Колко тъп си всъщност ??
+2
Ши Амане
Хиро
6 posters
:: Извън РПГ-то :: Други :: Quiz'es
Страница 1 от 1
Колко тъп си всъщност ??
https://apps.facebook.com/hzfugzdftm-nv-bfbaec/?o=0&source=0
моя резултат: ТИ СИ НАЙ - ТЪПИЯТ ЧОВЕК В ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА И МОМЕНТАЛИЧЕСКИ ТРЯБВА ДА СЕ САМОУБИЕШ, САМОИЗГУРИШ И ДА НАКАРАШ НЯКОЙ ДА ПРАТИ СЪС СОНДА ОСТАНАЛИЯ ОТ ТЕБ ПРАХ НА ЛУНАТА ИЛИ НА НЯКОЯ ДРУГА ПЛАНЕТА ВЪЗМОЖНО НАЙ - ОТДАЛЕЧЕНА ОТ ЗЕМЯТА. КАКВО ЧАКАШ ОЩЕ? ТРЯБВАШЕ ПРАХА ТИ ДА Е НА МИЛИАРДИ СВЕТЛИННИ ГОДИН ОТ ЗЕМЯТА ВЕЧЕ.
моя резултат: ТИ СИ НАЙ - ТЪПИЯТ ЧОВЕК В ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА И МОМЕНТАЛИЧЕСКИ ТРЯБВА ДА СЕ САМОУБИЕШ, САМОИЗГУРИШ И ДА НАКАРАШ НЯКОЙ ДА ПРАТИ СЪС СОНДА ОСТАНАЛИЯ ОТ ТЕБ ПРАХ НА ЛУНАТА ИЛИ НА НЯКОЯ ДРУГА ПЛАНЕТА ВЪЗМОЖНО НАЙ - ОТДАЛЕЧЕНА ОТ ЗЕМЯТА. КАКВО ЧАКАШ ОЩЕ? ТРЯБВАШЕ ПРАХА ТИ ДА Е НА МИЛИАРДИ СВЕТЛИННИ ГОДИН ОТ ЗЕМЯТА ВЕЧЕ.
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Re: Колко тъп си всъщност ??
Мале, мале. То бива ли да си толкова тъп?
Момче/момиче, мислил/а ли си скоро за самоубийство? Ако не си трябва да помислиш защото има само един човек който е по - тъп от теб, името на който ще запазя в тайна. Не само, че си тъп/а ами и го разбираш много добре и пак не се опитваш да направиш нещо по въпроса. Не, че можеш да намалиш количеството на тъпотията си (това е невъзможно), но можеш да отървеш населението от себе си като се самоубиеш, но пък ти си толкова тъп, че дори това не знаеш как да нарпавиш. И понеже съм добър човек ще ти помогна как да го направиш. Има много начини да се самоубиеш, но аз ще ти кажа кой е най - полезния за теб. Лягаш пред движеща се комбайна и чакаш докато тя не те разкъса и направи на паралелепипедна бала. О-о-о, извинявай. Бях забравил, че си невероятно тъп и едва ли знаеш какво означава паралелепипед. Та когато го направиш това бъди сигурен, че всички ще бъдат щастливи и ще празнуват.
Момче/момиче, мислил/а ли си скоро за самоубийство? Ако не си трябва да помислиш защото има само един човек който е по - тъп от теб, името на който ще запазя в тайна. Не само, че си тъп/а ами и го разбираш много добре и пак не се опитваш да направиш нещо по въпроса. Не, че можеш да намалиш количеството на тъпотията си (това е невъзможно), но можеш да отървеш населението от себе си като се самоубиеш, но пък ти си толкова тъп, че дори това не знаеш как да нарпавиш. И понеже съм добър човек ще ти помогна как да го направиш. Има много начини да се самоубиеш, но аз ще ти кажа кой е най - полезния за теб. Лягаш пред движеща се комбайна и чакаш докато тя не те разкъса и направи на паралелепипедна бала. О-о-о, извинявай. Бях забравил, че си невероятно тъп и едва ли знаеш какво означава паралелепипед. Та когато го направиш това бъди сигурен, че всички ще бъдат щастливи и ще празнуват.
Айдеее ще се самоубивам ... Чао
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Мале, мале. То бива ли да си толкова тъп?
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 972
Точки от Коментари : 1565
Регнах се на : 13.12.2009
Възраст : 30
Град/Село : Ъъъ..Космоса !
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
Пхахахахха не не не не тоя тест ме ОБИ (с О) ХДДДДД на всяка прочетена буква се хиля като идиот ХДДДД Бахти якия ТЕСТ , от де го изкара е аки ХДДД
Ама аз няа резултат щото няам рег в ФейсБук хД
Ама аз няа резултат щото няам рег в ФейсБук хД
Наоми Амане- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1588
Точки от Коментари : 3046
Регнах се на : 03.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : -КоСмОсА xD
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
ем...ше потърся още..хДД
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
ТИ СИ НАЙ - ТЪПИЯТ ЧОВЕК В ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА И МОМЕНТАЛИЧЕСКИ ТРЯБВА ДА СЕ
САМОУБИЕШ, САМОИЗГУРИШ И ДА НАКАРАШ НЯКОЙ ДА ПРАТИ СЪС СОНДА ОСТАНАЛИЯ
ОТ ТЕБ ПРАХ НА ЛУНАТА ИЛИ НА НЯКОЯ ДРУГА ПЛАНЕТА ВЪЗМОЖНО НАЙ -
ОТДАЛЕЧЕНА ОТ ЗЕМЯТА. КАКВО ЧАКАШ ОЩЕ? ТРЯБВАШЕ ПРАХА ТИ ДА Е НА
МИЛИАРДИ СВЕТЛИННИ ГОДИН ОТ ЗЕМЯТА ВЕЧЕ.
САМОУБИЕШ, САМОИЗГУРИШ И ДА НАКАРАШ НЯКОЙ ДА ПРАТИ СЪС СОНДА ОСТАНАЛИЯ
ОТ ТЕБ ПРАХ НА ЛУНАТА ИЛИ НА НЯКОЯ ДРУГА ПЛАНЕТА ВЪЗМОЖНО НАЙ -
ОТДАЛЕЧЕНА ОТ ЗЕМЯТА. КАКВО ЧАКАШ ОЩЕ? ТРЯБВАШЕ ПРАХА ТИ ДА Е НА
МИЛИАРДИ СВЕТЛИННИ ГОДИН ОТ ЗЕМЯТА ВЕЧЕ.
:: Извън РПГ-то :: Други :: Quiz'es
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите