Офиса на Хокагето
+13
Кайто Ишимару
Намара Конахи
Хинамори Аму
Казимото Кируши
Скорпио Масаки
Иноуе Орихиме
Фуджисала Ичиро
Став
Хитачи Ямато
Коринмо Изаши
Хиро
Йошико Харуко
Сабаку но Шонен
17 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Хокагето
Страница 4 от 6
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Офиса на Хокагето
- Влез ! - чу се гласа на Хокагето .
След като Хинамори Аму влезе , Тсунаде я попита :
- Хммм коя си ти момиче ?
След като Хинамори Аму влезе , Тсунаде я попита :
- Хммм коя си ти момиче ?
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Аму, Хинамори Аму - усмихна се приветливо тя. - Чух, че за да се запиша на чунински изпит трбва да съм минала поне 3 Д и една С ранг мисии. Чудех се дали ще мога сега да получа една Д ранг.
Тя сложи ръцете си зад гърба, очаквайки да чуе какво ще каже Хокагето.
Тя сложи ръцете си зад гърба, очаквайки да чуе какво ще каже Хокагето.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Добре момиче ! - каза Тсунаде , като допълни - Мисията ти е да помогнеш на Ичираку Рамен т.е. ще бъдеш готвачка , сервитюрка и т.н. за 1 ден там ! - каза Тсунаде като се усмихна и отново допълни - Е какво чакаш ? Тръгвай !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Готвачка, а? Е, това поне го мога" усмихна се тя. Поклони се уважително към Тсунаде-сама, благодари и излезе като се отправи към рамен магазина.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Хитачи Ямато влезе в офиса на хокагето, след като почука на вратата.
- Хокаге-сама, аз съм победителят от Турнирът! - каза радостно момчето.
- Хокаге-сама, аз съм победителят от Турнирът! - каза радостно момчето.
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Цунаде се беше облегнала на стола и като се полюшна леко на него погледна момчето от Кири, което стоеше оред нея. Шизуне беше застанала до нея, наведе се и й прошепна бързо нещо. Хокагето само кимна като не изпускаше от поглед генина пред себе си.
- Предполагам си тук за наградата си, нали?
- Предполагам си тук за наградата си, нали?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Бабе, трима сме не чаткаш ли? Майтап, тка си говорим в Кири! - изрече отворено Ямато.
Хлапето се усмихна мазно и протегна ръчички към Тсунаде.
Хлапето се усмихна мазно и протегна ръчички към Тсунаде.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Кой наричаш ти баба бе?!
Тсунаде скочи и надъни на хлапето един юмрук като го залепи за стената.
- Тук съм Хокаге-сама и ще показваш малко уважение, ако не искаш да си тръгнеш с награда - пребит от Тсунаде! Ясна ли съм?
Тсунаде скочи и надъни на хлапето един юмрук като го залепи за стената.
- Тук съм Хокаге-сама и ще показваш малко уважение, ако не искаш да си тръгнеш с награда - пребит от Тсунаде! Ясна ли съм?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато се оттърси и рече студено:
- А аз се надявам да не правиш тази грешка! Предполагам целиш мир, а не война!
- А аз се надявам да не правиш тази грешка! Предполагам целиш мир, а не война!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
На вратата се почука .След секунда на врата се показа Айдоу . Той видя Ямато и си каза - " По дяволите ! Това е момчето от Кири ... Ще трябва да му обясня ... По дяволите ! " . Той отиде до момчето и го видя . Трябваше да действа внимателно и затова реши да изценира " сценка " .
- Хеййй Ний - сан ! - извика Айдоу , като продължи - Идвам от Кири да те търся , няма ли да се прибираш вече ? - попита Айдоу , като погледна Хокагето и каза :
- Хокаге - сама , може ли да ви " отнемя " Ямато за секунда ? Искам да поговоря с брат си ... - попита Айдоу . Какво ли беше намислил ?
Офф.Начи исках да ставам двоен агент - т.е. уж ще стана шпионин на Коноха , но като се върна в Кири да кажа на Мизукагето и да кажа , че искам да стана агент на Кири т.е. ще съм двоен аген на Кири и искам да питам героя ти / xD / дали иска да се " братосаме " :D
- Хеййй Ний - сан ! - извика Айдоу , като продължи - Идвам от Кири да те търся , няма ли да се прибираш вече ? - попита Айдоу , като погледна Хокагето и каза :
- Хокаге - сама , може ли да ви " отнемя " Ямато за секунда ? Искам да поговоря с брат си ... - попита Айдоу . Какво ли беше намислил ?
Офф.Начи исках да ставам двоен агент - т.е. уж ще стана шпионин на Коноха , но като се върна в Кири да кажа на Мизукагето и да кажа , че искам да стана агент на Кири т.е. ще съм двоен аген на Кири и искам да питам героя ти / xD / дали иска да се " братосаме " :D
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Момче, ти за елементарни обноски не си ли чувал? - попита навъсено Тсунаде. - Тук го обърнахте на кръчма, макар че с удоволствие бих изпила едно саке - измърмори си тя последното под носа. - Та, да минем към наградата, нали за това дойде?
Хокагето погледна с безразличие към Ямато и кимна към Шизуне, която пристъпи към момчето и му подаде едно синьо, не много голямо шишенце, с някаква безцветна течност вътре.
- Съветвам те да го пазиш добре. Това е ценнен дар за попедителя в турнира. Дано го използваш разумно - тя се облегна на ръцете си, гледайки момчето право в очите.
Хокагето погледна с безразличие към Ямато и кимна към Шизуне, която пристъпи към момчето и му подаде едно синьо, не много голямо шишенце, с някаква безцветна течност вътре.
- Съветвам те да го пазиш добре. Това е ценнен дар за попедителя в турнира. Дано го използваш разумно - тя се облегна на ръцете си, гледайки момчето право в очите.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Айдоу чакаше Ямато да си тръгне ... Той искаше да каже нещо на Тсунаде ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато протегна ръка и взе шишенцето.
" Кой знай кво ми е сложила? Дано пък да ми свърши работа някой път" - мислеше си хлапето на излизане от офиса.
- И все пак благодаря! възкликна Ямато и помаха на хокагето.
" Кой знай кво ми е сложила? Дано пък да ми свърши работа някой път" - мислеше си хлапето на излизане от офиса.
- И все пак благодаря! възкликна Ямато и помаха на хокагето.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Хах, дори и не попита какво е. Странно хлапе" помисли си Тсунаде и въздъхна като насочи погледа си към другото момче.
- А ти какво ще искаш? Няма ли да вървиш с брат си?
- А ти какво ще искаш? Няма ли да вървиш с брат си?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Хлапето затвори за миг очи и отнов за миг ги отвори с лукава усмивка на лице .
- Вече не ге чуствам , като "брат" ! Вече дори не чуствам Кири , като мой дом ! - каза момчето , като продължи - Искам да предложа на прекрасната Хокаге - сама помощта си , но ще поискам нещо в замяна ... всъщност това , което ви предлагам е да стана шпионин на Коноха в Кири ! Създал съм " средно " доверие у Мизукагето и ще ми е лесно да извличам информация ! Знам , че с Кири не сте в близки отношения , затова предлагам да бъда " вътрешния " ви шпионин в противника ... е какво ще кажете ? - най - накрая свърши с " речта " си .
- Вече не ге чуствам , като "брат" ! Вече дори не чуствам Кири , като мой дом ! - каза момчето , като продължи - Искам да предложа на прекрасната Хокаге - сама помощта си , но ще поискам нещо в замяна ... всъщност това , което ви предлагам е да стана шпионин на Коноха в Кири ! Създал съм " средно " доверие у Мизукагето и ще ми е лесно да извличам информация ! Знам , че с Кири не сте в близки отношения , затова предлагам да бъда " вътрешния " ви шпионин в противника ... е какво ще кажете ? - най - накрая свърши с " речта " си .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Хокагето трясна по масата:
- Война ли искаш да ни навлечеш хлапе? Това може да е някакво тестче от страна на Ягура-сама! Ние целим мир, а не война!
- Война ли искаш да ни навлечеш хлапе? Това може да е някакво тестче от страна на Ягура-сама! Ние целим мир, а не война!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Хъх ... искате да кажете , че нямате шпиони в Кири ? - засмя се момчето , след което допълни - Колкото до война ... война също може да бъде осъществена в скоро време , тъй като всички страни са " на пръсти " заради някаква си органазиция " Акатсуки " , но както и да е ... - каза момчето , като зачака отговора на Хокагето
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Кажи ми защо трябва да избера теб, а не някой друг за това? Освен, че си близък на Мизукагето, с какво друго си заслужил, за да ти възложа подобна нелека задача. Имам по-добри шпиони от теб и ако се наложи ще ги използвам. Защо трябва изобщо да ти се доверявам?
Тсунаде-сама се бе облегнала на ръцете си и не изпускаше момчето от поглед, премисляйки наум всички вариянти и възможности. Всичките обаче й се виждаха много рисковани и просто незнаеше дали ще си струва да се довери сляпо на едно обикновенно хлапе.
Тсунаде-сама се бе облегнала на ръцете си и не изпускаше момчето от поглед, премисляйки наум всички вариянти и възможности. Всичките обаче й се виждаха много рисковани и просто незнаеше дали ще си струва да се довери сляпо на едно обикновенно хлапе.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето отново се усмихна , но този път по - "сладко" и каза :
- Изпитайте ме !
- Изпитайте ме !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Искаш да те изпитам... Дадено. - Каза Тсунаде като директно атакува психиката на момчето - Какво е най-съкровенното нещо което знаеш за Кири? Трябва да ми го кажеш...и без да ме лъжеш! Тайна, която...не трябва да я знае никой друг, освен теб! - Каза отново с надъхан тон Хокагето след което продължи с нормален глас : - Давай да те чуем.
????- Гост
Това , което само аз трябва да знам ли ? Хъх ... само аз трябва да знам истинската си същност , същността на чудовище ... Но както и да е , това не е съществено за Кири . - каза момчето , като продължи - А знаете ли , че всъщност ви излъгах ? Онова момче не ми беше брат , но исках да му кажа , че ще стана двоен агент за Кири , което е абсолютна измишлютина . Но благодарение на вас Хокаге - сама , аз успях да се сдобия с вниманието ви , дори без да разбуждам и капчица съмнение у жителите на Кири . Благодаря ви ! И да - това , което само аз трябва да знам е , че за нищо на света не трябва да разкривам мисията си - да служа на вас ! - каза момчето .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Хах, двойният агент е нож с две остриета момче. Това означава, че ще доставяш информация на Мизукагето за нас, а на нас за тях... Не мисля, че бих го позволила. Забъркваш се в дълбоки и непознати води, момче. По-добре не се занимавай изобщо.
Тцунаде се облегна назад като не изпускаше момчето. Какво ли смяташе да прави сега?
Тцунаде се облегна назад като не изпускаше момчето. Какво ли смяташе да прави сега?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Хокаге - сама , кой е казал , че ще бъда двоен агент ? - попита момчето , като се усмихна и продължи - искам просто ново име и репутация в Коноха ... Искам да стана личност тук ... Вече нямам надежди за Кири ... Ще служа единствено на Коноха и на вас ! - каза момчето уверено .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Не му вярвам особенно на този..."
- Добре, момче, ето какво ще направим. Ще те поставя на изпитателен срок за неопределено дълго време и ако наистина се справяш добре като шпионин ще останеш за постоянно на тази длъжност, но докато не станеш част от шпионите ми, няма да ти доверявам никаква секретна информация. Това е моето предложение и друго няма да има. Ако не си съгласен с него може да си вървиш.
Тсунаде-сама се облегна назад и зачака да чуе отговора на момчето.
- Добре, момче, ето какво ще направим. Ще те поставя на изпитателен срок за неопределено дълго време и ако наистина се справяш добре като шпионин ще останеш за постоянно на тази длъжност, но докато не станеш част от шпионите ми, няма да ти доверявам никаква секретна информация. Това е моето предложение и друго няма да има. Ако не си съгласен с него може да си вървиш.
Тсунаде-сама се облегна назад и зачака да чуе отговора на момчето.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Айдоу се поклоне уважително на Тсунаде - сама и каза :
- Добре Тсунаде - сама ! Но искам нещо от вас ... ако стана ваш постоянен шпионин ще ме повишите ли ? Смисъл от Генин да стана на Чуунин или пък , ако стана Чуунин - Джоунин ? А и да ... бих искал нова самоличност ( т.е. смяна на името ) ... е какво ще кажете ? - усмихна се момчето .
- Добре Тсунаде - сама ! Но искам нещо от вас ... ако стана ваш постоянен шпионин ще ме повишите ли ? Смисъл от Генин да стана на Чуунин или пък , ако стана Чуунин - Джоунин ? А и да ... бих искал нова самоличност ( т.е. смяна на името ) ... е какво ще кажете ? - усмихна се момчето .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Хокагето
Страница 4 от 6