Lala's place!!! [!]
3 posters
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Lala's place!!! [!]
Това беше къщата на родителите и, и Лала и направи основен ремонт когато се прибра от двугодишното си мъчение. Направи я по свой вкус - голяма и пълна със занимателни неща, като легла например.
Въпреки трудностите които беше преживяла, тя си беше все още дете, и искаше само да се забавлява. А скоро щеше да отиде и в Академията, където щеше да се учи, и да стане генин, после да продължава..
А сега, основно ремонтираната къща!
Стаята на Лала -
Всекидневната -
Кухнята -
Трапезарията -
Банята -
Басейна в задният двор -
Гостните стаи -
Освен тях има още доста гостни стаи, но няма да стигне мястото.
Гаражът -
Съдържанието на гаражът -
Въпреки трудностите които беше преживяла, тя си беше все още дете, и искаше само да се забавлява. А скоро щеше да отиде и в Академията, където щеше да се учи, и да стане генин, после да продължава..
А сега, основно ремонтираната къща!
Стаята на Лала -
Всекидневната -
Кухнята -
Трапезарията -
Банята -
Басейна в задният двор -
Гостните стаи -
Освен тях има още доста гостни стаи, но няма да стигне мястото.
Гаражът -
Съдържанието на гаражът -
Re: Lala's place!!! [!]
В къщата отдавна всичко беше готово и оправено за партито. Лала се беше преоблякла
- Spoiler:
ПС :Скайп?
ПС 1:И този раздел е само за РЕАЛНИ герой , които ги има в АНИМЕТО , а тфоя го няма
ПС 1:И този раздел е само за РЕАЛНИ герой , които ги има в АНИМЕТО , а тфоя го няма
Последната промяна е направена от Накамура Аюми на Нед Фев 07, 2010 9:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Кисаме дойде,като се топна ГОООЛ! В Басейна*где другаде? xD*
Казимото Кируши- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Конан дойде и се просна на един шезлонг и се опусна и каза
-Кисаме Кисаме , облечи ще че ще стреснеш момичето..
ПС: Ни ми викай така ..хД
-Кисаме Кисаме , облечи ще че ще стреснеш момичето..
ПС: Ни ми викай така ..хД
Той хубаво си се облегна и отпусна в басейна и изведнъж пред лицето му се надвеси Лала и попита
-Ти кой си?? - тогава се усети, че хубаво е поканила всички, лошото е че никой не познава хД После се обърна към Конан и се нахили
-Спокойно, не се стряскам лесно хД
-Ти кой си?? - тогава се усети, че хубаво е поканила всички, лошото е че никой не познава хД После се обърна към Конан и се нахили
-Спокойно, не се стряскам лесно хД
-Не ти трябва да го виждаш гол ..Отдрапни се..
Препоръча й , след което си затвори очите и започна да се пече на лунна светлина
Препоръча й , след което си затвори очите и започна да се пече на лунна светлина
Кисаме изкочи от водата,обличайки робаат си и удряйки на конан един в клитора xD
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
-Доообре - каза Лала, въпреки, че не и хареса особено как и каза да се махне. Тя отиде от другия край на басийна и скочи толкова силно, че опръска Конан хД
Конан и прочете мислите хД Телепат е хД.. и успя да се измести преди да бъде намокрена хД
-Малката стиа си ме зарибявала не съм обратна
След тфа си легна пак на един далечен шизлонг и пак почна да се пече хД
-Малката стиа си ме зарибявала не съм обратна
След тфа си легна пак на един далечен шизлонг и пак почна да се пече хД
Лала я погледна на криво и каза
-Аз бабички не зарибявам.. Не те познаваш, но не ми изглеждаш първа възраст така че бабче, няма да те угрее хД
-Аз бабички не зарибявам.. Не те познаваш, но не ми изглеждаш първа възраст така че бабче, няма да те угрее хД
-хД Баба ще викаш на Майка си хД И кфо да не ми завиждаш ..Без тфа герой4ето ти е измислено хД и няма право да пише в тоя раздел , но както и да е хД
каза Кони и си запали цигара хД
каза Кони и си запали цигара хД
-Голяма работа! - уплези и се Лала и се обърна към небето, като си затвори очите, отпусна се във водата и миличко и каза
-Зъбиш ми се, защото имам по-хубави цици от твоите!
-Зъбиш ми се, защото имам по-хубави цици от твоите!
Кисаме,започна да търси пиячка,като без да иска намери тайните запаси от Ганджа,и почна да пуфки викайки:
-"Пуф-Паф!"
-"Пуф-Паф!"
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
-Не мисля.. Сигурна съм - каза самодоволно Лала и се прозя, казвайки
-Твоите като гледам са леко увиснали... - После излезе от водата и също се излегна на един шезлонг, само че от другата страна на басейна, за да не си помисли бабичката, че я сваля. хД
-Твоите като гледам са леко увиснали... - После излезе от водата и също се излегна на един шезлонг, само че от другата страна на басейна, за да не си помисли бабичката, че я сваля. хД
-Хаха Тя се имала за забавна хД Горката хД
Каза Конан кат отвори едно списание хД
Каза Конан кат отвори едно списание хД
Последната промяна е направена от Накамура Аюми на Нед Фев 07, 2010 10:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Явно,само Кисаме не изневеряаше на себе си,пушейки си някъде из кухнята,чувайки,но не обръшайки внимание,на женските подмятания..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
-Ами.. Да - каза Лала, но вече през зъби. После стана и каза
-Ей бабче, отивам за алкохол, какво искаш?
-Ей бабче, отивам за алкохол, какво искаш?
-Искам Блуди Мери ама с кръв и то тфоита , а не доматен сок хД
Каза тя усмихвайки се на малкото плоско нещо хДкоето се мислеше за много умно хД
Каза тя усмихвайки се на малкото плоско нещо хДкоето се мислеше за много умно хД
-Съжалявам, няма да те угрее! - усмихна се Лала и влезе вътре. На нея си взе добре изстудена бира, двулитровка и си я остави до шезлонга. Когато тръгна към Конан, за да и занесе пиенето, тя "без да иска" се спъна и каза
-Упс, съжалявам, повече кръв няма. Май по-добре да ти го направя с доматен сок. - като се обърна, едва сдържайки се да не пукне от смях и тръгна отново към кухнята.
-Упс, съжалявам, повече кръв няма. Май по-добре да ти го направя с доматен сок. - като се обърна, едва сдържайки се да не пукне от смях и тръгна отново към кухнята.
И малката усети как нещо започва да се прилепва по тялото й чувайки как крилете на Кони се рееха от въздуха и каза
-За теб ще е по добре да ми намериш
След което хартията беше облепила цялото й тяло хД (ако си гледала епа дето Конан облепва цялото тяла на онази нинджа хд) , оставяйки само устата й.. хД
След което хартията беше облепила цялото й тяло хД (ако си гледала епа дето Конан облепва цялото тяла на онази нинджа хд) , оставяйки само устата й.. хД
Накамура Аюми написа:И малката усети как нещо започва да се прилепва по тялото й чувайки как крилете на Кони се рееха от въздуха и каза
Кисаме запрати един воден тепуудан,към Конан,като каза:
-"Конан искаш ли да умреш,а?"
След което се засмя,засилвайк исе към нея със самехадата..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Страница 1 от 2 • 1, 2
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете