Suigetsu - ФенФик ОТ МЕНЕ!
3 posters
:: Извън РПГ-то :: Други :: Fan Write
Страница 1 от 1
Suigetsu - ФенФик ОТ МЕНЕ!
Глава Първа : Деня,в който се родиха двама братя и още нещо...
Знам,че е бая тъпо и .. да продължавам ли?
Беше още един дъждовен ден в Кири .Младо момиче щеше да роди .И понеже още беше малко,а бащата го нямаше трябваше да изроди детето или по - точно децата си .Тя и няколко медик-нин-а стояха с нетърпение .И започнаха болките .След няколко мъчителни часа на белият свят се появиха две малки бебета .Майката им даде имена .Момчето с бялата коса се казваше ''Suigetsu'',а другото,коетоп по - скоро имаше черна го беше кръстила Райга(би тряяло т'ва да му е брата...) .Но вместо да се зарадва тя ги изхвърли .Някакъв селянин ги приюти .Когато навършили 10 години двамата взаимно го убили .После се разделили и тръгнали .И животът на братята станал по - лош .Те приели формата на ''демони'' .Суигетсу бил като машина за убиване .Не давал на никой да го ''мачка'' .Когато бил на 12,той отишъл в Коноха и срещнал Наруто .Но нали Наруто бил заядлив веднага казал:
-Хей ти,белокоско !Да не си някой 40 годишен старец бе?- и се засмял много силно .Суигетсу спрял,обърнал се и мигновенно след това Наруто полетял назад,забивайки главата си в земята,той останал неподвижен .Суигетсу продължил,но тогава Наруто ''отвърнал'' на удара .Точно тогава Хозуки се превърнал на вода и самодоволно казал:
-Очаквах точно това !И веднага наруто отново паднал на земята,но този път в различна позиция .Суигетсу бил отгоре му,кракът на Узумаки бил счупен,а лицето му кървящо .Бил в безсъзнание .Малко след това Суигетсу изчезнал...
-Хей ти,белокоско !Да не си някой 40 годишен старец бе?- и се засмял много силно .Суигетсу спрял,обърнал се и мигновенно след това Наруто полетял назад,забивайки главата си в земята,той останал неподвижен .Суигетсу продължил,но тогава Наруто ''отвърнал'' на удара .Точно тогава Хозуки се превърнал на вода и самодоволно казал:
-Очаквах точно това !И веднага наруто отново паднал на земята,но този път в различна позиция .Суигетсу бил отгоре му,кракът на Узумаки бил счупен,а лицето му кървящо .Бил в безсъзнание .Малко след това Суигетсу изчезнал...
Знам,че е бая тъпо и .. да продължавам ли?
Последната промяна е направена от Рюзаки Кайто на Пет Яну 15, 2010 7:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 972
Точки от Коментари : 1565
Регнах се на : 13.12.2009
Възраст : 30
Град/Село : Ъъъ..Космоса !
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
Re: Suigetsu - ФенФик ОТ МЕНЕ!
.. супер е..
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
супер е, бе тате ! Давай още !
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Глава I I : Момичето
Докато Суигетсу излизал от Коноха на портата го срещнало едно момиче .Била с розова коса .Да точно тя,Сакура .Когато го видяла се влюбила в него,но все още не можела да му признае .След като минал през портите на Коноха,Сакура тайно го последвала .Вървяли вървяли,а изведнъж започнало да вали дъжд .Да,точно така те авлизали в Кири,а и явно Сакура била страхотен ''търсач'' .После дъждът спрял,а Суйгетсу се запътил на някъде .Те започнали да се изкачват по някаква поляна(еми нагорнище е :D),но заради хлъзгавото място Сакура се подхлъзнала и тръгнала да пада .Суйгетсу обаче усетил това и веднага се спуснал,като видял момичето .Хванал и ръката и малко трудно,но с тренирания му ЧМ се изкачили успешно..Суйгетсу взел някакъв доста тежък меч,който едвам вдигнал .
-Знаех,че ме следиш,но..защо?- попитал учудено Суйгетсу опитвайки се да задържи меча на гърба си .
-Ами..ами..аз...честно ..ъ..казано аз ..ъ..незнам .-с мил и нежен глас казала Сакура..
-Е..ами добре..и какво целиш?-попитал отново Суйгетсу едвам обръщайки се към красивото момиче .
Обаче тя се изчервила и не отговорила нищо,просто седнала до него .Хвана му ръката и сякаш му казваше ''Хайде,седни до мен,седни!''
Още?Докато Суигетсу излизал от Коноха на портата го срещнало едно момиче .Била с розова коса .Да точно тя,Сакура .Когато го видяла се влюбила в него,но все още не можела да му признае .След като минал през портите на Коноха,Сакура тайно го последвала .Вървяли вървяли,а изведнъж започнало да вали дъжд .Да,точно така те авлизали в Кири,а и явно Сакура била страхотен ''търсач'' .После дъждът спрял,а Суйгетсу се запътил на някъде .Те започнали да се изкачват по някаква поляна(еми нагорнище е :D),но заради хлъзгавото място Сакура се подхлъзнала и тръгнала да пада .Суйгетсу обаче усетил това и веднага се спуснал,като видял момичето .Хванал и ръката и малко трудно,но с тренирания му ЧМ се изкачили успешно..Суйгетсу взел някакъв доста тежък меч,който едвам вдигнал .
-Знаех,че ме следиш,но..защо?- попитал учудено Суйгетсу опитвайки се да задържи меча на гърба си .
-Ами..ами..аз...честно ..ъ..казано аз ..ъ..незнам .-с мил и нежен глас казала Сакура..
-Е..ами добре..и какво целиш?-попитал отново Суйгетсу едвам обръщайки се към красивото момиче .
Обаче тя се изчервила и не отговорила нищо,просто седнала до него .Хвана му ръката и сякаш му казваше ''Хайде,седни до мен,седни!''
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 972
Точки от Коментари : 1565
Регнах се на : 13.12.2009
Възраст : 30
Град/Село : Ъъъ..Космоса !
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
давай още, но един въпрос...как така се е влюбил, като не знае нищо за нея ??Направи го мааалко по-реалистично..хД
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Тии да си чувал за любов от пръв поглед