При Какаши
+16
Тао Рен
Йошико Харуко
Накамура Аюми
Рукия Кусхики
Фуджисала Ичиро
Шидан Симдаре
Хиро
Закия
Амая
Став
Сатору
Хитачи Ямато
Макс
Изука Йоши
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
20 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Около Коноха :: Тренировъчното Поле :: Специализираните площадки
Страница 13 от 14
Страница 13 от 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: При Какаши
Офф.Аз искам да попитам 1 нещо Габз - Ако пишех несвързано щях ли да съм Разказвач според теб ? Ако все още настояваш , че съм писал 2 часа глупости , ще трябва да си търсите нов Модератор за Коноха ^^
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Хах, стига спами, спамерче. Щом няколко човека ми повтарят, че не съм права,знчи не съм . Давам ти книгата и чакра молда, но чакра пауъра не мога. Ще ти добавя и оше 5 интелект и 3 сила. А техниката наистина си е ранг Ц... Погледни тук ( https://naruto-classic.catsboard.com/forum-f14/topic-t621.htm ), а колкото за това, че ми помагаш за селата го оценявам. Просто днес имах олимпиада, а и попринцип в 11 клас ми е много натоварено, за това и не винаги мога да вися по цял ден. Когато съм виждала, че отсъстваш и аз съм писала на твоите площадки, макар и да е по-рядко. А за това, че завиждам не е вярно. Ако ще и 100 хиляди реда след мен да напишеш, стига да ми хареса ще ти дам това, което искаш от раз, даже може да добавя, но това е друг въпрос. Не съм идеална дори за миг не съм си го помисляла. Щом искаш да мислиш нещо за мен мисли си. Просто вече не ми дреме.
[19:26:02] GaBsY: zn li kak se usyvyrshenstva chakra silata?
[19:26:52] GaBsY: nqkakvi idei?
[19:27:32] BERTONE STIFLER: чакра сила ?
[19:27:38] BERTONE STIFLER: това не се дига ей така
[19:27:44] BERTONE STIFLER: това е зависимо от Чакра Молда
[19:28:02] BERTONE STIFLER: всеки има Чакра Пауър 1 .. само че не е записано
[19:28:11] BERTONE STIFLER: Чакра Молд лвл 3 = Чакра Пауър лвл 2
[19:28:18] BERTONE STIFLER: Чакра Молд лвл 6 = Чакра Пауър лвл 3
[19:28:26] BERTONE STIFLER: Чакра Молд лвл 9 = Чакра Пауър лвл 4
[19:28:30] BERTONE STIFLER: >>>
[19:28:32] BERTONE STIFLER: ...
[19:26:02] GaBsY: zn li kak se usyvyrshenstva chakra silata?
[19:26:52] GaBsY: nqkakvi idei?
[19:27:32] BERTONE STIFLER: чакра сила ?
[19:27:38] BERTONE STIFLER: това не се дига ей така
[19:27:44] BERTONE STIFLER: това е зависимо от Чакра Молда
[19:28:02] BERTONE STIFLER: всеки има Чакра Пауър 1 .. само че не е записано
[19:28:11] BERTONE STIFLER: Чакра Молд лвл 3 = Чакра Пауър лвл 2
[19:28:18] BERTONE STIFLER: Чакра Молд лвл 6 = Чакра Пауър лвл 3
[19:28:26] BERTONE STIFLER: Чакра Молд лвл 9 = Чакра Пауър лвл 4
[19:28:30] BERTONE STIFLER: >>>
[19:28:32] BERTONE STIFLER: ...
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Айдоу потърси Какаши - сенсей , защото знаеше , че ако вдигнеше своя чакра контрол имаше малък шанс да научи Suiton : Suigadan ...
Офф.Добре ... Айде да не се обиждаме ... квото станало - станало . В миналото е вече , а и ако Ели и Иван не се бяха застъпили към мен , пак щях да направя както ти искаш ... всепак ти приемаш ролята на мой разказвач , а и сори , че избухнах така и се дразнех с теб , просто ми стана тъпо , че 2 часа писах нещо , а накрая получих само статс ... Пак сори ...
Офф.Добре ... Айде да не се обиждаме ... квото станало - станало . В миналото е вече , а и ако Ели и Иван не се бяха застъпили към мен , пак щях да направя както ти искаш ... всепак ти приемаш ролята на мой разказвач , а и сори , че избухнах така и се дразнех с теб , просто ми стана тъпо , че 2 часа писах нещо , а накрая получих само статс ... Пак сори ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето чакаше ли чакаше, но Какаши го нямаше никакъв. Когато след час Айдоу бе решил да се прибира, сенсеят се появи.
- Йо - усмихна се той и вдигна ръката си за поздрав. - Съжалявам, че се забавих толкова. Срещах една възрастна жена по пътя и трябваше да й помогна, а къщата й беше много надалече и после ме помоли да и нацепя малко дърва... Как можех да откажа?
П.П. И аз предлагам да остане всичко в миналото. Вече ще внимавам повече и ще обръщам внимание, а колкото до това кой те подкрепил и т.н. само Иван ми повлия. Елз не направи нищо друго освен да се развика и да се скараме, но това няма значение. Хайде да ти дам и водната техника, че да настигнеш някой ;)
- Йо - усмихна се той и вдигна ръката си за поздрав. - Съжалявам, че се забавих толкова. Срещах една възрастна жена по пътя и трябваше да й помогна, а къщата й беше много надалече и после ме помоли да и нацепя малко дърва... Как можех да откажа?
П.П. И аз предлагам да остане всичко в миналото. Вече ще внимавам повече и ще обръщам внимание, а колкото до това кой те подкрепил и т.н. само Иван ми повлия. Елз не направи нищо друго освен да се развика и да се скараме, но това няма значение. Хайде да ти дам и водната техника, че да настигнеш някой ;)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Здравейте Какаши - сенпай ! - каза Айдоу , като се усмихна и продължи - Какаши - сенпай ... дошъл съм да ви попитам ... всъщност искам да науча ... ами техниката Chougu Giga ! Предполагам сте се срещали с нея ... прочетох за нея в една от книгите си и ми се стори много яка ... Моля ви , ако сте се срещали с нея ми разкажете и се опитайте да ме научите , но ако не сте и неможете да ме научите ще пристъпим към Suiton : Suigadan ! - усмивката не се махаше от лицето на младия шиноби . Явно беше много развълнуван ...
ПСП1.И двете техники са ранг Б . И с двете се е срещал , така че ти реши коя ще ми дадеш да науча :)
ПСП2.Казвам , че се е срещал , но не ги знае , но нали знаеш ника му - Какаши Копиращата Нинджа :) Просто няма начин поне да е запомнил как се правят , макар да не ги е копирал ...
ПСП1.И двете техники са ранг Б . И с двете се е срещал , така че ти реши коя ще ми дадеш да науча :)
ПСП2.Казвам , че се е срещал , но не ги знае , но нали знаеш ника му - Какаши Копиращата Нинджа :) Просто няма начин поне да е запомнил как се правят , макар да не ги е копирал ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Какаши видя вълнението на момчето и леко се подсмихна.
- Значи искаш да научиш една от тези техники, а? Така като те гледам май си способен да научиш и още много. Колкото до техниките си прав. Виждал съм ги, но не мога да ти кажа коя да избереш. Това трябва сам да го решиш. За Choujuu Giga трябва да можеш да рисуваш хубаво, а след това да съживиш това, което си направил. Сай е доста добър в това - умисли се сенсея. - Колкото до водната техника си спомням само че един Учиха, а използва пред мен не много отдавна... Може и да съм запомнил някой и друг символ - той зарея поглед напред като се държеше за брадичката.
Пфф. Не мога да избирам вместо теб xD Ти си реши какво ще учиш. Какаши ще ти помогне и за двете :Р
- Значи искаш да научиш една от тези техники, а? Така като те гледам май си способен да научиш и още много. Колкото до техниките си прав. Виждал съм ги, но не мога да ти кажа коя да избереш. Това трябва сам да го решиш. За Choujuu Giga трябва да можеш да рисуваш хубаво, а след това да съживиш това, което си направил. Сай е доста добър в това - умисли се сенсея. - Колкото до водната техника си спомням само че един Учиха, а използва пред мен не много отдавна... Може и да съм запомнил някой и друг символ - той зарея поглед напред като се държеше за брадичката.
Пфф. Не мога да избирам вместо теб xD Ти си реши какво ще учиш. Какаши ще ти помогне и за двете :Р
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Сенсей избирам си Suiton : Suigadan ! - извика момчето , като допълни - но може ли да ме заведете до Книжарницата на Коноха , за да си продам книгите , които прочетох ? - усмихна се Айдоу , като отиде до раницата си и извади 4 книги , почти като не пипнати .
Офф.Всепак съм от Кири - незнам къде се намират Магазините и т.н. ...
Офф.Всепак съм от Кири - незнам къде се намират Магазините и т.н. ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Хубаво, хубаво.. - Измрънка белокосият Джуунин, като веднагически си разтвори една от неговите перверзни книжки, и се подпря на едно дърво за да я прочете.
????- Гост
Айдоу отиде до дървото , където бе оставил нещата си и хвана ципа на раницата си . След като отвори голямия джоб на раницата , където бяха неговите книги , той се пресегна и ги взе , като ги измъкна бавно . Вече книгите бяха у него и хлапето отиде до Какаши Хатаке и каза :
- Е , ще тръгваме ли ? - усмиквайки се .
- Е , ще тръгваме ли ? - усмиквайки се .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Белокосият отмести за момент погледна си от книгата като каза : -А, ти ме караше да идвам с теб... не мога, зает съм. Книжарницата е по-надолу по улицата, ако не я намареш - попитай някой селянин... - Отговори Хатаке, като се прозря и продължи да чете книгата си.
????- Гост
- Еее добре ... - каза Айдоу иронично , като пое "надолу по улицата" / xD /
ПСП.Ще ме "объркаваш" ли , или направо да пиша в Книжарницата ? xD
ПСП.Ще ме "объркаваш" ли , или направо да пиша в Книжарницата ? xD
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Площадката остана времено празна, е само сенсея беше на нея.
Офф. Пиши директно в книжарницата :)
Офф. Пиши директно в книжарницата :)
????- Гост
След около час Айдоу се върна на площакта , като поздрави Какаши :
- Здравейте Какаши - Сенпай ! - като се усмихна и отиде до раницата си , като я отвори и остави книгата , която купи от Книжарницата , в големият джоб .
- Здравейте Какаши - Сенпай ! - като се усмихна и отиде до раницата си , като я отвори и остави книгата , която купи от Книжарницата , в големият джоб .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Мда...Здрасти.. - Отговори мързеливо Джуунина, като не му обърна особенно внимание.
????- Гост
- Хей Какаши - Сенпай , обещахте да ме научите на Suiton : Suigadan ... е ще ми покажете ли техниката ? - попита Айдоу .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сенсея се отдръпна от дървото като отскочи назад и започна да прави някакви сийлове. Преди да стъпи на земята, Какаши извика : - Suiton : Suigadan! като се оформи една хубава водна стена около него. Джуунина каза на генина : - Сега си ти..действай!
????- Гост
- Добре Какаши - сенпай ! Ще се постарая да не ви разочаровам ! - каза Айдоу , като се запъти към дървото , до което бе оставил своя багаж . " Чудесно ! Исках да науча тази техника изключително много ! Супеееер ! Дано се справя ... " - помисли си Айдоу , като леко понечи да седне до дървото и да с бавни и внимателни движения " положи " изморения си гръб на твърдата кора на това старо дърво , което правеше изключително голяма и гъста сянка . " Ааа , само да си почина малко и ще започна с тренировките , но с какво да започна ? Какво да направя ? По дяволите ... трябваше да гледам по внимателно Какаши - сенсей ... Ами би трябвало първо да започна с изграждане на добър Чакра Контрол , след което да го кординирам правилно в околноста и чрез чакрата си да успея да манипулирам водата , като направя формата и на дебели остриета , чиято цел е да поразят опонента и да смачкат областа , в която противника ми е наранен ... Дам ... това трябва да е ! Е да си пийна малко вода и ще мина нататък ! " . Мислите на Айдоу " плуваха " в съзнанието му . Той имаше доста развит Интелект , което беше в негова полза в момента , тъй като можеше да измисли алтернетивна концентрация . Айдоу хвана раницата си , като разкопча ципа й и извади една малка бутилка с вода , като отпи две " дълбоки " глътки . Явно беше наистина ужаднял . " Сега да пристъпим към практическото упражнение ! Хайде , ще се справя ! Каквото и да е нужно , ще го направя ! Ще успея ! Всички ще видят ! " - Айдоу се окуражяваше наум , а и това окуражяване му трябваше , тъй като техниката , която изучаваше изискваше много добър чакра контрол и добра концентрация . Айдоу с бавни крачки запристъпва към средата на тренировачната площатка . След няколко секунди той вече беше в центъра на " нещата " . " Добре ... концентрация ... максова концентрация ... хайдееее ... тишина ... спокойствие ... релакс ... " - Айдоу си мислеше това , като бе сключил знака " Sheep " и бе потънал в " дълбока " концентрация . Чакра му беше " тиха " и спокойна . Тя беше концетрирана навсякъде равномерно . Време беше , обаче Айдоу да я " раздвижи " . " Хайде ! Имам добър чакра контрол , трябва да се справя добре с тази техника ... " - помисли си Айдоу , пренасочвайки чакрата си към земята . В този момент той се сети ,че без вода няма да се справи ! Какво по дяволите му ставаше ? Беше толкова съсредоточен , че бе забравил за това ... Той отиде до езерцето наблизо ( има го , аз го открих xD ) и направя цялата операция с концентрацията и чакра контрола . След като се почуства готов , Айдоу сформира няколко сийла под определен ред : Dog --> Snake --> Tiger --> Sheep ---> Bird и чакрата му беше " пулсирана " по специфичния начин , нужен за тази техника . " Добреее , даже много добре ! Сега остава само да генерирам техниката ! " - каза си Айдоу , като секунда след това каза съвсем тихичко :
- Suiton : Suigadan ( Water Element : Water Fang Technique - 31 ch. ) !
Момчето не очакваше да успее от първия път , но се надяваше на някой добър опит , който да му даде добър начален тласък , но нищо не се знаеше . Айдоу можеше да не направи нищо , дори . Наистина нищо не се знаеше , но скоро щеше да бъде ясно !
Момчето не очакваше да успее от първия път , но се надяваше на някой добър опит , който да му даде добър начален тласък , но нищо не се знаеше . Айдоу можеше да не направи нищо , дори . Наистина нищо не се знаеше , но скоро щеше да бъде ясно !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
За първи опит момчето не се справи чак толкова зле. Въпросът е, че не можа да издигне водата като хората, и незнайно защо тя се издигна само до коленете му.
Офф. Йеей! Ти откриваш Езерца...и морета! хД
Офф. Йеей! Ти откриваш Езерца...и морета! хД
????- Гост
Офф.Виждаш ли ? xD Такъв съм си аз - откривател :P :D
- Извинете Какаши - сенпай ... Тренирах много за чакра контрол , но явно не съм го усъвършенствал до достатъчно добър левел ... или пък просто проблема е в мен ... Но както и да е ! Извинете , че ви изложих ! Ще пробвам да не го повторям вече ! - каза Хадес . Той не се беше справил успешно с първия опит на техниката и това го караше да се чуства неспокоен и незнаеше дали ще премине Чуунинския Изпит ... Той искаше да стане Чуунин . За него беше важно , тъй като искаше най - накрая да има семейство . " По дяволите ! Как можах да се проваля ? Как можах ? Аааа ще успея със следващия ми опит ! Ще успея ! Ще покажа на всички , че и аз мога да съм силен , че и аз мога да побеждавам , че и аз мога да бъда уважаван ! Ще получа уважение ! Ще получа сила , като не се възползвам от странични неща и фактори ! Ще стигна прилично ниво ! Ще постигна каквото поискам , защото никога няма да се предам ! Даааа ! Слушайте ме - никога няма да се предам ! " - Хадес се окуражаваше наум . Това щеше да му е от полза при повториния опит . Той с бавни крачки запристъпа към старото дърво , където бе оставил раницата си . Хадес направи една " огромна " въздишка , сякаш да покаже , че наистина се е потрудил и че наистина се е уморил . " Малко да си почина и да пийна вода , а след това ще му мислим ... " помисли си Хадес , като се пресегна към малката бутилка пълна със свежа и умерено студена вода . След като отпи " дълбока " глътка , той затвори бутилката и я остави настрани , като понечи да стане . Умората в краката му беше изключително голяма . Той едва можеше да ги накара да се раздвижат , а какво пък оставаше да се изправи ? С много усилия той успя да стане , като се запъти към Сенсея с думите :
- Ще пробвам отново ... надявам се да се получи , но ще видим ... неможем да бъдем врачки ...
Хадес вече беше до Сенсея . Той се обърна с гръб към него и пое по някакъв негов " път " по поляната . Като стигна точно определено местонахождение , сключи знака " Sheep " и се концентрира . Хадес се надяваше концентрацията му да бъде по - " голяма " и по - силна от преди , тъй като смяташе , че това е фактора , който го изостави при предишния опит . " Концентрация , концентрация , концентрация ... само концентрация ... " - мислеше си хлапето , като бе затворил очи . Той стисна зъби и съсредоточи чакрата си главно в краката , за да може да я разпростани в околноста и да създаде нужната водна " форма " , която означаваше , че Хадес бе научил техниката , но нищо не се знаеше ... сегашния му опит можеше да е по - зле и от предишния . В шиноби света нямаше константна ( постоянна ) величина . Всичко можеше да се промени само за няколко секунди , затова концентрацията на Хадес трябваше да е убийствено добра , че да не сгафи . Той вече се чустваше готов и пристъпи към втора фаза - сформиране на нужните сийлове за разпределението на водната му чакра по подходящ начин в околноста . Той отвори очи и ръцете му започнаха да правят странни движения . Това бяха знаците : Dog --> Snake --> Tiger --> Sheep ---> Bird . Тези знаци помагаха чакрата му да се разпредели по правилния начин в атмосферата и навсякъде около него . Време беше за последната и най - важна фаза - успешното генериране на техниката . Хадес се разчикари , като затвори очи и изрече наглас :
- Suiton : Suigadan ( Water Element : Water Fang Technique - 31 ch. ) ! - тези думи излязоха тихо , бавно и плавно от устана на момчето . Хлапето не губеше хладнокръвие . Той накара чакрата си да закипи и с нетърпение зачака ефекта от опита му . Какво ли щеше да направи - щеше ли да мине предишния си опит или щеше да направи по - " слаб " . Всичко завишеше от възможностите му , но и от преценката на ситуацията . Какво ли щеше да стане всъщност беше огромна загадка дори и за Сенсея ...
- Извинете Какаши - сенпай ... Тренирах много за чакра контрол , но явно не съм го усъвършенствал до достатъчно добър левел ... или пък просто проблема е в мен ... Но както и да е ! Извинете , че ви изложих ! Ще пробвам да не го повторям вече ! - каза Хадес . Той не се беше справил успешно с първия опит на техниката и това го караше да се чуства неспокоен и незнаеше дали ще премине Чуунинския Изпит ... Той искаше да стане Чуунин . За него беше важно , тъй като искаше най - накрая да има семейство . " По дяволите ! Как можах да се проваля ? Как можах ? Аааа ще успея със следващия ми опит ! Ще успея ! Ще покажа на всички , че и аз мога да съм силен , че и аз мога да побеждавам , че и аз мога да бъда уважаван ! Ще получа уважение ! Ще получа сила , като не се възползвам от странични неща и фактори ! Ще стигна прилично ниво ! Ще постигна каквото поискам , защото никога няма да се предам ! Даааа ! Слушайте ме - никога няма да се предам ! " - Хадес се окуражаваше наум . Това щеше да му е от полза при повториния опит . Той с бавни крачки запристъпа към старото дърво , където бе оставил раницата си . Хадес направи една " огромна " въздишка , сякаш да покаже , че наистина се е потрудил и че наистина се е уморил . " Малко да си почина и да пийна вода , а след това ще му мислим ... " помисли си Хадес , като се пресегна към малката бутилка пълна със свежа и умерено студена вода . След като отпи " дълбока " глътка , той затвори бутилката и я остави настрани , като понечи да стане . Умората в краката му беше изключително голяма . Той едва можеше да ги накара да се раздвижат , а какво пък оставаше да се изправи ? С много усилия той успя да стане , като се запъти към Сенсея с думите :
- Ще пробвам отново ... надявам се да се получи , но ще видим ... неможем да бъдем врачки ...
Хадес вече беше до Сенсея . Той се обърна с гръб към него и пое по някакъв негов " път " по поляната . Като стигна точно определено местонахождение , сключи знака " Sheep " и се концентрира . Хадес се надяваше концентрацията му да бъде по - " голяма " и по - силна от преди , тъй като смяташе , че това е фактора , който го изостави при предишния опит . " Концентрация , концентрация , концентрация ... само концентрация ... " - мислеше си хлапето , като бе затворил очи . Той стисна зъби и съсредоточи чакрата си главно в краката , за да може да я разпростани в околноста и да създаде нужната водна " форма " , която означаваше , че Хадес бе научил техниката , но нищо не се знаеше ... сегашния му опит можеше да е по - зле и от предишния . В шиноби света нямаше константна ( постоянна ) величина . Всичко можеше да се промени само за няколко секунди , затова концентрацията на Хадес трябваше да е убийствено добра , че да не сгафи . Той вече се чустваше готов и пристъпи към втора фаза - сформиране на нужните сийлове за разпределението на водната му чакра по подходящ начин в околноста . Той отвори очи и ръцете му започнаха да правят странни движения . Това бяха знаците : Dog --> Snake --> Tiger --> Sheep ---> Bird . Тези знаци помагаха чакрата му да се разпредели по правилния начин в атмосферата и навсякъде около него . Време беше за последната и най - важна фаза - успешното генериране на техниката . Хадес се разчикари , като затвори очи и изрече наглас :
- Suiton : Suigadan ( Water Element : Water Fang Technique - 31 ch. ) ! - тези думи излязоха тихо , бавно и плавно от устана на момчето . Хлапето не губеше хладнокръвие . Той накара чакрата си да закипи и с нетърпение зачака ефекта от опита му . Какво ли щеше да направи - щеше ли да мине предишния си опит или щеше да направи по - " слаб " . Всичко завишеше от възможностите му , но и от преценката на ситуацията . Какво ли щеше да стане всъщност беше огромна загадка дори и за Сенсея ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Това беше много добър опит на момчето. Може би още един..и техниката щеше да е овладяна? Или пък не? За сега само получи аплодисментите от страна на Какаши.
????- Гост
Този опит също беше провал за момчето . Хадес не издърваше вече . Краката му почти не го държяха , но той нямаше да се предаде ! Той знаеше , че каквото и да има пред него , той винаги ще го " прескочи " ! " Отново провалих Какаши - сенпай ... по дяволите ! Как мога да съм толкова некъдърен ? " - запита се момчето наум , като погледна към Какаши и каза :
- Извинете Какаши - сенпай ! Обещавам , че няма да повторя този провал ! Следващия ми опит ще е успешен ! Обещавам ви ... - каза хлапето , като леко сведе глава от разочарование . Какаши Хатаке му пляскаше , но момчето беше " долу духом " . " Чудесна нинджа съм , няма що ... " - помисли си Хадес , като се нацупи . Неговото упорство явно не стигаше за научаването на техники от този ранг ... Той трябваше да се потруди още много за да стане добър шиноби . " Аааа , какво да се прави - не всички са перфектни , особено пък аз ... " - помисли си младия Генин , като се запъти към голямото дърво , където бе оставил раницата си , със сведена глава . " Провал след провал ... няма ли да се променя ... не станах ли достатъчно опитен ? " - питаше се момчето , бавно запристъпил към дървото . " Исках да направя клан ... исках да имам необикновенна сила ... исках да стана герой ... сега дори не съм убеден и че ще бъда силен Генин ... Какво ли си мислех ? Как момче на моята възраст може успешно да мине Академията и след това всичко да мине по мед и маслко ... Но , не ! Няма да се откажа ! " - момчето най - накрая реши , че може да се справи ! Той вече беше до дървото и с бавни и плавни движения опря " изтощения " си гръб на кората на дървото . " Хууу ! Малко водичка и настроението ми ще се оправи ! " - помисли си Хадес , като вече беше седнала на тревата до дървото се просегна да вземе водата . След като взе малката изпотена бутилка в ръцете си , той хвана капачката и я " отстрани " от отвора на бутилката и отпи няколко " дълбоки " глътки свежа , но не чак толкова студена вода . " Добреее ! Чуствам се презареден ! " - извика наум Хадес , като бавно започна да се изправя . Краката му бяха изморени , затова той се опитваше да не ги натоварва чак толкова , тъй като всеки миг можеха да " откажат " . С бавни крачки момчето се запъти към Сенсея си и го погледна , като му каза :
- Еее , сенсей ... готов ли сте видите , как успявам с тази техника ? Обещавам - няма да ви предам ! Ще бъда един от най - добрите ви ученици ! - каза Хадес , като отново обърна гръб на Сенсея си и с бавни крачки се отдалечи от него . " Гледайте ме Какаши Хатаке - гледайте как едно хлапе от Кири задминава стотици Генини от Коноха ! Ще донеса слава на Кири ! Ще успея ! " - след тези думи , мислите на Хадес се изчистиха . Той сформира знака " Sheep " за да съсредоточи чакрата си в тялото и да " зареди " околноста с чакрата си . По този начин той си осигуряваше по - лесно извличане на вода от нищото . Момчето беше концентрирано на макс . В един момент , той дори не чуваше шума на листата , нито песента на птичките . Той беше " пречистен " , сякаш се сливаше с въздуха и земята около него . След като момчето се почуства готово , то изпълни няколко знака в същата последователсност , която техниката изискваше : Dog --> Snake --> Tiger --> Sheep ---> Bird . Да тези знаци осигуряваха част от успешното " генериране " на техниката , но момчето не бе свършил само с това . Имаше още една стъпка . Най - важната стъпка предстоеше ! Момчето бе подготвено ! То се обърна към Какаши Хатаке и се усмихна , като му се усмихна . След това , той отново " извъртя " главата си и се разкрачи . Той тихо , бавно и плавно каза наглас :
След тези думи трябваше да последна едно определено действие с вода , но дали щеше това да се случи или този опит щеше да бъде провал за Хадес ? Нищо не се знаеше - можеше да се случи абсолютно всичко !
- Извинете Какаши - сенпай ! Обещавам , че няма да повторя този провал ! Следващия ми опит ще е успешен ! Обещавам ви ... - каза хлапето , като леко сведе глава от разочарование . Какаши Хатаке му пляскаше , но момчето беше " долу духом " . " Чудесна нинджа съм , няма що ... " - помисли си Хадес , като се нацупи . Неговото упорство явно не стигаше за научаването на техники от този ранг ... Той трябваше да се потруди още много за да стане добър шиноби . " Аааа , какво да се прави - не всички са перфектни , особено пък аз ... " - помисли си младия Генин , като се запъти към голямото дърво , където бе оставил раницата си , със сведена глава . " Провал след провал ... няма ли да се променя ... не станах ли достатъчно опитен ? " - питаше се момчето , бавно запристъпил към дървото . " Исках да направя клан ... исках да имам необикновенна сила ... исках да стана герой ... сега дори не съм убеден и че ще бъда силен Генин ... Какво ли си мислех ? Как момче на моята възраст може успешно да мине Академията и след това всичко да мине по мед и маслко ... Но , не ! Няма да се откажа ! " - момчето най - накрая реши , че може да се справи ! Той вече беше до дървото и с бавни и плавни движения опря " изтощения " си гръб на кората на дървото . " Хууу ! Малко водичка и настроението ми ще се оправи ! " - помисли си Хадес , като вече беше седнала на тревата до дървото се просегна да вземе водата . След като взе малката изпотена бутилка в ръцете си , той хвана капачката и я " отстрани " от отвора на бутилката и отпи няколко " дълбоки " глътки свежа , но не чак толкова студена вода . " Добреее ! Чуствам се презареден ! " - извика наум Хадес , като бавно започна да се изправя . Краката му бяха изморени , затова той се опитваше да не ги натоварва чак толкова , тъй като всеки миг можеха да " откажат " . С бавни крачки момчето се запъти към Сенсея си и го погледна , като му каза :
- Еее , сенсей ... готов ли сте видите , как успявам с тази техника ? Обещавам - няма да ви предам ! Ще бъда един от най - добрите ви ученици ! - каза Хадес , като отново обърна гръб на Сенсея си и с бавни крачки се отдалечи от него . " Гледайте ме Какаши Хатаке - гледайте как едно хлапе от Кири задминава стотици Генини от Коноха ! Ще донеса слава на Кири ! Ще успея ! " - след тези думи , мислите на Хадес се изчистиха . Той сформира знака " Sheep " за да съсредоточи чакрата си в тялото и да " зареди " околноста с чакрата си . По този начин той си осигуряваше по - лесно извличане на вода от нищото . Момчето беше концентрирано на макс . В един момент , той дори не чуваше шума на листата , нито песента на птичките . Той беше " пречистен " , сякаш се сливаше с въздуха и земята около него . След като момчето се почуства готово , то изпълни няколко знака в същата последователсност , която техниката изискваше : Dog --> Snake --> Tiger --> Sheep ---> Bird . Да тези знаци осигуряваха част от успешното " генериране " на техниката , но момчето не бе свършил само с това . Имаше още една стъпка . Най - важната стъпка предстоеше ! Момчето бе подготвено ! То се обърна към Какаши Хатаке и се усмихна , като му се усмихна . След това , той отново " извъртя " главата си и се разкрачи . Той тихо , бавно и плавно каза наглас :
След тези думи трябваше да последна едно определено действие с вода , но дали щеше това да се случи или този опит щеше да бъде провал за Хадес ? Нищо не се знаеше - можеше да се случи абсолютно всичко !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
За съжаление и това не беше успешният опит от страната на момчето. Водната стена не можеше да се издигне като хората, имаше още практика..
Офф. Случайно да знаеш че техниката която учиш http://naruto.wikia.com/wiki/Water_Release%3A_Water_Fang_Bullet - Е ранк Б? Това ще рече Джуунинско ниво. А пък това ще рече че доста трябва да мъча за нея..
Офф. Случайно да знаеш че техниката която учиш http://naruto.wikia.com/wiki/Water_Release%3A_Water_Fang_Bullet - Е ранк Б? Това ще рече Джуунинско ниво. А пък това ще рече че доста трябва да мъча за нея..
????- Гост
Офф.Крис - спокс ;) Знам , че е ранг Б , даже тя ми е втората ранг Б техника - Първата ми беше Water Release : Water Encampment Wall , а и тази техника всъщност е онова , което атакува Какаши - 1. http://www.leafninja.net/jutsu/Suigadan.jpg 2. http://www.leafninja.net/jutsu/SuigadanB.jpg :)
Айдоу претърпя още един провал ... Той обаче реши малко да си почине , тъй като краката вече не го държаха ...
Офф.Крис мисля да подобря малко Каталога , затова ще ти пратя ЛС , като свърша - картинките ще са нови , техниките ще искат определени статс и чакра контрол и т.н. , ако не го харесаш не го поствай и да стои стария де го напраих . ама ако мое да ме " прикриваш " докато го правя т.е. да пишеш на играчите :D
Айдоу претърпя още един провал ... Той обаче реши малко да си почине , тъй като краката вече не го държаха ...
Офф.Крис мисля да подобря малко Каталога , затова ще ти пратя ЛС , като свърша - картинките ще са нови , техниките ще искат определени статс и чакра контрол и т.н. , ако не го харесаш не го поствай и да стои стария де го напраих . ама ако мое да ме " прикриваш " докато го правя т.е. да пишеш на играчите :D
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Айдоу остави нещата си и тръгна нанякъде , но пък раницата му беше тук ... явно беше решил да се върне . " Само да отида до това място ... " - мислеше си Айдоу , като вървеше .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 13 от 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Около Коноха :: Тренировъчното Поле :: Специализираните площадки
Страница 13 от 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите