Став
2 posters
:: Начало :: Създаване на Герой
Страница 1 от 1
Став
Име: Став
Години:19
История:Още когато бях на 5 години моите родители бяха загинали в битката срещу Кюби.От тогава живея съм нямам никакви роднини нито баба нито дядо нито чичо леля нямам си никой.Стоях в къщата си сам и още съм сам.
За да се прехрамвам трябваше да крада за коеето много съжелявам моите родители имаха много книги и започнах да ги чета.Прочетох ги сичките и сега знам много повече.10 години започнах да тренирам.
И Искъм да стана много силен.Живота ми е скучен сичко едно и също цял живот съм.
Село: Кири
Jutsu:
Chidori 1lv
Chidori:Sword 1lv
Plasma Ball lv1
Kai
Lightning Release Shadow Clone 1lv
Kavarimi
Bunshin
Hengen
chakra mold 1&2
2 етап чунински.
Години:19
История:Още когато бях на 5 години моите родители бяха загинали в битката срещу Кюби.От тогава живея съм нямам никакви роднини нито баба нито дядо нито чичо леля нямам си никой.Стоях в къщата си сам и още съм сам.
За да се прехрамвам трябваше да крада за коеето много съжелявам моите родители имаха много книги и започнах да ги чета.Прочетох ги сичките и сега знам много повече.10 години започнах да тренирам.
И Искъм да стана много силен.Живота ми е скучен сичко едно и също цял живот съм.
Село: Кири
Jutsu:
Chidori 1lv
Chidori:Sword 1lv
Plasma Ball lv1
Kai
Lightning Release Shadow Clone 1lv
Kavarimi
Bunshin
Hengen
chakra mold 1&2
2 етап чунински.
Став- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 564
Точки от Коментари : 701
Регнах се на : 05.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Re: Став
Одобрен си от Кири
Фуджисала Ичиро- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 432
Точки от Коментари : 589
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ДОБРИЧ
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Re: Став
Само ако може да ми промениш Името и техниките които сам сложил и ако може служи тема в чуненския или съм дошал в отбора на Юджи той нали е съм макс в кома.
Став- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 564
Точки от Коментари : 701
Регнах се на : 05.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
:: Начало :: Създаване на Герой
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите