Парка
+3
Ясаши Амане
Ши Амане
Сабаку но Шонен
7 posters
:: Игра с реални герои :: Местата :: Из Улиците
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Парка
Йон се разхождаше с ръце в джобовете и си мислеше колко е скучен животът му в момента.... Той се движеше с бавни крачки и гледаше небето... Погледна една пейка в дясно и реши да се излегне на нея. След като се просна от горе и сложи двете си ръце зад вратът и загледа празното небе. От облаците не се виждаше нищо.. даже и луната.. От устата му излезе въздишка и каза с отчаен глас "Бахти шибаният живот... Сам съм..."
Саске видя Йондаиме,който се беше излегнал.-Хей четвърти...погрижи се за моята Сакура.Не искам да има проблеми зареди мен.Тя много иска да сме заедно но не разбира,какво е отмъщението.Затова го правя....за нейно добро.Моляте погрижи се за нея.Направи така,че да забрави за мен.
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Йондаиме го изгледа с тъпа физиономия без да мръдне нищо освен мускулите на лицето си... След малко се върна в първоначалната си поза и му каза "Защо избра най-самотният човек на земята??"
-Повярвай ми...ще разбереш много неща,когато стрешнеш много важен човек-.Каза Саске,като гледаше Сакура.Чесно казано...той не искаше да я изостави.-Хей 4ти ако беше на мое място,какво би направи?
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
"Първо... Не съм на твое място, защото съм прекаленооо изостанъл с времето и мисля по-много различен начин. Второ.. Не знам какво ти е положението и за какво отмъщение се бориш и Трето.... Аз вече не съм същия.. " Той погледна звездите след което върна погледат си на момчето и момичето "Ти би трябало да решиш как да живееш и с кого да живееш... " Той почеса главата си и се усмихна тъпо "Вие двамата си пасвате.. Защо я избягващ щом искаш да е с теб?? Защо си мислиш, че ще спре да те търси и защо мислиш, че мога да я накарам да те ЗАБРАВИ ??? "
-Няма значение.Осъзнах много неща.Няма да я напусна.4ти искаш ли да дойдеш в имението ни?Искам да говоря с теб...за някой неща.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Йондаиме се върна тук след разговорът си с момчето... Вече беше забравил за какво си говореха и мислеше за тъпотията... беше му скучно.. След като мина няколко метра по пътечката в парка той седна на една пейка и се загледа в тревата... Той стоеше и не обръщаше внимание на нище.. След като пое дълбоко въздух издиша тежко
- Пфуууу - След което продължи да гледа втренчено и да не забелязва нищо... Той вдигна главата си на горе и с тих и леко променен към тъжна тоналност глас каза
- Скука - След което главата му остана наведена назад, а той гледаше мрачното небе...
- Пфуууу - След което продължи да гледа втренчено и да не забелязва нищо... Той вдигна главата си на горе и с тих и леко променен към тъжна тоналност глас каза
- Скука - След което главата му остана наведена назад, а той гледаше мрачното небе...
Куш дойде.. Започна да се разхожда по алеите.. След минута седна на една пейка, като се взираше в цветята..
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Наруто и той дойде .Той започна да се разхожда..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Йондаиме дочу, че някой обикаля наоколо, но отново не обърна внимание... Той просто започна да си тананика една мелодиика и продължи да гледа небето..
Наруто си намери място и легна..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Куш стана от пейката. Качи се на едно дървО и се заигра с една катеричка..
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Йондаиме усети, че нещо се катери над него и си помисли, че е някое дете... Той не обръщяше внимание на нищо около него.. След малко нещо му дойде от вътре "Апчииих.." Изкрещя той в тишината.. Тялото му отново се отпусна и той легна на пейката с думите "Ще настина е"
Куш изпусна катерицата в/у главата на Йон.. Едва сега тя го забележи и каза:
"-Извинявай.. ^^ .. "
"-Извинявай.. ^^ .. "
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Наруто чу, как някой изкиха и с всичка сила тръгна към мястото от където се чу, с кунай в ръка..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Йондаиме погледна кушина и се усмихна докато държеше катеричката в ръцете си..
-Няма нищо... Искаш ли я.. или него.. впрочем как се определя полът на катериците??- Йондаиме започна да оглежда животно от горе от долу от дясно от ляво и с тъпя физиономия промърмори
-Къде ти е пишката бе.... Куш ти знаеш ли как се определя??
-Няма нищо... Искаш ли я.. или него.. впрочем как се определя полът на катериците??- Йондаиме започна да оглежда животно от горе от долу от дясно от ляво и с тъпя физиономия промърмори
-Къде ти е пишката бе.... Куш ти знаеш ли как се определя??
Наруто хвърли куная, към посоката откъде се чуваше разговора..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Йондаиме усети, че нещо лети към него. Светкавицата направи шуншин до клонът и постави Кушина и катеричката на земята след което се провикна "Кой иска да се бие с Жълтата Светкавица на Коноха??"
-Тате ?! Това ти ли си ?! - извика мочмето..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
-Ми аз съм.. и майка ти е тука.. Какво се опитваш да ни убиеш ли??? Защо хвърляш кунай по хората, ако беше някой беззащитен какво щеше да направи... Да се разхожда с кунай в главата като Франкещайн..... Нямаш ли си работа ами замяраш хората с опасни предмети - След което се успокой и с ръце в джобовете тръгна да се разхожда и като наближи една пейка той отново се излегна и загледа небето
-Я си затвори дрънкалото, дядке !!! - каза Наруто и седна на една пейка..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Куш последва тихо Йон.. слад, което застана над него, така че му закри гледката към небето и го попита:
"Каааааакво правиш? "
"Каааааакво правиш? "
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
"Мисля си дали има нещо интересно за правене тази вечер.. Ти??" Попита Йон след което седна на пейката и направи място за Кушина.. "Ако искаш седни до мен" попита той и продължи да я гледа в усмихнатото лице.. След като не му обърнаха внимание си тръгна, но след няколко часа се върна и видя Кушина да скучае на една пейка.. Махморлията се приближи до нея и я попита "Обичаш ли ме?"
Страница 1 от 2 • 1, 2
:: Игра с реални герои :: Местата :: Из Улиците
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите