Сауната
+3
Ан Хагуя
Ди Лиор
Наоми Амане
7 posters
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Сауната
Той също си я гушкаше като каза : - Нали знаеш, че както си седнала ме...възбуждаш? попита той като леко се изчерви хД.
????- Гост
Какаши я погледна като каза : - Но няма лошо хД.
Офф. Се пак каза лице в лице което се очертава да си малко по-нагоре.И само една хавлия те дели хД.Логично е.
Офф. Се пак каза лице в лице което се очертава да си малко по-нагоре.И само една хавлия те дели хД.Логично е.
????- Гост
Те си седяха ката сгушени като той по едно време каза : - Добре, че няма други мъже тук, защото лошо.Ти си много секси и щяха да ти се нахвърлят хД.Не че щях да им позволя де.. - Каза Какаши в опит да направи комплимент та Гурен, въпреки, че обърка всичко хД.
????- Гост
Какаши се усмихна в знак, че тя го е разбрала и се сгуши в нея като отново затвори очи и се отпусна.
????- Гост
Гурен съвсем лекичко го махна от себе си и седна до него като почна да му прави масаж на гърба.
-Какаши чудя ти се как не се изморяваш когато сме заедно.
-Какаши чудя ти се как не се изморяваш когато сме заедно.
????- Гост
-Цял живот съм бил сам, така, че ти си дар от бога за мен. - Каза той като започна да се наслаждава на масажа.
Офф. Познати думи, нали :P
Офф. Познати думи, нали :P
????- Гост
Той въздъхна като каза : - Доста пъти съм бил в битки, права си.След което и леко и погали ръцете като каза : - Ръцете са ти толкова...нежни..
????- Гост
-ми на въпросчета. Забавното е че ако сгрешим оставаме голи.
П.П:Тоя път сме само по хавлии тъй че сме наравно.
П.П:Тоя път сме само по хавлии тъй че сме наравно.
????- Гост
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите