял ден на работа и се оправя сама с всичко,не ми обръща много внимание,но съм свикнала.Баща ми почина при битка с член от Акатски.Мечтата ми е да бъда една от най-силните жени в Коноха и да мога да помагам на майка ми и на други хора които,не успяват да свършат всичко сами и най-вече искам да разбера кой е убил баща ми.
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площадка 3 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Пет Яну 29, 2010 9:06 pm

- Добре ... а в какво мислиш да се специализираш?
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Съб Яну 30, 2010 5:17 am

Мизу усмихната промълви:
-физическата сила и генджуцу ..

Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Йошико Харуко Съб Яну 30, 2010 10:30 am

-Физическа сила? - очуди се сенсеят - И генджуцо? - добави той, след което избухна в смях. След като се укроти той застана сериозен и каза:
-Значи искаш да си нещо като Тсунаде и Куренай взети в едно, така ли?
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Съб Яну 30, 2010 10:40 am

Мизу учудена рече на сенсея си:
-мм да
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Съб Яну 30, 2010 10:46 am

Офф. Можеш да тренираш генджутсу ... да си спец. в Генджутсу ... и отделно можеш да тренираш Ръкопашен бой ... но да си специалист в тайджутсу ... и генджутсу неможе ! Само 1 трябва да избереш ...

Специализации: Тайджутсу,Генджутсу,Уепън Мастър, Медикъл нинджа,Кукловод,Катонист,Дотонист,Райтонист,Суийтонист,Фуутонист ...

А отделно можеш да си учиш всякакво Нинджутсу без елемент и Ръкопашен бой (ръкопашния се счита към уменията) Първо разгледай системите!! Новини>Игрови Системи!

- Първо искам да те науча на Чакра Молд, пък тогава ще мислим каква ще ставаш! - каза сенсей-а и се засмя.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Съб Яну 30, 2010 11:39 am

На Мизу не и беше много смешно и се чудеше,как сенсея й е в настроение,но това нямаше значение за нея.Мизу реши да помисли малко по въпроса каква мисли да става за по натам,момичето мислеше ли мислеше, /;D/ като знаеше,че мечтата и е една съдбата друга бе готова и решена да се учи за физическата сила,нямаше да откаже и медицина ,но го остави това да размишлява вкъщи.Момичето беше готова за Чакра Молд-а и знаеше много добре,че не е лесно да се качи по дърво без значение как "тичайки или ходейки".Мизу помисли малко и реши,че е редно вече да започва с Чакра Молд-а,за да не губи много време .. Мизу както винаги нетърпелива и започна да се концентрира тя много внимателно фокусираше чакрата си,събра я в точките на краката,тя беше приготвила куная за да отбележи до къде ще стигне и като чувстваше,че е готова и го знаеше тя отвори очите си и се затича към дървото ..
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите