Къщата до гробището
5 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Къщата до гробището
Дева дойде.И загледа Дейдара.
Став- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 564
Точки от Коментари : 701
Регнах се на : 05.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Когато мини-дракончето се доближи до най-близкия Анбу мембър се чу едно:
-Кац!-от страна на Дейдара.Ако другите бяха близко до този можеше и те да бъдат уцелени от експлозията,ако не Мисинг-нинът имаше много други идеи как да ги свали.Между времено той бе забелязал присъствието на Пейн,който стоеше на страна и явно чакаше Дейдара да се провали..хД
-Кац!-от страна на Дейдара.Ако другите бяха близко до този можеше и те да бъдат уцелени от експлозията,ако не Мисинг-нинът имаше много други идеи как да ги свали.Между времено той бе забелязал присъствието на Пейн,който стоеше на страна и явно чакаше Дейдара да се провали..хД
Скорпио Масаки- Листен Шиноби
- Брой мнения : 229
Точки от Коментари : 313
Регнах се на : 27.11.2009
Град/Село : Из дълбините на душата ми..Търсейки..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Дева направи няколко сийла и каза тихо:
-Rain Tiger at Will Technique.И започна да въли дъжд.После дойде и Анимал.Анимал направи няколко сийла.
-Rain Tiger at Will Technique.И започна да въли дъжд.После дойде и Анимал.Анимал направи няколко сийла.
Став- Мъглив Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Дейдара съвсем спокойно направи една глинена птичка,която запрати по Изуна Учиха с надеждата да го взриви или да го отдалечи от случващото се поне за малко.Сега единственото,което оставаше е да се види дали експлозията от мини-дракона щеше да направи анбу мембърите на пух и прах.За всеки случай обаче в ръката на Джуунинът се появи още една глинена птичка..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Анимал каза:
-Giant Multi-Headed Dog.И после каза Amplification Summoning Technique.
-Giant Multi-Headed Dog.И после каза Amplification Summoning Technique.
Став- Мъглив Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Черната част на Эетсу-Теэи Амбута бяха до тук при такава експлоэия на дали ще има живи...
????- Гост
За админа:Едно мини-драконче лети към анбутата.Пейн е пуснал дъждец и съмънва некво куче.Зетсу стой на страна.Опитах се да взривя Изуна без успех.Това е..
Дейдара само се усмихна като каза:
-Art is a bang!-Веднага след това погледна към експлозията с надеждата облака от дим скоро да се махне и да се види дали има пострадали анбута.Пейн явно щеше да помогне в битката,което щеше да е добре.Може би този път Коноха щеше да падне и да бъде напълно унищожена?За съжеление Зетсу си бе подал само главата и бе трудно забележим(затва и не съм те споменал)..
Дейдара само се усмихна като каза:
-Art is a bang!-Веднага след това погледна към експлозията с надеждата облака от дим скоро да се махне и да се види дали има пострадали анбута.Пейн явно щеше да помогне в битката,което щеше да е добре.Може би този път Коноха щеше да падне и да бъде напълно унищожена?За съжеление Зетсу си бе подал само главата и бе трудно забележим(затва и не съм те споменал)..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Дева каза:
-Засега няма да разрушава ме Коноха може да убиваме.Анимал се качи на кучето както и Дева и започнаха да се оглеждат за АНБУ.
-Засега няма да разрушава ме Коноха може да убиваме.Анимал се качи на кучето както и Дева и започнаха да се оглеждат за АНБУ.
Став- Мъглив Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Преди да тръгнат Дева каза на Зетсу:
-Започни да шпионираш целия Коноха.
-Започни да шпионираш целия Коноха.
Став- Мъглив Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Дейдара леко се разочерова от думите на господаря си:
-Защо да не ги унищожим сега?Изглеждат ми доста слаби в момента.Плюс това са малко на брой.
Джуунинът спокойно си стоеше върху дракона от глина и чакаше димът да се махне,за да разбере какви щети е направил:
-Е,поне ще премахнем няколко Анбута..
-Защо да не ги унищожим сега?Изглеждат ми доста слаби в момента.Плюс това са малко на брой.
Джуунинът спокойно си стоеше върху дракона от глина и чакаше димът да се махне,за да разбере какви щети е направил:
-Е,поне ще премахнем няколко Анбута..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
ПП: Още нищо не е станало, защото няма никакъв ред на писане и след като не съм писал следващия си пост като разказвач трябва да изчакате.
Эетсу иэчеэна от мястото на битката и направи това което му нареди Пейн...Бялата част на Эетсу-Ами Деветоопашатото..
????- Гост
АНБУ-тата все още бяха далече и веднага след като дракончето излезе от птиците излетяха няколко големи залпа кунай които го гръмнаха.
Те имаха същите механизми които шинобитата от 'Страната на Небето' имаха.
ПП: Naruto Shippuden Movie: Bonds - В този филм Сора шинобитата имаха едни машинки които бяха нещо подобно като автоматично оръжие което стреля кунаи.
Те имаха същите механизми които шинобитата от 'Страната на Небето' имаха.
ПП: Naruto Shippuden Movie: Bonds - В този филм Сора шинобитата имаха едни машинки които бяха нещо подобно като автоматично оръжие което стреля кунаи.
Дейдара веднага забра,че няма смисъл от толкова прости атаки.Явно бе,че могат да се защитят добре и сега трябваше другата тактика.Лошото в случай бе,че не можеше да се доближи много до тях,за да не стане същото нещо с дракона му.Точно тук щеше да влезне малката птичка в ръката му.Маневрена и много трудна за оцелване.Джуунинън тръгна към Анбутата,като ясно бе,че май и дракона трябваше да бъде взривен.Дейдара направи още пет птички,като сега общо бяха шест.Метна ги към анбутата,за да ги разсея и дано успееха да взривят превозите им хД...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Докато Дейдара още мислеше плана си и правеше птиците, нападателите не го оставяха да довърши работата си, защото без спиране го стреляха с кунайте които свистяха в големи бройки.
Дейдара веднага насочи дракона си да лети близко към земята,като извади един кунай и се опитваше да отбива колкото се можеше повече куная.Малко след това веднага тръгна бързо нагоре,като бе тръгнал директно към анбутата.Птичките литнаха към тях и заедно с това идваше и дракона.Интересно как щяха да се измъкнат от това.Даже сами щяха да помогнат за вризявавенто на нещата.Между времено Джуунинът беше сключил сийл за да може да се спаси ако кунаите го уцелеха..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Едно АНБУ стреляше, а другото през това време подготвяше техники.
Имаше по две АНБУ-та на птица когато АНБУ-тата видяха какво цели Дейдара тези които подготвяха техники веднага нарисуваха по още една птица и малко преди всичко да гръмне те се метнаха на гърбът на новите си птици и избегнаха взрива, а към Дейдара.
Полетяха огнени топчета от няколко страни и се чу:
* Fire Release: Phoenix Immortal Fire Technique *
Имаше по две АНБУ-та на птица когато АНБУ-тата видяха какво цели Дейдара тези които подготвяха техники веднага нарисуваха по още една птица и малко преди всичко да гръмне те се метнаха на гърбът на новите си птици и избегнаха взрива, а към Дейдара.
Полетяха огнени топчета от няколко страни и се чу:
* Fire Release: Phoenix Immortal Fire Technique *
Дейдара обаче се превърна в глина.Истинският сега беше на едно дърво скрит мислейки следващият си ход.След като вече бе изгубил дракона и птичките си,а атаката му бе неуспешна:
-Може би трябва да използвам Ц3 и да реша нещата по-бързо?Тази техника ще направи голям взрив и може да ги засегна на ниво на което летят.Хммм..
Джуунинът бръкна с ръце в нин-чантите си като ръцете му започнаха да хапят глината:
-Трябва ми нещо по-бързо.По-малко.Проста обикновена птица(като оная която използва по време на нападението над Суна).
Така и стана.Пред него се появи една горе-долу голяма птица,но по лека от дракона и по-маневрена.Той веднага скокна на нея:
-Значи Огнен елемент,а?Трябва да запазя спец.техниката си за после..
Дейдара литна с птицата нагоре,но тръгна да бяга..нем..отиваше към централната част на Коноха.Планираше да я взриви,но за да е спокоен отново четири птички летяха към Анбутата..
-Може би трябва да използвам Ц3 и да реша нещата по-бързо?Тази техника ще направи голям взрив и може да ги засегна на ниво на което летят.Хммм..
Джуунинът бръкна с ръце в нин-чантите си като ръцете му започнаха да хапят глината:
-Трябва ми нещо по-бързо.По-малко.Проста обикновена птица(като оная която използва по време на нападението над Суна).
Така и стана.Пред него се появи една горе-долу голяма птица,но по лека от дракона и по-маневрена.Той веднага скокна на нея:
-Значи Огнен елемент,а?Трябва да запазя спец.техниката си за после..
Дейдара литна с птицата нагоре,но тръгна да бяга..нем..отиваше към централната част на Коноха.Планираше да я взриви,но за да е спокоен отново четири птички летяха към Анбутата..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите