Сладкарницата
4 posters
:: Игра с реални герои :: Местата :: Из Улиците
Страница 1 от 1
Re: Сладкарницата
Киба влезе в сладкарницата. Огледа се и видя едно секси непознато момиче. Той се доближи до него и като се изпълчи с ръце в джобовете в сините си дънки се видя чената му тениска в един череп на нея, а отгоре беше дънковото му яки. Той каза :
-Кво стаа маце - и още когато го каза момичето избяга. Той седна и каза. Дайте ми нещо сладко като дупето на тая мацка - и зачака да го услужат
-Кво стаа маце - и още когато го каза момичето избяга. Той седна и каза. Дайте ми нещо сладко като дупето на тая мацка - и зачака да го услужат
Хинс пристъпи,тя видя Киба и бясна тръгна към него с всяка изминала секунда,тя се доближаваше до момчето.Хинс го удари по главата с ръка и му рече:
-Абе ти на какъв се правиш..?! Всъщност,какво мислиш,че правиш .. ?!
-Абе ти на какъв се правиш..?! Всъщност,какво мислиш,че правиш .. ?!
Яманаши Мизу- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 435
Точки от Коментари : 490
Регнах се на : 28.01.2010
Възраст : 27
Град/Село : *w0nderлand* ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Киба я изгледа и бавно се изправи... С дясна ръка си вдигна очилата и очите им се срещнаха.. Той изкрещя :
-Не ми трябва нищо сладко.. Тук си имам много.. което е безценно.. - после бързо се приближи до Хинс и като я прегърна я дари със страстна и леко лигава целувка и от двете страни.. След като лигите им се слепиха (като в хентайте ) Той вдигна ръце и я притисна до себе си... Топлина мина по тялото му, но устните му не се отлепиха от нейните. На края извади и езикът си. След целувката с език той се отлепи от нея и отговори на втория въпрос със:
-Търся сладко.. и сега намерих най-сладкото нещо на света. Ти кво прайш, красавице??
-Не ми трябва нищо сладко.. Тук си имам много.. което е безценно.. - после бързо се приближи до Хинс и като я прегърна я дари със страстна и леко лигава целувка и от двете страни.. След като лигите им се слепиха (като в хентайте ) Той вдигна ръце и я притисна до себе си... Топлина мина по тялото му, но устните му не се отлепиха от нейните. На края извади и езикът си. След целувката с език той се отлепи от нея и отговори на втория въпрос със:
-Търся сладко.. и сега намерих най-сладкото нещо на света. Ти кво прайш, красавице??
Още щом Киба започна да целува момичето,тя се опитваше да се отърве от него.Когато Киба започна да отговаря на въпроса и,тя го бутна възможно най-далеч от нея и му се развика:
-Ти,ти луд ли си..!? не съм искала това да го правишш,не съм ти 0питно зайче..!! / Разгневена промърмори Хинс..след това последваха други думи на които глъса и трептеше и говореше заеквайки..: - Ии .. и .. ъгх,азз .. офф..0стави ме намира!! / след което хинс си тръгна надявайки се Киба да се вразуми >.>
п.с. к0ето е малко вер0ятно >.>
-Ти,ти луд ли си..!? не съм искала това да го правишш,не съм ти 0питно зайче..!! / Разгневена промърмори Хинс..след това последваха други думи на които глъса и трептеше и говореше заеквайки..: - Ии .. и .. ъгх,азз .. офф..0стави ме намира!! / след което хинс си тръгна надявайки се Киба да се вразуми >.>
п.с. к0ето е малко вер0ятно >.>
Яманаши Мизу- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 435
Точки от Коментари : 490
Регнах се на : 28.01.2010
Възраст : 27
Град/Село : *w0nderлand* ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Киба се усмихна... Той излезе за малко от сладкарницата. Подиша чист въздух. После влезе отново и като отиде присладкаря каза:
- Дай ми една кутия с близалки.. много близалки..- Когато му я стовариха той я хвана под мишница. Извади една и си я сложи в устата, после излезе и започна да се разхожда с кутия в ръка..
- Дай ми една кутия с близалки.. много близалки..- Когато му я стовариха той я хвана под мишница. Извади една и си я сложи в устата, после излезе и започна да се разхожда с кутия в ръка..
Карин влезе и взе един натурален сок .
Руно Самурана- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 107
Точки от Коментари : 88
Регнах се на : 19.02.2010
Възраст : 30
Град/Село : Коноха
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)