Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна Площатка 4

5 posters

Страница 3 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Empty Re: Тренировъчна Площатка 4

Писане by ???? Сря Мар 10, 2010 11:43 am

-Мдаа...средоточи вода и я изтреляй под формата на струя.. - След тези думи, сенсея направи няколко сиила като извика : - Suiton:Mizurappa! - И изтреля водата напред, след което каза - Давай, ти си сега.

????
Гост

Върнете се в началото Go down

Писане by Хасегава Айми Сря Мар 10, 2010 11:55 am

-Хе-хе...Винаги действа...-прошепна си тихичко Айми и се замисли какво ще трябва да направи.Хареса новия си аксесоар и не и се искаше да го махне,но се налагаше...Тя се чуди ли чуди и накрая си каза "Това трябва да е нещо като чакра молда...Ще събирам чакра и ще я пращам в китките ми,нали?..Да!"Момичето затвори очи и започна да се съсредоточава...Айми се заслуша в песните на фтичките...Шумулящата вода и това много я успокояваше,въпреки,че щеше да е по-добре ако Кики(така беше кръстила една от гласчетата) и говореше. Тя продължаваше да се съсредоточава и да слуша звуците на природата,все пак,тя беше позната с тях...Тя се усмихна леко,на себе си и продължи да се съсредотачава...Вмомента червенокоската нямаше никакви грижи...Тя се отпусна и седна на земята като вече й беше по-лесно, продължи да се съсредоточава все така усърдно,смело и...усърдно..Тя спря да се съсредоточава и започна да се концентрира...Айми си се концентрираше без да й пука дали сенсея отново зяпа птиците или прави фонтанчета...Вмомента Ми` беше толкова спокойна,че се усмихна още повече,необичайно за нея, и отвори очите си продължавайки да се концентрира...Синеокото кунойчи погледна красивите си и стройни крака и продължи да увеличава концентрацията си...Тя спря да се концентрира и започна да изпраща събраната и концентрирана чакра в китките си,точно кадето беше вързана....Тя се концентрираше и тласкаше чакрата към най-стягащото я място в китките при жиците...Айми стисна очи,назова техниката и зачака отпускане на жиците...
Хасегава Айми
Хасегава Айми
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Female Зодия : Лъв
Брой мнения : 83
Точки от Коментари : 81
Регнах се на : 03.03.2010
Възраст : 28
Град/Село : Габрово

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Нао Сря Мар 10, 2010 12:09 pm

-Йошш!-извика Нао,пък после се замисли.."Да!Това ще е перфектната техника..било то за нападане или за защита .Пък и ако се потрудя още..ще може и да се запиша за Чуунинският изпит .Ще трябва да напрегна волята ми..а пък..аз щом искам..ще мога !"Белокоското вече знаеше какво трябва да направи за техниката ."Значи..ще трябва да се съсредоточа..Е,това е най - важното .После..ще трябва да използвам Суйтон чакрата ми и със нея да възпроизведа силна струя вода .Да!Ще бъде много ефективно .А ако успея да отида на Чуунинският изпит..Ще е добре да знам тази техника..надявам се никой там да няма Райтон иначе..Ще докажа на брат ми,че съм по - силен от него,като науча..тази техника и постепенно да научавам много други и ..така .Но пък е вече време за действие !*Сякаш хлапето се озова във собствено място .Въздухът около него сякаш се промени(само за него де..) сякаш..можеше да види всичко само че на забавен кадър .Хлапето беше решено да постигне успех още от първия път .Затова се искаше здрава концентрация и добър контрол на чакрата си .Вече не бе толкова лесно като"почни да ходиш по дървото,концентрирвайки чакра само в краката си !" .Сега беше по - трудно,а именно да възпроизведе вода .Косата на белокоското вече не беше изправена ."Какво пък!Все пак е..ранг Ц техника,не би трябвало да ме затрудни чак толкова!"Нао отдели цели 3 минути на концентрацията мислейки само за техниката .Не излизаше от главата му ."Сега..щом съм се концентрирал,ще трябва да концентрирам чакрата ми..това ще е втора стъпка !"-каза си Нао .Хлапето сключи сийла "Овен" .Затвори очите си и си представи неговото тяло със всички негови 64 текентсута .След това започна да раздвижва чакрата,която "виждаше" в себе си .Тялото му постепенно почна да се затопля и със всяка изминала минута се затопляше все повече и повече .Хлапето насочваше чакрата си към гърдите,защото точно от там трябваше да започне същественото .Мина минута,минаха две хлапето продължаваше да събира чакра и да я насочва към гърдите си .Затоплянето се усилваше все повече и повече,а от време на време се чувстваше и гъделичкане o_O .Вятър се появи изневиделица и "връхлетя" върху лицето на Нао .Нищо .Концентрацията му не се развали,хлапето просто продължаваше със събирането на чакрата си .Каквото и да му струваше,щеше да успее с тази техника,а и на всичкото отгоре трябваше да го направи по - скоро (нз що.> :D) .Според него концентрацията и събирането и оформянето на чакрата във силна струя щеше да бъде най - важното нещо,докато учеше тази техника .Но пък в крайна сметка хлапето не бързаше за никъде .Нещо го надъха .Дали беше това,че брат му за сега е по - силен от него и,че искаше да стане по - силен от него .Но дори и той незнаеше какво .Трябваше да приключи с техниката и може би да тръгне на мисия .Въпреки това нито една мисъл,която щеше да му попречи да се справи с техниката не му влизаше в главата .Сякаш беше като някакъв непробиваем купол,който си седи така .Хлапето спря .За секунда може би или беше решил,че е време?Той отвори очите си,бързо направи няколко сийла - Dragon -> Tiger -> Hare,след което самоуверено извика:
Suiton:Mizurappa!

Нао
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Зодия : Овен
Брой мнения : 972
Точки от Коментари : 1565
Регнах се на : 13.12.2009
Възраст : 30
Град/Село : Ъъъ..Космоса !

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Left_bar_bleue1/10Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Empty_bar_bleue  (1/10)
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Сря Мар 10, 2010 2:04 pm

Момичето успя да отвърже два от общо 12 възела. Имаше още много за отвръзване. Нао от своя страна направи един доста добър опит. Добро начало > с повече старания можеше и да има добър край.

????
Гост

Писане by Хасегава Айми Сря Мар 10, 2010 3:16 pm

Айми премига тъпо за секунди и стана сериозна(до колкото можеше) и започна да се съсредоточава...Тя се опита да се успокой и когато това стана , въздиша дълбоко и продължи да се съсредоточава!Ми` още бе с желанието да стане велика кукумицинка и не смяташе да се отказва...Тя си се съсредоточаваше все повече и повече като започна малко по малко да събира чакра и да я изпраща там където я стягаха жиците ,а през това време тя вече беше почнала да се концентрира.Червенокоската се надяваше в близките два часа да няма сървайвар с стягащите жици ,а да бъде свободна да си припка наволя...Момичето гледаше да не прекалява с чакрата си затова се стараеше да побърза и да увеличи концентрацията си на макс...Червенокоската се заслуша в рекичката...В песента на фтичките...В всичко успокояващо и продължаваше да се концентрира...Айми изобщо не обръщаше внимание на предишната си мисъл,а започна да изпраща яко чакра кадето най-много я стягаха жиците...Тя си пое дълбоко дъх и зачака да види резултата от нейното мъчене да се освободи от новите си принаблежности...Поне бяха лъскави.Тя стисна очи и зачака резултата от опита си..
Хасегава Айми
Хасегава Айми
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Сря Мар 10, 2010 3:50 pm

С този нов опит момичето успя да развърже нови четири възела. Останаха още шест. Можеше да се каже, че със следващият си опит щеше да успее - е, зависи от това колкото е добър де.

????
Гост

Писане by Нао Сря Мар 10, 2010 6:18 pm

"Добре!Ще трябва да се потрудя още мъъничко и ще успея и с тази техника ..в крайна сметка,явно наистина ще се окаже,че не само Райтон чакрата е силна..каквато са имали майка ми и баща ми .Е..ще докажа,че дори и да бяха живи нямаше да ги разочаровам !"Хлапето се надъха до краен предел .И както преди той не бързаше .Не му се мислеше много,просто щеше да направи добър и хубав опит като предишния ."Да..ще надмина брат ми..ще стана по - силен от майка ми,а ако се потрудя дори и от баща ми .Искам сила..все повече и повече .Но пък зло..не се таи в мен .Само искам да съм силен !"-мислеше си Нао .След което май вече бе време за действие .Прокара пръсти през бялата си коса и леко я разроши .После..затвори очи,стараейки се да придобие пълна хармония със своето тяло .Остана неподвижен 4,5 минути,стараейки се да придобие максимална концентрация .Мина още 1 минута и хлапето реши,че е готово .Както преди сякаш някаква бариера обви мозъка му,след което каквата и мисъл да изплува..не можеше да "влезе" .Концентрацията - успешна.Първи етап от правенето на техниката за него - също завършен .Сега..беше ред на втория етап - събирането на чакрата му .Хлапето сформира сийла -> Овен .А очите му си останаха все така затворени .Пълно спокойствие в тялото му .Отново се видя "отдалеч" само,че не виждаше себе си,а напротив - само своята чакра .Хлапето започна да я събира на едно място - гърдите .Постепенно,постепенно гърдите му се затопляха - вероятно ефект от събирането на чакрата .Колкото чакра събереше - цялата с голямо внимание изпращаше към..гърдите си .Мина минута,после минаха 2 минути,но..хлапето продължаваше да събира и събира своята Суйтон чакра.Сякаш нещо го караше да продължава и да продължава,за да бъде сигурен,че е успял с така трудната Ц ранк техника .Изведнъж белокоското спря ."Трябва..трябва да успея..поне заради майка ми,баща ми и брат ми !"Сякаш със всяка изминала секунда Нао се надъхваше все повече и повече .Накрая реши,че вече бе време за действие .Сийлът "Овен" се "счупи" .Последваха няколко други - Dragon -> Tiger -> Hare, и веднага след това хлапето отново извика:
-Suiton:Mizurappa!

Нао
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Left_bar_bleue1/10Тренировъчна Площатка 4 - Page 3 Empty_bar_bleue  (1/10)
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Сря Мар 10, 2010 8:28 pm

Изглежда му трябваше още един опит за да успее напълно. Просто трябваше да изглади техниката до съвършенство.

????
Гост

Писане by Нао Сря Мар 10, 2010 9:42 pm

Нао леко приклекна,незнаеше защо .После прекара пръсти през косата си и отново леко я разроши .След което отново бе готов да продължи с ученето на техниката .Приближи се леко до чучелата,припомняйки си какво трябва да направи за техниката ."Значи..първо : Концентрирам се,кооооолкото се може повече и повече .Трябва да се съсредоточа и да изолирам мозъка ми от други мисли!След това ..събирам чакра доста време,така че да се събере колкото се може повече от "синьото вещество" .Е..време е да действам .Най - важното е..да успея !И..да се науча да боравя с косата ми .И..после ще ходя на мисии,та да мога да ходя на Чуунински изпит ."Е..надявам се..да успея по - скоро,въпреки,че..не бързам..за никъде !"..Нао се надъха..още повече дори от преди..до краен предел .Секунда по късно..хлапето вложи цялата си воля в това .Искаше да усвои всичко това .И..най - сетне хлапето мина към същественото,а именно - Техниката .Хлапето сключи сийл -> "Oвен" .Затвори очи и пак като преди се погледна .Започна обаче с концентрацията .Пак..като преди малко мозъкът му го обгради нещо като купол и нищо не влизаше .Леко си поклати главата и се съсредоточи ."Погледна" се .Чакрата му ясно си блещукаше,сякаш изворна вода (брей..) .Хлапето се съсредоточи на максимум и впрегна волята си също на максимум.Сийлът "Овен" си стоеше все така .Хлапето си представи,че чакрата му е нещо като водопад,на който сякаш нещо му препречва пътя,за да падне водата .Белокоското раздвижи синьото вещество,което все повече и повече му приличаше на вода,може би заради чакрата му .Усилваше се,усилваше се .Хармонията придобита с тялото му - на 100 процента .Май беше време за действие .Сега..трябваше да освободи,това,което "държеше водата да се спусне" по скалистите върхове .Изведнъж стойката на момчето бързо се промени .Сийловете се повториха - Dragon -> Tiger -> Hare леко завъртя позицията си,извика:
-Suiton:Mizurappa!А веднага след тези думи изпусна количеството чакра и...

Нао
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Сря Мар 10, 2010 10:56 pm

Техниката(1), 3 Воля и 1 сила.

????
Гост

Писане by Нао Сря Мар 10, 2010 11:07 pm

Сенсей,бихте ли ме научили да боравя с моята коса?(Scythe)

Нао
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Чет Мар 11, 2010 11:32 am

-Не мога за съжаление - Каза сенсея.

????
Гост

Писане by Хасегава Айми Чет Мар 11, 2010 12:17 pm

Айми си кимно одобрително,без да казва нищо. Скоро щеше да успее с техниката,но колко ,това зависеше само от нея. Тя затвори очи и се отпусна. Започна да извлича чакра,която пращаше към мястото кадето все още усещаше жиците. Вече не беше толкова арогантна,(дали хд),защото разбираше положението си..засега. Червенокоската си пое дъх е започна да концентрира чакрата,която отиваше към жиците. През това време обмисляше какво да прави после...Може би щеше да отиде на разходка..?Или някъде ,където няма никой освен нея...Погледа и стана замислен за секунди,но се избистри веднага щом реши. Все още опитваше да оцели нужното количество чакра,за техниката,но всичко става с опити,затова не мислеше да се губи времето със съсредоточение и концентрация,а направо да продължи да изпраща чакра към жиците,а тогава да я концентрира. На теория не беше кой знае колко трудно,но на практика...Е,поне за сега. Тя беше сигурна,че след време като си спомни как е учила техниката,сигурно ще иска да си забие главата някаде...Забеляза как Нао вече беше готов,а тя се бавеше като народна песен...и това я раздразни. Смяташе да приключва. След като беше изпратила и концентрирала чакра в жиците,тя назова техниката тихичко и зачака...
Хасегава Айми
Хасегава Айми
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Чет Мар 11, 2010 1:43 pm

Офф. Техниката(1), 3 воля и 2 контрол.

????
Гост

Писане by Хасегава Айми Чет Мар 11, 2010 2:11 pm

-Та-даа!-извика доволно Айми и се изправи с идиотска усмивка. Тя помаха на сенсея и Нао,като се изнесе бързо,бързо от площадката,внимавайки да не се спъне някаде.
Хасегава Айми
Хасегава Айми
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Нао Чет Мар 11, 2010 7:16 pm

Сенсей,аре научете ме да боравя със косата си ве..не със косата дето я имам на главата си със таз дето е на гърба ми .Поне ми дайте един спаринг ..близък бой обаче..

Нао
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пет Мар 12, 2010 10:14 am

-Не мога да те науча на това! - Отсече сенсея.

????
Гост

Писане by Нао Пет Мар 12, 2010 10:21 am

-Можете..поне нека се бием..близка битка обаче..спаринг..аз ще използвам косата си..

Нао
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пет Мар 12, 2010 5:24 pm

Сенсея го погледна тъпо като реагира : - Добре, добре.. - След тези думи се надиган от земята като застана срещу момчето и каза : - Атакувай! - Разтоянието между тях беше точно пет метра.

????
Гост

Писане by Нао Пет Мар 12, 2010 7:48 pm

Момчето лекичко,лекичко протягаше ръката си към дръжката на косата .Минаха няколко секунди.

Е,тогава..нека да станем по - бързи,а?

Светкавично бързо косата се махна от ножницата .Хлапето се усмихна,доста широко(кат на подписа) .Зло..това имаше в сърцето му,но сякаш чакаше нещо да излезе .Белокоското не се шегуваше .Замахна хоризонтално от дясната ръка на сенсея надолу и ако това не бе избегнато сърцето на сенсея му най - вероятно щеше да бъде засегнато .

Нао
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пет Мар 12, 2010 8:31 pm

Сенсея видя, какво възнамерява да направи Нао, като извади един кунай, врътна го няколко пъти около пръстите си, и после блокира удара му, като куная попадна между остриетата на косата. Сега косата изфръкна отново до момчето - то трябваше да атукава отново.

????
Гост

Писане by Нао Пет Мар 12, 2010 8:37 pm

Нао се завъртя .Глупав ход..може би .Но всъщност възнамеряваше да разреше сенсея на две..през кръста .Хлапето вече се бе завъртяло и беше готово да нанесе и удара .След което замахна със всичка сила .И да..хлапето рискуваше много..като например Косата да изхвръкне от ръцете му..но..само времето щеше да покаже .

Нао
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пет Мар 12, 2010 8:46 pm

Сенсея отново успя да отбие удара му като заби куная си между остриетата, и така косата му отскочи настрани.

????
Гост

Писане by Нао Пет Мар 12, 2010 8:52 pm

Офф:Косата има само едно острие,не 3 като на Хидан..както и да е !

Хлапето леко прибра косата си,след което скочи колкото можеше по високо във въздуха и замахна с цялата си сила към главата на сенсея,с цел да го разреже на две .

Нао
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пет Мар 12, 2010 9:14 pm

Сенсея направи поредното блокиране - като куная му попадна между острието и дръжката[това от дето идва острието].

????
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 3 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите