Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк

2 posters

Страница 1 от 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк Empty В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк

Писане by ???? Нед Яну 24, 2010 11:12 pm

Беше студено. Много студено. Ясаши и Курай бяха потеглили напред. Вече излизайки от областите на Ото, двете шинобита скачаха от дърво на дърво, като по-отпред беше застанала сенсейката - Курай Яхадо.

Офф. Колеги, ще помоля никой да не пише в тази мисия. Аз ще я поема, и ще се старая да пиша редовно на момчето. Ако някой разказвач иска да пише в мисията - да ми пише по скайп да се договорим преди това, защото имам планове за мисията.

????
Гост

Върнете се в началото Go down

В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк Empty Re: В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк

Писане by Ясаши Амане Нед Яну 24, 2010 11:14 pm

Както си скачаха от дърво на дърво Ясаши реши да попита нещо сенсейката си.-Сенсей,като го намерим...какво ще правим?
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк Left_bar_bleue0/0В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк Empty Re: В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк

Писане by ???? Нед Яну 24, 2010 11:17 pm

Сенсейката знаеше, че трябва да се държи топло с него въпреки студеният й характер, за това реши да му отговори на въпроса : - Ами..ще го упойм и ще го върнем при Мизукагето. Защо питаш? А, да. Мизукагето ще поговори с него, и сигурно ще го задържи в Кири.. - След което продължи да скача по дърветата, като беше нащрек. Задуха слаб вятър, който идваше от противоположната посока, на тази в която тичаха шинобитата.

Офф. Нали се досещаш, че Б-ранк мисия, с такива постове няма да я минеш блиските..3-4 месеца? хД

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Нед Яну 24, 2010 11:26 pm

Момчето започна да се успокоява . Но все пак ставаше въпрос за брат му . " Защо трябваше да заминаваш . Точно, когато започнахме да се разбираме . Не ми пука,какво ще стане . Ще те върна на всяка цена, дори ако трябва да счупя всяка кост от тялото ти . " Ясаши скачаше от дърво на дърво, като бръкна с дясната си ръка в нинджа чантата . Беше готов да искара кунай с, който да защита и да атакува . Амане отмъстителят беше нащрек . Чесно казано... никога не е бил по сериозен от сега . Все пак мисията беше Б - ранк . Което означава, че има опасност за живота и на двете нинджи . Чесно казано това го претисняваше, защото това беше първата мисия на Ясаши при това Б - ранк . Младият генин трябваше да докаже, че е силен шиноби . Затова той внимаваше със всяко свое движение . Все пак можеше да има капани . Един вид.... Ясаши трябваше да очакваше неочакваното .
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк Left_bar_bleue0/0В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 6:49 am

Пътя малко по малко се съкращаваше. Все още подредбата на нинджите беше същата, нямаше промяна в почти нищо около климатичните условия.

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 25, 2010 10:50 am

Ясаши вече не изпитваше никакво претиснение, относно мисията . Затова той махна ръката си от нинджа чантата . Просто хлапака беше нащрек . Трябваше да бъде готов, защото можеха да се случат много неща . " Отлично знам, че извън селото е пълно с издирвани шиноби, които могат да ме дебнат и във момента . Трябва да съм много предпазлив, защото все още съм генин, и нямам много умения . " Ясаши
започна да се подготвя за срещата му със Ши . " Какво ще правя, ако го видя ще трябва да го вразумя . Чесно казано това не би трябвало да се очаква от мен . Но все пак той ми е брат... колкото и да отдаличен от него . Ние сме свързани по между си . А относно това, какво ще правя ако се срещнем . Ще импровизирам . " Чернокоското се движише зад учителката си, макар и да искаше да ускорят темпото, това нямаше да е хубаво . Все пак мисията е Б - ранк . А в горите е пълно със отрепки .
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 3:31 pm

Докато скачаха от дърво на върво, се шум в ляво от тях, сенсейката обаче не спря. Дали не беше забелязала, че нещо се движеше в тяхно ляво, или?

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 25, 2010 3:37 pm

- Сенсей.... нещо има в ляво от нас - каза
момчето . Ясаши метна един експлозивен кунай към мястото от където
идваха тези шумове . Генина се спря, като извади един кунай.-Кой е там
? Покажи се - ! Каза Ясаши без много да му мисли .

Офф.Крис сри, че така ми се бъгва поста.Нз що е така :х
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 4:30 pm

В този момент сенсейката му направи знак да млъкне като продължи да скача.

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 25, 2010 4:34 pm

Ясаши си затвори устата, като тръгна след
учителката си.Той знаеше, че го следят.Рано или късно противникът им
щеше да се издаде.Този път момчето щеше да бъде подготвен.Той прибра
куная си,като беле плътно зад сенсейката.
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 5:12 pm

По едно време сенсейката без да шава много метна десет шурикена с едната си ръка към храста...чу се шляп и нещото спря да тича като тя му каза : - Вече можеш да говориш. Беше някакво животно... - И двамата продължаваха по пътя си.

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 25, 2010 5:24 pm

- Няма време... нека побързаме . С това темпо никога няма да го намерим - каза Ясаши . Момчето усили темпото си, като си каза . " Само чакай.... Ши . Ще те намеря на всяка цена ! " Чернокоското скачаше от дърво на дърво, като се оглеждаше във всички посоки .
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 5:37 pm

Сенсейката също забърза ход. Не след дълго те се озоваха на някакъв кръстопът. Тогава жената се обърна към него : - Ти избери по коя посока да поемем. Все пак ти е брат, би тряблаво да разбереш на къде е отишал.. - И зачака да види реакцията му.

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 25, 2010 5:48 pm

Питищата бяха много.... но вътрешното чувство на Ясаши го подтикваше да отиде към Пристанището . " Знам, че той иска да напусне селото... най лесният начин е да вземе лодка и да отплава " - Сенсей.... да поемем към Пристанището . Не мога да го обясня, но вътрешното чувство ме кара да ида натам - . Момчето тръгна да бяга със все сили към пристанището . Макар, че момчето бягаше... това не му пречише да бъде предпазлив . Генина бягаше и внимаваше много . - Сенсей идвате ли ?
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 6:22 pm

Сенсея без да казва нищо пое напреде. По едно време Ясаши усети кунай допрян до гърлото, а сенсея му напрази знакът тигър и се оказа, че това не е сенсея му, а някаква звукова нинджа. Около него се появиха още двама, които му попречиха да избяга и тогава този който му беше допрял кунай до гърлото му каза : - Хлапе, сам си!

Офф. Помисли, къде изгуби сенсея? Ако си помислиш ще се сетиш..

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 25, 2010 7:06 pm

Момчето беше предпазливо от самото начало . Така, че беше очаквал да се получи нещо такова . А и Ясаши разбра нещо, което се забеляза след първоначалните проблеми . Когато генина се спря първият път . И за малко обърна поглед към храстите където се криеше животното . Точно тогава учителката му беше хваната от тези звукови нинджи . Като беше заменена от звуков нинджа, който беше използвал Хенге но джутсу . Но винаги има някакви белези, които издават тази техника . От тогава Ясаши разбра, че е бил шпиониран от самото начало . (А от това как разбра, че е от самото начало.Звуковият нинджа знаеше за брат му .) Точно затова той обърка звуковия нинджа, като тръгна към Пристанището . Чернокоското имаше за план да избяга от тези нинджи и да мине по пряк път . Може би учителката щеше да се измъкне от звукарите по някакъв начин . Но Амане отмъстителят не може да мисли в момента за нея . Все пак.... поради простата причина, че Ясаши забелза всичко от самото начало, той беше използвал Заменителната си техника . Генинът скачаше от дърво на дърво, като беше забързал ход . Сега той бързаше към Пристанището . Най вероятно там щеше да има капан на тези нинджи . Но нямаше как... все пак Ясаши трябва да върне брат си . " Ако тези нинджи бъдат там ще трябва да бъда много предпазлив . Ако продължавам да правя грешки.... може и да съм мъртав . Все пак.... от това, което видях . Нинджите бяха 3-ма.... предполагам, че 2-ма са чунини а този, който ме хвана беше джоунин . Нямам шанс, ако са заедно и тримата следващия път . Точно за това... още от сега ще бъда внимателен . Ах... къде се губи сенсей ? Вече трябваше да се е справила със шинобито, което я хвана . " Ясаши скачаше от дърво на дърво, като бързаше много .
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 7:30 pm

Когато момчено направи Каварими, и тримата въздъхнаха като последва следния разговор между тях :
-Мисли си, че ни избяга, а? - Попита единият чуунин.
-Изглежда да...аз ще го подгоня. Вие пазете жената... - Отговори другият като тръгна подире момчето, а останалите отидоха изглежда при сенсейката. Момчето тамън беше набрало скорост когато усети един шурикен да мине покарай лявото му рамо. В този момент една звуковата нинджа го беше настигнала и беше минала в негово ляво. Той се ухили като зачака да види реакцията му, но Ясаши трябваше да знае, че е по-бавен от този чуунин.

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 25, 2010 7:43 pm

Всичко беше логично . Нямаше как... все един щеше да последна Ясаши точно за това, той беше използвал буншин . - Закъсня ! - каза ухилен буншина . Около сенсейката полетяха няколко димни бомбички , които се пръснаха . След, като димът мина а Ясаши беше застанал пред учителката си, като я освободи . - Сенсей добре ли сте - попита момчето . Като извади един кунай с, който да я защитава, както и себе си . " Две звукови нинджи а ? Скоро ще станат три . Това може би ще бъде краят и на мен и на учителката ми . Няма значение . Повечето шиноби изоставят друг в нужда за да изпълнят мисията си . Но не и аз . Трябва да направя опит да я спася . " - Сенсей, като видите възможност бягайте ! Аз ще ги задъра - каза смело момчето . Краят му беше близо всичко беше въпрос на време .
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 7:54 pm

В този момент димът от бомбите изчезна...всичко стана някак си...тихо xO. От някъде се чуваше пращене на светкавици, а всички джуунини и чуунини около тях бяха измряли за норматив. Ама кой щеше да им помогне? Освен...чакай малко! Ами...той може и да не иска да помогне! В делечината се разкриваха две червени очи...това беше ШАРИНГАН хО. Учиха....УЧИХА САСКЕ! Празният му поглед следеше реакциите на момчето и сенсея който беше с него, а сенсея се беше сковал.

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 25, 2010 7:59 pm

- Учиха Саске ка ? Какво правиш тук ? Защо ни помагаш ? Не си мисли, че ще ме спреш ! На всяка цена ще върна своя брат в селото ! Също така....рано или късно ще стана силен и ще отмъстя на Коноха, за смърта на моето семейство ! Не ми пука колко си силен, и това, че си мой идол . Няма да ме спреш към пътят ми за сила . Независимо какво бъдеще ме чака ще стана силен колкото трябва - . Каза серизно Ясаши, като стисна куная, който държеше в ръката си .
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 8:05 pm

В този момент просто духна вятър и за един момент Саске беше извадил мечът си, и хванал момчето през главата като главите им бяха на различни посоки(Както хвана Наруто).Той каза : - Не ми се мешай в територията момче. Ставам кисел, когато някой ми се меша в моята територия! - Затвърди Учиха. Сенсейката се изправи като бързо кръстоса сийл, и извади няколко куная като се впусна срещу учиха. Това й беше грешката - той преметна момчето нагоре, като тя дори не можа да докосне нито един от тях и така се появи точно до него, а той пусна момчето като разпрери ръце и извика : - Chidori Nagashi! - Така хвана и двамата като те полетяха назад, зашеметени. Изглежда трябваше да се бият...срещу него! хО

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 25, 2010 8:13 pm

Амане отмъстителят погледна Саске, като си каза . " Няма да се бия срещу моят идол " - Хей Саске... няма да се бия срещу теб . Никога до сега не съм вярвал, че ще се изправя срещу моят идол . Но не си мисли, че ще ми попречиш да се сдобия със сила ! Аз съм отмъстител ! Не ми се пречкай ! След, като върна брат си във селото ще го напусна . Но това не те засяга . Колкото до това все още не сме на твоя територия. Все пак ти нямаш работа около Кири .
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 8:35 pm

-Не ми говори така, хлапенце. В този момент той започна да мята бързо шурикени, като сенсейката успяваше да отбие някой от тях, и казваше на момчето да преприеме нещо иначе щяха да умрат.

????
Гост

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 25, 2010 8:42 pm

" Ках.... значи все пак ще трябва да се бия срещу него ? Колкото и да не мие приятно . Все пак трябва да изпълня своето отмъщение " - Съжелявам Саске.... ти не ми даваш друг избор - . Ясаши използва Шуншин, като по този начин мина зад противника си . Поради простата причина, че Саске беше зает да мята шурикени по двете шинобита... нямаше как да отблъсне атаката на Ясаши . - Саске предлагат да се откажеш . Знам, че ако искаш сега можеш да ни убиеш . Но ние не сме ти врагове.Поне аз не . Не искам да се бия срещу теб . Разбери ме - ! Каза Ясаши на Саске, като му беше зад него със кунай в ръка .
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 8:57 pm

В този момент Саске спря да мята шурикени като тези на сенсейката го пронизаха през гърдите.Тогава устата му се отвори широко и от нея излезе друг Саске, който се усмихна злобно на момчето като му каза : - Просто наблюдавай...
Черни пламъци започнаха да се придвижват по лицето на Учиха. Очите му бяха кърваво червени, а една злобна усмивка се появи на лицето му.
Момчето се засили към Ясаши Амане.

????
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 1 от 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите