Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна Площадка 1

+4
Хитачи Ямато
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Коринмо Изаши
8 posters

Страница 2 от 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Go down

Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Empty Re: Тренировъчна Площадка 1

Писане by Даре мо Наи Пет Дек 04, 2009 10:20 pm

Даре се изправи срещу сенсейката си и каза "Ще изпълня каквото трябва, за да стана достатъчно силен да защитя вас и приятелите си. Нека започваме тренировките. Кажете какво е нужно да направим."
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 358
Точки от Коментари : 548
Регнах се на : 01.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Left_bar_bleue6/10Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Empty_bar_bleue  (6/10)

Върнете се в началото Go down

Писане by Хитачи Ямато Пет Дек 04, 2009 11:35 pm

Сенсей-ката се усмихна и показа едно вековно , широколистно дърво . То беше огромно , цели двадесет метра , които генините трябваше да изкачат без ръце , само с крака !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Ишида Соуджиро Пет Дек 04, 2009 11:44 pm

Ишида разбра какво трябва да прави и погледна дървото,което се отличаваше доста от другите.След като го видя той отиде при него и погледна нагоре и видя,че дървото беше перфектно".Така ето още една възможност да се докажа какво мога"-мислеше си Ишида като започна бавно да се концентрира и да събира чакра в ходилата си "Добре,че този път не трябва да правя сийлове,че там съм доста зле и щях да оплескам всичко и да се изложа кат кифладжия.Сега е моята възможност и не трябва да я изпускам трябва просто да се покатеря на това дърво нищо повече.Изглежда лесно".Ишида се засили и тръгна към дървото,той скочи обаче се заби с двата крака после се преметна през глава и за щастие се преземи по гръб вместо по глава.
-Ауч-извика той и се изправи като започна да търка мястото където го болеше.
"Леле представям си ако това беше на цимент или камък направо не се виждам,явно не правя нещо като хората може би не трябва да скачам с двата крака напред а просто трябва да се затичам по стъблото нагоре,а не да скоча и да се забия в дървото и после да се трепя надолу,може би това е цаката".Ишида реши прото да погледне другите долу горе как ги правят за да добие все някаква представа "Виждал съм как става,но сега защо не мога да го направя."Ишида отново започна да пренасочва всичката си чакра към ходилата,след което започна да се концентрира като гледаше да не мисли за нищо и изведнъж направи един скок назад и тръгна по дървото,бягайки нагоре.

Последната промяна е направена от Ишида Соуджиро на Съб Дек 05, 2009 12:15 am; мнението е било променяно общо 1 път
Ишида Соуджиро
Ишида Соуджиро
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Брой мнения : 288
Точки от Коментари : 323
Регнах се на : 03.12.2009
Възраст : 34
Град/Село : Някъде в Монтана (в момента)

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/10)

http://sunonline.webzen.net/Default.aspx

Писане by ???? Съб Дек 05, 2009 12:07 am

Генинът прие задачата си като кимна механично.Сейжи погледна огромното дърво,като бавно бръкна в чантичката си.От нея той искара един кунай който щеше да използва,не за друго ами просто генинът искаше да си отбелязва до каде е стигнал.Момчето знаеше,че няма да е хич лесно за това той искаше да си припомни всичко за чакра молд.В съзнанието си генинът започна да си обяснява.
-Хмммм....нека първо да проверя знанията си по чакра.Чакрата...това е сила от която нинджите имат нужда,тя се изявява в два вида Духовна и Енергийна.Контролирането на Чакрата по време на битка е едно от най-важните неща, които трябва да може една нинджа.Енергийната чакра най често настъпва когато някой шиноби е уплашен или уморен,а духовната тя се добива чрез много тренировки няма значение от какъв род,предимно от фезически тренировки.Чакра молд се изявява в два вида...ходене по дъвро и вървене по вода.При първият тип чамра мод тоест ходене по дъвро,за пример да вземем Сейжи,той трябва да насочи голямо количество чакра в ходилата си,защото ако чакра е прекалено слаба той ще направи най много две три крачки и щеше да се катурне,но ако чакра беше прекалено силна Сейжи щеше да направи дупка в дъврото така,че това трябваше да е много прецизно направено.Момчето трябваше да насочи колкото се може повече чакра но и да я балансира и в двата крака,но при ходенето по вода,шинобито трябваше да насочи максималко количество чакра,но и насочването нямаше да е лесно все пак трябва голяма концентрация.Жизнеността също играе важна роля, защото, за да извлечеш чакра ти използваш жизнената си енергия. Изпускането на Чакрата от контрол може да доведе до смърт.Затова Сейжи смяташе по често да тренира своята чакра.
След всичко което се сети момчето стисна здраво куная който държеше здраво в ръката си,и го метна на най високото място,на това дърво където тренираха своята чакра.
-Няма да се откажа тук ще стана силен шиноби и ще защитя всички.Погледът на момчето се промети той стана напълно сериозен.Младият генин се върна в миналото като,си спомни как беше гледам 2 момчето много приличаха на Наруто и Саске....дори дали не бяха те.Момчето гледаше тяхното убочение върху чакра молд.Тяхното съперничество беше много впечатляващо,дори и те да нямаха много чакра не се отказваха Наруто искаше да покаже на Саске,че е по добър,а Саске искаше да покаже,че е по силен от него и няма да стане загобеняк.В крайна сметка Сейжи чу разговора на Сакура и Наруто....той я беше попитал как трябва да се справи,защото беше много зле и неискаше да устане по назад от Учиха момчето.Сакура му отговори,че трябва да се съсредоточи и насочи голямо количество чакра.В крайна сметка и двамата генина успяха..те усвоиха чакра молд вървене по дъвро.Сега Сейжи искаше просто да си нарпави извода от всичките техни опити.Наруто грешката му беше,че не се съсредоточаваше много,и за това той неправише много крачки.Саске пък насочкваше голямо количесто чакра без да я балансира.След нарпавения извод Сейжи реши да провба.Генинът затвори очи като направи сийл,момакът затвори очите защото това му помагаше да се концентрира по добре.В обстановката която се намираше младият шиноби беше спокойна,и това беше друг фактор за неговата концентрация.Генинът нейскаше да прави грешките на Наруто и Саске затова.Сейжи започна да насочва чакра с стъпалата си като гледаше да насочи колкото се можеше повече чакра,но също така да я и балансира.Генинът отвори очите си грабна нов кунай от чантата си и се засили към дървото.

????
Гост

Писане by Хитачи Ямато Съб Дек 05, 2009 12:27 am

Ишида тръгна първи скочи , направи три крачки , задържа се за секунда и падна по гръб . Кашимо беше на ред . Той направи цели осем крачки (трябвати ти 10 ) ... още малко му оставаше , но усети как губи чакра контролът си . Дали щеше да последва съдбата на приятелят си или щеше да продължи ?
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Съб Дек 05, 2009 12:44 am

Сейжи усети губещият контрол над чакрата.За секунда времето спря за него и той започна да си мисли.
-Няма да е толкова лесно колкото си мислех...при най малкото отклонение губя контрол.Всъщност грешката си е моя сега,ще опитам да я поправя.Генинът веднага започна да насочва чакра като гледаше да я балансира.Той искаше балансът да е толкова прецизен,защото все пак трябваше да разпусне равномерно от двата крака чакра.След това абсорбиране на чакра и насочване в ходилата Сейжи направи нов опит да се покачи.Генинът беше горе долу уверен в себе си,защото знаеше достатъчно неща за чакра молд.Сега Сейжи показваше всичко научено на теория.

????
Гост

Писане by Хитачи Ямато Съб Дек 05, 2009 12:45 am

Генинът стигна до върха на дървото . Сенсей-ката се зарадва и каза :
- Какво правиш там горе , още ? Хайде на езерото !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ишида Соуджиро Съб Дек 05, 2009 12:49 am

Ишида стана едвам едвам изтупа се и беше решен да опита отново.
Той видя,че бе буквално задминат от Сейжи,но това не беше края на състезанието Ишида можеше по всяко време да го изпревари само му трябваше малко повече кураж и повече мъки.
Той щеше да направи всичко само и само да мине Сейжи.
Ишида мразеше кагато някой го подценява и му се подиграва насреща макар,че почти никой не го правеше.
"Дали ще мога да успея да мина Сейжи акъл не ми достига.
Доста е напреднал а аз какво още съм на 3 крачки егати излагацията, а той вече преминава към ходене по вода.
Аз съм срам за природата не може така трябва да победя каквото ще да става ще трябва да свърша по бързо от него или поне да завършим на равно.
Сенсея успя да ме похвали в академията ще се опитам да направя така,че да ме похвали и тук.
Аз не съм просто момче аз съм нинджа и ще го докажа успях да си взема генинския бандан и няма да го предам обещавам,че какво и да става аз ще успея да напредна с чакра молда и все пак да го завърша дори и на равно с Сейжи.
Нашата надпревара може би няма да свърши и ще трае вечно,но няма как така ще е"-мислеше си Ишида докато оглеждаше бавно и някак странно дървото.
Той от дълго време мечтаеше да бъде генин и да отиде в някой отбор и да започне да тренира какви ли не джуцута и да стане най-добрия,после да вземе чуунинския изпит и да стане Чуунин и да брани селото си със свойте собствени гърди и да е готов да даде живота си за кагето и ето,че един ден тази мечта му се сбъдва макар и не цялата,но все пак е нещо никак не е малко дори и генин да си.
"Но защо винаги се намира кой да ме изпревари или по скоро да ми уцели слабото място,защо съм толкова слаб нима от мен няма да стане генин,така като гледам Сейжи той си няма никакви проблеми върви му с момичета,с техники,с всичко а на мен какво дори с една техника не мога да се справя и защо,защотото съм просто едно паленце което не може да се справи с нищо може би майка ми и баща ми са били прави,че аз почти винаги се излагам каквото и да правя и какво и да го правя и вече чак незнам как да направя така,че да впечетля не само майка ми и баща ми а й всички други,който ме познават и който не ме познават.
Ще се покатеря по това старо дърво".
Ишида съблече ризата си и я хвърли злобно на земята.
Той само погледна сенсея да види дали не е направил нещо,което не трябва и започна да събира чакра в ходилата. Знаеше че трябва да балансира своята чакра колкото може повече и във всъщото време трябваше да събере колкото можеше повече чакра в ходилата си, за да може да успе да достигне Сейжи, който беше доста напраднал.
След като беше събрал достатъчно чакра в ходилата Ишида започна да се концентрира бавно и постепенно "беше преценил всичко" и изведнъж тръгна да бяга към дървото
Ишида Соуджиро
Ишида Соуджиро
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Брой мнения : 288
Точки от Коментари : 323
Регнах се на : 03.12.2009
Възраст : 34
Град/Село : Някъде в Монтана (в момента)

Атрибути
Наказателни Точки:

http://sunonline.webzen.net/Default.aspx

Писане by ???? Съб Дек 05, 2009 1:03 am

Сейжи слезе на земята като се приближи до учителката си и я попита.
-Сенсей бихте ли ми помогнали малко с ходенето по вода?Какво точно да направя....там трябва да насоча колкото се трябва повече чакра нали?

????
Гост

Писане by Хитачи Ямато Съб Дек 05, 2009 11:31 am

Ишида успя !
- Момчета , хайде на езерото !
Сенсей-ката ги поведе . Като стигнаха на езерото тя започна да им обяснява :
- Трябва да концентрирате чакра в краката си , но не както при дървото - "лепкава" ами ... как да ви обясня ... представете си два магнита ... привличат се - това е чакрата необходима за дърво ... представете си два магнита дето се отблъскват - това е чакрата необходима за вода ... трябва чакрата ви да отблъсква водата !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Съб Дек 05, 2009 11:48 am

Значи ето какво усещах като се изкачвах по дъврото.Всякаш нещо ме ревличаше прецизно към него.Сейжи реши да си представи опита ако насочи чакра и я балансира в двата крака.Мислено момчето направи опит да върви по водата но неставаше нищо защото,момакът беше свикнал да насочва чакрата си така,че тя да полепва.Сега му предстои най трудното изпитание да обърне ефекта от чакра.Генинът клекна до езерото като започна да си играе с вода,и тихомълком си мислеше.
-Ясно разликата е угромна...както сенсей каза,две противоположности...ще трябва да се постарая но все пак,как точко да го направя така,че чакрата да се отблъсква.Сетих се до сега аз насочвах чакра в краката си и я банасирах в тях,и преди съм се мъчил на това но тогава чакрата ми излизаше поради простата причина,че аз незнаех как да я задържам.В ходене по вода,чакра трябва да е много добре разпусната докато при дървото,чакра беше насочена много добре в краката,и трябваше всичко да е много прецизно.
Сейжи се изправи като прие новата си задача.Той знаеше,че няма да е хич лесно но щеше да даде всичко от себе си.Генинът беше претиснен,затова той погледна езерото.....постенепоно той започна да се успокоява.Момчето затвори очи като започна да си мисли.
-Сега какво тук ли ще се издъня.....няма да се предам имам мечти за който се боря и който ще изпълня.Ще стана силен шиноби,за да защитя всички....също така другата причина за да искам да стана силен е,че рано или късно моят отбор ще бъде изложен на упасност,и може всичко да зависи от мен!Но аз няма да избяг дори това да е капан,ще се хвърля право в устата на лъва ако трябва.Момчето отвори очи като погледъд му се промени от,вцепенен и изплашен хлапак,полгедът му стана толкова сериозен....най вероятно си мислише,че никога няма да се откаже.Момчето направи сийл като бавно но сигорно започна да абсорбира чакра.След извесно време абсорбиране тои започна да я насочва в краката но този път не я задържаше като преди ами я разпускаше.Момчето се засили към водата в опита си да направи нещо там.

????
Гост

Писане by Даре мо Наи Съб Дек 05, 2009 12:12 pm

Даре гледа опитите на другарите си и си каза.. "Сега е време и аз да опитам, няма само седя и да мързелувам я." След което стана и погледна огромното дърво. Приближи се до него и за да овладее контрола си пробва не със крак а да прилепи ръката си към дървото. Използва количество чакра съсредоточено в ръката и със лек подскок пробва да я закачи на дървото. Разбира се никой не успяваше от първия път, но пък му хвана цаката и се отдалечи от дървото. Засили се към него и концентрира количество чакра в краката си. След като се понесе на горе не мислеше за нищо друго освен за чакрата в краката му. Тялото му само се катереше нагоре,но изведнъж усети как гърбът му упира в земята.. "Кхъ.. Кво се прай ако искам да ги защитавам ще се науча на всичко." След което Даре стана и използва половината количество чакра съсредоточена в краката, докъто беше направил формата тигър с ръце. Усети някакво напрежение и продължи да мисли за концентрацията. После даре се засили към дървото и започна да се кътери,а резултата беше...
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Left_bar_bleue6/10Тренировъчна Площадка 1 - Page 2 Empty_bar_bleue  (6/10)

Писане by Коринмо Изаши Съб Дек 05, 2009 12:30 pm

Кашимо направи половината / тоест 7 крачки / и започна да се дави а Даре направи 3 не много стабилни.- Брех,вие сте,много мързеливи.Каза учителката като стоеше и ги гледаше.-Внимавайте да не се удавите.
Коринмо Изаши
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Male Зодия : Водолей
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Даре мо Наи Съб Дек 05, 2009 12:35 pm

//Аз съм още на дървото :(

Даре падна на крака и погледна дървото. Каза си, ако с това не мога да се справя, за къде съм тръгнал и се засили отново към дървото. Усети че първата крачка прилепна към дървото, но дали щеше да продължи тъка. Със всяка крачка той пращаше определено количество чакра към краката си. Започна със втората "Ляв крак" Третата "Десен крак" и т.н. Използваше чакрата си пълноценно, но дали имаше дестатъчно концентрация. Той продължи да се кътери докато..
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Дек 05, 2009 12:39 pm

Даре стигна до половината и усети как губи чакра контрола си ! Дали щеше да падне или да продължи ?

ПС: Можеш да се опиташ да продължиш ! Или да паднеш и почнеш от начало
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Даре мо Наи Съб Дек 05, 2009 12:46 pm

Даре реши да падне. Ако ще направи нещо той ще го направи съвършенно. След като се изръси на земята усети болката,но вече не му пукаше за нея. Изправи се и се изтукя. Погледна дървото и каза "Този път ще успея." Чуваше че съотборниците му го подкрепят и той си каза . "Аз съм" Засили се и точно преди да докосне дървото с десния си крак направи заклинание форма "Тигър" с ръце и се чу накакъв звук. Усети как краката му се движат по земята.. сякаш стъпва по дъвки. "Не е време да се разсейвам" каза си и започна да се концентрира върху успехът. Тръгна на горе крачка по крачка и изпращаше опеделено количество чакра към двата си крака. Една стъпка и чакра в двата крака втора стъпка отново чакра в двата крака. Лицето му беше остремено към върхът. Концентрацията му беше невероятна, а контролът на чакрата още повече, но дали нещо нямаше да го разконценрира... Дали ще успее??
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Дек 05, 2009 12:50 pm

Даре започна уверено да се катери по дървото и стигна върхът му . Той наистина успя . Сега трябваше да отиде при приятелите си на езерото и да продължи с тренировките . Малко изоставаше , но можеше да ги настигне .
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Даре мо Наи Съб Дек 05, 2009 12:56 pm

Даре доиде с доволна усмовка и им каза "Събрахме сеее..." След което започна веднаха с тренировките. Съсредоточаването беше лесно след дървото, но да направиш точно обратното. Той започна да съсредоточава чакра в краката си, но не се опитваше да е тази с "дъвките",а точно обратното. Докъто се опитваше реши да мисли само за техниката... Едва ли щеше да се получи но се опита да стъпи на водата и от опита се получи..
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Съб Дек 05, 2009 1:26 pm

Сейжи излезе бавно от водата като се съблече и устана бо боксерки.Той се съблече не по някаква друга причина просто знаеше,че няма да е лесно и ще се излага много пъти.Генинът падна на земята като чувстваше умора.
-Чакра контрола е много трудно за усвояване....до сега не ми беше толкова трудно.Дори и за мик ако изгубя концентрация всичко утива подяволите.Банданата на генина беле разхлабена за това той я хвана с двети си ръце като си каза.
-Няма да се предам тук.И я стегна с все сила.Момчето си въздъхна дълбоко като знаеше,че това е трудно изпитание.Сейжи се изправи като се обърна към езерото,младежът изкаше да покаже на учителката си,че не е загубеняк и независимо от бъдещето което го чака той ще стане силен шиноби който ще защитава другите независило дали са по силни или по слаби.Рано или късно всеки има нужда от помощ дори и да не го признава.Кашимо младежът затвори бавно очи като започна да насочва за пореден път чакра в краката си.Той знаеше,че чакра контролът е много важен защото ще му трябва и за усвояване на техники,а пък техниките не се научаваха лесно защото по човешкото тяло има много чакра точки,затова при битка всеки трябва да избяхга колкото се може повече атаките на противника си.Все пак дори и ако една точка бъде блокирана,може да доведе до смърт.Чакрата която насочваше момчето беше прецизно концентрирана.Младежът си представи опита в ума си като видя само това как той прави опит да стъпи.Генинът погледна очителката си като каза.
-Сенсей....този път ще дам всичко от себе си.И младежът се засили към водата.

????
Гост

Писане by Коринмо Изаши Съб Дек 05, 2009 2:32 pm

Сенсейката се зачерви като погледна момчето по боксерки и каза.- Давай красавецо.Тя му се изплези като на него му оставаше малко а на Даре около още 8 крачки.
Коринмо Изаши
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Съб Дек 05, 2009 2:49 pm

Сейжи пак леко изгуби концентрация но този път искаше да не се издъни затова той нарпави опит да се задържи и продължи.Момчето направи сийл като каза.
-Аааааа няма да се откажа!Момчето запона да се концентрира около него въздухът стана тежък проади голямото количество чакра която беше събрал.Генинът започна да я насочва в краката си като я разпускаше прецизно.След което момчето си пое въздух като се чудеше да направи ли опит да продължи.Това той чу накъкъв глас който му казваше.
-Нали няма да се откажеш няма да предадеш своят отбор ще спасиш другите,нали така каза?Сейжи се усъзна като...се успокои като реши да пробва на ново.Момчето направи един знак с ръка като насочи всичката чакра която усещаше.Сейжи усети момента и започна да я насочва в ходилата си като я разпускаше равномерно.Разпускането беше много важно защото все пак сенсей-ката му обясни как стоят нещата.Трябваше да направи така,че да са като две противоположности,имено за това той разпускаше своята чакра.

????
Гост

Писане by Коринмо Изаши Съб Дек 05, 2009 2:58 pm

- Добре момче.Извика сенсейката като подскочи и гърдите и се разлюляха.-Сега искате ли да отидем в топлите бани ? попита тя като с е усмихна.
Коринмо Изаши
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Даре мо Наи Съб Дек 05, 2009 3:03 pm

Даре падна във водата и измокри тениската си... Любимата му тениска. Той я съблече и реши че така ще му е по лесно. След като я простря на един клон застана с гръб към съотборниците и сенсейката си. А на гърбът му се виждаха тук таме някой белег и един татуу на който пишеше "Nobody is perfect, I'm nobody" (Даре мо Наи означава никой и тва ми е якото на ника :) )... След като застана пред езерото сабу кецовете си концентрира чакрата си в краката и не за да прилепне точно към водата, а точно обратното, колкото се може по-вече да се отблъсне от нея. Момчето, което беше само по едни дънки реши да направи нещо подобно на дървото. Направи няколко крачки във водата и се концентрира върко краката си, след което пренесе определено количество чакра в краката си и мислеше само за успеха... Направи още няколко крачки и повтори пренасянето на чакра със познатата форма с ръце тигър. Той направи няколко крачки и повтори пренасянето на чакра. Той беше готов на всичко да покаже,че може. След като вървеше по водата и се отдалечаваше чуваше, как съотборниците му го потрепят.. Имаше усещаме че сенсейката му го гледа с красивите си очи и му се възхищава.. или му се смее вътрешно. Даре се върна към концентарията и се почувства :351: от подкрепата продължаваше да се опитва докъто... не чу гласът на сенсейката и извика "Аз ИСКАААААААМ " :water: Дали успя Даре или се разсея рано
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Коринмо Изаши Съб Дек 05, 2009 3:05 pm

На Даре му остана много малко.Поне още 3 крачки. / 10 реда /
Коринмо Изаши
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Съб Дек 05, 2009 3:06 pm

Както искате на мен не ми е проблем.Беше казал Сейжи като излезе и се ублече.

????
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите