Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

При Шизуне Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

При Шизуне Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

При Шизуне

5 posters

Go down

При Шизуне Empty При Шизуне

Писане by Коринмо Изаши Съб Дек 05, 2009 11:57 am

Това беше едно от многото прощадки в Коноха,в нея обучаваше Джунинът Шизуне,позната като помощника на Тцунаде сама.Тя беше много добра в медицината и отровите.Който учеше медицина при нея можеше да научи и Отрови.
Коринмо Изаши
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Male Зодия : Водолей
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~

Атрибути
Наказателни Точки:
При Шизуне Left_bar_bleue0/10При Шизуне Empty_bar_bleue  (0/10)

Върнете се в началото Go down

При Шизуне Empty Re: При Шизуне

Писане by Яманаши Мизу Вто Фев 16, 2010 6:37 am

Мизу се оглеждаше за бъдещата си сенсейка,тя забеляза една жена и я попита "Извинете,вие ли сте Шизуне?"
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Female Зодия : Стрелец
Брой мнения : 435
Точки от Коментари : 490
Регнах се на : 28.01.2010
Възраст : 27
Град/Село : *w0nderлand* ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
При Шизуне Left_bar_bleue0/0При Шизуне Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Вто Фев 16, 2010 7:08 am

Шизуне бе гушнала прасенцето си и го галаше на една пейка близо до Яманаши.
- Здравей, момиче! Какво те води насам?
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Вто Фев 16, 2010 7:29 am

-Ще може ли да ме тренирате,искам да стана медикъл нинджа! -рече и Мизу
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Вто Фев 16, 2010 4:46 pm

Като за начало мисля да те тренирам на боравене с игли! - рече Тсуме. - А имаш ли в наличност?
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Вто Фев 16, 2010 7:56 pm

Мизу погледна сенсей-а си след което му каза:
-Не,нямам все още! - и се подсмихна ..
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Сря Фев 17, 2010 7:06 am

- Хм... добре сега ще ти дам само за тренировка, но после ще трябва да си купиш! - каза сенсей-ката и подаде 10 игли на Мизу. - Сега ... опитай се да уцелиш чучелото от дистанция 5 метра.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Пет Фев 19, 2010 10:58 am

/леле в това никъде ме няма хД/

Мизу взе иглите от сенсей-а си и ги огледа и след това погледна към чучелото.Тя помисли малко и си каза "олеле,ако иглите ми стигнат до чучелото няма да е зле" след което се опита да забрави за най-лошото и реши да покаже знанията си за тези игли на сенсейката си .Мизу и каза:-Значи тези игли могат да се използват за медицински цели или с цел да убият някого.За това трябва огромна концентрация и за да достигнат до чучелото трябва да събере чакрата си и да я изпрати в иглите иначе няма да се забият в него.- изрече Мизу докато размишляваше как да извърши това действие,че да се забият в това чучело,все пак целта е иглите да останат на прослувутото нещо.В главата на момичето се въртяха всякакви въпроси "дали при иглите трябва да се изпрати малко чакра за да се забият" и "дали ще разочарова сенсей-ката и".Тя се стегна и си каза "ее добре преминах успешно академията,научих се да се катеря по дървета,както и да ходя по вода макар да успях от 7 път,значи ако трябва да тренирам това и успея от 107 път ще се радвам,поне ще се специализирам,а и сама избрах този път,както и сама трябва да го прекося".Мизу въздъхна хвана иглите в ръката си и затвори очи,тя мислеше през цялото време от къде да започне,все пак това беше нещо ново за нея.Момичето отвори очите си и си каза на глас: - Ее..депърва започват трудностите,през които трябва да мина!..Мизу взе 2 от иглите,които Шизуне и бе подала и ги отдели от останалите,като остави 8 игли на едно камъче,тя ги държеше под око за да не ги изгуби и да трябва да се извинява на сенсей-ката си.Тя се отпусна и изпразни съзнанието си,като започна да се концентрира и да събира от чакрата си.Когато събра чакрата си започна да я изпраща към лявата си ръка,понеже тя бе левачка и държеше иглите в лявата и ръчичка.Като събра част от чакрата си в ръката и започна да изпраща малка част от нея към иглите,момичето погледна чучелото и се беше концентрирала в една негова точка,тя застана с нужната поза и хвърли иглите,тя се страхуваше да погледне разултата и се навали да вземе 8 игли,които бе отделила.Мизу ги взе в ръка и не се сдържа,тя погледна към чучелото и видя,че ..

Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Пет Фев 19, 2010 5:37 pm

Чучелото беше невредимо , а иглите на метър от него .
- Хммм ... техниката , която използваш е добра , но при самото хвърляне се отпускаш и не хвърляш с пълна сила . Ти си младо момиче и макар иглите да са леки ще ти е нужна сила за да ги забиеш в чучелото , затова не губи концентрация . - каза Сенсей - ката .

Офф.Ако погледнем правописа - перфектно , но е малко по обем и пряката реч трябва да ти е на нов ред , а и защо обясняваш на сенсея си за кво служат иглите ? Нали той те учи да боравиш с тях , следователно няма защо да му казваш , а да изпълняваш каквото той ти каже .

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Съб Фев 20, 2010 7:47 am

/ Ммм..знам,че пряката рече е на нов ред,само да не каже някой,че минавам с номера за по голям текст/

Мизу погледна да види,до къде са стигнали иглите и тя ги търсеше с погледа си и ги намери,но за съжаление на земята с цял метър от чучелото.Мизу се смути и си рече:
-Трябва да стана май някоя врачка как само си знаех,че е малко вероятно иглите да стигнат до грозното нещо../ Момичето се подсмихна затваряйки очите си и си казваше
-"Ха!.Поне иглите ми са на метър разстояние от чучелото не повече../ Мизу отвори очите си и въздиша тешко.Момичето беше готова на всичко,само и само да се научи да борави с иглите добре.Едно единствено я зарадва "че има много добра учителка"Мизу знаеше,че Шизуне е добра и не е като останалите да ги тренират ден и нощ,но това не значеше,че тя ще се възползва от добрината на сенсей-ката си,а напротив,тя ще докаже,че може да се справи с всяко едно нещо изпречило се на пътя й.Момичето си казваше постоянно..
-Ще се справя,ще се справя сигурна съм в това само трябва да хвърля иглите с по-голяма засилка,защото миналия път не се получи.Ще преценя с каква засилка бях хвърлила преди малко и сега ще ги метна 2но по-силно,пък ако имам късмет може и да се забият иглите,не се знае нищо../ Момичето въздъхна оттегчавайки се с всяка изминала минута в която не можеше да се сети силата с която хвърли иглите към куклата*/*чучелото/ .Мизу и дойде една идея в главата.Да застане в същата поза в която бе,когато метна иглите и би трябвало да се досети все някога.Момичето застана на същото място,разделечи краката си един от друг взе две от иглите които бяха останали,а останалите ги сложи в джоб.Мизу затвори очи стисна здраво иглите и започна да се концентрира срещу чучелото.Изведнъж в съзнанието и се завърна спомен,спомена който и трябваше за да разбере скоростта.Тя се усмихна и отвори очите си,като запомни силата с която бе хвърлила иглите и гледаше да не забрави отново.Момичето отиде до иглите,които бяха паднали на метър от чучелото и ги взе в ръка след което ги сложи в джоба си при останалите и им рече:
-Тук ще седите,щом не ви се "лети" до прослувутото нещо../Мизу стискайки двете игли които бе хванала преди няколко минутки,тя отиде пред куклата и се обърна,като започна да брои крачки,до далечинна 5 метра.Когато ги преброи,тя застана точно срещу него /на 5 метра от него/ и стисна здраво иглите,като внимаваше и да не ги счупи.Момичето затвори очите си и започна да се средоточава,точно в центъра на раздърпаната кукла и започна да събира чакрата си.Тя имаше опит в концентрацията на чакрата си и прочие,но опита и с концентрацията с очите й изневеряваше,винаги мислеше за нещо друго,което би я разконцентрирало,но този път тя бе категорична в шанса си да успее и затвори очите си,като въздиша леко събирайки чакрата си,когато тя бе готова с тази стъпка,започна да я изпраща в лявата си ръка,където бяха иглите,тя изпращаше по-малко от половината си чакра към ръката и,защото можеше да се нарани.След като бе готова и с тази стъпка,започна да изпраща чакрата си в иглите.Момичето бе изпразнило съзнанието си и не мислеше за нищо,освен,че си беше представила центъра на чучелото,където трябва да забие иглите.Щом Мизу изпрати част от чакрата си от ръката в иглите,тя погледна чучелото и разделечи краката си един от друг..Когато усети готовност,тя хвърли иглите два пъти по силно от предишния път.Иглите полетяха към чучелото и ..

/Нещо и този пост ми се малее..-.-/
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 20, 2010 9:27 am

Иглите полетяха устремо към чучелото , само че имаше едно голямо "НО" . Това "но" беше , че вместо Мизу да забие иглите в центъра на чучалото ги заби на дървото , което бе на метър зад ( от лявата страна ) чучелото .
- Мизу , добре се справяш , но се упражни малко и над точноста си ! - усмихна се Шизуне .

Офф.Поста е супер , обаче упражнението е главно над точност с оръжие , така че трябва да потренираш и точност . Спокс , ако поста ти е като предишния или малко по - малък ше получиш умението ;)

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Пон Фев 22, 2010 6:52 am

Мм..Мерси,сега ще се п0старая ;]

Мизу очакваше с нетърпение да види дали иглите ще се забият в чучелото.Когато иглите достигнаха до раздърпаната кукла изведнъъж промениха насоката си и се забиха в дървото,което беше на метър от чучелото.Мизу се примири и си рече:
- Е такъв късмет,надали някога ще го имам отново,офф забога,трябва да поработя върху точността си..! / Момичето се подсмихна лекичко и сведе глава,като знаеше,че я чака още доста работа върху тази точност.Момичето не сваляше усмивката от лицето си "това просто беше рекорд за нея,ако имаше състезание,кой ще задържи най-много усмивката си,тя щеше да е победител,но макар да е малко вероятно това,защото е глуповато да се прави такова състезание,все пак има хора,които живеят с усмивка " Е момичето се бе изтощила малко и седна на земята.Тя бе махнала лъчезарната й усмивка от лицето,като я замести с отегчение и любопитство.Мизу беше сигурна,че в миналата и тренировка бе изпипала всеки детайл,но явно тази точност е слабостта и.Момичето си рече:
- Да бе,това е ужасно.Как може точно тази дума "точност" да ми изневерява..! - зачуди се малко ядосано Мизу,докато по едно време не поумня и си каза:
- Чакай малко,може да не съм точна,но оцелих все пак дърво,което е на 6 метра от мен.Направо съм велика,сега трябва да се средоточа върху чучелото и може да успея.Само това е проблема,за друг не се сещам.Но все пак няма да е зле да внимавам,за да не си създам след тази тренировка,някой друг проблем и така все да имам нещо което ми пречи на усвояването..! - Докато момичето си казваше всичко това,тя бе станала и завърна лъчезарната и усмивка на лицето й.Момичето въздиша и рече:
-Ето сега ще успея,само трябва да внимавам с тази точност,не всеки път е в стихията ми..! - и Застана на 5 метра от прослувутото нещо.Мизу въздъхна и взе две от иглите,които бяха в джоба и.Момичето ги вана здраво и се концентрира върху куклата,докато се концентрираше,тя започна да събира чакрата си.Мизу бе свикнала вече с чакрата си и знаеше,че няма да прави повече грешки,само ако не се заплесне,което е възможно за нея.Когато събра чакрата си момичето стисна лявата си ръка,където са иглите и за раздалечи краката един от друг.Мизу застана в подходяща поза за действие,тя изпрати част от чакрата си в лявата и ръка и малко по малко я пращаше в иглите.Момичето се средоточи върху чучелото "плашилото" и беше готова да хвърли иглите,тя изпразни съзнанието си и гледаше в определена точка "на плашилото" . Мизу се стъписа здраво за земята.Тя щеше да забрави за точността и бавно намести ръката си срещу чучелото,според преценката и трябва иглите да се забият точно в главата му.Момичето си взе въздух и метна иглите с всичка сила,те полетяха към чучелото и ..

Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Пон Фев 22, 2010 3:41 pm

Чучелото бе поразено ,а Шизуне изпадна във възтрог и поздрави момичето :
- Браво , браво !*ръкопляска* Сега с какво искаш да продължим ? Предполагам да бъде урок за подобрение на чакра контрола ти ? - усмихна се Сенсея .

Умението лвл 1 + 2 Сила + 1 Воля

Офф.Съветче - използвай синоними т.е. не повтаряй само "Мизу" , "тя" и т.н. , ами нещо от сорта на "момичето","хлапето","младия Генин" и т.н. :)

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Пон Фев 22, 2010 7:43 pm

Мм...Окии.. ;)

Момичето се усмихна до уши и бше много щастлива,че успя след това погледна към сенсей-ката си и рече :
- Добре,съгласна съм само кажете какво трябва да правя сега?! - запита любопитно ..
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Фев 22, 2010 8:14 pm

- Ще подобряваме чакра контрола ти - намигна й Шизуне. Тя й подаде един скорл (линк), който момичето пое. - Предполагам, че повечето неща от вътре ги знаеш, но все пак е добре да си ги припомниш. За да си медицинска нинджа това е основата, над която трябва да надграждаш и трябва да я знаеш идеално. Когато си готова искам да видим колко добър ти е чакра контрола и да се опитаме да го засилим.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Female Зодия : Близнаци
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Вто Фев 23, 2010 7:05 am

Мизу взе скрола и го огледа , тя седна на земята и започна да чете задълбочено,като на някои места се смееше.Щом го прочете момичето рече на сенсей-ката си:
- Сенсей, имам един въпрос към вас.Значи от този скрол научих доста,но там е работата,че повечето неща ги знам.Хайде няма да сменям темата.Та бях заказала,че имам въпрос към вас,е въпросът ми е такъв " Добре ми дадохте този ъм свитък,но как да ви покажа чакра контрола ми,трябва нещо да направя,поне така мисля.Никаква идея не ми идва в главата,незнайно защо."
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Вто Фев 23, 2010 9:10 am

Шизуне се усмихна на момичето.
- Просто това, което пише в скорола е важно, защото работата на медицинските нинжди е не само да лекува клетките, но и да поправя чакра пътищата на пациента си. За това за тях е изключително важно да познават структурата на тялото и пътищата, през които минава чакрата както и техните центрове. Колкото до чакра контрола, вече си се упражнявала и имаш минимума (Чакра молд), който е нужен на всяка нинджа. За да станеш медицинска нинджа, трябва да го усъвършенстваш, колкото се може повече. Като за начало може да се опиташ да прокараш чакра по ръцете си, за да ги направиш като режещо острие. За да провеерим дали си успяла, искам да срежеш водата на две - тя посочи една купа с вода, която беше до Мизу.

Пфф. Предполагам си виждала как Неджи, Хината, Асума и Кабуто са го използвали. Започваме с най-лесното за режене - водата.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Female Зодия : Близнаци
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Сря Фев 24, 2010 8:13 am

Момичето поогледа още веднъж скрола и каза на сенсей-ката си:
-Сенсей , ще почета още малко пък , когато разбрера едно нещо тогава ще започна да изпълнявам това,което ми казахте..! / Тя взе скрола,седна на земята и се облегна на едно дърво и започна да чете,като не се смееше,като преди,защото гледаше сериозно на това.
Хлапето се бе унесла,че чак и се доспа,тя реши да си вземе кратка почивка,но после,когато разцепи водата на две със собствените си ръце.Мизу въздъхна и си каза:
-Ее , добре сега трябва да започвам тренировката,ще бъде трудно,но ще успея при всички обстоятелства! / Момичето се изправи със свитъка в ръка,тя го погледна и отиде до едно камъче където го остави.Мизу бе забравила,че трябваше да върне иглите на сенсей-ката си за това тя отиде до чучелото и се опита да ги издърпа,но неможеха защото бяха много на вътре.Младия генин хвана здраво двете игли които бяха на куклата и сии качиха на нея краката,като се опитваше да ги извади от там.Малко по-късно,тя ги издърпа,но направи салто и доста я заболя./ хД/ След това погледна към дървото,което беше на метър от чучелото.Тя тръгна към дървото и взе иглите,любопитно и беше защо те игли от дървото не бяха толкова на вътре забити.Щом извади иглите и ги хвана в ръка,тя се запъти към сенсей-ката и.Мизу щом стигна до Шизуне,тя и подаде иглите,които бяха забити в чучелото и дървото,след това,тя бръкна в джобчето си и извади другите и ги подаде на сенсей-ката усмихвайки се.Хлапето знаеше,че няма време за глупости и се захвана с тренировката.Момичето каза на сенсейката сии :
- Е сенсей ,започвам тренировката ..! / Тя се бе надъхала толкова много,да почва тренировката,че нямаше никакво търпение.Девойчето отиде до кофата дето бе пълна с вода,която преливаше щом задуха вятър.Мизу си пое дълбоко въздух и издиша,след което застана пред кофата коленичейки и започна да потърква ръце.Момичето знаеше почти всичко за медикъл нинджите и беше готова,тя затвори очите си и усети приятния ветрец,който подухваше от време на време.Тя започна да концентрира чакрата си и бавно я събираше в една точка.Момичето извършваше тези действия бавно,за да не сгреши и да се научи пък после,ще и бъде по лесно.Щом събра чакрата си,тя започна да я фокусира и изпраща към ръцете си,като я разпределяше по равно.За щастие в това упражнение нямаше да и трябва толкова голяма концентрация,но ако трябва да направи нещо подобно на човек,ще трябва да е изключително средоточена.Като изпрати чакрата си в ръцете си,тя я концентрира и се беше средоточила точно в средата на кофата.Щом девойчето усети готовност,тя замахна с ръка прицелвайки се в средата на кофата ( където имаше вода)

п.с. Нещо почват да ми се малеят тези мойте постове
При Шизуне 826693
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Сря Фев 24, 2010 4:04 pm

Ръката и се удари челно със дъното на кофата , но хлапето не го заболя много , тъй като водата омекоти удара . Мизу не бе направила нищо . Чакра контрола не и беше много добър .
- Хъм ... пробвай пак ... искам да видя нещо ... - каза Шизуна , като отиде до Мизу и я загледа сериозно

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Съб Мар 06, 2010 11:28 am

Мизу се оплаши от погледа на сенсей-ката си и се отдръпна с две крачки назад,като гледаше да е възможно по-далеч от Шизуне,защото я плашеше.Момичето погледна към ръката си и видя,че има синина,която почти изчезваше.Хлапето се замисли и си говореше тихичко гледайки едно цвете,което се люлееше от вятъра.:
-"Дали нинджите,които се борят за определена цел или за нечий живот изчезват толкова бързо,както една синина на детска ръка.?" - Запита се Мизу и обърна светкавично погледа си към сенсей-ката й.С нейния догоден от себе си късмет,тя сега бе при велика медикъл нинджа,която я обучаваше на 2лвл чакра молд,може би.Младото момиче незнаеше каква ще е съдбата и като стане медикъл нинджа * Дали ще бъде призната и уважаван лечител или пък ще си остане най-обикновенна медицинска сестра * . Хлапето много и се искаше да бъде,като Сакура да може да се защитава със силата си,както и да лекува с енергията си.Или пък да бъде като Тсунаде-сама , велик лечител и изпълнена с нечовешка сила,както и велик Хокаге.Момичето се бе унесла в мечти и размисли,че чак забрави за тренировката.Хлапето съзря едно дърво,което беше надвисило шарена сянка и тръгна към него,ходейки към дървото,което бе недалеч от нея мислеше за тренировката.Девойчето седна на земята,облегна се на дървото и погледна рекичката,която и донесе късмет и усвои чакра молд.Мизу се усмихна и започна да размишлява как да усвои възможно най-добре и най-бързо упражнението за да стане медикъл.Детето си каза:
-„Трябва да намеря начин,трябва!Би трябвало да заостря чакрата си,но как?!” – Питаше се Мизу гледайки средоточено реката.Хубавото при нея беше,че е със типа чакра „светкавица”,този тип беше малко страннен да попадне в момиче,но това не я притесняваше много,по важното при нея,беше как да заостри чакрата си.Младото момиче въздъхна ртежко и помисли,че и трябва малко почивка и храна,защото не е хапнала нищичко и сега е гладна,единствено волята и и самата мисъл за нетърпението на сенсей-ката й я държеше с решението да отиде после до магазина,само да направи още един опит с тази тренировка.Мизу се изправи подпирайки се на дървото с ръка и погледна към небето,усещайки вятъра който подухваше приятно.Хлапето отиде до сенсей-ката си и й рече:
-Сенсей,сега,като направя още един опит независимо дали ще успея или не,ще отида до магазина,за да си взема нещо за ядене,понеже съм малко гладна!. – Промълви Мизу с усмивка на лице и готовност с техниката.Тя въздъхна и застана до кофата,която бе почти пълна с вода,приклекна пред нея и сложи ръцете си над нея.Момичето бе застанала в такава поза,дече ли ще лекува водата,но и трябваше позиция,за да се подготви за „изпълнението си”. Започна да събира чакрата си в централната и точка бавно, и започна да я изпраща към ръцете си.В този миг Мизу се усети каква е нейната грешка,не трябваше да изпраща чакрата си в двете ръце по равно,а трябва да отдели част от чакрата си само в едната си ръка,разбира се в лявата,понеже и беше по-силна.Младото дете имаше време да поправи грешката си, и започна да отделя чакрата си от дясната и ръка и да я разпределя в лявата си ръка и другата я разпредели,както би трябвала да е.Момичето започна да заостря събраната чакра в лявата си ръка и замахна към кофата с вода с надеждата да я разцепи поне малко...
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Мар 06, 2010 1:28 pm

Момичето вече успя да направи нещо , но всепак не бе го "доизкусорила" .
- Хм ... добре , добре ... справяш се чудесно за момиче с малък чакра контрол ... продължявай в същия дух и ще успееш ! - каза Шизуне .

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Съб Мар 06, 2010 1:42 pm

Момичето се усмихна и отиде при сенсей-ката си,казвайки и,че отива до магазина ..
Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Мар 06, 2010 1:45 pm

На площатката остана единствено Шизуне.

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Яманаши Мизу Пон Мар 08, 2010 2:19 pm

Мизу се върна с цял куп неща от магазина,тя се огледа за Шизуне и я съзря на една пейка,галейки прасенцето си.”Детето” отиде до нея и извика:
-Бау!, здравейте сенсей върнах се от магазина,искате ли да хапнете
нещо? – Попита момичето най-любезно.Явно бе в добро настроение,щом имаше намерение да стресне малко сенсей-ката си,макар и да имаше на представа,че Шизуне е отлично шиноби и е усетила присъствието и , но все пак и се искаше да разведри малко обстановката.Младото момиче седна на земята и се бе облегна на дръвчето,което оформяше шарена сянка с присъствието на лъчезарното слънце, и остави храната,която бе накупила до нея,тя взе оризаа и си каза:
-„Пфу .. трябва да го сваря,а за тази цел трябва да се прибера до вкъщи”. – Не и се искаше да се прибира в тях,защото имаше техника за учене,а сърце не и даваше да остави сенсей-ката си сама.За това детето взе един портокал,обели му кората и започна да си хапва от него казвайки думите:
-Рай!, от кога не бях опитвала вкуса на портокал,особено през пролетта..! – измърмори си Мизу.Момичето трябваше да започва с техниката,но така и се спеше от този път,който измина до магазина и обратно,краката и и изневеряваха и започнаха да я болят. Младото момиче се усмихна и продължаваше да хапва по-малко от портокала,като и се искаше да забрави за болката в краката си и да започне
тренировката.Оставаше и още 1 хапка от портокала,но през главата и премина една мисъл,която светкавично изчезна от паметта й.Хлапето остави парченцето портокал на една салфетка и се хвана за дървото, изправяйки се бавно.Понеже усещаше болки в главата,всеедно някой я удряше с чук,тя се държеше за главата и като се изправи и отвори широко очи се зачуди на кой свят е,казвайки думите:
- Ох .. какво ми става, не съм уморена,ни то пък съм енергична в този момент.!? - Запита се детето гледайки как вятъра брулеше листата на дърветата,храстите и поклащаше цветята всякаш танцуват. Мизу въздъхна тешко и сложи ръце на кръста си, говорейки на себе си тихичко:
-Ее .. Видяло се е ,че ще трябва да започвам тренировката,трябва още мъничко да се напрегна и съм сигурна,че ще успея,ох .. радвам се,че усъзнах на време каква ми е била грешката..! - промълви самовлюбено Мизу . Хлапето беше готово да направи нужните опити,за да усъвършенства ,,чакра молд". Младата ученичка тръгна към кофата с мисълта за "заострянето" на чакрата си.Щом стигна до кофата,която бе почти пълна с вода "на половина" застана пред нея и приклекна,слагайки ръцете си точно над нея.Момичето затвори очи и започна да концентрира чакрата си и бавно я събираше към една определена точка от нея,но този път Мизу събра само половината от чакрата си,за да не се измори прекалено много и я изпращаше към по-силната си ръка "лявата" .Детето се бе приготвила и като осети готовност до тук със събирането на чакрата си,започна да я заостря,като гледаше да е по усъвършенствана от предишния и опит.Хлапето заостри бавно чакрата си " с други думи енергията " и замахна към кофата с вода,надявайки се да разцепи водата...

Яманаши Мизу
Яманаши Мизу
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Вто Мар 09, 2010 1:57 pm

Сенсейката отказа да яде, пък след опита каза : - Браво! Може би още един опит ще е достатачен да достигнеш по-добър чакра контрол! Иначе браво! - Каза Шизуне като запляска радостно хД.

????
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите