Къщата до гробището
5 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Коринмо Изаши- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Re: Къщата до гробището
Конан дойде и седна на покрива като се отпусна назад и се замисли за нещо.По едно време момичето изкара един кунай и започна да си играе с него кат го въртише около пръстите си и си пусна музичка!
Какузу минаваше и видя роба на Акатски, но не забеляза кой точно е това... като се приближи и каза:
-"Какво правиш сам тук!? Могат да те убият."
-"Какво правиш сам тук!? Могат да те убият."
Конан се обърна към него и си вдигна едната вежда кат каза
-Какузу ний-чан какво правите тук ..
след което спря да върти куная
-Какузу ний-чан какво правите тук ..
след което спря да върти куная
Какузу вече сканира лицето и каза:
-"Конан... ще те питам същото аз съм на лов за пачка."
-"Конан... ще те питам същото аз съм на лов за пачка."
-Ммм писна ми да кисна в Амекагурето и реших да поразгледам Коноха
..каза тя кат хвана куная и прибадви
-Ще искаш ли помощ..?
..каза тя кат хвана куная и прибадви
-Ще искаш ли помощ..?
Какузу каза:
-"Аз още не съм набарал никой. Май са разбрали, че има акатски в и край селото, защото имам чуството, че всички са отстъпили към вътрешните части на селото.
-"Аз още не съм набарал никой. Май са разбрали, че има акатски в и край селото, защото имам чуството, че всички са отстъпили към вътрешните части на селото.
-Мм лесно ..имам приятели на главната вратат , а ти как успя..
Попита го Конан като върна погледна си над него
Попита го Конан като върна погледна си над него
Какузу каза:
-"Изчаках момента между смените на пазачите и оцелих момента.
Не, че не мога да ги сгъна ама като знам кви са насрани това село сигурно ще ми дойдат 1500 човека.
-"Изчаках момента между смените на пазачите и оцелих момента.
Не, че не мога да ги сгъна ама като знам кви са насрани това село сигурно ще ми дойдат 1500 човека.
-Хах верно е ..А ти към кой си се насочил
Попита го тя кат метна куная и го заби в клона на едно дърво ..след което се излегна назад
Попита го тя кат метна куная и го заби в клона на едно дърво ..след което се излегна назад
Какузу седна на една плоча и каза:
-"На никъде, търсих някой джуунин на пост или мисия на около, но нямах голям успех за сега.
-"На никъде, търсих някой джуунин на пост или мисия на около, но нямах голям успех за сега.
-Оо Какузу тъпо ми ее ...
рече му Кони-чан като застана в седнало положение изкара един кунай и почна да ръга покрива :Д
рече му Кони-чан като застана в седнало положение изкара един кунай и почна да ръга покрива :Д
Крилете на Конан започнаха да се образуват и като бяха готови тя се вдигна в въздуха и полетя на някъде кат каза
-Аз излизам вечерта ше пиша
-Аз излизам вечерта ше пиша
С лека прецизност Дейдара се бе вмъкнал в селото без да го забележат пазачите.Трябваше да стой скрит в сянките няколко часа докато му се отвореше възможност да се намери в селото.Хубавото при него бе,че винаги можеше да се измъкне,ако станеше напечено.Имаше достатъчно глина за доста нападения,че да съсипе Коноха сам:
-Хмм..Къде да атакувам сега?Трябва ми време да помисля..
-Хмм..Къде да атакувам сега?Трябва ми време да помисля..
Скорпио Масаки- Листен Шиноби
- Брой мнения : 229
Точки от Коментари : 313
Регнах се на : 27.11.2009
Град/Село : Из дълбините на душата ми..Търсейки..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
В далечината се видяха 10 птици летящи към Дейдара. Птиците бяха създадени чрез * Super Beasts Imitation Picture * , а върху тях имаше АНБУ-та които държаха някакви странни контрапции в ръцете си.
Дейдара забеляза идващите Анбута и си помисли:"Анбу отряд?Очаквах нещо по-лесно като за начал,но щом вече са тук няма да се одръпвам.Ще се бия,докато не усетя,че става твърде трудно"Акатсуки мембъра използва Ц2 чакра за да създаде любимия си дракон.След това се вдигна във въздуха с него и започна да анализира ситуацията.След малко опашката на дракона се оголеми сякаш в нея имаше нещо.Устата на чудовището се отвори и от там излезна по-малка версия на дракончето насочена към най-близкия Анбу мембър..
Скорпио Масаки- Листен Шиноби
- Брой мнения : 229
Точки от Коментари : 313
Регнах се на : 27.11.2009
Град/Село : Из дълбините на душата ми..Търсейки..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите