Тренировъчна Площадка 2
+6
Нао
Хитачи Ямато
Макс
Шин Найто
Изука Йоши
Коринмо Изаши
10 posters
:: Селата :: Около Ото :: Тренировъчните Полета
Страница 7 от 7
Страница 7 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Тренировъчна Площадка 2
*К-с-а!*Кайто обаче остана в защитна позиция,не искаше да губи съзнание,като прави безсмислени атаки,понеже Кабуто бе "пълен" с енергия .Той извади кунай .Положи го пред гърдите си и го обърна с острието надолу,както обичаше да прави .Беше му трудно да се движи,и затова остана в същата позиция .*Трябва,трябва да измисля нещо!Но..какво?!Нито съм научил Chidori или дори някоя по - силна Ц ранг техника .Явно Кабуто щеше да го тренира вече .*Мда,ще трябва да свиквам на по - гадни тренировки!*.Рюзаки продължи да стои в същата позиция опитвайки се да се предпази .
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 972
Точки от Коментари : 1565
Регнах се на : 13.12.2009
Възраст : 30
Град/Село : Ъъъ..Космоса !
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
Кайто побърза и извади около още три куная .Прицели се към първия шурикен и..ИЗТРЕЛ !След което се повтори това още 3 пъти...но дали беше успял..?
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
Кайто отби успешно всички метнати по него шурикени. На Кабуто обаче му кипна като каза : - Писна ми да си играя с теб...! След което засили доста чакрата по ръцете си, и изчезна от погледна на Генина..
????- Гост
Кайто не свали гарда си .Окото му не трепна и за миг .Щеше да бъде хладнокръвен убиец,или поне така смяташе .Страх..той не знаеше какво по дяволите значи това .Просто сложил ръце пред себе си,не сваляйки гарда си,момчето стоеше и чакаше ходът на Кабуто..знаеше,че е още слаб,затова не нападаше,а и за сега атаките на Рюзаки се оказваха безполезни .Хлапето приклекна леко и дори за миг не загуби самообладание .Продължаваше да се оглежда насам-натам .
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
В този момент забеляза как няколко змии го обвързаха по начин, по който да не може да мърда. Змиите бяха огромни, така, че не можеше да се откъсне от тях/нали имаше един каге-буншин, който редеше сийлове преди няколко хода/. Тогава Кабуто застана пред него и започна да размишлява на глас : - Сега да те убия ли...да те пощадя ли? - Чудеше се той, като ръцете му продължаваха да светят.
????- Гост
-В мен няма страх .Ако искаш-убий ме !Ако искаш - пощади ме .Да,изцапай си ръцете с мен,точно както аз щях да направя с тези от Коноха,ако бях станал чуунин или Джунин .Е,както и да е твой е изборът,за мен е все едно,в хлапе,което е родено,живяло в Ото и гледало смъртта на родителите си това е нищо !-извика Кайто и изчака да види какво ще направи Кабуто .
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
-Хъм..добре тогава! - Въкликна Кабуто като вече се готвече да забоде ръката си в сърцето на младежа като изведнъж започна да се чува...
Музика на ситуацията - https://www.youtube.com/watch?v=XwyDphk-v00 ...
Орочимару се появи от неизвелиделица, като чакрата му се усещаше от всички присъстващи на площадката. Пък около него бликаше някаква лилава на цвят чакра. Санина проговори с неговият плащеш глас : - Остави го, Кабуто. Мисля, че доказа това, което трябваше да докаже!
-На вашите услуги, Орочимару-сама.. - Каза Кабуто като премахна клонинга си, змии те и техниката по ръцете си...Кайто задъхан успя да зърне лицето на неговият господар след което припадна...Когато се събуди, Оро още седеше там...какво ли щеше да каже Кайто? Или щеше да си мълчи?
Музика на ситуацията - https://www.youtube.com/watch?v=XwyDphk-v00 ...
Орочимару се появи от неизвелиделица, като чакрата му се усещаше от всички присъстващи на площадката. Пък около него бликаше някаква лилава на цвят чакра. Санина проговори с неговият плащеш глас : - Остави го, Кабуто. Мисля, че доказа това, което трябваше да докаже!
-На вашите услуги, Орочимару-сама.. - Каза Кабуто като премахна клонинга си, змии те и техниката по ръцете си...Кайто задъхан успя да зърне лицето на неговият господар след което припадна...Когато се събуди, Оро още седеше там...какво ли щеше да каже Кайто? Или щеше да си мълчи?
????- Гост
Единственото което Кайто каза беше..
-Орочимару-сама! След което нямаше повече думи .Момчето отвори широко очи,чакайки да види какво ще се случи .
-Орочимару-сама! След което нямаше повече думи .Момчето отвори широко очи,чакайки да види какво ще се случи .
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
-Добре момче..последвай ме в към...не! по-добре не...прави каквото искаш..известно време ще чувстваш болката.. - Каза Оро, като се усмихваше на Кайто и не след дълго той потъна барабар с Кабуто - под земята. Кайто пък падна на земята - всичко го болеше.
????- Гост
-Какво..какво по дяволите стана току що !?Рюзаки лежеше на земята и нямаше сила да се изправи .Може би..съм травмиран от ударите на Кабуто или Орочимару е направил нещо с мен?!Кайто имаше доста въпроси,но не беше сега времето .Едвам едвам се опита да се изправи,за да тръгне към магазна,взимайки катаните си .
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция: