Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Ичиго Ирикаши Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Ичиго Ирикаши Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ичиго Ирикаши

2 posters

Go down

Ичиго Ирикаши Empty Ичиго Ирикаши

Писане by Данте Силвър Пет Яну 08, 2010 4:30 pm

Име: Ичиго Ирикаши
Прякор: Деадпуул
Години: 13
История: Родителите му били убити от по-големият му брат - Ягуро. Една нощ, когато той се прибира в къщи вижда, че родителите му лежат на земята. Там също беше и брат му. Първоначално, той не заподозрява, че Ягуро е виновника за смъртта им, но това. Едва след атаката от страната на брат му, Ичиго разбира, че той е виновника за смъртта им и испада в кома, като го помислили за мъртав. Обаче той бива възстановяван в болница и се завръща в родното си място, където останал сам да се грижи за себе си, докато не станал на 13 и не решил да се запише за академията, ставайки шиноби.

Описание: Той има оранжева коса на бодлички и светло-кафеви очи. Висок е 170 см и тежи 61 кг. Много енергичен е и има добре оформени мускули. Облечен е с черна роба, като талията му е завързана с бинт, играещ ролята на колан. Отдолу корема и малка част от вратът му са обвързани с бинтове и носи черни на цвят гащи. През рамената робата му е вързана с червен колан, на гърбът на който да може да си слага големите и тежки оръжия.

Характер: Неговия характер е доста разнообразен. Той е много енергичен и в същото време тъп като куха лейка, но когато тренира или се бие, тогава той става сериозен, до някъде. Когато се ядоса, той става много избухлив и при най-малкия случай може да натупа некой. Заради този негов характер, му лепват прякора Деадпуул.

Чакра тип: Райтон (като преди)
СТАТОВЕ
сила: 19
бързина: 24
воля: 15
интелект: 14

Техники:
Henge no jutsu - 5 ch
Bunshin no jutsu - 5 ch
Kawarimi no jutsu - 5 ch
Genjutsu Release
Konoha Senpuu (1)

Умения:
Shunshin no jutsu (1)
Chakra mold (2)

п.с. Аз съм Ирикаши Райто, но ми беше изтрит акаунта и си направих нов. Въведох си старите статсове, но героя ми сега е с друго име, иначе всичко друго си е по старо му. Ако не ви кефи, може да ми смените ника...само недейте ме одобрявайте от умрялата Суна хД И също така, на някои от техниката не съм написал изискванията, при простата причина, че не ги знам какви са ХД
Данте Силвър
Данте Силвър
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Зодия : Лъв
Брой мнения : 252
Точки от Коментари : 417
Регнах се на : 08.01.2010
Възраст : 31
Град/Село : South Park

Атрибути
Наказателни Точки:
Ичиго Ирикаши Left_bar_bleue0/0Ичиго Ирикаши Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Върнете се в началото Go down

Ичиго Ирикаши Empty Re: Ичиго Ирикаши

Писане by Йошико Харуко Пет Яну 08, 2010 4:31 pm

Одобрен си от Киригакуре. Старият ти Акаунт не е изтрит, а после форума е върнат от 14ти декември, т.е. ти тогава беше с някво друго име.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
Ичиго Ирикаши Left_bar_bleue0/10Ичиго Ирикаши Empty_bar_bleue  (0/10)

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите