Класната Стая
+46
Хеби
Клауд Ишимару
Йоко Ю
Такага Шиничи
Шикаку Нинпоу
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Мики Арокаши
Зуко Катоничи
Нао
Яманаши Мизу
Аими Ашима
Сакиму Ашима
Мизуки Буриха
Намара Конахи
Даисуке Намикава
Амабе Котоно
Тао Рен
Хинамори Аму
Шин Найто
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Скорпио Масаки
Йо Казаки
Шидан Симдаре
Амая
Рукия Кусхики
Рика Фуруде
Хиро
Тора
Макс
Акацкито
Касуми Райто
Фуджисала Ичиро
Юджи Евънс
Став
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Ди Лиор
Пейтън Хаято
Наоми Амане
Закия
Накамура Аюми
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
50 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 1 от 42
Страница 1 от 42 • 1, 2, 3 ... 21 ... 42
Re: Класната Стая
Момичето влезна и огледа стаята..Видя сенсея който явно четеше нещо...Мина бавно и тихо пред него ...
- Ами здравейте- Глъсит и беше мек и приятен за човек който не харесваше нинджите ... попринцип би трябвало да е намусена .. пред нея стоеше човек посветил се да обучава деца като нея на такова изкуство .. но някак си не го сметна за нужно .. даже пусна една усмивчица за фон...
- Ами здравейте- Глъсит и беше мек и приятен за човек който не харесваше нинджите ... попринцип би трябвало да е намусена .. пред нея стоеше човек посветил се да обучава деца като нея на такова изкуство .. но някак си не го сметна за нужно .. даже пусна една усмивчица за фон...
????- Гост
Ирука сенсей я погледна на криво като си каза тихълком.- Божей много официално го караш,не се набирай като трабанче на баир а ми кажи какво знаеш за 4тириопашатия демон ? Като чели Ирука беше ядосан за нещо и беше седнал на един стол сложилки ръце на сухото дърво " бюрото "/
Коринмо Изаши- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сакура дойде и почука на вратата.през главата на момичето минаваха различни мисли ..Тя почука повторно..Искаше да започне своя нинджа път..Искаше да стане велика нинджа..Тя вярваше в себе си беше убедена че ще успее..Момичето започна да се изнервя..но реши да изкача все пак
- Влизай ! Извика отново със студен и силен той Ирука. Като чакаше отговора на другото момиче..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето се замся и каза
- АМи че се казва Йонби ...Всъшност ... Нека да се държа по сериозно ... Ами какво знам ли?.. Не много.
Че е четириопашато водно влечуго.... - Каза момичето и направи някаква физиономия
- нямате ли по лесни въпроси ...
- АМи че се казва Йонби ...Всъшност ... Нека да се държа по сериозно ... Ами какво знам ли?.. Не много.
Че е четириопашато водно влечуго.... - Каза момичето и направи някаква физиономия
- нямате ли по лесни въпроси ...
????- Гост
Ирука измънка като я погледна хладно и хладнокръвно продума.
- Кажи ми какво знаеш за Конан ..
- Кажи ми какво знаеш за Конан ..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето влезе и попита
-Извинете , нали тук е изпита за Генин..
като погледна ядосания учител и се усмихна сладко , за да успее смекчи малко..Тя се огледа и започна да разгледжа стаята
-Извинете , нали тук е изпита за Генин..
като погледна ядосания учител и се усмихна сладко , за да успее смекчи малко..Тя се огледа и започна да разгледжа стаята
- Да тук е,кажи ми какво знаеш за Нагато Пейн и Ханзо,за тяхната връзка ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Кой Конан? Конан варварина ли?- Продума пак момичето подигравателно... усети очите впити в нея ... Все едно щяха да я изгонят
- Е ... какво да направя ... Оточнявайте- Измънка момичето
- Е за нея може би знам повечно- каза тя и сложи пръст пред устата си
-Амиии ....Конан е единствената жена-нинджа в Акатски. Тя също е единственият член, който нарича своя партньор и лидер на Акатски - Пейн, на малко име. Когато са били малки, Конан, Нагато и Яхико остават без родители в една от многото войни в Амегакуре, принуждавайки ги да се грижат сами за себе си. Тримата случайно се срещат с Джирая, който става техен учител за около три години и ги научава на нинджутсу, за да могат да преследват собствените си цели и да могат да защитават живота си. Конан има натурален талант за оригами като цветето, което държи в косата си, е добър пример за това. Този талант се показва и в нейните техники - тя може да се раздели в несметен брой хартиени листове. Тези листове могат да бъдат контролирани един по един и да се формират в различни форми в зависимост от целта – като пеперуди за разузнаване или огромно оръжие за атака. Конан е способна да формира криле, които ѝ носят прякора "Ангела на Господ". Жителите на Амегакуре ѝ дават този прякор, защото тя носи волята на Пейн. Уменията ѝ биват възпирани, ако се намокри, защото, когато хартията се намокри тя се слепва и губи лекотата си.- Измънка тя
- Знам ... малко е ... но немога да зубря ... Твърде непонятно ми е
????- Гост
- Стига,добре е сега ако можеш ми кажи какво знаеш за 2рият хокаге.
Изписа се лека злобна усмивка на лицето на учителят който се замисли..
Изписа се лека злобна усмивка на лицето на учителят който се замисли..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
МОмиче с черно-червено-бяла рокля навлезе в коридора. Тя започна да гледа номерата на стаите и най накрая откри тая дето и трябва. Лиеселоте погледна вратата с червеникави-сините си очи (са кво да направя че са такива) и се усмихна. Момичето почука на вратата и лекичко отвори. И пристъпи една крачка напред.
-Извинете но тук ли е стаята за обучение?
Попита Лиеселоте като погледна право към учителя си с нейния леко зловещ поглед.
-Извинете но тук ли е стаята за обучение?
Попита Лиеселоте като погледна право към учителя си с нейния леко зловещ поглед.
????- Гост
- Да,тук е.
Каза той като погледна момичето и и каза студенокръвно.
- Моля те кажи ми какво знаеш за Орочимару-сама..
Каза той като погледна момичето и и каза студенокръвно.
- Моля те кажи ми какво знаеш за Орочимару-сама..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето погледна тъпо...
- Аххх вие на де очаквате да си пълня главата с глупости ... ДОбрееее.. Еми ...- Каза тя като започна да си гризе ноктите... Той е много умел във изпълнението на водно джуцу, като може да го извършва и без източник на вода. Допринася много за развитието на Селото скрито в Листата (Коноха), като основава Нинджа Академията и много други учреждения и организации в селото. Той загива в битка по време на Великата нинджа война, като преди това той предава тилата Хокаге на своя ученик Сарутоби. Нидайме притежава енергиен меч, наречен Райджин. Острието му е във вид на мълния, но въпреки това то може да бъде счупено, като острието на обикновен меч.
... - Замънка тя ..
- Защо ми задавате толкова трудни въпроси...
- Аххх вие на де очаквате да си пълня главата с глупости ... ДОбрееее.. Еми ...- Каза тя като започна да си гризе ноктите... Той е много умел във изпълнението на водно джуцу, като може да го извършва и без източник на вода. Допринася много за развитието на Селото скрито в Листата (Коноха), като основава Нинджа Академията и много други учреждения и организации в селото. Той загива в битка по време на Великата нинджа война, като преди това той предава тилата Хокаге на своя ученик Сарутоби. Нидайме притежава енергиен меч, наречен Райджин. Острието му е във вид на мълния, но въпреки това то може да бъде счупено, като острието на обикновен меч.
... - Замънка тя ..
- Защо ми задавате толкова трудни въпроси...
????- Гост
- Не стига но е добре като за малки момиченца като тебе. Каз аИрука скарващо се и каза.- Вече можеш да ми покажеш как владееш Хенге но Джуцу.. ( свободно РП )
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Лиеселоте се облегна на стената като затвори вратата и се усмихна по нейн си начин. (са аз за основатела на мойто село ще си говоря се едно го боготворя)
-Орочимару-сама е един от тримата сенини. Той е основателя на Ото и неговият Властелин. Неговата специалност са забранените техники. Орочимару пръв успял да осъвършенства техника която позволява да си сменя тялото и да остане завинаги млад. Неговата цел е да хване някой от Учиха и да му вземе тялото, като се е наклонил към Саске точно и заради това го е обучавал толкова време. Само това мога да кажа на това ниво.
-Орочимару-сама е един от тримата сенини. Той е основателя на Ото и неговият Властелин. Неговата специалност са забранените техники. Орочимару пръв успял да осъвършенства техника която позволява да си сменя тялото и да остане завинаги млад. Неговата цел е да хване някой от Учиха и да му вземе тялото, като се е наклонил към Саске точно и заради това го е обучавал толкова време. Само това мога да кажа на това ниво.
????- Гост
Той каза на Ласулете - Добре достатъчно но е въпреки че е малко за малки момичета.- Сега ако ми кажеш какво знаеш за Гурен ще ти възложа нова задача.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Хъмм Нагато Пейн,..Той е лидерът за когото ние знаем.Той е липсващата
нинджа от Амегакуре.Като дете Нагато е бил мило и
несигурно дете.За да спаси приятелят си Яхико е убил човек..Бил е много добър ученик на Джирая.Всичко каквоот го научи Нагато
го е усвоявал и усъвършенствал.
Пейн е съвсем различен от
тогавашният Нагато.Той е спокоен,сериозен и отдалечен човек.Заради
трудното детство което имал,живота му е показал истинското значение на
БОЛКАТА.Той вярва и вижда на себе си като БОГ,който ще покаже на света
какво е истинска болка,каквато той е преживял.
Каза тя като си пое дъх..след което погледна самодоволно ...
-Ханзо ..това име ми е познато..
След което се съсредоточи и запозна да мисл след няколко секунди момичето отново започна да говори като ръкомахаше с ръце
-Ханзо е бил бивш управник на Амагакуре, а настояшия е Нагато Пейн ..Той стана известен по време на Втората Велики Шиноби световна война,
когато той се бие с някои от по-силите Коноха шинобита, Джирая, Цунаде, Орочимару
и са единствените който успяват да му се съпротивят... Като награда за тях за това
постижие замяна им отдаване ранговете "Санини"
Каза тя като пак си пое дъх..след малко започна да размишлява на ум"Бахги,тея двамата..А така Сакура стегни се припомни си какво чете в Чичо Гугъл..Сетих се".
-Нагато обявява гражданска война на Ханзо, като обива всичките му близки и самия бивш управник на селото..Мисля че е това..Само толкова знам
Прибави тя
нинджа от Амегакуре.Като дете Нагато е бил мило и
несигурно дете.За да спаси приятелят си Яхико е убил човек..Бил е много добър ученик на Джирая.Всичко каквоот го научи Нагато
го е усвоявал и усъвършенствал.
Пейн е съвсем различен от
тогавашният Нагато.Той е спокоен,сериозен и отдалечен човек.Заради
трудното детство което имал,живота му е показал истинското значение на
БОЛКАТА.Той вярва и вижда на себе си като БОГ,който ще покаже на света
какво е истинска болка,каквато той е преживял.
Каза тя като си пое дъх..след което погледна самодоволно ...
-Ханзо ..това име ми е познато..
След което се съсредоточи и запозна да мисл след няколко секунди момичето отново започна да говори като ръкомахаше с ръце
-Ханзо е бил бивш управник на Амагакуре, а настояшия е Нагато Пейн ..Той стана известен по време на Втората Велики Шиноби световна война,
когато той се бие с някои от по-силите Коноха шинобита, Джирая, Цунаде, Орочимару
и са единствените който успяват да му се съпротивят... Като награда за тях за това
постижие замяна им отдаване ранговете "Санини"
Каза тя като пак си пое дъх..след малко започна да размишлява на ум"Бахги,тея двамата..А така Сакура стегни се припомни си какво чете в Чичо Гугъл..Сетих се".
-Нагато обявява гражданска война на Ханзо, като обива всичките му близки и самия бивш управник на селото..Мисля че е това..Само толкова знам
Прибави тя
-гурен..Да видим...
Каза тя като се замисли изведнъж и пресветна нещо.
-Гурен е последният останал кристален използвач. Нейният талант в използването на кристал я правило доста рядък екземпляр от рода си точно и заради това Орочимару я взел под крилото си. При битката си с Коноха тя развила слабост към Юкимару който могъл да използва ТРетия демон. Орочимару и възложил да хване три опашатия на всяка цена но тя не се подчинила. Тогава той и взел тялото и така заминал още еидн шиноби.
Изпя си го тя като песничка
П.П:И името ми е Лиеселоте
Каза тя като се замисли изведнъж и пресветна нещо.
-Гурен е последният останал кристален използвач. Нейният талант в използването на кристал я правило доста рядък екземпляр от рода си точно и заради това Орочимару я взел под крилото си. При битката си с Коноха тя развила слабост към Юкимару който могъл да използва ТРетия демон. Орочимару и възложил да хване три опашатия на всяка цена но тя не се подчинила. Тогава той и взел тялото и така заминал още еидн шиноби.
Изпя си го тя като песничка
П.П:И името ми е Лиеселоте
????- Гост
Той погледна Луес и Сакура като каза. Луес моля покажи ми какво можеш със Хенге но Джуцу. ( свободно РП )
- Сакура какво знаеш за Кисаме,това което каза е отлично..
- Сакура какво знаеш за Кисаме,това което каза е отлично..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Мерси
каза момичето след което се замисли за момент и отново започна да говори като ръкомахаше и обясняваше
-Кисаме..ъъ..а..>сетих се Кисаме Хошигаки е липсващ нинджа от Селото на мъглата
и е партньор на Итачи Учиха. Той напуска селото си, за да се присъедини
към криминалната организация Акатски. Като шиноби от мъглата, владее
водни техники. Кисаме използва също и зъбатия меч Самехада, като е
известно, че само той може да го контролира. Мечът не е обикновен,
защото се използва единствено от господаря си и съдира вражеските ръце
при опасност. Знае се, че Самехада поглъща определено количество чакра
при контакт с опоненти.Любопитен факт за Кисаме е, че той е члена на Акатски с най-много чакра...
Докато говореше момичето беше олисано в разказа..Разказваше толкова развълнувана, толкова овлечено..че беше идеалния разказвач..повечето хора обичаха да я слушат , защото просто отвътре и идваше да разкзава !!
каза момичето след което се замисли за момент и отново започна да говори като ръкомахаше и обясняваше
-Кисаме..ъъ..а..>сетих се Кисаме Хошигаки е липсващ нинджа от Селото на мъглата
и е партньор на Итачи Учиха. Той напуска селото си, за да се присъедини
към криминалната организация Акатски. Като шиноби от мъглата, владее
водни техники. Кисаме използва също и зъбатия меч Самехада, като е
известно, че само той може да го контролира. Мечът не е обикновен,
защото се използва единствено от господаря си и съдира вражеските ръце
при опасност. Знае се, че Самехада поглъща определено количество чакра
при контакт с опоненти.Любопитен факт за Кисаме е, че той е члена на Акатски с най-много чакра...
Докато говореше момичето беше олисано в разказа..Разказваше толкова развълнувана, толкова овлечено..че беше идеалния разказвач..повечето хора обичаха да я слушат , защото просто отвътре и идваше да разкзава !!
- Какво можеш да ми покажеш в Хенге но джуцу.
Каза учителят и погледна през прозореца..
Каза учителят и погледна през прозореца..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сакура се зачуди в какво да се трансформира.Тя погледна сенсейя и
реши да се превърне в него.За да се подмаже естествено...Момичето затвори очи и се отпусна.Премахна
напреженито и се успокой.Концентрира се и се сръдеточи изцяло и напълно
в това което прави,че не позовляваше на нищо да я разсее или
разконцентрира.След това Сакура прочисти ума си и погледна сенсейя.Огледа го от глава до пети и запони всяка една извика,размер и форма от тялото
на сенсейя.След това по цялото й тяло започна да циркулира чакра.Тя
сръдеточи чакрата си в ръцете и направи сийловете след което каза:
-Хенке но джутсу..
ии??
реши да се превърне в него.За да се подмаже естествено...Момичето затвори очи и се отпусна.Премахна
напреженито и се успокой.Концентрира се и се сръдеточи изцяло и напълно
в това което прави,че не позовляваше на нищо да я разсее или
разконцентрира.След това Сакура прочисти ума си и погледна сенсейя.Огледа го от глава до пети и запони всяка една извика,размер и форма от тялото
на сенсейя.След това по цялото й тяло започна да циркулира чакра.Тя
сръдеточи чакрата си в ръцете и направи сийловете след което каза:
-Хенке но джутсу..
ии??
Ирука кимна с глава и я поздрави като каза.
- Сега ми покажи Каварими.
- Сега ми покажи Каварими.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Лиеселоте се усмихна както винаги и започна да мисли само за Хенге но джуцу.Лиеселоте си затвори очите нагласи, си ръцете на първоначалния сийл.Започна бавно да събира достатъчното количество за джуцуто чакра и в същото време Лиеселоте започна да събира и душевна енергия в ръцете си както и чакра.Тя усети,че става нещо с тялото му и започна да си казва наум "Концентрация,Концентрация!" Накрая се концентрира и съсредоточи като не след дълго осъзна,че е време за джуцуто.Тя спря да събира чакрата в ръцете си както и душевната енергия,посля спря с концентрацията си и съсредоточването си върху джуцуто и накрая без да обръща внимание на времето Лиселоте извика "Хенге но джуцу!!!".
П.П:Ако ви кажа че не ги знам тия техники
П.П:Ако ви кажа че не ги знам тия техники
????- Гост
Страница 1 от 42 • 1, 2, 3 ... 21 ... 42
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 1 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите