" Доведете Ясаши Амане в Ото "
3 posters
:: Селата :: Мисиите на Ото
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: " Доведете Ясаши Амане в Ото "
-Аз знам,аз,аз,може ли да кажа?Пратиха ни ,за да до...-Айми млъкна,като се усети,че въпроса не беше към нея.
-Съжалявам..продължавайте,няма да преча...-Тя се ухили виновно и сложи ръка на устата си ,за да не издъни някоя глупост...Наостри слуха си и отново "разгледа" Кабуто...На нея не и се струваше съмнителен,но кой знае...
-Съжалявам..продължавайте,няма да преча...-Тя се ухили виновно и сложи ръка на устата си ,за да не издъни някоя глупост...Наостри слуха си и отново "разгледа" Кабуто...На нея не и се струваше съмнителен,но кой знае...
Хасегава Айми- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 83
Точки от Коментари : 81
Регнах се на : 03.03.2010
Възраст : 28
Град/Село : Габрово
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Кабуто се усмихна и разбра, че хлапетата не са вчерашни:
- Вие сте на мисия, която няма да можете да изпълните сами, именно затова ме прати Орочимару! Трябва да доведем едно още слабо, но талантливо хлапе в Ото! Както знаете, името на хлапето е Ясаши Амане!
- Вие сте на мисия, която няма да можете да изпълните сами, именно затова ме прати Орочимару! Трябва да доведем едно още слабо, но талантливо хлапе в Ото! Както знаете, името на хлапето е Ясаши Амане!
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето погледна въпросително Кабуто като си каза на ум : - "Изглежда е доста информиран. Не сме говорили за това от Мизукагето насам. Няма начин да ни е подслушвал. Да речем, че това наистина е Кабуто. Но защо Орочамару мисли, че не можем да изпълним мисията сами?" - Чудеше се той, докато не тръгна напред с думите :
-Хайде да тръгваме, защото нямаме много време. - И започна да скача от дърво на дърво. Докато го правеше, синеокият попита Кабуто - Защо Орочимару мисли, че няма да се справим само аз и момичето?
-Хайде да тръгваме, защото нямаме много време. - И започна да скача от дърво на дърво. Докато го правеше, синеокият попита Кабуто - Защо Орочимару мисли, че няма да се справим само аз и момичето?
????- Гост
Айми кимна удобрително,знаеше ,че преценката й не я беше излъгала.Тя следваше двете момчета без да се обажда и се замисли къде ли се беше скрило момеца,който търсеха. Червенокоската гледаше да не изостава много-много,защото само щеше да забави нещата,а други цветенца на близо не и се мяркаха пред очичките....
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Няма значение! Просто ще стане напечено там! Пригответе се! - каза Кабуто и забърза.
Не след дълго шинобитата се озоваха в градът. Хората се бяха изпокрили в къщите си. В далечината се виждаше еди замък:
- Тук трява да са!
Не след дълго шинобитата се озоваха в градът. Хората се бяха изпокрили в къщите си. В далечината се виждаше еди замък:
- Тук трява да са!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ягуро тръгна на забързана крачка, надявайки се скоро да ги настигне двете момчета.
????- Гост
Айми продължаваше да мълчи,като се замисли,за какво ли ще се бият двама..братя.Тя поклати неудобрително глава и изцъка...После сигурно щяха да съжаляват,но това си решаваха те...Червенокоската замислено следваше двете момчета и гледаше право към големия замък.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Всички чуха една голяма експлозия. Кабуто се забърза, а Ягуро и Айми го следваха:
- Дано не сме закъснели! - каза Кабуто.
Нинджите достигнаха замъкът. Видя се голяма дупка в приземният етаж. От тази дупка излизаше дим.
- Дано не сме закъснели! - каза Кабуто.
Нинджите достигнаха замъкът. Видя се голяма дупка в приземният етаж. От тази дупка излизаше дим.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето като първо без дори да мисли се шмугна вътре...какво ли видя?
????- Гост
Айми видя,че ще се влиза и последва Ягуро... "Каква загуба за историческото наследство..."Бяха единствените и мисли с надеждата да не умре от задушаване... Айми поклати неудобрително глава с разочаровано изражение...
-Не ги е срам,да съсипват горкия замък....-Промърмори тихо тя и зачака да бъде информирана какво ще правят сега....Или поне каква е ситуацията зад дима...
-Не ги е срам,да съсипват горкия замък....-Промърмори тихо тя и зачака да бъде информирана какво ще правят сега....Или поне каква е ситуацията зад дима...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
След като преминаха отвъд, трите нинджи видяха две хлапета, които лежаха на земята и четирима здравеняци, които стояха пред една врата.
https://naruto-classic.catsboard.com/forum-f48/topic-t1363-195.htm#60973 <<< тук пишете
Кабуто заедно с Ясаши, Ягуро и Айми се появи. Нинджите се намираха на брегът на Страната на Вълните. Виждаше се единичната лодка, с която бяха престигнали Ягуро и Айми.
Ред на писане: Ягуро > Айми > Ясаши > Аз > ...
https://naruto-classic.catsboard.com/forum-f48/topic-t1363-195.htm#60973 <<< тук пишете
Кабуто заедно с Ясаши, Ягуро и Айми се появи. Нинджите се намираха на брегът на Страната на Вълните. Виждаше се единичната лодка, с която бяха престигнали Ягуро и Айми.
Ред на писане: Ягуро > Айми > Ясаши > Аз > ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Ох по дяволите.. – Измърмори тихо Ягуро. Той отмести погледа си към Ясаши с думите :
-Добре ли си? Или? – Запита той, като се чудеше какво стана. На тази мисия се беше появил дори и Орочимару, а това бе наистина странно. Ирикаши погледна към Айми като я попита : - Добре ли си? – Запита той, като леко и се усмихна. Явно сега щяха да имат проблем с пътуването към Отогакуре.
-Добре ли си? Или? – Запита той, като се чудеше какво стана. На тази мисия се беше появил дори и Орочимару, а това бе наистина странно. Ирикаши погледна към Айми като я попита : - Добре ли си? – Запита той, като леко и се усмихна. Явно сега щяха да имат проблем с пътуването към Отогакуре.
????- Гост
-Добре съм..малко шокирана,но добре..По важното е,той добре ли е?-Попита въпросително тя...Те бяха при доброто старо мини...Някъде дълбоко,дълбоко,много дълбоко в себе си се надяваше ,че Оро щеше да им прати нещо по-голямо...Тя въздиша все още объркана и каза:
-Ти го качи,аз ще хоря по реката или каквото е това там ииии...Няма да има проблем...Надявам се.-Айми сви устни и продължи:
-Ще го..качиш ли?-Тя се запъти към голямото мокро нещо и зачака "заповеди"
-Ти го качи,аз ще хоря по реката или каквото е това там ииии...Няма да има проблем...Надявам се.-Айми сви устни и продължи:
-Ще го..качиш ли?-Тя се запъти към голямото мокро нещо и зачака "заповеди"
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Отмъстителят чу, какво му казаха, но така и не отговори. Ясаши затвори очи, като започна да си мисли за своят баща, или по точно за всички приятни моменти във живота на чернокосото момче, а те не бяха много.
" Чудно ми е, какво ли си е мислил татко за мен? " - помисли си Амане момчето, като отвори очи, и не след дълго попита другите шиноби около него:
- Кои сте вие? Какво искате от мен? Веднага ме пуснете! Мога да се движа, и сам!
" Чудно ми е, какво ли си е мислил татко за мен? " - помисли си Амане момчето, като отвори очи, и не след дълго попита другите шиноби около него:
- Кои сте вие? Какво искате от мен? Веднага ме пуснете! Мога да се движа, и сам!
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Кабуто хвърли Ясаши като чувал на земята:
- Можел да се движи сам! И ся кво, ще пълзиш ли? А как мислите, че дойдох? С лодка разбира се! - каза дясната ръка на Орочимару.
Баткото изтича към храстите и довлече една скрита лодка. Тя беше достатъчно голяма да побере всички. Не беше нужно да се натискат дори.
Кабуто хвърли безжизненият Ясаши в лодката, а той се качи след него.
- Можел да се движи сам! И ся кво, ще пълзиш ли? А как мислите, че дойдох? С лодка разбира се! - каза дясната ръка на Орочимару.
Баткото изтича към храстите и довлече една скрита лодка. Тя беше достатъчно голяма да побере всички. Не беше нужно да се натискат дори.
Кабуто хвърли безжизненият Ясаши в лодката, а той се качи след него.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето хвана ръката на Айми като я заведе до лодката и следователно ги качи на нея.
Офф. Съжелявам за кратките постове, но съм леко зает.. :X
Офф. Съжелявам за кратките постове, но съм леко зает.. :X
????- Гост
"Цял живот подмазване на Оро и ето какво получава...Огромна лодка,а е сам..А ние..някакво..подобие..."Айми се намръщи,но все пак се настани . Червенокоската не обърна внимание на момчето,освен когато Кабуто така нагло хвърли горкото беззащитно момче на борда....Тя зачака да потеглят и да се прибере по-скоро...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
При мятането Ясаши изпита на места големи болки, но не каза нищо. Просто извади едно червено хапче от чантата си, като го погълна. След това.... отмъстителят затвори очи.
" Толкова много неща се случиха... но най-накрая ще намеря Орочимару и Саске. Може сега да съм слаб.... но скоро ще стана силен. "
" Толкова много неща се случиха... но най-накрая ще намеря Орочимару и Саске. Може сега да съм слаб.... но скоро ще стана силен. "
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Ясаши си мислеше да глътне едно хапче и то да го излекува. Това обаче беше неговото желание - всичко да мине с едно хапче. Момчето дори неуспя да помръдне. Кабуто връчи греблата на Ягуро и Айми, а Ясаши щеше да пътува като пратка. Дясната ръка на Оро беше на носът на лодката и гледаше в пространството, очаквайки скоро да тръгнат.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето погледна странно Кабуто като се зачуди какво става тук. След което пое отговорно греблото като започна да гребе с всички сила. Трябваше да стигнат по-бързо ако искаха по-бързо да завършат мисията си.
????- Гост
"Естествено...А защо не ни прати да бутаме?Как е дошъл до тук?Рибките са му тикали лодката?Разглезен...."Айми въздиша изумено,но все пак хвана греблата и започна да гребе...През целия си живот не беше правила такова нещо,но..нищо.Червенокоската погледна към "пратката" и и се прииска тя е на негово място...Е,освен това ,че беше заложник,и са му гепили мацето,и не можеше да помръдне,и можеше да се мери с красотата и..Като се замисли пак...Горкия момец...нямаше за какво да му се завижда...Айми се усмихна самовлюбено и продължи да гребе...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Държейки се за ребрата от лявата страна Ясаши огледа всички на лодката, като каза:
- Не знам кои сте, но ви благодаря. От банданите ви разбирам, че сте звукови нинджи.... предполагам, че ще ме водите при Орочимару..... нали ?- попита Ясаши, като започна да си мисли.
" Предполагам, че Оро ще ме направи силен.... и ще мога да унищожа Коноха. Също така Саске..... имам неуредени сметки със него. " - Отмъстителят наведе глава, като очакваше отговор от страна на нинджите.
- Не знам кои сте, но ви благодаря. От банданите ви разбирам, че сте звукови нинджи.... предполагам, че ще ме водите при Орочимару..... нали ?- попита Ясаши, като започна да си мисли.
" Предполагам, че Оро ще ме направи силен.... и ще мога да унищожа Коноха. Също така Саске..... имам неуредени сметки със него. " - Отмъстителят наведе глава, като очакваше отговор от страна на нинджите.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Кабуто се обърна. Очилата му пречупиха слънчевата светлина и те светнаха. Усмихна се ехидно и каза:
- Правилно си разбрал! Орочимару нареди да те доведем!
- Правилно си разбрал! Орочимару нареди да те доведем!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
В този момент нервите на Ягуро кипнаха. Се пак успяваше да гребе постоянно, но беше доста нервен за това което ставаше. Кой пък беше Орочимару, за да заповядва всичко? Той беше една нищо и никаква змия! : - “О боже…пък и този Кабуто…лази ми по нервите...” – Рече си на ум Ирикаши, като погледа му се отмести за миг към Кабуто, но косато му закри очите, пък той продължаваше да гребе.
????- Гост
Айми нямаше да им се меси в разговора,но пък за това продължаваше да си гребе...Червенокоската започна да си клати главата наляво-надясно ,като си тананикаше някаква песничка на ум...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк
» "Тайнствената мисия" - Д ранг ( Йошико Харуко )
» Традиционен ресторант "Суши"
» Как е "МИНИЖУП" на различните езици
» Ши Амане
» "Тайнствената мисия" - Д ранг ( Йошико Харуко )
» Традиционен ресторант "Суши"
» Как е "МИНИЖУП" на различните езици
» Ши Амане
:: Селата :: Мисиите на Ото
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите