Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

При Какаши - Page 14 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

При Какаши - Page 14 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

При Какаши

+16
Тао Рен
Йошико Харуко
Накамура Аюми
Рукия Кусхики
Фуджисала Ичиро
Шидан Симдаре
Хиро
Закия
Амая
Став
Сатору
Хитачи Ямато
Макс
Изука Йоши
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
20 posters

Страница 14 от 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Go down

При Какаши - Page 14 Empty Re: При Какаши

Писане by ???? Съб Фев 27, 2010 3:38 pm

Само Какаши остана на площадката.

????
Гост

Върнете се в началото Go down

Писане by Казимото Кируши Нед Фев 28, 2010 8:08 pm

Казимото просто се махна,явно отлагаше това джуцу за друг път..
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Male Зодия : Телец
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС

Атрибути
Наказателни Точки:
При Какаши - Page 14 Left_bar_bleue1/10При Какаши - Page 14 Empty_bar_bleue  (1/10)

Писане by Намара Конахи Нед Фев 28, 2010 9:04 pm

Какаши видя , че момчето си тръгна и остана сам на площаката . Тогава той слезе от дървото и погледна му стана сериозен . Той каза :
- Сега е време за нещо сериозно !
След думите си Джоунина отиде до раницата си и извади най - новата книга на Джирая , като я отвори и започна да чете задълбочено . На площатката нямаше друг освен белокосия Коноханец .

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29

Атрибути
Наказателни Точки:
При Какаши - Page 14 Left_bar_bleue0/10При Какаши - Page 14 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Намара Конахи Съб Мар 06, 2010 1:48 pm

Айдоу дойде на площатката и се огледа за Какаши Хатаке . "Къде ли е ... ? " - помисли си момчето търсейки сенсея .

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:
При Какаши - Page 14 Left_bar_bleue0/10При Какаши - Page 14 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Хинамори Аму Съб Мар 06, 2010 11:34 pm

Какаши стоеше на клона на едно дърво и се беше задълбочил в най-новата книга на Джирая. Той с любопитство и жаден поглед поглъщаше страниците една след друга и изобщо не забеляза момчето, което се появи на площадката.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Female Зодия : Близнаци
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Мар 07, 2010 12:05 am

Айдоу видя "перверзния" си сенсея , как чете някаква книга на един клон и се провикна :
- КАКАШИ - СЕНПАЙ МОЖЕ ЛИ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ С ТРЕНИРОВКИТЕ НАД SUITON : SUIGADAN ?

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Коринмо Изаши Съб Мар 13, 2010 3:22 pm

Сенсеят втренчи поглед в момчето иказа.
- Естествено,на тъп въпроси не отговарям.Той се усмихна като затвори книжката си и я прибра в единот джобовете си на жилетката..
Коринмо Изаши
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Male Зодия : Водолей
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Град/Село : ~ Добрич ~

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Мар 14, 2010 5:00 pm

- Добре Какаши - сенпай ! Пригответе се - връщам се с пълна сила , с нова енергия и с по - високи цели ! - извика ентусиазираното момче , като адреналина му се бе вдигнал високо "в небето" .
" Само да науча тази техника и да се върна в Кири ... най - накрая ще стана полезен на селото си и ще стана истински герой ! Хората в Кири ще запомнят името ми и няма да ме третират като нищожество , а като нещо значимо ... велико ... ! " - мислеше си момчето гледайки към нещата си . Той сякаш бе замръзнал на мястото си . Нямаше да се очуди , ако сенсея му заподозреше нещо , но си мислеше - " Но тази стара чанта - Тсунаде ... няма ми вяра - не мога да я излъжа ... какво да направя , че да спечеля доверието й ... ? Ами да ! Ще кажа на Мизукагето какво е станало в Коноха и ще помоля да прати с мен "подкрепление" . Ще вкарам това "подкрепление" в Коноха и ще го представя за мой съмишленик . Това е добра идея ... дааа - наистина добра ... ! " . Момчето размишляваше ли размишляваше , а времето се " топеше " . " Трябва да побързам ... всепак искам да участвам и в Чуунинския изпит ... " - мислеше си момчето , като се запъти към чантата си . След няколко бавни и тромави крачки , които Айдоу направи изключително мързеливо , хлапакът стигна до дървото , където бе оставил нещата си . Той бавно , бавно опря гърба си и " потече " по кората на дървото . Момчето затвори очи и бавно отвори уста и се прозя . След прозявката , Айдоу се протегна към раницата си . Той малко поразрови в нея и след няколко секунди извади едно малко шишенце вода . Момчето отви капачката на бутилката и я надигна , притискайки отвора на бутилката към пресъхналата си уста . Минаха още някой друга секунда и момчето "свали" бутилката от устата си , като отново го затвори и остави в чантата . То се почуства пълно с енергия - явно водата , която току - що изпи , му се отрази добре . " Стига толкова мислене ! Време е да успея най - накрая да науча тази техника , която ме измъчи толкова много ... е нищо - поне скоро ще се присъедини към арсенала ми от техники ! " - помисли си момчето , като внимателно стана . То с бавни и тромави крачки запристъпи към "центъра" на площатката , защото там беше мястото , където момчето бе избрал да провежда своите опити да генерира успешно техниката . " Добре ... сега малко ... концентрацияяя ! " - каза си момчето , като застана неподвижно и сключи знака " Sheep " . Най - често , този знак бе използван от шинобитата за да се съсредоточи чакрата в тялото на шинобито . Момчето седеше в тази поза около 20 секудни с затворени очи . След двадесетата секунда , момчето отвори очи и се разкрачи . В главата му "прелитаха" безброй мисли как да се съсредоточи по - добре , как да оформи водата , как да я накара да атакува , изобщо - в момента главата на момчето бе пълна само с мисли как успешно да генерира техниката . Момчето отново затвори очи , като бавно и сръчно направя поредица от знаци , за да може чакрата да бъде "разположена" по подходящ начин в пространството и в тялото му . " Добреее ... всичко е готово , сега решаващия момент ! " - помисли си младия Генин , като бавно отвори очи и захапа устната си . Момчето бе доста нервно , но време да нервничи нямаше ! " Такаааа ! Хайде , ще се справя ! " - окуражи се наум момчето и миг след това следните думи
" излязоха " от устата му :
- Suiton ... Suigadan* ( Water Element : Water Fang Technique ) !
Какво щеше да се случи - щеше ли момчето да успее или щеше да се провали ? Всичко завишеше само от подготвоката и решителноста му !

Офф.Ле-ле ... загубил съм тренинг xD Между другото - това ми е 5 - ти пост за техниката /майче/ ... мисля , че толкова стига
...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Нед Мар 14, 2010 5:34 pm

Отличен опит на момчето! Стената почти успя да се издигне, но не се задържа за достатъчно време. Тогава Какаши каза :
-Ах...имаш доста слаб чакра контрол за тази техника, момче. Или научи по-високо ниво на чакра контрола ти, или ще трябва да се мъчиш още доста време, докато научиш тази техника. С по-високо ниво на чакра контрола ти, ще научиш техниката по-лесно.. - Каза Джуунина като гледаше момчето странно и тъпо хД.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Нед Мар 14, 2010 5:49 pm

Офф.Ебахти аз имам 2 ниво и се мъча с тая , представям си ти с твоето Чидори кво си правил , щом ти е първи левъл xD

Момчето погледна Джоунина тъпо и каза :
- По - добре ще е да си почина малко ...
След думите си момчето седна до дървото , където бе оставил нещата си .

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Вто Мар 16, 2010 1:40 pm

Джуунина каза : - Така да е... - След което извади книжката от джоба си, и продължи да я чете.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Вто Мар 16, 2010 6:38 pm

" Хъх ... каква ли е тази книжка , че толкова се интересува от нея ? " - помисли си хлапето , като реши този път да не ходи до дървото , където бяха нещата му . Момчето направи една дълбока "въздишка" , като каза :
- Аааа , Какаши - сенпай ... защо се отнасяте с толкова ... как да го кажа ... може би ... неуважение към мен ? И аз съм човешко същество - вие не сте нещо повече от мен ? Какво , че знаете туй - онуй ? Не е важно физическата сила ,а психиката на човек е най - важна ! Не може да четете дни и нощи някаква книга със странна корица и да се биете в гърдите , казвайки на всички , че сте велик шиноби ... омръзна ми от хора , на които всичко им се поднася на позлатен поднос ... за много клана е източник на сила , за мен думата " клан " е синоним на семейство . Не искам сила , искам малко обич в този забутан живот . За мен е много по - добре да умра , но съм си обещал нещо , нещо , което ще спазя ! Сега остава другия въпрос ... защо хората са толкова алчни ... - думите излизаха от устата на момчето много "тежко" , а сълзите му се стичаха отново по неговото , бяло като снега , лице , но момчето трябваше да изкаже мнението си , то трябваше да сподели с някого , а Какаши можеше само да се гордее със себе си , щом момче , като Айдоу , казваше всичко това на него , макар с мъка , момчето продължаваше да говори - алчност ? Защо за бога са измислили тази дума !? - момчето вече падна на земята , като сълзите вече капеха по земята - но ... алчно ли е да се иска живот ... ? Алчно ли е да се иска семейство ... ? Алчно ли е да искам приятели ? Кажете ми - алчно ли е едно от тези неща ? ... ОТГОВОРЕТЕ МИ КАКАШИ ХАТАКЕ ! ВИЕ СТЕ ЖИВЕЛИ ПРЕДИ МЕН , УЧАСТВАЛИ СТЕ ВЪВ ВОЙНА , ВИЖДАЛИ СТЕ "БРАТЯТА" ВИ ДА УМИРАТ ! КАЖЕТЕ - АЛЧНО ЛИ Е ДА ИСКАМ И АЗ ДА ИМАМ ТАКИВА "БРАТЯ" ? - момчето просто полудя . Той "заби" ръце в тревата и вдигна глава стиснал зъби , продължявайки - е , според вас алчен ли съм ? Само сила ли търся ? Не съм от пиклювците стремящи се към перфектност , искам просто семейство ! Не искам цял живот да се лутам по улиците , гледайки към децата и техниките родители ! Искам и аз да почуствам това чуство ... любов ... искам и аз да бъда обичан ... - гласа на момчето сякаш се отпусна , а той сведе глава и понечи да се изправи , като отново продължи с думите си - разбити мечти , разбити мечти , разбити мечти - повтаряше си момчето около няколко секунди и отново продължи - само това получаваме в този живот - разбити мечти . Ден след ден омразата в мен се надига , омраза , която дори аз не знам дали е към обществото или към самия мен ... е какво е вашето мнение ? Всеки А - клас шиноби може да разбере дори най - безкруполния убиец . Е - вие разбрахте ли какво бошува тук , в гърдите ми ? Как смятате , че един "младеж" може да се справи с толкова болка ? Нямате си и на представа , а ? Накъркане минало ... разбити мечти ... никаква вяра в бъдещето на човечеството - това съм аз , независимо дали ви харесва ! Сега е време да стигна до целта си - семейството , като стана Чуунин , но преди това трябва да науча тази техника , а тя ми взима прекалено много време . Гледайте , гледайте как един човек постига целите си , макар и "прободен" със смъртоносна стрела в сърцето . - момчето най - накрая спря да реди думи пред учителя си и реши да се захване с техниката . Ако успееше щеше да е с една стъпка напред към целта си . "А - клас шиноби ... ха - ха ... никой не ме разбира , независимо А или S клас шинобита , всички са един дол дренки ... " - каза си момчето , като застана неподвижно и сключи знака " Sheep " . Момчето седеше в тази поза няколко секудни с затворени очи . Минаха около двадесет секунди и момчето отвори очи и се разкрачи . В главата му "прелитаха" безброй мисли как да се съсредоточи по - добре , как да оформи водата , как да я накара да атакува , изобщо - в момента главата на момчето бе пълна само с мисли как успешно да генерира техниката . Момчето отново затвори очи , като бавно и сръчно направя поредица от знаци , за да може чакрата да бъде "разположена" по подходящ начин в пространството и в тялото му . " Време е да покажа на този белокос Коноханец , че дори един Генин от Кири може да се справи с тази техника ! " - помисли си младия Генин , като бавно отвори очи и захапа устната си . Момчето бе доста нервно , но време да нервничи нямаше ! " Добре , дойде решаващия момент ... ще се справя някакси , всепак не стигнах дотук с няколко тренировки - справих се с много пот и няма да се откажа сега ! " - окуражи се наум момчето и миг след това следните думи
" излязоха " от устата му :
- Suiton ... Suigadan* ( Water Element : Water Fang Technique ) !
Щеше ли момчето да се справи ? Щеше ли да стъпи една крачка напред към целта си ? Щеше ли съдбата да му се "усмихне" ? Всичко щеше да е ясно след няколко секунди !

Офф.Тоя скин ми ебава постовете ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 14 от 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите