При Гай
+8
Тао Рен
Казимото Кируши
Хитачи Ямато
Амая
Хиро
Йошико Харуко
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
12 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Около Коноха :: Тренировъчното Поле :: Специализираните площадки
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: При Гай
МОмчето се зарадва тъй като това щеше да му е първото тайджуцу зася.Момчето започна да размишлява над сенсея си той започна умствено да разглежда какво направи сенсея му.Той бе видял как сенсея му от едно място бе утишъл на друго много бързо.МОмчето много искаше да го науч затова реши да го научи още сега.Момчето започна да сабира чакра с дланите си и в ходилата си за да му бъде по лесно защото си мислише че товаа джуцу дава бързина ,което не бе вярно но Изука си беше тъпичак и ненаеше.След няколко опита със сийловете момчето все науспяше да направи тайджуцу.След няколко секунди момчето се доближи до едно дърво като започан да се качва на него.След като го изкачи.Той скочи от него и започна да прави сийлове но все нещо убъркаве тъй като днеска му доиде в повече.Но момчето искаше поне и д а науч това джуцу.Момчето падна на земята по гъз.След като се изправи той се потупа и пак се качи на дървото.След като се къчи отново на клона момчето отново скочи и започна да прави сийловете но пак ги згреши и падна на земята.Целта на момчето бе да направи успешно джуцуто и да се телепортира на земята.Момчето отново с епотупа и пак се къчи след като се къчи момчеот погледна земята под него като си каза е че то било много високо е след коет седна на клона и започна да си мисли как щ направи джуцуто успешно и ще стане хокаге на селот скрито в листото.След като мисълта му свърши момчето стана затвоти очи и скочи от клона.След като стигна на посрдата от растоянието земята с клоана момчето започан да прави сийлвоете като по едно време направи последния сийл и казА:
-Шуншин но джуцу.
След коет си затвори очите напълно..
-Шуншин но джуцу.
След коет си затвори очите напълно..
Изука Йоши- Администратор
- Брой мнения : 611
Точки от Коментари : 673
Регнах се на : 03.11.2009
Град/Село : -
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Изука измина два метра , от нужните пет . Имаше какво още да се желае , по - скоростта ... и дължината ...
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето се зарадва че направи 2 метра.Момчето си сложи ръката на белите дробове като бе се запъхтял доста като каза:
-Ее това ме измори.След което се засмя и си каза на ум " Да бе да"След което се убърна на зад и погледна линията ,която бе направил в предишния си опит.Момчето направи няколко крачки и мина зад нея.КАто по едно време извади един кунай ,който бе на една крачка от него.След като слънцето се надигна високо над момчето то започна да отделя много висока темепература ( говоря за слънцето).Момчето си каза на ум " Оо горещо е ,но ще става и погорещо.След което реши да започва с шуншин.Момчето даде още няколко крачки назад.След коет се удари в някво дебело и високо дърво.Момчето го погледна като си помисли " Еха колко е високо."След което му хрумна да се качи на него и да види какво е да си на върха.След като започна бавно д асе качва.Момчето бързо се качъ на 2 клон но между втория и третия имаше огромно растояние и беше трудно да се качи.Момчето едвама едвам успя да се качи .КАто заби куная на клона и стъпи на него.След което като с е къчи на 3 клон момчето погледна на горе като започна да брой 4,5,6,7...34,35 клона.Момчето се паникюса.Като си каза отново на ум"Ще успея иначе аз няма да съм Йоши.Момчето започна бавно да се катери.След няколко минути той вече бе на 10 клон момчето се облегна на друг клон на кйто започна да си почива малко.КАто си бе затворил очите и си мислише "Поне короната на това дърво е много голяма и ме защитава от лчите на безмилосното дърво"Момчето отвори очите като погледна на горе и каза на глас:
-Сенсей гледайте ме и се учите как се катери по дърво без да се използва чакра молд.МОмчето с изправи като се хвана на 11 клон и се набра на него.След като се набра той се качи и на единадесетия клон.Момчето беше леко изморено но това нямаше да го спре във никакъв случаи.Изука погледна на горе като видя една гасеница като каза:
-Ей тъпо гасенице ся ще ти е*а м*йк*та.След коет се качи на клона на които бе гасенецата.След коет скочи върхо нея.Момчето си каза на ум "Хахаха слаба си моето момче или момиче каквото си там"След коет продължи да върви на горе.След няколко ч аса момчето вече бе стугнало до 24 клона.След коет се опита да погледна от там.Гледката бе неупесуема той незнаеше какво д а каже дали да извика от кеф или да се метне хД...Момчето реши да продължи да върви на горе..След няколко клона той седна и започна да си почива за да му останат сили за да се изкачи най-на върха.Като започна да си мисли "Дали това е най-високия връх,дали някоя друга нинда го е изкачвал,аз ли ще съм първия който се катери по дърветата без чакра молд момчето си задаваше въпроси на който дори и той неможеше да отговори.."Момчето гледаше небето което се движише бавно.След няколко минути момчето реши да продължи да се катери нагоре щот трябваш да се къчи и пак да слезе и да продължи д а тренира шуншин но джуцу.След няколко минути момчето вече бе на 31 клон.Момчето вече бе много радостно..МОмчето се качваше бавно силите му бяха изтощени но той все наираше достатъчно да се качи на следващия и следващия клон..След няколко часа момчето вече се бе качило на върха на дървото..Момчето започна да се радва като циганче на баничка хД...След като с е нарадва момчето видя че зимята е много на доло и го бе страха да скочи ,апук да стъпи на клоновете бе много опасно..Момчето изведнъж се осети че има чакра контрол.След което вложи чакра в краката и слезе на земята.След като момчето изпита нещо неупесуемо той вече бе готов да прави джуцуто.Момчето започа да сабира чакра .След коет направи сийловете и каза:
-Шуншин но дужуцу
-Ее това ме измори.След което се засмя и си каза на ум " Да бе да"След което се убърна на зад и погледна линията ,която бе направил в предишния си опит.Момчето направи няколко крачки и мина зад нея.КАто по едно време извади един кунай ,който бе на една крачка от него.След като слънцето се надигна високо над момчето то започна да отделя много висока темепература ( говоря за слънцето).Момчето си каза на ум " Оо горещо е ,но ще става и погорещо.След което реши да започва с шуншин.Момчето даде още няколко крачки назад.След коет се удари в някво дебело и високо дърво.Момчето го погледна като си помисли " Еха колко е високо."След което му хрумна да се качи на него и да види какво е да си на върха.След като започна бавно д асе качва.Момчето бързо се качъ на 2 клон но между втория и третия имаше огромно растояние и беше трудно да се качи.Момчето едвама едвам успя да се качи .КАто заби куная на клона и стъпи на него.След което като с е къчи на 3 клон момчето погледна на горе като започна да брой 4,5,6,7...34,35 клона.Момчето се паникюса.Като си каза отново на ум"Ще успея иначе аз няма да съм Йоши.Момчето започна бавно да се катери.След няколко минути той вече бе на 10 клон момчето се облегна на друг клон на кйто започна да си почива малко.КАто си бе затворил очите и си мислише "Поне короната на това дърво е много голяма и ме защитава от лчите на безмилосното дърво"Момчето отвори очите като погледна на горе и каза на глас:
-Сенсей гледайте ме и се учите как се катери по дърво без да се използва чакра молд.МОмчето с изправи като се хвана на 11 клон и се набра на него.След като се набра той се качи и на единадесетия клон.Момчето беше леко изморено но това нямаше да го спре във никакъв случаи.Изука погледна на горе като видя една гасеница като каза:
-Ей тъпо гасенице ся ще ти е*а м*йк*та.След коет се качи на клона на които бе гасенецата.След коет скочи върхо нея.Момчето си каза на ум "Хахаха слаба си моето момче или момиче каквото си там"След коет продължи да върви на горе.След няколко ч аса момчето вече бе стугнало до 24 клона.След коет се опита да погледна от там.Гледката бе неупесуема той незнаеше какво д а каже дали да извика от кеф или да се метне хД...Момчето реши да продължи да върви на горе..След няколко клона той седна и започна да си почива за да му останат сили за да се изкачи най-на върха.Като започна да си мисли "Дали това е най-високия връх,дали някоя друга нинда го е изкачвал,аз ли ще съм първия който се катери по дърветата без чакра молд момчето си задаваше въпроси на който дори и той неможеше да отговори.."Момчето гледаше небето което се движише бавно.След няколко минути момчето реши да продължи да се катери нагоре щот трябваш да се къчи и пак да слезе и да продължи д а тренира шуншин но джуцу.След няколко минути момчето вече бе на 31 клон.Момчето вече бе много радостно..МОмчето се качваше бавно силите му бяха изтощени но той все наираше достатъчно да се качи на следващия и следващия клон..След няколко часа момчето вече се бе качило на върха на дървото..Момчето започна да се радва като циганче на баничка хД...След като с е нарадва момчето видя че зимята е много на доло и го бе страха да скочи ,апук да стъпи на клоновете бе много опасно..Момчето изведнъж се осети че има чакра контрол.След което вложи чакра в краката и слезе на земята.След като момчето изпита нещо неупесуемо той вече бе готов да прави джуцуто.Момчето започа да сабира чакра .След коет направи сийловете и каза:
-Шуншин но дужуцу
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето беше толкова изморено , че неможа да измине повече от метър . Трябваше му почивка !
+ 1 сила хД (ти си добави статса)
+ 1 сила хД (ти си добави статса)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето падсна на земята като бе наервено като си каза :
-Е и аз тъпата ми глава.
След коет се изправи потупа се и реши да продължи с джуцуто.Момчето погледна напреде като се средоточи в една малка точка в която той искаше да утиде.Момчето си затвори очите.Като си помисли нещо.Той се доближи до едно дърво и го погледна за нещо.След което се отадалечи от дърво започна да се концентрира над него с мисълта да направи нещо като хората за да може да се нарече генин като хората.Момчето знаеше че ако научи шуншин той щеше да стане много по сийлен от другите си съотборници и щеше да ги размаже като нищо.Тренеровката на Изука го бе изтощила малко но той имаше сили да се наъчи на нещо и започна да тренира шуншина които искаше да научи с цената на живота са.След няколко минути концентрация момчето започна да сабира чакра в кръкарта си след което започна да е праща към ходилата след което се засили много яко и по време на засилката той каза:
-Шуншин.Като същивременно с думата Шуншин момчето си затвори очите защото нейскаше да знае какво е станало...
-Е и аз тъпата ми глава.
След коет се изправи потупа се и реши да продължи с джуцуто.Момчето погледна напреде като се средоточи в една малка точка в която той искаше да утиде.Момчето си затвори очите.Като си помисли нещо.Той се доближи до едно дърво и го погледна за нещо.След което се отадалечи от дърво започна да се концентрира над него с мисълта да направи нещо като хората за да може да се нарече генин като хората.Момчето знаеше че ако научи шуншин той щеше да стане много по сийлен от другите си съотборници и щеше да ги размаже като нищо.Тренеровката на Изука го бе изтощила малко но той имаше сили да се наъчи на нещо и започна да тренира шуншина които искаше да научи с цената на живота са.След няколко минути концентрация момчето започна да сабира чакра в кръкарта си след което започна да е праща към ходилата след което се засили много яко и по време на засилката той каза:
-Шуншин.Като същивременно с думата Шуншин момчето си затвори очите защото нейскаше да знае какво е станало...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Генинът измина пет метра , нито сантиметър повече / по - малко . Той бе усвоил техниката !
Shunshin no Jutsu lvl 1 - 7st +2 бързина (ти си ги добави)
Shunshin no Jutsu lvl 1 - 7st +2 бързина (ти си ги добави)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето благодари на Гай и си замина доволно...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Дан дойде и се огледа наоколо.За жалост не видя никого.Той започна да търси сенсея,като се надяваше да го намери.Щеше да търси,докато го намери.
Дан Тауден- Листен Шиноби
- Брой мнения : 58
Точки от Коментари : 81
Регнах се на : 25.01.2010
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Гай сенсей го нямаше , но Рок Лий беше там. Момчето удряше здраво едно дърво и броеше на глас:
- Хиляда сто тридесет и пет , хиляда сто тридесет и шест ... - викаше в такт Рок Лий като нанасяше сериозни удари на вековното вече не толкова здраво дърво.
- Хиляда сто тридесет и пет , хиляда сто тридесет и шест ... - викаше в такт Рок Лий като нанасяше сериозни удари на вековното вече не толкова здраво дърво.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Дан не знаеше какво да прави.Беше много зачуден.Никога досега не беше изпадал в такова положение.Той мислеше дълго време.Накрая се сети,че Лий може да знае.Дан не го беше познавал и тъкмо сега щеше да се запознае.Затича се към него.Затича,но по едно врем се спъна.Той успя да се превърти във въздуха и не падна.След като стигна при Рок Лий му каза:
-Здрасти,аз съм Дан,приятно ми е да се запознаем, - а след това попита - Знаеш ли къде е Гай-сенсей?
-Здрасти,аз съм Дан,приятно ми е да се запознаем, - а след това попита - Знаеш ли къде е Гай-сенсей?
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Нямам време ! Трябва да тренирам ! Относно Гай-сенсей , той обикаля на около ! Изпълнява своят сутрешен маратон ! - каза Рок Лий , запъхтян.
Момчето продължи да бъхти дървото със сила.
Момчето продължи да бъхти дървото със сила.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Дан реши да потърси Гай.Той започна да бяга с цяла сила.Уморяваше се бързо,но се опитваше да издържа на напрежението и продължаваше да бяга.Дан търсеше доста внимателно сенсея.Той искаше да научи една техника.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето бяхаше около гората, но все още Гай не се мяркаше.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Макар да беше изморен,той продължаваше да бяга по клоните и да търси сенсея..Нищо не го караше да спира,но изведнъж,като се оглеждаше се блъсна по стомах на един клон.Въздуха му се изкара,все едно противник го удря.Той започна да пада на земята.Не беше в кома,но нямаше идея какво да прави.Точно когато беше на 1 метър от земята,видя един клон,хвана се за него,залюля се и успя да стъпи на земята без наранявания.Дан си почина малко,като през това време уверено се оглеждаше за сенсея,но лицето му ставаше все така тъжно.След почивката стана и започна да търси сенсея,като хем се оглеждаше,хем внимаваше да не стане подобен инцидент.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Гай сенсей бягаше наблизо ... усещаше се по ведрият му глас:
- Леви-десни ...
- Леви-десни ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Дан спря и се заслуша.Гласът намалваше вс еповече,тъй като Дан не се движееш.Той реши да започне да върви,за да чува по - добре и да се ориентира по него.След една минута беше решил,че го чува достатъчно добре и се затича към гласът.Бягаше умерено,като следваше гласът на сенсея.Радваше се,че най - сетне има нещо,от което да намери сенсея.Той не спираше да бяга,като се надяваше да намери Гай-сенсей чрез гласа,който се чуваше.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
И ето го ... зад хълмчето , той беше спрял, за да почине за миг.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Това беше шансът на Дан.Той най - сетне щеше да стигне сенсея и щеше да научи нова техника.Дан започна да бяга към сенсея.Надяваше се сенсея да не започне да бяга,преди той да стигн епри него.Уверено бягаше към сенсея.За тази техника,която щеше да учи щеше да даде всичко от себе си.Той бягаше с всички сили,като се надяваше да го стигне достатъчно бързо.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
В този момент гъстокосият Джуунин се завъртя и така Дан се заби в него. В последствие беше изхвърлен няколко метра на зад, а Гай го погледна като го попита : - А? Кой си ти? И внимавай къде ходиш! - Предупреди го той за напред.
????- Гост
Дан се зачуди няколко секунди,като се продума нищо,а след това се осъзна.
-Аа,извинявам се много,казвам се дан и съм тук,за да ме научите на техниката Shishi Rendan (Lion Combo) - леко засрамен и със запъване каза той.
-Аа,извинявам се много,казвам се дан и съм тук,за да ме научите на техниката Shishi Rendan (Lion Combo) - леко засрамен и със запъване каза той.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Хахахха! - Засмя се мъжът... - Учил ли си нещо друго до сега? Освен, че си минал академият и си станал Генин? - Попита той, гледайки бандана му, който беше на челето му.
????- Гост
Момчето погледна малко странно,а след това каза:
-Да!Тъй като чакрата ми е суйтон съм научил две такива техники.
-Да!Тъй като чакрата ми е суйтон съм научил две такива техники.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Имаш суйтон чакра...ъъъъ.....не знам как ще стане да учиш и такива техники...сигурен ли си ? - Попита Гай.
????- Гост
Дан с голяма увереност и без да мисли отговори:
-Да,сигурен съм.Щеше се постарая доста и ще дам всичко от себе си.
-Да,сигурен съм.Щеше се постарая доста и ще дам всичко от себе си.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Сигурен си значи ... съжалявам тази техника само Саске може да те научи ! - отряза го Гай.
Офф. ще прая скоро сергия за скролове и тея техники (като Лион Комбо) ще се продават ...
Офф. ще прая скоро сергия за скролове и тея техники (като Лион Комбо) ще се продават ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Около Коноха :: Тренировъчното Поле :: Специализираните площадки
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите