При Гай
+8
Тао Рен
Казимото Кируши
Хитачи Ямато
Амая
Хиро
Йошико Харуко
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
12 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Около Коноха :: Тренировъчното Поле :: Специализираните площадки
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: При Гай
Гай пред него се появи на костенурката и със пръст на окото като се беше усмихнал и големите му черни вежди се чернееха като той каза. - ЗДР момооо.хД
Коринмо Изаши- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Гай се усмихваше като каза.- Момкоо почвай 20 лицеви опори ( 15 реда )
Коринмо Изаши- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Леле легендите че сте доста строг са истина , Досега несам правил лицеви опорий (щесе оптам да не се изложа пред Гай сенсей) така ЗАПОЧВАМ ГАЙ СЕНСЕЙ. Едно леле Гай сенсей то небило толкова трудно да имаш мускули. Две усещам как силата ми нараства все повече и повече. Три ставам по силен. Четири започва да става трудно Гай сенсей. Пет леле вече найстина е много трудно. Шест леле Гай сенсей немога повече. Ще трябва да събера цялата си енергия за да ги направя бързо. Нека да концентрирам чакрата си. Седем майче вече станах по силен. Осем това е Гай сенсей вижте ме как ги правя с лекота.
Девет отново ми е доста лесно, осещам напрежението в рацете ми. Десет продалвам на горе Гай сенсей, няма да се спра. Единайсет това е още малко, ще успея. Дванаисет Гай сенсей напомняте ми за моя чичо, и той беше добър о мощен шиноби като вас. Тринадесет ще го направя учителю повярваите в мен, аз няма да се предам. Четиринадесет товае още само малко. Петнадест само още малко, Гай сенсеи и чичо вярват в мен няма да ги разочаровам. Шеснадесет само още четири, ще успея аз сам силен. Седемнадесет ааа (на Рион му се привижда починалата му майка кам гу нахъсва да продалжи и да стане хокаге) е това е мамо ще продалжа няма да се предам на такова лесно опражнение. Осемнадесет,деветнадест, дтвадесет оооо да успях Гай сенсей.
Девет отново ми е доста лесно, осещам напрежението в рацете ми. Десет продалвам на горе Гай сенсей, няма да се спра. Единайсет това е още малко, ще успея. Дванаисет Гай сенсей напомняте ми за моя чичо, и той беше добър о мощен шиноби като вас. Тринадесет ще го направя учителю повярваите в мен, аз няма да се предам. Четиринадесет товае още само малко. Петнадест само още малко, Гай сенсеи и чичо вярват в мен няма да ги разочаровам. Шеснадесет само още четири, ще успея аз сам силен. Седемнадесет ааа (на Рион му се привижда починалата му майка кам гу нахъсва да продалжи и да стане хокаге) е това е мамо ще продалжа няма да се предам на такова лесно опражнение. Осемнадесет,деветнадест, дтвадесет оооо да успях Гай сенсей.
????- Гост
-Продължавай МОМКО, ти си в разцвета на МЛАДОСТТАА! викна Гай сенсей като му потекоха сълзи
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
ЯЯЯЯЯ ГАЙ СЕНСЕЙ РОК ЛИЙ НА ВАШИТЕ УСЛУГИ ИСКАМ ДА МЕ ОБУЧАВАТЕ ЗА ДА СЪМ ДОБЪР КАТО ВАС ДАА
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
-Лий! извика Гай сенсей
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Да учителю
П.П.сори че те прекъсвам
П.П.сори че те прекъсвам
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
-От кога не съм те виждал Лий!
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Не знам Сен-сей хД и аз се радвам да ви ивдя
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Гай сенсей се разрева хДДД
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
ХДДДДДДДД учителю не съм дошъл да рева а да се бия -казалло момчето и той се разревал хДДДДДД
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Гай сен-сей веднага се връщам
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Гай Сен-сей съжелявам чче тръгнах от тренировки тук съм и можете да ме тренирате хДДД
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Хеи може ли да ме научите нещо да павя?
Амая- Пясъчен Шиноби
- Брой мнения : 179
Точки от Коментари : 195
Регнах се на : 17.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
ПП: ОМГ ти още си в академията ела там да си довършиш изпита + това не си писала, че си тръгнала от там демект си на две места на веднъж, а не може така.
Амая доиде и зачака.
Амая- Пясъчен Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Тя си тръгна
Амая- Пясъчен Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Гай - сенсей загряваше на площадката си . Той правеше своят сутрешен маратон .
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Казимото дойде при гай и каза:-'/Гай сенсей искам да ме научите на Шуншин но джуцу,моляя ви"/След което почна да се клани на сенсеят си..
Казимото Кируши- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
- Ще те науча на Konoha Gorikki Senpu !
Сенсей-а показа на момчето как се прави и каза :
- Твой ред е !
Сенсей-а показа на момчето как се прави и каза :
- Твой ред е !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето се усмихна и каза:-'/Гай-сенсей уцелихте джуцуто което ме уписва перфектно,затова сега ще ви се отблагодаря искрено"/След което момчето започна да обикаля и видя едно чучело върху което щеше да опита техниката която му бе показана от Гай-Сенсей.Той впрегна цялата си бързина и сила и си мислеше,че скоро ще трябва да го направи ако иска да отиде на чунинският и да успее в селото си.Момчето се чустваше толкова добре,като се надяваше да липсва на дядо си ,но време за връщане назад нямаше,а само трябваше да гледа напред ,като се радваше,че го е напуснал и си мислеше,че това му е било писано.Момчето се впрегне яростно срещу чучелото ,като се доближи до него направи или поне се опита да направи това което гай-сенсей му показа и той каза:-'/Konoha Gorikki Senpu"/Като искаше да порази безмълвената си жертва,която нямаше шанс да се мръдне защото бе просто едно чучело,лишено от всякакви грижи и парични подпомагания на Коноха.Явно Гай-Сенсей имаа бедни спонсори и това беше лошо.Момчето се спря за момент и започна да си мисли за миналото си и за плановете си в бъдеще и настоящем.Той се усмихна запретна ръкави и белега му се показа,като той си казваше:-'/Това ми е пречело винаги,време е да ми помогне малко,затова сега ще се опитам да направя нещо по въпроса,сега ще го направя този мой 2 опит за Konoha Gorikki Senpu,но ще внимавам с Клошарчето-Чучело,за да не го нараня.След което момчето се засмя злуковно и много зловещо,като запази донякъде самочуствието си в тайна и отново се засили с всички сили(бързина зася).Като отново правеше всичко като хората и внимаваше за някакви малки дори препятствия.Момчето прекара всичките си сили и отново извика:-'/Konoha Gorikki Senpu"/Като задържа на псричката Пууу.След този 2 за него опит за това тайджуцу,което може би не бе много известно тук в Коноха,но бе достатъчно злуковно и лукаво ,че да изкара от строя един генин който си мечтае да стане чуунин все някога.Това надъхваше младежът който обичаше да мисли за бъдещето,миналото и настоящето си.Момчето се притесни,но все пак попита:-'/Сенсей,знам,че са само 2 опита,но все пак успях ли да направя нещо някакъв потенциал да се крие в мен,а кажете ми моля ви нужна ми е подкрепа от койтто и да е,но най-вече от вас Гай-Сенсей"/След което се замисли и забля някъде..
Казимото Кируши- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Момчето разтърси силно чучелото , но само толкова . Искаше се да го разцепи дори да разпилее ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Около Коноха :: Тренировъчното Поле :: Специализираните площадки
Страница 1 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите