На разузнаване - Мисия на Ирикаши Ягуро
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: На разузнаване - Мисия на Ирикаши Ягуро
Тогава той започа да се движи хойдейки. Сега му остана само да се приближи достатъчно от портата, така, че да не го видят. По този начин щеше да започне планът му за преминаване в селото.
????- Гост
Момчето бавно приближаваше до Суна . Вече беше на 500 метра от портата на Суна . Какво ли щеше да направи ?
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
В този момент Ягуро скръсти ръце като затвори очите си, и си преговори профила на Темари от А до Я. Тогава той си каза тихичко на ум : - Хенге но джуцо! - И започна да разкарва чакрата по цялото си тяло. Искаше да направи перфектното Хенге. Тогава Ирикаши започна да пристъпва с походката на Темари, като правеше неините най-срещани жестове, и може би това беше най-добрият план за промъкване в Суна. Или може би не.
????- Гост
Момчето се трансформира успешно ! Оставаше да види , дали трансформацията му щеше да е толкова добра , че да заблуди стражите на портата ...
Офф.Крис пиши ми в " При Какаши " и в " Промени на профлите " ПЛЗ ! xD
Офф.Крис пиши ми в " При Какаши " и в " Промени на профлите " ПЛЗ ! xD
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
В този момент, момчето преобразено като Темари влезе в Суна без дори да обели и дума на пазачите.
Офф.Ок хД
Офф.Ок хД
????- Гост
Момчето започна свободно да крачи из Селото Скрито в Пясък , но трябваше да внимава ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Тогава, той се запъти към сградата на казакегото...Докато вървеше той поглдна бележката и видя...
Офф. Искам да ми припомниш просто целта на мисията хД
Офф. Искам да ми припомниш просто целта на мисията хД
????- Гост
На бележката пишеше :
Ранг : Б
Цел : Да останови статуса на шпионина на Орочимару в Суна
Местонахождение : Суна
Награда : Неопределелна
Какво ли щеше да направи сега момчето ?
Ранг : Б
Цел : Да останови статуса на шпионина на Орочимару в Суна
Местонахождение : Суна
Награда : Неопределелна
Какво ли щеше да направи сега момчето ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-"До колкото помня беше в сградата на Гаара..трябва да бъда незапозозрителен.." - След което момчето се запъти към сградата на Гаара.
????- Гост
По пътя обаче се сблъска с не кой да е , а с Канкуро !
- Хей Темари , ти не беше ли в Коноха ? - попита любопитно Канкуро .
- Хей Темари , ти не беше ли в Коноха ? - попита любопитно Канкуро .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
В този момент Ягуро без да прави неподозрителни движения, мимики и т.н си каза на ум за секунди : - "Загазих го...това е Канкуро...кукловод! Трябва да му се измъкна..по това, което знам - Гаара, Канкуро и Темари са приятели.." - След което момчето в образа на момичето се обърна към Канкуро и каза с нейният вин като водата глас : - Върнах се. По път се сетих, че забравих нещо и се върнах да си го взема. Е, ако не възнамеряваш, отивам да си взема предмета и заминавам към Коноха. - След което "Темари" се завъртя плавно за да не прави подозрения и продължи да се катери на горе по сградата/по стълбите/.
????- Гост
Канкуро обаче нещо му " прищряка " в главата и се сети за нещо , като се обърна към Темари .
- Ама ти нали замина преди седмица ? - попита Канкуро , като прие недоумяващ лик на лицето си .
- Ама ти нали замина преди седмица ? - попита Канкуро , като прие недоумяващ лик на лицето си .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Да Канкуро, но имах проблеми и не продължих по пътя си. - След което продължи да се качва най-нахално на горе.
????- Гост
- Ааам ... разбирам ! - каза Канкуро , като продължи - А какво търсиш ? Наскоро се местихме , нали помниш ? Може нещо да е в новата ти квартира или пък в моята , дори може и в тази на Гаара ... кажи ми ... може да ти помогна - каза Канкуро , като отнво допълни - нали затова са братята - да помагат ! - на лицето му се появи някаква странна усмивка . Какво ли вещаеше тя ? Дали беше станало опасно за момчето ? Но то неможеше да се бие пред сградата на Казекагето , че пък и с брат му - Канкуро . Какво ли щеше да измисли момчето сега ? Всичко завишеше от него !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето започна да си преговаря на ум : - "Не трябва да ставам подозрителен! Трябва да върша нормали действия, иначе може да ме хване.." - След което Темари се обърна отново към Канкуро като се усмихна и каза : - "Ами ако това което търся е в твоята стая ще го взема. Тя оключена ли е? Въпреки, че се си мисля, че си го забравих в моята... - Започна да играе роля, Ягуро.
????- Гост
- Кажи ми какво си забравила де ! Мога да пратя някой да го вземе ! - каза Канкуро , като допълни - Искам да прекарам малко време със сестра си ...
Офф.Крис виж в "При Какаши" и мое ли да ми смениш ника ( името ) на Абарай Хадес ?
Офф.Крис виж в "При Какаши" и мое ли да ми смениш ника ( името ) на Абарай Хадес ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Оооооооо.. - Каза сладко тя, като му се усмихна и разнежи по начина по който момичетата се разнежават хД. След което му каза - Няма проблем Канкуро, аз сега се качвам, взимам си го и после ще се видим. Съгласен? - Запита той.
????- Гост
- Добре , добре ... - каза Канкуро , като се оттегли . Момчето вече влезна в сградата и можеше да действа !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-"Изиграх го!" - Каза си Ягуро на ум, самодоволно. Сега трябваше да действа по плана. "Темари" се насочи към първата врата която видя. Тя я отвори смело, като се опита да види какво има в нея - само така щеше да разбере къде се намира шпионина на Ото.
????- Гост
Като отвори вратата "тя" видя само някои писменни архиви . Трябваше да продължава да търси ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Тогава "тя" въздъхна като веднага затвори плавно вратата и отвори следващата, от тази страна..тогава тя видя...
????- Гост
Още архиви ... Може би "тя" трябваше да попита брат си - Гаара , за подобно нещо . Всепак Темари , Гаара и Канкуро бяха най - добрите шинобита на Суна ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето започна да се катери нагоре по стълбите...той се катереше ли катереше, като най-накрая стигна до вратата на Казакагето. "Тя" почука като влезе и видя Гаара. В този момент сърцето му се разби, и усещаше всичката чакра на Казакагето. Беше му много притеснително. Трябваше да внимава. Темари каза : - Здравей Гаара. Имам някои наблюдения и...има ли нещо странно? Забелязвам много странни работи.. - Каза "тя" като имаше предвит - Гаара да "й" каже за шпионина от Отогакуре.
????- Гост
- Какво намекваш Темари ? - попита Гаара , като преглеждаше някакви докуменит и не обърна много внимание на "момичето"
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Струва ми се, че някой ни е шпионирал и ти криеш нещо от мен, Гаара. - Каза "тя" като зачака отговор.
????- Гост
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ирикаши Ягуро
» Разузнаване - Ц ранк мисия /учител+ученик/
» guess who is ? xD Ягуро хД
» Данте Ирикаши
» Ичимару Ирикаши
» Разузнаване - Ц ранк мисия /учител+ученик/
» guess who is ? xD Ягуро хД
» Данте Ирикаши
» Ичимару Ирикаши