Въпроси
+21
Хинамори Аму
HighFlyer
Наоми Амане
Утака Масуке
Казимото Кируши
Сакиму Ашима
Хиро Наказуми
Хирой Акароми
Нао
Ши Амане
Ан Хагуя
Накамура Аюми
Намара Конахи
Даре мо Наи
Хиро
Коринмо Изаши
Йошико Харуко
Сатору
Хитачи Ямато
Фуджисала Ичиро
Даисуке Намикава
25 posters
Страница 5 от 8
Страница 5 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Въпроси
Те са му много отдавна и той беше баннат, а после ънбаннат, просто ни мързи да му ги махнем
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Въпрос : Специализация не значи ли да си добър в дадена сфера , но ако примерно си много добър в Ръкопашен Бой , не значи че в Техники от Елемент не си в нормата ... смисъла на въпроса ми е : Това , че искам да съм Специалист в Ръкопашен Бой , не би трябвало да значи , че немога да уча Техники от Елемент ... Един вид ще стана като Рок Лий от анимето , обаче ще имам тук - там някоя техника от Без Елемент , което извинете , ама е пълна боза ! Всепак Специализация не значи , че имаш умения на нормално ниво , специализация значи , че уменията ти са на малко по - добро ниво от обикновенното и естествено , по - бързо учиш техники от този тип и т.н. ... За това настоявах да се вкара Шиноби Тип ( Вродено ) , където или админите или играчите ( админите ще решат ) ще запишат вродения си талант , не техника или екстремно ниво на умения в даден елемент , ами просто в коя сфера е най - добър , в РЛ също се среща , като се ходи в Университет за да се специализира за работата ви ... кажете ми - Кой ще учи нанотехнология , без дори да знае обща компютарна система !? Смисъла на въпроса ми , че в този вид системата за специализация просто ни дава главни умения в дадена област , а не ни "специализира" , а и ние всепак трябва да сме талантливи в дадена област , затова нека да има "Вроден талант" при полицата за създаване на герой , като Вроден талант , може да е не само Генджутсу , Тайджутсу и Нинджутсу ( Без и от Елемент ) , може да има Рисуване , Поставяне на Капани и т.н. ... Приемето го предложение или просто като въпрос ( Може ли да се поработи върху системата за Специализация ? ) Просто във всички БГ Наруто Форуми стана едно и също , а хората са биологични видове познати с непостоянството си - един път казват , че дадено нещо е страхотно , а друг път , ще кажат , че това е извън модата и не отговаря на новите норми ... Нека не загърбваме човешката природа и да измислим много нови неща , а не да стане едно и също в всеки форум , всепак много хора се отказват от форумите , нека да им покажем , че в този форум има креативни хора , и че този форум е достоен да стане №1 в Българската Наруто Мрежа !
Офф.Ако се чудите от всичко това кой е въпроса ми ето го :
Може ли да се поработи върху системата за Специализация ?
Офф.Ако се чудите от всичко това кой е въпроса ми ето го :
Може ли да се поработи върху системата за Специализация ?
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Значи ... ще помисля , но ето как стоят нещата:
Имаш право на: 1 специализация + Нинджутсу Без елемент (неограничено) + 1 тайджутсу ТЕХНИКА + 1 генджутсу ТЕХИНКА !
Такам ... Ръкопашният бой не изисква специализация Тайджутсу !!! Всеки може да има това УМЕНИЕ ! Защо е така ? Ми ... простичко е ... за да няма такива със доста работи : Генджутсу , Тайджутсу , Нинджутсу с Елемент ... и Елемент ... и кво става ? Да имаш от всичко по 1 нито те прави силен , нито е готино + това е невъзможно да си добър навсякъде ! Фуутон техники ще имаш на Джоунин ниво , а сега ще си тайджутсу ! Ако имаш повече въпроси питай ;)
Имаш право на: 1 специализация + Нинджутсу Без елемент (неограничено) + 1 тайджутсу ТЕХНИКА + 1 генджутсу ТЕХИНКА !
Такам ... Ръкопашният бой не изисква специализация Тайджутсу !!! Всеки може да има това УМЕНИЕ ! Защо е така ? Ми ... простичко е ... за да няма такива със доста работи : Генджутсу , Тайджутсу , Нинджутсу с Елемент ... и Елемент ... и кво става ? Да имаш от всичко по 1 нито те прави силен , нито е готино + това е невъзможно да си добър навсякъде ! Фуутон техники ще имаш на Джоунин ниво , а сега ще си тайджутсу ! Ако имаш повече въпроси питай ;)
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Смисъла не беше това , смисъла беше , че има неща , които не се взаимо привличат - Като Илюзия и Ръкопашен Бой , но в този си вид системата няма как да станем Джоунини ( ако забравяте от анимето знаем , че за Джоунин ни трябват минимум 2 Елемента и аз ще предложа система за учене на елемент и още някои неща ) , но всепак въпрос нямам , моля те не го приемай като спам исках да се доискажа , защото искам този форум да стане атрактивен и да има нови потребители , както ти сам каза - Точно сега почва интересното , ала за жалост няма нови потребители ...
В крайна сметка се сетих за въпрос :D XD : За отварянето на поне Първата Порта ( Портата на Ума ) трябва психически тренировки ( напрягане на ума ) нали ?
В крайна сметка се сетих за въпрос :D XD : За отварянето на поне Първата Порта ( Портата на Ума ) трябва психически тренировки ( напрягане на ума ) нали ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сори , за адски нахалния въпрос , ама всепак да го задам ...
Тъй като мога да използвам техниките си от Елемент , които съм учил , може ли елемента ми да е Огнения елемент и Сийлнатите техники , които ще ми се отключат като стана Джоунин , да са ми Katon:Goukakyu no Jutsu и Katon: Housenka no Jutsu , знам че ще е нечестно спрямо другите , но знам и че за мен няма да има значение за Чуунинския Изпит ,защото няма да получа достъп до техниките които съм научил , до Джоунинско ниво , а Джоунинско ниво е невъзможно да се има , още като си Генин ...
Офф.Техниките са от един и същи ранг , дори и чакрата им за използване е една и съща ...
Тъй като мога да използвам техниките си от Елемент , които съм учил , може ли елемента ми да е Огнения елемент и Сийлнатите техники , които ще ми се отключат като стана Джоунин , да са ми Katon:Goukakyu no Jutsu и Katon: Housenka no Jutsu , знам че ще е нечестно спрямо другите , но знам и че за мен няма да има значение за Чуунинския Изпит ,защото няма да получа достъп до техниките които съм научил , до Джоунинско ниво , а Джоунинско ниво е невъзможно да се има , още като си Генин ...
Офф.Техниките са от един и същи ранг , дори и чакрата им за използване е една и съща ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Много .. твърде мн предожения хД мисля да не осложняваме играта изведнъж ето така ... знам че бликаш от идеи , но не всичко е преложимо и не всичко ще се освои от всички ! Сега например ще влиза системата Памет , която е измислена от преди 2 седмици ... но всичко с времето си ! Сега ще правя система Физическа Защита която ще зависи от Силата , но може да се увеличава чрез специални дрехи!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Да но защо никъде не намирам система за "Обикновенна Вреда" смисъл при еди колко си сила , каква вреда нанасяме на противника . Имам предвид , че при Сила = 10 , няма да боли противника чак толкова като го ударим , по - скоро ше има леки натъртвания , а при Сила = 60 е нормално , като ударим противника той да получи ужасни болки в областа на удара и дори да се "парализира" *Да се хване за ударенето място , което ще го отвори за втора атака* Всепак повечето вдигаме само Бързина , Воля и Интелигентност , щото ни дават Енергия , Чакра , Памет и по - сложни за нивото ни техники , а аз не съм видял много хора да правят тренировка само за Сила ... Та сега към въпроса ми - Като не искате да става така усложнено , защо просто не махнете темата с предложения и без това аз давам повечето идеи или просто ми забранете да пиша там ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Да и аз някой път се питам, как сме го били, като не знаем колко дмг сме му нанесли..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
това е хубаво , че го няма ! Вие нетрябва да знаете какво ще му стане ако го фраснете ! При създаването на защита ще се наредят нещата ... само че админ ще преценява .. и то доста лесно .. имам си таблички и текст докомент за водене .. играчите нямат право да знаят всичко иначе става тъпо !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Турнира ще се прави ли, или ще висим и ще чакаме като гламави?! Ако няма да се прави - кажете, поне да продължим с тренировките, а не да се мотаме...
Хиро Наказуми- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 18
Точки от Коментари : 26
Регнах се на : 10.12.2009
Възраст : 28
Град/Село : Суната
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Въпрос:
-"Защо има група модератори,като няма такива във форума??"
xD Чисто политически попитах c[x
-"Защо има група модератори,като няма такива във форума??"
xD Чисто политически попитах c[x
Казимото Кируши- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Град/Село : БурГаС
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Извинявам се, че се намесвам, но Хрис, каза, че скоро ще има..."Сега може да сложа някой, но Март месец задължително ще има 2!"..това ми каза Хрис..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Акимото Руйо написа:Извинявам се, че се намесвам, но Хрис, каза, че скоро ще има..."Сега може да сложа някой, но Март месец задължително ще има 2!"..това ми каза Хрис..
Честито ви Ора! Някой от вас ще стане Мод :) Пожелавам ви го..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Стига си спамил.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Що Гърка спря да влиза във форума?Кво му стана на Марто, че си загуби чувството за хумор?Кой прави сега дизайна последно /объркахте ме тотално с онзи новия/?Що Иван вече не е админ?
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 339
Точки от Коментари : 963
Регнах се на : 05.11.2009
Град/Село : In the middle of nowhere
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Якошиба Угазаки написа:Що Гърка спря да влиза във форума?Кво му стана на Марто, че си загуби чувството за хумор?Кой прави сега дизайна последно /объркахте ме тотално с онзи новия/?Що Иван вече не е админ?
Един въпрос от мен.. НякоЙ Ще му ОТГОВОРИ ли ?
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Геша сигурно вече не играе РПГ или няма време. За Марто.. ем кво да ти кажа човек, сигурно трябва да следи за спазване на правилата от страна на 20+ човека. За Иван... ми незнам, питайте Хрис.Якошиба Угазаки написа:Що Гърка спря да влиза във форума?Кво му стана на Марто, че си загуби чувството за хумор?Кой прави сега дизайна последно /объркахте ме тотално с онзи новия/?Що Иван вече не е админ?
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Йошико Харуко написа:Геша сигурно вече не играе РПГ или няма време. За Марто.. ем кво да ти кажа човек, сигурно трябва да следи за спазване на правилата от страна на 20+ човека. За Иван... ми незнам, питайте Хрис.Якошиба Угазаки написа:Що Гърка спря да влиза във форума?Кво му стана на Марто, че си загуби чувството за хумор?Кой прави сега дизайна последно /объркахте ме тотално с онзи новия/?Що Иван вече не е админ?
Няма нужда да питат Хрис..Аз ще им кажа..:
-"Значи аз бях тръгнал да отговарям за дизайна и бях казал на Марто и Хрис да намерят картини и тн,защото аз излизах да пуша,но те не го направиха и на другият ден трябваше сам да ги търся,питайки Хрис дали са добре,не намирах отговор,направих накрая едни,Марто почна менка дизайна и не ги сложи,тогава ми кипна нацяло и отново си махнах правата за "Админ" и те бяха тръгнали да ме правят отново,че и "Модератор" искаха да ме правят,но аз неисках..А и най-вече се бях ядосал,заради това,че вината за хакването на форума беше паднала върху мойте плещи и така,общо взето това беше от мен,админ ще стана или ако ще ме правят пак,ще е тогава когато ми се доверят,ми помагат и ми намират работа,но не по дизайна,мъфета вижда,че имам прогрес с фото шопа,но не е толкова добре,колко за дизайн на форум и така.."
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
АРЕ ! Почвам турнира :P ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
E ще може ли ? И още един въпрос - Как да се сдобия с Cursed Seal Of Heaven ? *Като на Саске* , трябва да избягам от селото си ли ? И не виждам никой да играе от страната на лошите , тъй като няма никой , аз ше се "жертвам" ... И също така , знам , че да получим Шаринган тука е супер налудничево , но ако стана "любимец" на Оро , той може ли да ми присади клетки от Учиха *Както направи на Тензо ( Ямато ) за да получи Моктон елемента, който само Шодаймето знаеше* , смисъл не Шаринган на фуул пауър , а нещо като Псевдо - Шаринган , демек по - слабо от оригиналния ?Хатаке Айдоу написа:Сори , за адски нахалния въпрос , ама всепак да го задам ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
всичко е възможно ! Но не се надявай да влезеш толкова лесно в Ото ... ако искаш пиши ми ! За кърс сийл ... трябва да имаш Какке Генкай за да имаш шанс да оцелееш иначе шансът е 1/10 ... и ако искаш наистина тегля чоп и ... така ... за операция ... може ! ... но нищо не се дава туко така
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Въпрос .Ами тогава аз ако стана примерно някъ'в много голям любимец на Оро,изпълнявам му мисиите примерно както трябва - перфектно и така постепенно той може ли да ми направи операция за Cursed Seal-а на Кимимару - Cursed Seal of Earth или ''Chi no Juin'' ?E,със сигурност ще се поизпотя над клавиатурата,ако ми дадете да го имам,но ако разбира се Оро се ''влюби'' в мен.. xD
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 972
Точки от Коментари : 1565
Регнах се на : 13.12.2009
Град/Село : Ъъъ..Космоса !
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
То ако той иска, и аз искам..след като станем братя и съм от Ото, как да накараме Оро, да ни го даде ?
п.п.Ото=Оро..ХД
п.п.Ото=Оро..ХД
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Ами може ли да стана Райтонист , демек чакрата ми да е Райтон , сийланитите ми Фуутон техники да се сменят с Raiton - Bindingu Rensa Raikou No Jutus 1 lvl - 15 ch. и Raiton - Yusuburu Kasugai No Jutsu lvl 1 - 16 ch. и да ми са махне Sennen Goroshi - 5 st. , а за сийла , Оро в момента е слаб , затова ще му трябват последователи , защо на 2 - ри етап на ЧИ , да не се появи Оро и да избере този с най - добро РП и да му постави Cursed Seal Of Heaven за да привлече този човек към себе си , не изключвам възможноста героя ми да умре , затова няма да се сърдя ако това стане ... А ако оцелея няма да ходя веднага при Оро , първо ще тренирам , но за някоя техника , ше се спъна и ще потърся сила , затова ще избягам и след мен ще тръгнат някои хора и в края на краищата да стане като в анимето , не предлагам това да съм аз , а човека с най - добро РП или някой друг *по - преценка на админа* , просто да има неква интрига , иначе така е тренване , тренване , изпити , Шиноби война , тренване и пак тренване ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
...Хатаке Айдоу написа:Ами може ли да стана Райтонист , демек чакрата ми да е Райтон , сийланитите ми Фуутон техники да се сменят с Raiton - Bindingu Rensa Raikou No Jutus 1 lvl - 15 ch. и Raiton - Yusuburu Kasugai No Jutsu lvl 1 - 16 ch. и да ми са махне Sennen Goroshi - 5 st. , а за сийла , Оро в момента е слаб , затова ще му трябват последователи , защо на 2 - ри етап на ЧИ , да не се появи Оро и да избере този с най - добро РП и да му постави Cursed Seal Of Heaven за да привлече този човек към себе си , не изключвам възможноста героя ми да умре , затова няма да се сърдя ако това стане ... А ако оцелея няма да ходя веднага при Оро , първо ще тренирам , но за някоя техника , ше се спъна и ще потърся сила , затова ще избягам и след мен ще тръгнат някои хора и в края на краищата да стане като в анимето , не предлагам това да съм аз , а човека с най - добро РП или някой друг *по - преценка на админа* , просто да има неква интрига , иначе така е тренване , тренване , изпити , Шиноби война , тренване и пак тренване ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 5 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 5 от 8
Права за този форум: