Къщата на Тсунаде ^^
+7
Ишида Соуджиро
Даисуке Намикава
Сатору
Касуми Райто
Йошико Харуко
Казимото Кируши
Наоми Амане
11 posters
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете
Страница 3 от 6
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Къщата на Тсунаде ^^
Тсунаде Амане написа:^^ - Усмихна се Тсунаде на Тоби и после погледна Суй- Аммии..къде например да отидем..?
-'/ДДз в нас или някъде на чист въздух,кво ще каеш?'/След което и намигна хД
Казимото Кируши- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Тсунаде го хвана за ръката като му каза - Амм..какво ще кажеш за... - още преди да си довърше изречението го задърпа нанякъде.. ;д
Наоми Амане- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1588
Точки от Коментари : 3046
Регнах се на : 03.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : -КоСмОсА xD
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
ПП : Знам.. Ако не се сещаш Тоби е командир на Пейн и има контрол над него.. Пфф че си тъп..
Тоби си беше зад истинския Пейн и го глеадше..
Тоби си беше зад истинския Пейн и го глеадше..
????- Гост
P.S: Командир???? РОФЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ. А бе момченце, какъв командир, бе? Ти да не си си удрял главата като малък? Никакъв контрол няма над него, само го манипулира. Само Конан знае истинското местонахождение на Нагато. Ти си голямо злетаче, бе. Научи малко Наруто, разрови се малко в нет-а, а не говори глупости.
P.S2: Ако искаш, мога да ти покажа Demonic Statue of the Outer Path, дори и телепорта няма да те спаси. Ти си решаваш. Имаш само един страничен ефект от Шарингана и това е.
P.S2: Ако искаш, мога да ти покажа Demonic Statue of the Outer Path, дори и телепорта няма да те спаси. Ти си решаваш. Имаш само един страничен ефект от Шарингана и това е.
Касуми Райто- Пясъчен Шиноби
- Брой мнения : 106
Точки от Коментари : 265
Регнах се на : 06.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
ПП : Ти виж в нета ве тъпак.. Контролирам те което означава че съм те виждал.. Тъп гей питай нета ако искаш малумник..
- ПЕйн пейн колко си тъп..
Каза Тоби, като извади един меч и му резна тиквата след тва си тръгна.
- ПЕйн пейн колко си тъп..
Каза Тоби, като извади един меч и му резна тиквата след тва си тръгна.
????- Гост
П.С: А БЕ ЕЙ НЕНОРМАЛЕН, ТОЙ ГО МАНИПУЛИРА, А НЕ ГО КОНТРОЛИРА, ВЕ НЕЩАСТНИК. ТИ ТЪП ЛИ СИ? С КАКВО ЩЕ ГО КОНТРОЛИРА, БЕ ЛАПЕ СКАПАНО? ТИ ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ДА? МАДАРА НЯМА СПОСОБНОСТИ ВЕЧЕ, БЕ МУХЪЛ. ДЕЕБА И СМЕШНИКА СКАПАН, ПИТАЙ КОЙТО ИСКАШ, ЧЕ МАДАРА ГО МАНИПУЛИРА, А НЕ ГО КОНТРОЛИРА, БЕ МУХЛЬО СКАПАН. НАУЧИ СЕ МАЛКО ДА ИГРАЕШ, БАХТИ ЗЛЕТАКА..... НАУЧИ И МАЛКО ГРАМОТНОСТ, КИРЛИВ МАНГАЛ.
Телата си тръгнаха.
П.С: ПИТАЙ АДМИНИТЕ, НЕЩАСТНИК.
Телата си тръгнаха.
П.С: ПИТАЙ АДМИНИТЕ, НЕЩАСТНИК.
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
ПП:Остави детето на мира.Явно е, че има психически отклонения..
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 339
Точки от Коментари : 963
Регнах се на : 05.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : In the middle of nowhere
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Бахти смотаняка. Ще ми се да дойде в чата да го нахраня едно хубаво.
П.С: Защо Мадара не контолира Саске, бе? Защото неможе. Той сам си каза, че Саске е труден за манипулиране, докато Нагато е лесен, защото иска да спре тази омраза, а Мадара като му каже няколко думички, че ще му помогне и готово. Ти имаш ли малко мозък в главата? На колко години си?
П.С: Защо Мадара не контолира Саске, бе? Защото неможе. Той сам си каза, че Саске е труден за манипулиране, докато Нагато е лесен, защото иска да спре тази омраза, а Мадара като му каже няколко думички, че ще му помогне и готово. Ти имаш ли малко мозък в главата? На колко години си?
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
П.С:Леле кви са дошли да играят Мадара КОНТРОЛИРАЛ Пейн с кфо хДДД с дистанционно хДДД...
????- Гост
/ Мълчете всички! Стига сте се ругали и обиждали, това не ви е улицата? Мадара наистина контролира Пейн - дал си е единя шаринган, за да може да го контролира, ясно е, че ще знае къде се намира, общо взето Пейн изпълнява заповедите на Тоби. /
Йондайме се портна и изчезна.
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
ПП : Казаха ли го ве деца тъпи.. Ако искате елате ва и набия м*йка ви малумна.. И МЪфетт.. Ако аз съм дете ти си свиня.. Да еба кита ти малумен..
????- Гост
Как ще го контролира, бе?? От манипулиране до контролиране ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА. Никакви Шарингани не е давал. След като е пуснал Кюбито да разруши Коноха всичките му дрънкулки са ИЗЧЕЗНАЛ. Останало му е само нормалния Шаринган и страничния ефект, т.е телепорта. Вярно е, че му дава заповеди, но САМО и ЕДИНСТВЕНО Конан знае къде е местонахождението на истинския.Кай Йоши написа:/ Мълчете всички! Стига сте се ругали и обиждали, това не ви е улицата? Мадара наистина контролира Пейн - дал си е единя шаринган, за да може да го контролира, ясно е, че ще знае къде се намира, общо взето Пейн изпълнява заповедите на Тоби. /
Madara has shown great ability in manipulating others to do his work for him. Minato believed that he was using Pain's ideology against him in order to control him. He similarly befriended Sasuke in order to get him to join Akatsuki by telling him about Itachi's past, even though he has an apparent interest in Sasuke and his abilities. He appears to have a somewhat twisted outlook with respect to this, often avoiding responsibility by claiming that people acted voluntarily when they were really coerced or manipulated by him.
Направих го в такъв размер всички да видят за какво става въпрос и че не контролира нищо.
П.С: Тоби, я ела в чата, бе селяк скапан да те насоля набързо, миндил шибан. Ще те еба и в малкото мангалче, прави се по форумите. Некадърник, скрий се някъде. То се вижда кой е детето - прави се на детенце, не знае нищо за персонажа, с който играе. Ама тъп, че ми се плаче. Скрий се ти казах, смешко, защото си голяма излагация.
Извода е, че го манипулира, а не контролира и че неможе да ме докосне. Дори и да дойде при истинския, той бързо ще бъде подчинен както Наруто, само дето Наруто имаше ОГРОМНА чакра и затова неможе да направи нищо. Тоби, земи се скрий, не знаеш нищо за персонажа си. Аз не знам как пускате такива нубове. И се научи на малко грамотност, пише се "малоумен", не "малумен", злетако.
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
/ ВДИГАМ ВИ И НА ТРИМАТА НАКАЗАТЕЛНИТЕ ТОЧКИ, ПРЕДУПРЕДИХ ВИ ДА НЕ СЕ ПСУВАТЕ, А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ. А РАЙТО, ТИ СТИГА СЕ РАЗПРАВЯ КОГОТО И ДА ПИТАШ ЩЕ ТИ КАЖЕ, ЧЕ МАДАРА КОНТРОЛИРА ПЕЙН И ПЕЙН МУ ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ !!! /
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Водата се появи и тсунаде и суйгетсу си бяха както си бяха застанали.Позата алл еднакво хД
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
п.п Кфа беше позата??? рофллл ХДДД
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Ей боклук майка ти проста да еба, скрий са, че миришеш даже и по интернет пространството..Педераст мършав.Тоби написа:ПП : Казаха ли го ве деца тъпи.. Ако искате елате ва и набия м*йка ви малумна.. И МЪфетт.. Ако аз съм дете ти си свиня.. Да еба кита ти малумен..
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 339
Точки от Коментари : 963
Регнах се на : 05.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : In the middle of nowhere
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
И такаммм.. Тсунаде не обръщаше внимание кфо става..а само го погледна.. усмихна му се.. и продължи да прай там кфото прай.. хД
п.п Оххх мн ме мързи да пиша.. не ми се правии.. хД
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Тсунаде Амане написа:И такаммм.. Тсунаде не обръщаше внимание кфо става..а само го погледна.. усмихна му се.. и продължи да прай там кфото прай.. хД
ПСП:Мен също хД
Суйгетсу също си продължи,кат се кефеше и продължи,ама не спираше,щот продължи..ама не щот се радва ,ами щот се кефи и той продължи,ама за да е яко,а не да му хареса затва продължи същото там онуй уее,ауе знаиш хД
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
п.п Ацкия пост.. хД
Тсунаде също продължааше да прай тфа дет праеше..там бърдаше си циците нагоре надолу и неспираше.. после все да забързва.. и така и така тя го правеше..и продължааше да го прай.. хД
п.п Баси постовете дето пишем.. хД
Тсунаде също продължааше да прай тфа дет праеше..там бърдаше си циците нагоре надолу и неспираше.. после все да забързва.. и така и така тя го правеше..и продължааше да го прай.. хД
п.п Баси постовете дето пишем.. хД
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Уо разбрах, че нещо со си спречкал с Лий на водопада, като беше го погледнал с шарингана...
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете
Страница 3 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите