Класната Стая
+22
Хиро
Нао
Хасегава Айми
Кагай Хайнеко
Наюми Хазуки
Данте Силвър
Инадато Киоре
Хинамори Аму
Наоми Амане
Лала Сасуки
Намара Конахи
Амино Хаяне
Утака Масуке
Такаши Рио
Даисуке Намикава
Изука Йоши
Йошико Харуко
Иноуе Орихиме
Фуджисала Ичиро
Сабаку но Шонен
Хитачи Ямато
Коринмо Изаши
26 posters
:: Селата :: Центъра :: Академията
Страница 1 от 12
Страница 1 от 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Класната Стая
. . .
Коринмо Изаши- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Re: Класната Стая
Хитачи влезе в Класната стая . Той беше много ентусиазиран от това , че ще покаже какво може .
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Анджу влезе в класната стая оглеждайки се като малко дете в магазин за шоколадови изделия.
Последната промяна е направена от Маака Анджу на Пет Дек 04, 2009 10:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
????- Гост
След много оглеждане и чудене Анджу се престраши и попита Хитачи:
-Къде е сенсея? Тук съм от 2 часа.
-Къде е сенсея? Тук съм от 2 часа.
????- Гост
Сенсея каза на Ямато:
-"Кажи ми какво знаеш за петия мизукаге?"
А на момичето каза:
-"Какво знаеш за Третата Световна Нинджа Война."
-"Кажи ми какво знаеш за петия мизукаге?"
А на момичето каза:
-"Какво знаеш за Третата Световна Нинджа Война."
-Преди 13 години се разразила война в която участва и Коноха - Селото скрито в листата. Кюби /деветоопашатия демон лисица/ напада селото и в опит да бъде спрян от нинджите в селото умират много хора. Тогава Четвъртия Хокаге Минато Намиказе спира демона използвайки техника и давайки живота си. Кюби бива запечатан в сина на Минато,а той е Узумаки Наруто. Войната се разразява и много села биват разрушени и изтрити от лицето на земята. Смята се че Учиха Мадара стои зад атаката на демона. Само това знам...
????- Гост
Ямато потърка главата си и се замисли дълбоко . Не беше добър по история , нито по политика , за това този въпрос доста го тормозеше . Напъна мозъчните си клетки ... след дълго време в "търсачката" Хитачи откри нужната информация . Кой знае дали се сети или имаше пищов , важното е , че я каза :
- Значи , ами , той е , тоест тя ... май ... Мей Теруми се казва ! Тя има управлява добре ии ... Тя стана Мизукаге през последните години след ужасното царуване на някой си Ягура .
Хитачи не го свърташе на едно място , започна да се поти . Беше притеснен и в същото време уверен . Куцаше му на теорияте , дано учителят не го "удряше под кръста"
- Значи , ами , той е , тоест тя ... май ... Мей Теруми се казва ! Тя има управлява добре ии ... Тя стана Мизукаге през последните години след ужасното царуване на някой си Ягура .
Хитачи не го свърташе на едно място , започна да се поти . Беше притеснен и в същото време уверен . Куцаше му на теорияте , дано учителят не го "удряше под кръста"
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Анджу се стресна. Тя само веднъж бе правила тази техника и то беше само за да се покаже пред другите ученици. Съсредоточи се и направи знак Овен. След 4 неуспешни опита тя реши, че е време да покаже, че Маака не са никои, макар и да познава само брат си и сетра си тя е виждала как се прави техниката. /в мислите й/
-"Добре. Спомни си. Как беше? Първо, успокой се. Второ, съсредоточи се. Трето, направи правилната комбинация от знаци. Четвърто, съсредоточи се чакрата ти да е перфектно балансирана..."- и след секунди тя каза:
-Буншин но Джутсу.-До нея се появиха два клонинга, но не най-добрите. Сенсея направи неодобрителна физиономия. Анджу реши да вземе изпита без бавене. Направи отново техниката с два перфектни клонинга. С очакване тя погледна в очите на сенсея и каза:
-Как се справих?
-"Добре. Спомни си. Как беше? Първо, успокой се. Второ, съсредоточи се. Трето, направи правилната комбинация от знаци. Четвърто, съсредоточи се чакрата ти да е перфектно балансирана..."- и след секунди тя каза:
-Буншин но Джутсу.-До нея се появиха два клонинга, но не най-добрите. Сенсея направи неодобрителна физиономия. Анджу реши да вземе изпита без бавене. Направи отново техниката с два перфектни клонинга. С очакване тя погледна в очите на сенсея и каза:
-Как се справих?
????- Гост
-Хенге но Джутсу? Това е лесно сенсей.-Анджу не се замисли много. Преди много пъти бе правила техниката. Направи знак ТИгър и каза силно и ясно:
-Хенге но Джутсу! - Перфектна трансформация в сенсея я накара мислено да си представи как сенсея й се усмихва одобрително, но като всеки сън това стана кошмар след усмивката последваха тихи думи "Скъсана си!". Това я накара да се събуди от транса си. С мил поглед и все още с перфектната трансформация та чакаше да се случи това което си прадстави. Не вярваше, че ще й се размине.
-Хенге но Джутсу! - Перфектна трансформация в сенсея я накара мислено да си представи как сенсея й се усмихва одобрително, но като всеки сън това стана кошмар след усмивката последваха тихи думи "Скъсана си!". Това я накара да се събуди от транса си. С мил поглед и все още с перфектната трансформация та чакаше да се случи това което си прадстави. Не вярваше, че ще й се размине.
????- Гост
" Буншин ли ? А така ... минахме към практиката "
Ямато се усмихна , че ще прави нещо , толкова познато . Буншин но Джутсу - една елементарна Е ранк техника ! Нима син на джоунини щеше да запише неуспех ? Може би , но малко вероятно . Ямато знаеше , че трябва да направи точно копие на себе си , за да успее . За да направиш точно копие на себе си , трябва да знаеш как изглеждаш . Момчето си спомни , как се оглеждаше във езерото всяка сутрин . Неговият собствен образ изплува моментално в съзнанието му . Сийл-а нужен за техниката го знаеше . Незнайно от къде , просто го беше научил от някъде . Макар и слабо , той усети своята чакра . Синьото гориво се движеше по чакра канали до всяка една точка от тялото . Хитачи разпредели чакрата си поравно из цялото тряло .
- Буншин но Джутсу ! - изивка ентусиазирано момчето , в момента в който освободи чакрата си , за да направи свое точно копие .
ПС: Толкова ми се спи ... повече неможе да ми роди главицата в такова състояние хД
Ямато се усмихна , че ще прави нещо , толкова познато . Буншин но Джутсу - една елементарна Е ранк техника ! Нима син на джоунини щеше да запише неуспех ? Може би , но малко вероятно . Ямато знаеше , че трябва да направи точно копие на себе си , за да успее . За да направиш точно копие на себе си , трябва да знаеш как изглеждаш . Момчето си спомни , как се оглеждаше във езерото всяка сутрин . Неговият собствен образ изплува моментално в съзнанието му . Сийл-а нужен за техниката го знаеше . Незнайно от къде , просто го беше научил от някъде . Макар и слабо , той усети своята чакра . Синьото гориво се движеше по чакра канали до всяка една точка от тялото . Хитачи разпредели чакрата си поравно из цялото тряло .
- Буншин но Джутсу ! - изивка ентусиазирано момчето , в момента в който освободи чакрата си , за да направи свое точно копие .
ПС: Толкова ми се спи ... повече неможе да ми роди главицата в такова състояние хД
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато сега ми покажи Каварими
Фуджисала Ичиро- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 432
Точки от Коментари : 589
Град/Село : ДОБРИЧ
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Лампичката светна . Ямато бързо "включи" , че това е техника за заменяне с предмет . Този път щеше да изненада сенсей-а само трябваше да всичко да стане . Сенсей-а беше седнал на бюрото , зад него черната дъска . На земята една прашна гъба . Целта на Ямато беше да се замени именно с нея . Сформира чифт сийлове след това си каза на ум
" Каварими но Джутсу "
Ако съм успял :
Хитачи успя да се замени с гъбата . Сега трябваше да мине към план : Изненада .
Генинът беше точно в гръб зад сенсей-а . За секунди концентрира чакрата си и сключи сийл :
- Хенге но Джутсу !
Момчето потупа сенсей-а по рамото , като целта му беше да го изненада .
ПС : Мн ми се спи хД ама ще стана генин днес
" Каварими но Джутсу "
Ако съм успял :
Хитачи успя да се замени с гъбата . Сега трябваше да мине към план : Изненада .
Генинът беше точно в гръб зад сенсей-а . За секунди концентрира чакрата си и сключи сийл :
- Хенге но Джутсу !
Момчето потупа сенсей-а по рамото , като целта му беше да го изненада .
ПС : Мн ми се спи хД ама ще стана генин днес
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Добре момче , успя да ме изненадаш !
Сенсея подаде банданата на Кири на момчето и го изпрати до вратата .
Сенсея подаде банданата на Кири на момчето и го изпрати до вратата .
Фуджисала Ичиро- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 432
Точки от Коментари : 589
Град/Село : ДОБРИЧ
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Ямато грабна банданата и отпраши на някъде .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Анджу отново дойде в класната стая и изчака да разбере дали са я одобрили или не. Тя бе готова ако трябва да прави още техники. Бе отпочинала доста добре.
????- Гост
Сенсея я приветства.-Извинявай но имах много работа.-Мола покажи ми Каварими.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Иноуе дойде.. Стеснителното момиче беше готово да направи всичко за да стъпи крачка нагоре и да научи нови неща
Иноуе Орихиме- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 330
Точки от Коментари : 374
Град/Село : Габрово
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сенсеят я видя.Той се прозря като каза.-Здравей,моля представи се и кажи за какво си тук.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-името ми е Иноуе Орихиме и съм тук за да стана силна.. Моля помогнете ми
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Хахаха, всички за това са дошли, покажи Хенге!
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Иноуе се замисли..
-ММ Хенге? - каза си тя след което пред очите й сякаш мина всичко което беше прочела за тази техника. Пределно й беше ясно че трябва да се концентрира.. А концентрациятана чакрата й куцаше както на всеки друг новак. Тя се концентрира доколкото може.. Момичето усещаше как чакрата й циркулира равномерно.. Момичето си спомни как по пътя е виждало как джоунини го правят просто така сякаш е едно нещо .. Това беше мечтата й и тя щеше да я следва докато не я изпълни.
-Хенге! - каза тя и усети как чакрата й започна да се радвижва по бързо.. Но дали успя...
-ММ Хенге? - каза си тя след което пред очите й сякаш мина всичко което беше прочела за тази техника. Пределно й беше ясно че трябва да се концентрира.. А концентрациятана чакрата й куцаше както на всеки друг новак. Тя се концентрира доколкото може.. Момичето усещаше как чакрата й циркулира равномерно.. Момичето си спомни как по пътя е виждало как джоунини го правят просто така сякаш е едно нещо .. Това беше мечтата й и тя щеше да я следва докато не я изпълни.
-Хенге! - каза тя и усети как чакрата й започна да се радвижва по бързо.. Но дали успя...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Давай с Каварими!
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Иноуе веднага сети какво беше това. Тя се концентрира като си представи тебешира.. Тя можеше да се провали , но не я бъркаше толкова.
-всеки неуспех води до успех - каза си тя и погледна тебешира с който искаше да се замени..
Орихиме затвори очи като се концентрира.. Тя желаеше да се справи , но дали щеше?
-Каварими! - каза момичето и се опита да се замени с тебешира , но дали беше успяла?
-всеки неуспех води до успех - каза си тя и погледна тебешира с който искаше да се замени..
Орихиме затвори очи като се концентрира.. Тя желаеше да се справи , но дали щеше?
-Каварими! - каза момичето и се опита да се замени с тебешира , но дали беше успяла?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 1 от 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
:: Селата :: Центъра :: Академията