..by->>>
5 posters
:: Извън РПГ-то :: Кой Съм Аз?
Страница 1 от 1
..by->>>
Име: Славян
Години: Неизвестни хД
Занимания и Интереси: свиркам на китарка:P: ..излизам с приятели..правене на мизерий и простотий хД също и да дразня хД мн. ме кефи начии в т'ва съм майстор хД..пия козя(за здраве xD):344: ..да съм с групата:elvis: .Мразя курвите..емотата:come xD: ..надутите и теа който се мислят,че знаят всичко пък всъщност са гола вода :333: .Обичам да ям..пица дюнер и шопска салата хД.Алкохол си падам по-виното ракия и ром.Цигари неупотребявам:нене: хД.Циганите на сапун и дуго к'во-к'во..Слушам рок..хаус и техно.Чалгарите да умират в кофите :977: .Yaoi-ците да изгорят на клада и най-вече за 2012 ще ви трябва парцел на луната,успех! или в краен вариан се качете на Еверест! xD. :party: На всички весели празнци и дано :chs: Santa ви поздрави ей така
Снимка: http://www.impulse.bg/user/cMeXypKooO :112:
Години: Неизвестни хД
Занимания и Интереси: свиркам на китарка:P: ..излизам с приятели..правене на мизерий и простотий хД също и да дразня хД мн. ме кефи начии в т'ва съм майстор хД..пия козя(за здраве xD):344: ..да съм с групата:elvis: .Мразя курвите..емотата:come xD: ..надутите и теа който се мислят,че знаят всичко пък всъщност са гола вода :333: .Обичам да ям..пица дюнер и шопска салата хД.Алкохол си падам по-виното ракия и ром.Цигари неупотребявам:нене: хД.Циганите на сапун и дуго к'во-к'во..Слушам рок..хаус и техно.Чалгарите да умират в кофите :977: .Yaoi-ците да изгорят на клада и най-вече за 2012 ще ви трябва парцел на луната,успех! или в краен вариан се качете на Еверест! xD. :party: На всички весели празнци и дано :chs: Santa ви поздрави ей така
Снимка: http://www.impulse.bg/user/cMeXypKooO :112:
Тора- Пясъчен Шиноби
- Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Re: ..by->>>
НА ел.китара предполагам :) и аз съм горд притежател на 1 :)
Даре мо Наи- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 358
Точки от Коментари : 548
Регнах се на : 01.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Павликени
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
ДеееееееееееееееееееееееееейййД ^^ хД Добре де.. спирам.. хД кфо да кажа.. голям пич ^^
Наоми Амане- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1588
Точки от Коментари : 3046
Регнах се на : 03.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : -КоСмОсА xD
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Даре мо Наи написа:НА ел.китара предполагам :) и аз съм горд притежател на 1 :)
даам ест. свиря соло хД не съм мн. добър ама в групата имаме още една соло хДД аз се изявявам кат певец..уж хД
Тора- Пясъчен Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Брао брао.. И аз преди месец бях така ама ритъма е в англия ша живее там, а барабаните отиде в друг град :( и се развалихме.. Сега съм аз(ритъм) и още една соло От месец не съм я бутвал.. Става ми тъпо като съм сам..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
Даре мо Наи написа:Брао брао.. И аз преди месец бях така ама ритъма е в англия ша живее там, а барабаните отиде в друг град :( и се развалихме.. Сега съм аз(ритъм) и още една соло От месец не съм я бутвал.. Става ми тъпо като съм сам..
бате ние имаме бати идиотските текстове оня ден кат свирихме в зала и ни гледаха хора хД и ме беше срам представиси на Еye of the Tiger текста да е само Дзана-на-на на и такам хД ама мн. се смяха с нас //една учителка от мойто даскало се казва така .То баса и аз сме в един клас барабана в друго и др. китара в друго хД 2 пъти седмично стига да завържем неква простотия хД
Тора- Пясъчен Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Наще барабани загряваха само с кючеци :)
Аз сега тъпея сам :) и ние сме мн зле
поне изпълних добре ритъна на Papa Roach - To be loved.. тва беше последната песен заедно
Аз сега тъпея сам :) и ние сме мн зле
поне изпълних добре ритъна на Papa Roach - To be loved.. тва беше последната песен заедно
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
ние свирим TFK,Green Day,Skillet,Papa Roach,SUM 41,TDG за сега хД аз съм казал че немоа пея теа дето се дерат пък и засега сме доста доволни един от друг
Тора- Пясъчен Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Не сте ме викали да пея.. Не ми пука ко мислят другите.. Получава се много як.. Оф как ми липсват..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
Даре мо Наи написа:Не сте ме викали да пея.. Не ми пука ко мислят другите.. Получава се много як.. Оф как ми липсват..
ти ако ти кажа кой ни е на барабаните..ще паднеш!! син е на един голем човек с мн. "добри" вицове сещаш ли се? хДД
Тора- Пясъчен Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
на Къци ли е.. :777:
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
Даре мо Наи написа:на Къци ли е.. :777:
да бе сина на Къци ни е на барабаните учи в Американския Колеж голем кретен ама се справя хДД и му викаме къци всички му викат къци хДД
Тора- Пясъчен Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Кажи му от мене "Каква е разликата между слона и мухата????" АМИ СЛОНА Е ПО ГОЛЯМ БЕЕЕЕЕ
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
ще му предам