Въпроси
+21
Хинамори Аму
HighFlyer
Наоми Амане
Утака Масуке
Казимото Кируши
Сакиму Ашима
Хиро Наказуми
Хирой Акароми
Нао
Ши Амане
Ан Хагуя
Накамура Аюми
Намара Конахи
Даре мо Наи
Хиро
Коринмо Изаши
Йошико Харуко
Сатору
Хитачи Ямато
Фуджисала Ичиро
Даисуке Намикава
25 posters
Страница 6 от 8
Страница 6 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Въпроси
Хатаке ... човек ... почнал си Тайджутсу .. и Фуутон .. сийлвам фуутона ся пък Райтон ... брат ... закво си писал толкова що не почнеш нов герой :D
относно кърс сийлове / операции и такива ... ще получите когато най малко очаквате ..(ако изобщо ще получавате)
относно кърс сийлове / операции и такива ... ще получите когато най малко очаквате ..(ако изобщо ще получавате)
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Всеки, който питам казва различно.. ъъ.. ще има ли нов дизайнер или не ?? ;д ..
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Добре , не можеш ли просто да смениш техниките и чакрата ми , пък ако не ти се занимава , недей ...
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
не че не ми се занимава ! Ако искаш да ти сменя чакрата тряя да ти изтрия Фуутон техниките ! А ... чакай ся ... Имаш право на 1 специализация ... сега си Тайджутсу... Фуутон (сийлнат) ... ако искаш Райтон то Фуутона си заминава! + това немога да ти слагам техники без да си учил !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Те са с еднакъв ранг и еднаква чакра ... абсолютно същите типове са , само че едните са Фуутон , а другите Райтон ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
знам ... тогава Фуутона ти го делвам и слагам Райтон чакра но без никви техники ! това е варианта
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
как да се специализирам във..нещо?
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 972
Точки от Коментари : 1565
Регнах се на : 13.12.2009
Град/Село : Ъъъ..Космоса !
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
Не трябва ли да помолиш сенсея, или да отидеш на Спец. Площадките..ако има такива ??
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
специализация... е чакра типът ти или ако нямаш // тайджутсу или генджутсу специалист ... има кукловод ... има Уепън мастър ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
ккХитачи Ямато написа:знам ... тогава Фуутона ти го делвам и слагам Райтон чакра но без никви техники ! това е варианта
Също така в касичката имам 105 руо ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Въпрос : Защо в каталога има техники , които немогат да се учат ? Като например Shishi Rendan - Ясаши неможеше да го учи , а Иван и Ели го имат , а и го има в Каталога ... Също така за Omoto Renge се искало чакра порти ... даден е като техника , защо не сложите към техниките "Изискване" ? Примерно :
Omoto Renge - 41 st.
rank B
Изискване : Отваряне на 1 - ва чакра порта ... А и кво е тва , май да сме Тайджутсу и Генджутсу специалисти - примерно ако си Катониск , получаваш Катон Техники , ама кат си Тайджутсу и Генджутсу има забранени техники , аз кат имам нужната воля трябва да мога , ама по ваща логика , че само Саске моел да ни научи на Shishi Rendan то тогаа само Какаши , Наруто , Рок Ли и Гай могат да ни учат на другите Тайджутсу техники , а Генджутсуто не трябва ли да дава бонус ? Всепак исках да ставам Генджутсу , ама като видях , че няма никъв бонус , се отказах , а и за тия в анимето на Генин ниво , нема ли специлазиции ? Саске има 5 Катон , 1 Райтон , 3 Тайджутсу , що за машина е ? Нали уж ще се развиваме като в анимето ,аз не виждам да е като в Анимето ... няма вроден талант , всеки може всичко ... Малко постегнете играта , вкарайте убийствени изисквания за втори елемент и за учене на техника ... Та въпроса ми всъщност е : За войната не трябват ли шиноби от всички специализации ? Давате бонус за Медикъл , ама треа да има бонус и за Тайджутсу , Генджутсу и Звероукротител и може ли да пооправите малко Каталога , за да не се бъркаме , като го гледаме , щото някои техники искат Генкай ...
Omoto Renge - 41 st.
rank B
Изискване : Отваряне на 1 - ва чакра порта ... А и кво е тва , май да сме Тайджутсу и Генджутсу специалисти - примерно ако си Катониск , получаваш Катон Техники , ама кат си Тайджутсу и Генджутсу има забранени техники , аз кат имам нужната воля трябва да мога , ама по ваща логика , че само Саске моел да ни научи на Shishi Rendan то тогаа само Какаши , Наруто , Рок Ли и Гай могат да ни учат на другите Тайджутсу техники , а Генджутсуто не трябва ли да дава бонус ? Всепак исках да ставам Генджутсу , ама като видях , че няма никъв бонус , се отказах , а и за тия в анимето на Генин ниво , нема ли специлазиции ? Саске има 5 Катон , 1 Райтон , 3 Тайджутсу , що за машина е ? Нали уж ще се развиваме като в анимето ,аз не виждам да е като в Анимето ... няма вроден талант , всеки може всичко ... Малко постегнете играта , вкарайте убийствени изисквания за втори елемент и за учене на техника ... Та въпроса ми всъщност е : За войната не трябват ли шиноби от всички специализации ? Давате бонус за Медикъл , ама треа да има бонус и за Тайджутсу , Генджутсу и Звероукротител и може ли да пооправите малко Каталога , за да не се бъркаме , като го гледаме , щото някои техники искат Генкай ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ще опрая Каталога ... но тези "забранени" техники ще могат да се учат ... ще напрая магазин за скролове .. където там ще се продават " Шиши рендан ... и други " Ще има и скролове за отваряне на чакра порти ... :P
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Тоя Айдоу като някой критик баце
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Просто искам да е яко , не че съм критик , ама ме кефите и искам тоя форум да стане №1 в БГ , затва квото ми дойде на ума ви го давам , всепак щях да си правя форум , ама кат се регнах тук се отказах , имате доста яки идеи и затва се опитвам да помогна да ги доизкусорите :) ^^
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ъъъ защо Айдоу не стане Helper ..?! Все пак той дава изключително много идеи за форума..
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Helper???
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
аха.. явно ти тряя преводач..
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
замислете се колко от идеите му са влезли във форума ... и колко просто са били отхвърлени
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
От сърце ти се моля - не пиши тук. Само ме разсмиваш... Трябвало ми преводачАн Хагуя написа: аха.. явно ти тряя преводач..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
И от душа, ако искаш се моли.. ;д
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Въпрос:Абе хора , волята взимате ли я за съществен статс ? ь
Между моята и волята на Елито има 23 точки разлика , волята е тва като паднеш да се изправиш , като те хванат в силна техника капан , да се опиташ да избягаш от нея , волята е да продължаваш да атакуваш , докато не останеш без дъх ( без енергия и чакра ) , волята също и определя процента на успеваемост на ударите , като сте сериозен форум и вкарахте Физическата сила и Защита - та , защо не вкарате и Успяваемост на удари , Точност и други , защото ще трябват за битки , като моята с Ели ... Имаме 23 точки разлика , което значи , че моята успяваемост на удари би трябвало да е по - голяма от нейната , но е изобщо не е така ... Бързината ни е равна ( след статсите от растежа би трябвало да е същата ) , а тя избягва абсолютно всичко , а аз ко избегнах до сега 2 удара макс ... Ели нищо лично , но всичко друго е замислено добре , но подобни неща няма , волята не трябва за нито една техника , само като си по - долен ранг да учиш техники от по - горно ниво ...
Между моята и волята на Елито има 23 точки разлика , волята е тва като паднеш да се изправиш , като те хванат в силна техника капан , да се опиташ да избягаш от нея , волята е да продължаваш да атакуваш , докато не останеш без дъх ( без енергия и чакра ) , волята също и определя процента на успеваемост на ударите , като сте сериозен форум и вкарахте Физическата сила и Защита - та , защо не вкарате и Успяваемост на удари , Точност и други , защото ще трябват за битки , като моята с Ели ... Имаме 23 точки разлика , което значи , че моята успяваемост на удари би трябвало да е по - голяма от нейната , но е изобщо не е така ... Бързината ни е равна ( след статсите от растежа би трябвало да е същата ) , а тя избягва абсолютно всичко , а аз ко избегнах до сега 2 удара макс ... Ели нищо лично , но всичко друго е замислено добре , но подобни неща няма , волята не трябва за нито една техника , само като си по - долен ранг да учиш техники от по - горно ниво ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Знам само, че Ямато води битките, а знаеш, че доста му се мазнят на него.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Марто ... прави си - да така е ... сякаш не са видели админ та се на него да му се мазнят , аз не съм се мазнил , а и не мисля , щото в стария форум , която е адската бозъ и никога нема да е на нивото на тоя , един уж 17 годишен се регна , 2 месеца се мазна , за да го напраят мод , напраиха го и почна се праи на големата раута , след тва го напраиха и админ , ама той от прос - по прос , неможе да влене в Админ Панела XD И за кво беше тва мазнене в крайна сметка - да се заяжда с новите дето се регнат ... той изгони половината народ , ама както и да е ... имам предвид , че макар да му се мазнят , ако някой админ направи система тя ще влезне в сила , още с направата й , може да спре това , а и мен единственото , за което ми беше зора да отида на финала вс героя на Хрис беше , че искам да направя клан или да се присъединя , а така както се очертават нещата , тия дето се подмазват ше станат Чуунини , а аз и Генин ше си остана , щото съм чакал сигорно по 2 дни да ми пишат в някой Магазин , а да не говорим за Тренировчана - когато Тошо и Златин се биеха вс сенсея , аз отидох на площатката и ми се обърна минимално внимание , поне да се бях присъединил към боя , а и тва с елементите е гадно , щото с старите техники , Фуутон нямаше достатачно неща за учене и реших да уча Тайджутсу , като ми сийлнаха техниките реших , че всичко отиде на вятъра , ама дори и с Тайджутсу Специалност , неможеш да пипна Елито , защото е Чуунин и има с 1 бързина повече от мен и 5 сила повече ... То и аз мога да си напраа началните статси с 20 сила ; 20 бързина ; 5 воля и 5 интелект , ама аз кат съм почнал с 15 интелект ; 15 воля ; 10 сила и 10 бързина и съм писал по 60 реда постове да наваксам ... дори пред Елито , която е Чуунин се изправям с почти еднакво РП като нейното , което за 1 месец и половин е изключително добре , като се има на предвид тва , но както и да е , смисъла на въпроса ми е : Не може ли някой админ да се навие да работи по система за успяваемост за ударите и точност ( макар , че точност се определя кво умение имаш , Боравене с кунай 1 ниво - Точност ( с оръжия / кунай / - 20 % ) и така , а попринцип всичко да е на 10 % , така като се стигне 10 ниво , ше има изключителна точност и почти всеки удар да не пропуска , а при Успяваемост , да се направи колко удара от 10 ще направи *пример* : Успяваемост на удари 3 / 10 , като това да зависи главно от волята и интелект ( интелект , за да е по - добра преценнката , щото който има повече интелект , съответно преценява аргументите по - добре и се възползва от условията ) ... Хрис не искам да кажа нищо против теб , но просто както Марто каза - даваш им да ти се подмазват , а всъщност те тва го правят , не щото тва дето пишат го мислят за теб , а защото така ще им се улесни играта в РПГ - то , а и на ЛС ти казах , защо направи Каталога - да спечеля малко доверие и уважение от админите , но всъщност исках и малко да се подмажа с тва , просто всеки се подмазва на тези по - горе от него , така сме устроени и така ще бъдем , неможем да се променим ... Та ако забравихте въпроса ето го - "Може ли някой админ да се навие да работи по система за успяваемост за ударите и точност" :)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
като те хванат в силна техника капан , да
се опиташ да избягаш от нея , волята е да продължаваш да атакуваш ,
докато не останеш без дъхх
от цялата работа само това е вярно ... но за избягване никаде не пише нали ... има си такова умение и ако искаш да избягваш лесно кунаи и шурикени учи го! Елз трябваше да избяга от 1 кунай, а ти от 2 шурикена ... тя не избяга съвсем ... на земята е ... ти също си на земята поради глупавата грешка да се дръпнеш и да бягаш напред ... ако бе отскочил назад нямаше да е така!
ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ СЪМ НАПЪЛНО БЕЗПРИСТРАСТЕН!!!!!!!!!
Офф. Айдоу не ми се чете дългия пост хДД имам раота (ще чертая ... и набързо ще водя на всички сори :P // пиши тука по на кратко!)
се опиташ да избягаш от нея , волята е да продължаваш да атакуваш ,
докато не останеш без дъхх
от цялата работа само това е вярно ... но за избягване никаде не пише нали ... има си такова умение и ако искаш да избягваш лесно кунаи и шурикени учи го! Елз трябваше да избяга от 1 кунай, а ти от 2 шурикена ... тя не избяга съвсем ... на земята е ... ти също си на земята поради глупавата грешка да се дръпнеш и да бягаш напред ... ако бе отскочил назад нямаше да е така!
ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ СЪМ НАПЪЛНО БЕЗПРИСТРАСТЕН!!!!!!!!!
Офф. Айдоу не ми се чете дългия пост хДД имам раота (ще чертая ... и набързо ще водя на всички сори :P // пиши тука по на кратко!)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Е нали отскачам настрани , а не напред ... ако скачам напред има по - голяма възможност да ме ударят шурикените XD Така , че нз откъде разбра , че съм скочил напред ... но всепак ше видя , ако не съм писал , че отскачам настрани е моя грешката XD Та въпроса ми беше "Не може ли да се измислят системи за Точност и Успяваемост на удари" , като в поста си бях написал пример и т.н. ... Сори знам , че съм нахален , но освен достъп до учене на ранк Б техники , високата ми Воля не ми помага в нищо друго , което прави 3 - 4 дни , които съм чел само книги и съм правил нещата главно за Воля са ми навятъра , по тая логика в форума има само малко изключения ( някой системи ) иначе пак е по тоя девиз :"Колкото повече техники и колкото по на високо ниво са е от значения , вторичните статс , които не ти дават нищо Енергия , нито Чакра ( т.е. Сила и Воля ) са безполезни да ги развиваш" , което лично на мен ми омръзна - тва го има в всеки форум , а системите на моменти са прекалено "пресилени" за възмосжностите на героите ни , а като гледам не виждам някой с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО добър РП освен Хрис , другите ( както и аз ) са все на нормално ниво , че и по - надолу ...
ПСП.Сорка за дългите постове ... ама си правя и тренка за писането на тренировки по тоя начин XD
ПСП2.Айде спирам с тва , че леко на спам го обърнах :(
ПСП.Сорка за дългите постове ... ама си правя и тренка за писането на тренировки по тоя начин XD
ПСП2.Айде спирам с тва , че леко на спам го обърнах :(
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 6 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 6 от 8