Тренировъчна площадка 1
+5
Изука Йоши
Сабаку но Шонен
Йошико Харуко
Хитачи Ямато
Коринмо Изаши
9 posters
:: Селата :: Около Кири :: Тренировъчните Полета
Страница 4 от 11
Страница 4 от 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Тренировъчна площадка 1
- Това момче,това момче е ракета. Усмихна се сенсеят като хвърли камък във водата и извика.-Добре момчее,ти си върхът !
Научена техника -
Suiton-Mizurappa - 16 ch
+ 3 интелект
Научена техника -
Suiton-Mizurappa - 16 ch
+ 3 интелект
Коринмо Изаши- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Така ли мислиш ? Тогава нека да вкараме мечът ми в действие ! Не искам да се бия с вас , сенсей ! Имам по - добра идея !
Генинът сформира сийл , концентрира водна чакра във езерото . Всичко това стана за стотни от секундата :
- Мизу Буншин но Джутсу ! - извика хлапето .
Един воден клонинг се материализира от водата . Той изглеждаше досущ като Ямато . Оригиналът извади мечът си и се подготви за битка .
ПС: Емо ... виж ква ми е идеята ... Ще тренирам хем Мизу Буншин хем Умение с оръжието ... ти ще играеш ролята на мизу буншина да е по честно .
Генинът сформира сийл , концентрира водна чакра във езерото . Всичко това стана за стотни от секундата :
- Мизу Буншин но Джутсу ! - извика хлапето .
Един воден клонинг се материализира от водата . Той изглеждаше досущ като Ямато . Оригиналът извади мечът си и се подготви за битка .
ПС: Емо ... виж ква ми е идеята ... Ще тренирам хем Мизу Буншин хем Умение с оръжието ... ти ще играеш ролята на мизу буншина да е по честно .
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Клонингът хвана мечът си с две ръце.Той стоеше като гледаше оригиналът-Да потанцуваме господарю.Каза той усмихнат и приклекна като зае бойна позиция.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато хвана мечът си с две ръце . Засили се от дясната страна на клонинга . Изнесе мечът си в ляво , като отново го държеше с две ръце , за повече контрол и сила . Когато го доближи от дясно изведнъж намали и засили мечът си от негово ляво , по този начин мечът щеше да набере повече скорост и сила .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Клонингът обърна меч прав като блокира атаката и пусна мечът като го държеше с една ръка.С другата той бързо замахна към него с юмрук.Той замахна от долу на горе с опит Ъперкът.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
За да удариш противникът си с ъпъркът трябва да си : много близо ... и пак не е гаранция , че ще го удариш . Ъпъркът-а се използваше при серия от удари ... Например : Ляв прав , удар в корема , ъпър кът ... (малко лекции по бойни изкуства хД) Понеже Ямато беше нанесъл удар с мечът си , той би трябвало да бъде пред него , а клонинга се мъчеше да удари ъпъркът . Оригиналът върна мечът си и го дигна вертикално (острието на долу ... защото това движение е по бързо) . Най - вероятно клонингът щеше да си нарани ръката в здравото острие .
ПС: значи мечът е перпендикулярен на земята , също така клонингът удря към острието ...
ПС: значи мечът е перпендикулярен на земята , също така клонингът удря към острието ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Клонингът така и направи,той не можа да спре понеже се беше засилил.Ръката му се нарани като текна вода.Той се усмихна като погледна оригиналът и в същият момент едвам вдигна мечът и замахна от горе на долу към него.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато за миг се усмихна , но клонинга отново атакува . Този път от горе на долу . Това беше доста опастна атака , защото мечът набираше голяма сила . Хитачи веднага реагира като вдигна мечът си хоризонтално . Леко приклекна със левият крак назад , за упора . Знаеше , че ще трябва да издържи силен удар , за това се подготви добре .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Клонингът се усмихна като само изкриви посоката и мечът бързо зави като спря.Клонингът веднага посечи да бутне оригиналът докато беше в защитна позиция като се завъртя със мечът и го хвана здраво.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Клонингът беше бавничък ... на кого да се метне хД . Мечът , въпреки че беше олекотен , тежеше ... атаките не бяха светкавични , по - скоро по - бавни , но по - силни . Още при завъртането на клонинга , Хитачи извъртя мечът си от хоризонтална позиция във вертикална . Дано успееше да блокира , защото в противен случай , щеше да умре ... от собственият си клонинг ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Клонингът пак се усмихна. Умен беше.На кого се бе метнал ! Така само пусна мечът си и с двете ръце.Така бързо мечът падна на земята.Клонингът бързо отскочи назад като погледна оригиналът! Какво ли целеше ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато се дръпна рязко назад , все пак мечът беше голям "тупуз" и можеше да мо отреже част от обувката заедно с няколко пръсти . Оригиналът също пусна мечът си , като направи един сийл (подобно на Орочимару ... ръката е пусната пък прави един сийл с два пръста) . Мечът стоеше във въздуха . Това магия ли беше ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Клонингът стоеше.-Дали това е илюзия.Зачуди се той като остана на място.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато все още нямаше генджутсу способности ... така че това беше реалността ! Все пак генинът нямаше такъв контрол върху мечът си , защото това го пробва за първи път от както си го бе поръчал . Даде знак с пръсти и мечът се насочи към клонинга .
ПС: Погледни в магазина хД меча ми има 2 способности (когато го хване друг излизат шипове от дръжката , когато направя знак може да го контролирам , (подобно на Кусунаги суорд) ... твоя мисля , че една - да се разделя на две
ПС: Погледни в магазина хД меча ми има 2 способности (когато го хване друг излизат шипове от дръжката , когато направя знак може да го контролирам , (подобно на Кусунаги суорд) ... твоя мисля , че една - да се разделя на две
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Мизу буншина стана на вода понеже беше наръган от оригиналът .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато се усмихна , беше доволен , че победи . Той отново сформира сийл и концентрира чакрата си в езерото :
- Мизу Буншин но Джутсу !
Един клонинг се материализира от водата . Ямато направи знак на мечът си да се върне . Той го хвана бързо и се пригтви за битка . Мислено каза на мизу буншина да атакува .
- Мизу Буншин но Джутсу !
Един клонинг се материализира от водата . Ямато направи знак на мечът си да се върне . Той го хвана бързо и се пригтви за битка . Мислено каза на мизу буншина да атакува .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Буншина се усмихна като грабна меч и хукна към Ямато.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато чакаше Мизу буншина да атакува първи . Той се приготви за атака .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Мизу буншина се приготви като скочи.Той хвана дръжката на мечът като се засили да удари оригиналът от горе на долу.Той го беше засилил добре и внимаваше за грешно постъпки.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато за стотни намисли план . Генинът се отмести рязко на зад , като идеята беше копието да забие мечът си в земята ... трудно би го спрял , понеже беше тежък , а и беше набрал голяма скорост . След като мечът се забие , Ямато щеше да посече клонингът си в гръб .
Дали планът беше успял или нещо се бе объркало ?
Дали планът беше успял или нещо се бе объркало ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Но Клонингът не беше прост.Той не можа да спре веднага мечът като се наведе и така го заби в земята.Той без да чака се завъртя като опъна крак да спъне Ямато.
В същото време Каел се появи ядосан и погледна съотборника си.
В същото време Каел се появи ядосан и погледна съотборника си.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Офф. значи мисля че зацепих ... аз съм с десен крак напред и се засилвам да те посичам в гръб , а ти се мъчиш да ме чапиш предният крак ... ахам ... ако е така ... значи дори да падна пак ще те ударя с меча ми хД
Ямато надигна опорният си крак , за да не падне . Клонингът се опита да го спъне по доста прост начин ... Ямато хвана здраво мечът си дръпна го към себе си и след това направи мушкаща атака към клонингът си.
ПС: значи дърпам меча за засилка и правя мушкаща атака , с острието към гърдите ти .
Ямато надигна опорният си крак , за да не падне . Клонингът се опита да го спъне по доста прост начин ... Ямато хвана здраво мечът си дръпна го към себе си и след това направи мушкаща атака към клонингът си.
ПС: значи дърпам меча за засилка и правя мушкаща атака , с острието към гърдите ти .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Клонингът се беше объркал.Той беше нанизан и унищожен.Момчето не беше минало напълно нивото си.Добре беше да играе срещу някой от отбора си.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Офф. Знам какво намекваш ... но поне ми дай НИВО НА МИЗУ БУНШИН , ЗАЩОТО АКО СЕ БИЯ СРЕЩУ ТЕБ НЯМА ДА ГО ДИГНА ;(
" Трябва ми по - голямо предизвикателство ... този клонинг не е препятствие за мен "
Ямато извъртя главата си и видя Каел . На гърбът му имаше меч . Лампичката светна и момчето се усмихна .
Хитачи отиде до Каел и го поздрави с "добре дошъл" . Извади мечът си и го предизвика .
" Трябва ми по - голямо предизвикателство ... този клонинг не е препятствие за мен "
Ямато извъртя главата си и видя Каел . На гърбът му имаше меч . Лампичката светна и момчето се усмихна .
Хитачи отиде до Каел и го поздрави с "добре дошъл" . Извади мечът си и го предизвика .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето беше повишило нивото си на Буншин на втори левъл.
- Сорка приятел първо тряя да науча Райтон Буншин.Каза той и погледна сенсея.
- Сорка приятел първо тряя да науча Райтон Буншин.Каза той и погледна сенсея.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 4 от 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics