АзЗ..?!
4 posters
:: Извън РПГ-то :: Кой Съм Аз?
Страница 1 от 1
АзЗ..?!
Име:Малвина
Год.:13
Пряк0р:Малвии,Малвис,Мими,Мимзз,Мизу и др..
За мен..: Емм к'ф0 да кажаа момиче съм xD 0биичам се снимам,какт0 и да снимам .. не съм фотогенична xDD но пъък не обръщамм вниманиие наа "леш0ядите" коиит0 ще ме 0бидят .. xD емм... обиичам музиката не могга без нея ;dd Не пиия нит0 пък пушаа,но пук когато ми ее весел0 няма да откажжа алкохол .. независим0 къфф 0щее нещуу .. не съм обратна,катоо"няма да сп0менавам имена" ;dd обиичам да се събирам сс фриендчетата мии ии да п0длудявамее х0рата /понякой път/.Ъъ .. другоо .. 0бичам даа г0твяя всякаквии деликатеси xD ии другоо не се сещамм за т0ва ще предопредя оот сега,че снимката която щее кача е от одавнна щ0тоо от сегашния ми виид нямам на к0мпа .. ;dd коййт0 иска да си пишем ф скайпп да мии пише на личен. xD ммм иимам ии едн0 хамстеррче ^^ ии някъф детт ми се в0дии братт .. ;dd
Снимка: сам0 по скайп .. амаа ии 0т там надалии ще вии дам .. ;dd
Год.:13
Пряк0р:Малвии,Малвис,Мими,Мимзз,Мизу и др..
За мен..: Емм к'ф0 да кажаа момиче съм xD 0биичам се снимам,какт0 и да снимам .. не съм фотогенична xDD но пъък не обръщамм вниманиие наа "леш0ядите" коиит0 ще ме 0бидят .. xD емм... обиичам музиката не могга без нея ;dd Не пиия нит0 пък пушаа,но пук когато ми ее весел0 няма да откажжа алкохол .. независим0 къфф 0щее нещуу .. не съм обратна,катоо"няма да сп0менавам имена" ;dd обиичам да се събирам сс фриендчетата мии ии да п0длудявамее х0рата /понякой път/.Ъъ .. другоо .. 0бичам даа г0твяя всякаквии деликатеси xD ии другоо не се сещамм за т0ва ще предопредя оот сега,че снимката която щее кача е от одавнна щ0тоо от сегашния ми виид нямам на к0мпа .. ;dd коййт0 иска да си пишем ф скайпп да мии пише на личен. xD ммм иимам ии едн0 хамстеррче ^^ ии някъф детт ми се в0дии братт .. ;dd
Снимка: сам0 по скайп .. амаа ии 0т там надалии ще вии дам .. ;dd
Яманаши Мизу- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 435
Точки от Коментари : 490
Регнах се на : 28.01.2010
Възраст : 27
Град/Село : *w0nderлand* ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Re: АзЗ..?!
е.. сложи поне едно пикче.. моооля те.. и ако може напиши какъв стил музика предпочиташ..
Амабе Котоно- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 521
Точки от Коментари : 674
Регнах се на : 04.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : София
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ебал съм ви и "курвите" -.- За ко правите тема , като се ебаате с нас ?
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ко и е на момичето бе ?
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби