На разузнаване - Мисия на Ирикаши Ягуро
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: На разузнаване - Мисия на Ирикаши Ягуро
- A oткъде знаеш за това Темари ? - запита Гаара с обикновенната си безчуственост xD
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Предчувствам го...и да не би да се окаже вярно? - Запита иронично Темари.
????- Гост
- Хм ... ти не беше ли до Коноха ? - попита Гаара
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Забравих едно нещо и се върнах да си го взема. Докато се качвах нагоре, реших да мина през кабинета ти и да те попитам. - Каза най-спокойно "тя".
????- Гост
Ъъъхъм ... и две седмица пътуваше до Коноха ? - попита очудено Гаара , тъй като нормално му отнемаше по - малко от 3 дни да стигне до Коноха .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Имах проблеми и беше точно една седмица, Гаара.. - Каза отново той, като едва се здържане на психическия тормоз.
????- Гост
- Добре Темари - заговори Гаара бавно и плавно , дори можеше да се определи като " мързеливо " и допълни - шпионина е на втория етаж в шестата стая . Да знаеш , че е много опасен и извратен ! - каза момчето безчуствено
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-О, боже... - Каза тя като след това се обърна и си тръгна бавно с думите : - Чао Гаара..пази се.. - След което замина през вратата и се качи на втория етаж, шестата стая и се опита да я отвори.
????- Гост
Стаята се отвори леко . В нея беше тъмно - нямаше лампи , а от тъмнината се чу шум :
- Кой си ти ?
- Кой си ти ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- И аз бих попитала същото.. - Каза момчето в тялото на Темари. След което се опита от някъде да запали - а лампа, а нещо друго за да види шпионина и дали това е той.
????- Гост
- Аз съм пратеник на великия Орочимару ! - каза гласа , като лека светлина нахлу в стаята и момчето видя лика на омърлушен мъж на средна възраст с дълга черна коса . Той продължи да говори :
- Пусни ме ! Ще изпратя цялата ярост на лорда върху теб !
- Пусни ме ! Ще изпратя цялата ярост на лорда върху теб !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Музика на ситуацията след думите на заложника - https://www.youtube.com/watch?v=keMcNo38fGA&feature=related
Темари започна да се смее злобно след като чу какво каза човекът, който беше завързан.
Темари започна да се смее злобно след като чу какво каза човекът, който беше завързан.
????- Гост
- Какво се хилиш бе момиче ? Да не искаш клизма ? - запита извратения заложник .
Офф.Всепак казах , че е извратен :D
Офф.Всепак казах , че е извратен :D
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
В този момент Ягуро свали гарда си. Шпионина видя едно момче, което беше от Ото, с дрехи на Чуунин. Тогава той погледна шпионина и попита : - Искаш да ти помогна да излезеш?
????- Гост
- Тц - тц - каза шпионина , като " намали " гласа си и продължи - Значи Орочимару ми изпраща теб ... добре - освободи ме .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Мисля, че няма да е редно. - Каза най-студено Ягуро.
Музика на ситуацията - https://www.youtube.com/watch?v=Y4n7-BJqVAI
Тогава момчето погледна напред към шпинона и проговори шепнешком. - Той ми каза да проуча статуса ти. Щом са те заловили..значи не си добър шпионин. Ако беше добър, щеше да се измъкнеш. Слабак. Сега ще ти покажа какво значи истенска сила. - След което последваха точно три знака на брой. Тогава момчето се наведе леко и докосна пода като изшъшка : - Chidori! - В този момент се чу лекото шумолене на светкавиците. Тогава Ягуро загаси всякаква светлина и сега единственото което светеше в тази стая беше чидорито на Ягуро, а той се смееше в подобен смях на този на Оро, само, че по-тихо.
Музика на ситуацията - https://www.youtube.com/watch?v=Y4n7-BJqVAI
Тогава момчето погледна напред към шпинона и проговори шепнешком. - Той ми каза да проуча статуса ти. Щом са те заловили..значи не си добър шпионин. Ако беше добър, щеше да се измъкнеш. Слабак. Сега ще ти покажа какво значи истенска сила. - След което последваха точно три знака на брой. Тогава момчето се наведе леко и докосна пода като изшъшка : - Chidori! - В този момент се чу лекото шумолене на светкавиците. Тогава Ягуро загаси всякаква светлина и сега единственото което светеше в тази стая беше чидорито на Ягуро, а той се смееше в подобен смях на този на Оро, само, че по-тихо.
????- Гост
- Слабак наричаше ме , а ? - попита смеейки се шпионина , като допълни - заловиха ме защото Казекагето се изправи срещу мен , преди това убих 5 Чуунина и 3 Джоунина , но както и да е ... ИЗМАМНИК ! ПРАТЕНИК НА ОРОЧИМАРУ ! - провика се той и шума се чу даже извън сградата . Всички стражи и Джоунини чуха това и се запътиха към стаята , където беше шпионина . Ягуро беше в опастност !
Офф.Замаскирай се някак ... ако бягаш - 100 % ще те хванат ...
Офф.Замаскирай се някак ... ако бягаш - 100 % ще те хванат ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
В този момент момчето без да му мисли много използва шунин като се опита да прекрати няколко думи на предателя с чидори в сърцето. След което отново започна да прави сийлове, окопира темари си каза на ум : - Хенге но джуцо! - Когато се преобрази заби ветрилото на мястото, от което мина чидорито, като мръдна ветрилото си на няколко страни и така заличи следите за райтон техника. Тогава каза : - Добър опит, но всички тук ме познават. Сега цяла Суна ще бъде по-спокойна! И отнеси в ада това с теб! - Каза "тя" сякаш му се беше ядосала.
????- Гост
Стражите стигнаха до " момичето " и каза :
- Темари - сама ... какво стана ? - очудени
- Темари - сама ... какво стана ? - очудени
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Изкарайте го от тук! Искаше да ме изнасили!!! Трябваше да се защита. Оведомете Гаара за това което стана, не искам да ми се сърди. А сега трябва да ходя до Коноха. - И понече да излезе от сградата.
????- Гост
- Добре Темари - сама ! - каза стража , като оведоми Гаара за случилото се , а междувременно Ягуро се връщаше към Ото . Казекагето видя нещо гнило и отиде да погледне жертвата . Той видя , че немърливоста на хлапето бе оставило следи от Райтон техниката и побесня ! Резултат обаче нямаше - Ягуро се бе върнал в Ото !
Офф.Пиши при Оро за наградата ;)
Офф.Пиши при Оро за наградата ;)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3