Йоо
+2
Сакамото Рика
Кайто Ишимару
6 posters
:: Извън РПГ-то :: Кой Съм Аз?
Страница 1 от 1
Йоо
Йо, пичове, пички.. там всички които са там.
Името ми вие ще познаете.. от пет букви е, и съм пети номер в класа. Слушайте внимателно..
1. Г
2. А
3. Л
4. И
5. Н
Познахте ли?
На 13 години съм, 1,59-1,60 съм висоок.. Ъъ.. Същинско копие на Саске Учиха (по характер де). Имам кафява коса (наскоро остригана) и кафеви очи. И .. любимата ми глупост която измислих ее...:
"Тъп си мааа кат манастирска джапанка"(казвам го на приятели като смешка)
Името ми вие ще познаете.. от пет букви е, и съм пети номер в класа. Слушайте внимателно..
1. Г
2. А
3. Л
4. И
5. Н
Познахте ли?
На 13 години съм, 1,59-1,60 съм висоок.. Ъъ.. Същинско копие на Саске Учиха (по характер де). Имам кафява коса (наскоро остригана) и кафеви очи. И .. любимата ми глупост която измислих ее...:
"Тъп си мааа кат манастирска джапанка"(казвам го на приятели като смешка)
Кайто Ишимару- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 117
Точки от Коментари : 104
Регнах се на : 01.03.2010
Възраст : 27
Град/Село : Дето вали сняг през пролетта xDD
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Re: Йоо
Ам снимка :?
Сакамото Рика- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 85
Точки от Коментари : 58
Възраст : 29
Град/Село : София ...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Аз не идвам да те питам, понеже те познавам много добре (надявам се). Идвам да ти призная лигнята ... за пореден път ... Може би само аз мога да т бия по лигня ... Добре, и аз не мога. Е както и да е. Адски много си те обичам (като фр ... иначе не си ми нужен), пържолке!
Ранкигу Кагай- Листен Шиноби
- Брой мнения : 20
Точки от Коментари : 12
Пържола? .. Ама аз нямам грам мес-.. ок де, месце имам, ама сланинка немам грам по телото си. НЯМАМ ГРЪМ ГРЪМ НЯМАМ! (грам де)
Прияде ми се пържола, благодаря.
Аа, относно снимка.. Моя милост няма снимка , живота е скапан..
Прияде ми се пържола, благодаря.
Аа, относно снимка.. Моя милост няма снимка , живота е скапан..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Ох, миличкия! Няма да умираш - няма да и го позволя!
Нема нема умирам.. Утре чичо ДОК ще каже сичко (док съкратено на доктор). Айде да не превръщаме това в спамене (не можах да го изговоря), чее.. могат тука да фърчат (знам че се пише с х) глАви.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Да...
Като Сасуке си по-характер?? Щот във форума има един дет е пък по коса xD Обединете се и ми елате,аз съм ЕМОТО на форума xD
Казимото Кируши- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Romeo says:
-.- Вземи от Янина!И само някой да е изял мой Пържолчо!Не глАви,а всякакъв вид крайници ще хвърчат,навръх трети март.Да не говоря за това какви предмети имам подръка и къде смятам да ги бутам.И как подяволите се лигавиш?Ти не си такъв -.-''
*нещо се опитваш да ме надминеш ли,аа?Не забравяй кой всекидневно ти подхранва лигнята и кой те кара да се смееш на хилещите се мад-... ъъъ... и на Пайсий. *И Juliet вади бормашината и приготвя танка за мушкане ** ;DD
Пържола? .. Ама аз нямам грам мес-.. ок де, месце имам, ама сланинка немам грам по телото си. НЯМАМ ГРЪМ ГРЪМ НЯМАМ! (грам де)
-.- Вземи от Янина!И само някой да е изял мой Пържолчо!Не глАви,а всякакъв вид крайници ще хвърчат,навръх трети март.Да не говоря за това какви предмети имам подръка и къде смятам да ги бутам.И как подяволите се лигавиш?Ти не си такъв -.-''
*нещо се опитваш да ме надминеш ли,аа?Не забравяй кой всекидневно ти подхранва лигнята и кой те кара да се смееш на хилещите се мад-... ъъъ... и на Пайсий. *И Juliet вади бормашината и приготвя танка за мушкане ** ;DD
Кагай Хайнеко- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 21
Точки от Коментари : 19
Град/Село : Sofia Shitty ;]]
О, Жулиет. \"Ромео, сърцето ми към теб е устремено!\" Айде скоро се връщай от тая втора училищна тъпа смяна, че да ти кажа аз кои са хилещие м-.. и Паисий.. Айде че ме боли ръката да пиша, неска сумати кръв ми взеха от телцето
Едит - Хех, питай тука Жулиет, наистина съм кат Саске .. Дажее.. Малко и на Тошко заприличвам по характер (Тоширо Хитсугая от Блийч).
Едит - Хех, питай тука Жулиет, наистина съм кат Саске .. Дажее.. Малко и на Тошко заприличвам по характер (Тоширо Хитсугая от Блийч).
Последната промяна е направена от Кайто Минами на Чет Мар 04, 2010 2:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Горкия хД дай пик хД
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Нямам снимка.. Та, както казах.. Живота е скаапаан.. един тъп фотоапарат нема
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
И аз така с фотото. Иначе наистина прилича на тея двамата ... Познавам го!
Хах,муцинка и аз го познавам [даже повече от нормалното] и си знам,че си въобразява ;DD
Ще му се да е като Тошко Хитсугая и като Саске,ама как да стане работата,като единия е с бяла,а другия с черна коса?Мисли ли изобщо?По характер БЕШЕ меланхоличен,но благодарение на мене *това не го знаех,но го прочетох в дневника му o.O*,се превърна в едно добро,лигаво същество --.--' Таа,толкова от Жулиет <3 . Ромеео,де си ти,Ромео!Не се бави,че Жулиет те чака с тръбата и метлата,скрита зад вратата ^^''
Ще му се да е като Тошко Хитсугая и като Саске,ама как да стане работата,като единия е с бяла,а другия с черна коса?Мисли ли изобщо?По характер БЕШЕ меланхоличен,но благодарение на мене *това не го знаех,но го прочетох в дневника му o.O*,се превърна в едно добро,лигаво същество --.--' Таа,толкова от Жулиет <3 . Ромеео,де си ти,Ромео!Не се бави,че Жулиет те чака с тръбата и метлата,скрита зад вратата ^^''
Кагай Хайнеко- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 21
Точки от Коментари : 19
Град/Село : Sofia Shitty ;]]
... З-Знаеш ли, по някаква странна причина се сещам какво ще правиш с тръбата и метлата..
Та, както и да е.. Вземи си направи и ти една твоя лична тема, че да вземем с Виктория да я оспамим едно ууубаво, и тогаз да видиш кой кого ще чака зад вратата и с метлата или тръбата ще чака xDD
Та, както и да е.. Вземи си направи и ти една твоя лична тема, че да вземем с Виктория да я оспамим едно ууубаво, и тогаз да видиш кой кого ще чака зад вратата и с метлата или тръбата ще чака xDD
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция: