Домът на Кони
+6
Йошико Харуко
Казимото Кируши
Ши Амане
Сатору
Наоми Амане
Накамура Аюми
10 posters
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете
Страница 2 от 7
Страница 2 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Домът на Кони
-Hudane Къде ти беше мръсния поглед до ся ;д
изръмжа тя като седна в него и го погледна в очите ;д
изръмжа тя като седна в него и го погледна в очите ;д
-Имаш 3 опита..-ухили се Хидан, пък ТВ-то запремига на заден фон..
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 339
Точки от Коментари : 963
Регнах се на : 05.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : In the middle of nowhere
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
-Мии..не.-заключи Хидан след дълъг размисъл хД
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Йондаиме се натресе с две каси бира... Една Tubor в лявата ръка и една Heineken в дяснака като изкрещя "Partyyyyyy!!!!" След което се огледа и каза ... "Абе тука няма ли парти е... И аз си нося от хубавата бира.." После се обърна и се запъти към исхода
Хидан фръкна към Йонди като циганин на изпусната поничка и докат се усети белокосия беше нарамил касата с Туборга и бягаше към хладилника да ги складира.. хД
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Кони се усмихна , като бръкна в панталона му и започна дда му го масажира и каза
-Бюста или гащичките ми :Д
кат не спираше да се хили ;д
-Бюста или гащичките ми :Д
кат не спираше да се хили ;д
Йон го изгледа и каза... "Бе... как ми зе касата.. " След което плъзна Heinekena по плочките и му каза с тъпа физиономия.. "Скадирай и тоя .. аз ей сега ида.." След което излезе за минутка две..
Йондаиме на бързо направи няколко Шуншина и бързи крачки и се върна с Няколко чанти.. Вътре имаше Шишена с Текила- Скорпион, Водка - Smirnoff и Руски Стандарт,Уйскита - Jack Danyes, Teacher's, Чичо Johny.. и какъвто друг класов алкохол се сетиш.. След ващите думи бяха...
"ЩЕ ИМА ЛИ ПАРТИ???"
Йондаиме на бързо направи няколко Шуншина и бързи крачки и се върна с Няколко чанти.. Вътре имаше Шишена с Текила- Скорпион, Водка - Smirnoff и Руски Стандарт,Уйскита - Jack Danyes, Teacher's, Чичо Johny.. и какъвто друг класов алкохол се сетиш.. След ващите думи бяха...
"ЩЕ ИМА ЛИ ПАРТИ???"
Хидан складира сичко и си взе 1 бутилка водка, изливайки стабилно количество в устата си..
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Момичето седна на дивана като беше придърпала текилата и се наливаше
-Ми намери хора и ще има
-Ми намери хора и ще има
"Пффу.. Хора..." Замисли се Йон и се приближи до хладилника.. След като го отвори си потърси бутилка с Чичо Джони .. взе си Blue Label ... и като го отвори хвърли капачката с баскетболен замах към коша.. не забрави да махне и тапата от вътре за да може да го пие като човек, а не да го чака .. "Абе и 3мата ще си праим купонеца.пък който доиде доиде..." След което пусна малко музикъ..
http://vbox7.com/play:e6c3449d
И започна да крещи... "Жик Так"
http://vbox7.com/play:e6c3449d
И започна да крещи... "Жик Так"
Конан се усмихна и си свали блузата кат устана по сутиен и къси панталонки и почна да си върти кючека ;д продължавайки да си пиеее
Йондаиме я изгледа и смени песента виднага..
https://www.youtube.com/watch?v=u2NtPWcSzrE
И като застана до Кони започна да пее "Shake that ASS For Me .. Girl Shake that ass For ME"
https://www.youtube.com/watch?v=u2NtPWcSzrE
И като застана до Кони започна да пее "Shake that ASS For Me .. Girl Shake that ass For ME"
Йондаиме се събуди и като се огледа видя няколко празни бутилки... от различен вид алкохол.. Хвана се за главата и се опита да си спомни, но болката не му позволяваше... Той се огледа и от безсилието главата му отново се върна на дивана. Той стоеше на дивана и гледаше тавана... След малко се надигна и изчезна...
Накамура Аюми написа:Конан си спеше върху една масаа . ;Д По сутиен и гащички ;Х
Дейдара влезе тихичко отивайки при нея вдигайки я,като с три пръста й повдигна брадичката*сещате се* и я целуна страстно с език,като се понаведе малко,а косата му се вплете в нейната и стана пирде и той и пусна език ,като каза макар и КОнан да спеше,е да след целувката нямаше да спи xD:
-"I love You Konan!"
След което продължи романтиката сядайки на диването*дивана* с усмивка като гледаше конан някак си..флюбено xD
Казимото Кируши- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Хидан хъркаше, заспал в няква странна позя..Врата му се бе изкривил, краката му на дивана, главата на земята, празна бутилка от водка се търкаляше около ръката му..
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Конан се събуди когато усети чужд език в устата си и се размрънка , усети косата на Дедо и си отвоори очите като го видя , и викна
-Кфи са тея цилуфки искаш да ме убиеш ..
след което седна на където беше той и го погледна в очите като се усмихна, която беше рядка дейност при нея хд
след което седна на където беше той и го погледна в очите като се усмихна, която беше рядка дейност при нея хд
Накамура Аюми написа:Конан се събуди когато усети чужд език в устата си и се размрънка , усети косата на Дедо и си отвоори очите като го видя , и викна
Дейдо се усмихна и каза:
-'Та,нещо ханша ти е станал по..сексапилен,а?"
След което й намигна хващайки я с ръка за ханша,придърпвайки я към него..Тя му седна в скута xD
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Пейн и телата му се появиха с парти шапчици на феички - на главите и се огледаха за алкохол.
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Хъх на някой му се мърсува хД
Прошепна му Кони в ушето като започна да го целува по вратъ..разкъсвайки му тениската..след което пусна ръката си надолу по тялото му вкарвайки в панталона му като започна да му масажира мъжество..Дедо усети как зъбите и се бяха впили в плътта му хД..Както повечето знаеха..Момичето обожаваше кръвта хд
Прошепна му Кони в ушето като започна да го целува по вратъ..разкъсвайки му тениската..след което пусна ръката си надолу по тялото му вкарвайки в панталона му като започна да му масажира мъжество..Дедо усети как зъбите и се бяха впили в плътта му хД..Както повечето знаеха..Момичето обожаваше кръвта хд
Пейн видя, че партито е свършило и изчезна,а Претата, която очакваше, че ще има парти и храна се разрева.
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Накамура Аюми написа:-Хъх на някой му се мърсува хД
Дейдара се зачуи и каза:
-"Ех,не ми каза здрасти и ме почна..Мръсница!"
След което просто й разкъса робата и започна да я целува по гърдите,че дори и близна бедрата от кеф..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Наруто се довлече, сърдит на Йон, че той муу е сърдит ! ХД