Чакалнята
2 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Хокагето
Страница 1 от 1
Re: Чакалнята
Ямато излезе от Офиса на Хокагето и седна в чакалнята да изчака странното момчет от Кири.
" Тоя за какъв се мисли? За мой брат? Хах... да бе да! Бил съм единствен син, а нашите са починали, тоя кво му става? Какво е намислил? " - размишляваше наум момчето.
След известно време Ямато се изнерви и тръгна към изхода. Точно преди да излезе чу трясък. Това беше хокагето. Хлапето се върна и долепи ухо до вратата. След всичко чуто, Ямато установи, че Кири си имат предател и то Хатаке Айдоу.
" Хм ... пипнах го! Глупаво ще е да нахълтам ... по-добре да се направя, че не съм чул и да докладвам на Мизукагето! " - помисли си хлапето и тръгна спокойно към изхода от селото.
Офф. от тук на татък ако нещо се говори в стаята ще го чувам (devil)
" Тоя за какъв се мисли? За мой брат? Хах... да бе да! Бил съм единствен син, а нашите са починали, тоя кво му става? Какво е намислил? " - размишляваше наум момчето.
След известно време Ямато се изнерви и тръгна към изхода. Точно преди да излезе чу трясък. Това беше хокагето. Хлапето се върна и долепи ухо до вратата. След всичко чуто, Ямато установи, че Кири си имат предател и то Хатаке Айдоу.
" Хм ... пипнах го! Глупаво ще е да нахълтам ... по-добре да се направя, че не съм чул и да докладвам на Мизукагето! " - помисли си хлапето и тръгна спокойно към изхода от селото.
Офф. от тук на татък ако нещо се говори в стаята ще го чувам (devil)
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Хокагето
Страница 1 от 1