Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна площадка 1

+4
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Тао Рен
Йошико Харуко
8 posters

Страница 5 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Empty Re: Тренировъчна площадка 1

Писане by Казимото Кируши Пон Фев 01, 2010 11:44 pm

Момчето умря!

ПСП:Да пауър плей използвам..Тогава зак'во изобщо имам шуншин и шиши рендан,човече не съм използвал пауър плей,то т'ва в риъла аз щях да го направя,по добре от героя ми -.~
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Male Зодия : Телец
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Left_bar_bleue1/10Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Empty_bar_bleue  (1/10)

Върнете се в началото Go down

Писане by Йошико Харуко Вто Фев 02, 2010 9:39 am

Казимото Кируши написа:
Хитачи Ямато написа:Офф. просто ми пиши отдоло едно по едно ... ще ме олесниш (някакси мн не ти разбирам) // а ако беше Пейн/Наруто/ ... нямаше да спорим .. нямаше да свариш да пишеш ... просто щях да напиша ... Резултата ... който е ясен ..

Исках да кажа кЮБИ И пЕЙн в едно! А иначе ей ся ще ти ги опиша..
1:Захапвайки зъби,той набива колена на сенсеят си.
2:След това се превърта и минава под краката на сенсея,като това го събаря на земята..
3:Премахва иглите от ръката си..
4:Изритва го със сила,равна на това,че да го запрати във въздуха..
5:Прави шуншин и после шиши рендан..
6:Чрез шуншин избягва удара със земя..
7:Отива и с десният си крак му натиска врата и адамовата ябълка..
8:Натиска му орехчетата с крака,карайки го да се откаже..
Т'ва е..
И докато ги правиш всичките тези работи сенсеят седи, гледа те и ти се усмихва приветливо ли?
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Казимото Кируши Вто Фев 02, 2010 2:05 pm

Йошико Харуко написа:
Казимото Кируши написа:
Хитачи Ямато написа:Офф. просто ми пиши отдоло едно по едно ... ще ме олесниш (някакси мн не ти разбирам) // а ако беше Пейн/Наруто/ ... нямаше да спорим .. нямаше да свариш да пишеш ... просто щях да напиша ... Резултата ... който е ясен ..

Исках да кажа кЮБИ И пЕЙн в едно! А иначе ей ся ще ти ги опиша..
1:Захапвайки зъби,той набива колена на сенсеят си.
2:След това се превърта и минава под краката на сенсея,като това го събаря на земята..
3:Премахва иглите от ръката си..
4:Изритва го със сила,равна на това,че да го запрати във въздуха..
5:Прави шуншин и после шиши рендан..
6:Чрез шуншин избягва удара със земя..
7:Отива и с десният си крак му натиска врата и адамовата ябълка..
8:Натиска му орехчетата с крака,карайки го да се откаже..
Т'ва е..
И докато ги правиш всичките тези работи сенсеят седи, гледа те и ти се усмихва приветливо ли?

Тези нщеа ги правя в един пост,докато иглите на сенсеят ми са в ръката ми...Тоест няма как да избяга,защото Хрис писа,че те се "вливат" в ръката ми и излизат от тялото му,зат'ва моля те чети поста...Пффф и ако ще е така защо този сенсей е джоунин ,ами не е КАГЕ??Бати той избягва алл какт си иска...Значи е време той да върне саске в коноха Тренировъчна площадка 1 - Page 5 826693
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Left_bar_bleue1/10Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Empty_bar_bleue  (1/10)

Писане by Хитачи Ямато Сря Фев 03, 2010 10:20 pm

Казимото бе леко ранен и лежеше на земята, докато лудият сенсей се цепеше от смях.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Казимото Кируши Чет Фев 04, 2010 7:51 pm

Хитачи Ямато написа:Казимото бе леко ранен и лежеше на земята, докато лудият сенсей се цепеше от смях.

Казимото реши,че е време просто да вземе всичко в своите ръце,като знаеше,че няма нищо невъзможно и всичко се постига с тренировки и упоритост ,като явно беше ред на него да направи и той нещо лудо..Той изкара два куная,като ги държеше сякаш бе самурай,той сложи пръсти в дупките ,като ги завъртя и с доста ловки движения се опита да ги забие в тези игли,като с големи усилия да ги извади,поне няколко и знаейки,че сенсеят ще изпита големи болки,той дори прокарваше чакра,опитвайки се да я контролира*знам,не съм учил нищо от рода,на арутите на Асума,но така опитвам и хем го уча,хем се бия..*,като щеше да ги използва срещу сенсеят си..Той се опита с добре изчислено движение,да събори по гръб своят сенсей с добър крак брадва,по-точно подсичане тип брадва.Момчето знаеше,че ще успее само ако се труди и дори си каза:
-"Не е важно дали си силен,важно е да си тих,спокоен и ловък,колкото се може по-ловък от противника ти и може да спечелиш"
Това надъхваше момчето,като дори го караше да настръхне,като с леко ядосан вид,той продължаваше да опитва,натискайки кунайте към иглите,искайки да ги счупи и да нарани своят сенсей,като после да ги използва като оръжие,срещу самият му собстеник,който е направил тази мисъл реалност,но на момчето му бе странно,като той каза дори на глас:
-"Всъщност как ги изкарва иглите,та то няма такова джуцу,интересен човек е този сенсей,но по-добрият ще спечели,и нека не добивам голямо самочувствие преди самата победа,или загуба,важен ще е опита който ще натрупам днес или по-точно в тази битка.."
След тези невероятни думи,момчето продължи да опитва,с това което бе намисли,като дори натисна така,че да може да се изправи,усмихвайки се странно и лукаво,сякаш знаеше,всичко което бе направил,гледайки как зад сенсеят имаше дупка,издълбана от нещата на предната му атака и явно искаше да го вкара там и да продължи като бял човек,с боят който искаше да нанесе и да покаже,що за болка,може да раздава..

ПСП:-Изкарвам два куная,въртейки ги на два пръста..
-Опиптвам се да прокарам чакра чрез тях и така да премахна игли от сенсеят и да ги присвоя,като да му придам болка..
-Мърмори нещо ,и се чуди що за джуцу е т'ва..
-Опитва да го събори с потсичане,с крак..
-Усмихва се виждайки дупка,издълбана от шуншин,шиши рендан и ритниците..
И май е само т'ва..
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пет Фев 05, 2010 8:50 pm

Сенсея го погледна подозрително, и докато Казимото въртеше двата куная, той отпрати шест шурикена срещу него. Сега момчето трябваше да му мисли как ще ги отбива.

????
Гост

Писане by Казимото Кируши Пет Фев 05, 2010 10:29 pm

Ирикаши Ягуро написа:Сенсея го погледна подозрително, и докато Казимото въртеше двата куная, той отпрати шест шурикена срещу него. Сега момчето трябваше да му мисли как ще ги отбива.

Казимото имаше няколко странни идей..Той просто метна кунайте към най-близките и опасни шурикени,очаквайки след удара те се блъснат в другите и да спрат..Той направи нещо сложно,но не чак толкова,той просто отскочи,с краката си опутвайки се да се изправи..След това притискайки раната си той започна да бяга,към сенсеят си,като при самото ставане бе хванал малко пръст,в ръцете си..Той бягаше правйки хиксовата защити и щом се доближи до сенсеят си той отскочи, и хвърли пръста към сенсеят си,като искаше да види що за рефлекси има сенсеят му,ако пръста го бе уловила,край със сенсеят,просто и чисто казимото щеше да го довърши,но сега всичко зависише от него,а Казимото просто написа по-малък пост,както бе помолен от Админа...
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Съб Фев 06, 2010 11:13 am

В този момент Казимото изаяде кракът са праведливоста хД. Сенсея вдигна кракът си като цапардоса момчето право в главата, както Кейн действаше доста често. Сега Казимото беше малко ранен, течеше му кръв от носа, и го болеше главана хД .

????
Гост

Писане by Дан Тауден Нед Фев 07, 2010 11:52 am

Дан реши да научи Shunshin no Jutsu.Той знаеше за тази техника само 1 - че се телепортираш.Според него щеше да се справи добре,но не се знаеше.Това зависеше от него.Той започна както винаги - с внимателно събиране чакра.Събираше се хем бавно,хем бързо.След това реши да избере място,където да се телепортира.Избра едно дърво на 3 метра от него.Започна да се концентрирва в чакрата си и в телепортирането.Не беше сигурен,дали ще успее,но вярваше в това.Той щеше да я научи непременно,без да се предава.Продължаваше макар и да не беше сигурен дали ще успее някога,но реши да се стегне,защото ако не вярваше,че ще успее,нямаше.Концентрацията му вървеше като по вода.Дан се опита да образува чакра,като своято в набелязаното място за телепортиране.Образуването й не беше толкова лесно,както събирането,но бавно по бавно успяваше.Чакраат се образуваше по негова форма.Дан мислеше,че така би могъл да успее.Реши да се зареди малко повече и затова започна да образува чакра около себе си.Земята се развихри в кръг и се видя чакра да излиза от Дан и да го превзема.Изведнъж беше станал целия в чакра.Той го беше направил,защото смяташе,че така ще бъде много по - лесно,но не се знаеше.Започна да се концентрирва в образуваната чакра,като се опитваше да направи така,че да почуства телепортирането и да знае как да го направи.Със сигурност щeше да научи тази техникa,нищо не го спираше.Нямаше да порпусне шанса да научи тази техника.Беше успял да почувства нещо от техниката и реши да действа.Концентрира се и започна да прави сийловете.Когато ги правеше чакрат акоято го е превзела стана по мощна,а също и образуваната до дървото.След като направи сийлвоете се опита да се телепортира на набелязаното място.
Дан Тауден
Дан Тауден
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Male Брой мнения : 58
Точки от Коментари : 81
Регнах се на : 25.01.2010

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна площадка 1 - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Казимото Кируши Пон Фев 08, 2010 3:29 pm

Ирикаши Ягуро написа:В този момент Казимото изаяде кракът са праведливоста хД. Сенсея вдигна кракът си като цапардоса момчето право в главата, както Кейн действаше доста често. Сега Казимото беше малко ранен, течеше му кръв от носа, и го болеше главана хД .

Момчето просто нямаше никви идей вече,но искаше да развие всичко до няква степен,и неискаше да губи нищо,а от самият удар той не усети кой знае к'ва болка*не е саморазказване,знам си степента*,а само чу мощното пляскане,като се огледа на какво разтояние е той от сенсеят си,изкарвайки поредният развян кунай от своята чантичка,по-точно той изкара всичко в чантата взимайки оръжията,закачайки ги по сяка свободна част от тялото си и дрехите,като започна да пълни чантичката с пясък,явно имаше идей зася,и бе решен да я опълзотвори,поне тази идея,да не отиде на вятъра,макар ,че т'ва му бе целта сега..Той напълни чантата с пясък,като само лекичко я затвори,като и лепна един таг,който хем да я държи,хем да я прекара така,че да стане фокуса..Той се поизправи бавно и прослувуто,изпращайки няколко български "поздрава" на сенсеят си,като му метна чантата към него,но чантата бе с няколко цели,който щяха да бъдат пояснени само на админа,разказвач xD..Казимото просто изтръгна един кунай от своята риза,притичвайки бавно,предприемайки едно и също темпо,като бе на разтояние 5 метра от чантата и го пазеше..

ПСП:Крис,целта на чантата е двойна ако не и с тройна,и моля те не ми казвай,че не го засяга,и тя е следната..Или тага го ранява,или просто го ранява слабо,но пясакът го заслепява,или просто од избухването,голяма завеса пясък се вдига + моят пясък в чантата и той е заслепен,а аз съм в добра позиция за атака,т'ва е просто :)
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Сря Фев 10, 2010 7:23 pm

Дан трябваше да се постарае още, за да научи техниката, а Казимото успя да рани сенсея и дуела приключи. 
Получаваш 2 воля и интелект, 1 сила.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Съб Фев 13, 2010 10:19 pm

Йошико Харуко написа:Дан трябваше да се постарае още, за да научи техниката, а Казимото успя да рани сенсея и дуела приключи. 
Получаваш 2 воля и интелект, 1 сила.

Казимото,чисто и просто реши,че ще си прави рекламки и започна да си шепне:
-"Имам нужда от въздух,нуждая се от глътка поне..Нека живея миг,още само миг,за да оцелея се нуждая от сърце.Миличка нужна си ми,без теб съм нищо и никой,неискам да бъда ничий,вярвай в мен.Нуждая се от любов,нуждая се от малко внимание,болката ме убива,сърцето ми спира,да тупти,повярвай виновна си ти..Нуждая се от героиня,и тази героиня си ти,ще ми помогнеш ли да оцелея?
Кажи ми дали с празни надежди да живея,празни ръце,сърце продърпано и накъсано,от болка по теб,аз имам нужда да живея,имам нужда живота си с теб да пропилея,нека в прегрътка се вкопчим и всичко да забравим.Усещам,как скоро ще дойде началото на нова война,и аз ще съм първата жертва,в нея,имам нужда от спасение,или изцерение,помогни ми моля те..Скъпа моя!-Спаси ме,спаси ме от скръбта по теб,пролятите сълзи и пот,нуждая се от любов за да оцелея в този соров свят без,любов немога да оцелея,имам нужда от теб..
-----------------------------
Нежен вятър гали косите ни,под дъжда ние стойм,вкопчили се в прегрътка,оставяйки без дъх ние казваме,просто едно -"Обичам те"..
Дъждът става пороен,вятарът ураганен,телата ни горят,любовта също,само ледено студеният дъжд ни изстодява,на крачка от прекъсване,ние продължаваме
,продължаваме с промълвяването,на думи,излизащи от устите ни,изкрици прехвърчат,любовта е във въздуха,нека да не спира този миг,молим се ние
в този стих..Мразим се,ала и се обичаме,това прави ни специални,дано никога,раздялата да не ни сполети,лошо й се пише,щом до теб заспи.."
Се пак,скоро щеше да е СВ.Валентин!
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Нед Фев 14, 2010 10:37 am

-Момче! Добре ли си?! - попита сенсеят, който гледаше откачения Казимото :D
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Нед Фев 14, 2010 10:44 am

Казимото не бе откачен,но все пак му отговори:
-"Hey baby, are you alone tonight?
How can we make it?
Hey baby, looks like you were wrong!"
След което се засмя,очаквайки сенсееят да му даде мисия xD
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Нед Фев 14, 2010 12:46 pm

Сенсей-а шляпна Казимото здраво зад вратът и добави:
- Така се прави когато имаш пристъп!
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Нед Фев 14, 2010 3:54 pm

Хитачи Ямато написа:Сенсей-а шляпна Казимото здраво зад вратът и добави:
- Така се прави когато имаш пристъп!

Казимото се изплю в лицето на сенсеят и каза:
-"Така се прави,когато имаш киселини.."
След което се обърна запътвайки се към кагето,за няк'ва мисийка..
Тренировъчна площадка 1 - Page 5 516976
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Нед Фев 14, 2010 10:01 pm

- Хм ... незнаех! Ще си запиша! - каза сенсей-а и легна под едно дърво.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Нед Фев 28, 2010 9:23 pm

Казимото дойде,искайки още един двубой със своят сенсей..
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Фев 28, 2010 9:25 pm

Но за да си направи спаринг среща със Сенсея си , Казимото първо трябваше да го намери , а "подлеца" никакъв го нямаше ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Нед Фев 28, 2010 9:35 pm

Хатаке Айдоу написа:Но за да си направи спаринг среща със Сенсея си , Казимото първо трябваше да го намери , а "подлеца" никакъв го нямаше ...

Казимото просто извика с всички сили и глас:
-"Сенсей...Тук има едно красиво момиче,с хубави..ДИНИИИИИ~~!"
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Фев 28, 2010 9:40 pm

От близкото дърво се чу шум . Листата зашумяха , а Сенсея се появи опирайки гръб в този на Казимото . Пресъхналите му устни измърмориха :
- Ах ти малък подлецо ... ЗАЩО МЕ ЛЪЖЕШ ? - извика Сенсея , като скоростно се обърна и излепи един юмрук в лицето на Казимото и продъжли - Как може да се подиграваш на женските ... ДИНИ ?

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Нед Фев 28, 2010 10:01 pm

Хатаке Айдоу написа:От близкото дърво се чу шум . Листата зашумяха , а Сенсея се появи опирайки гръб в този на Казимото . Пресъхналите му устни измърмориха :
- Ах ти малък подлецо ... ЗАЩО МЕ ЛЪЖЕШ ? - извика Сенсея , като скоростно се обърна и излепи един юмрук в лицето на Казимото и продъжли - Как може да се подиграваш на женските ... ДИНИ ?

На Казимото вече му кипна.След нанесеният удар,той просто се плъзна с невероятна скорост,по-близо до своят сенсей,като започна да нанася мощна серия от удари в различни "браншове" на тялото му,като най-сериозно ги нанасяше,не в лицето ами в корема му,като дори с коляно го удари в неговото коляно,с всички сили,рискувайки да ги счупи и двете.На момчето не му пукаше,той просто извика:
-"We are young!
But we have heart
Born in this world as it all falls apart
We are strong
We don't belong
Born in this world as it all falls apart"
След което с изключително неприятно съскане започна да кара сенсеят си да дава назад..Защо ли? Явно само той знаеше,а съскането бе странно,то бе на паузи,паузи определени сякаш от чоп,почти никога времето на паузата и съскането не съвпадаше,странно а,и Казимото така си помисли..
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Фев 28, 2010 10:35 pm

Сенсея изохка от болка , но секунда след това стана на вода и се разпадна ( Mizu Bunshin ) . Той се появи на 8 метра зад ученика си и каза :
- Ти си мой ученик , аз съм ти сенсея ... как мислиш , че ще ме победиш бе ЕМО ? - попита Сенсея със строг поглед :D

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Пон Мар 01, 2010 8:58 am

-"Сенсей бих ви веднъж,мога да го направя отново,макар и сега вие да ми ползвате джуцута,т'ва показва какъв подляр сте...Аз съм тайджуцу специалист,а вие ми ползвате джуцута..Нека бъде по вашата воля!"
След което момчето се засили като активира своят шуншин и с бързи вълнообразни движения,той мина зад своят сенсей,като без да изключи шуншинът си,той просто го "разсече" с кракът си,като го удари в бъбреците,след което изкара кунай и отблъсквайки се с юмрук от сенсеят си той се отдалечик на 3,8 метра северозападно..
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Пон Мар 01, 2010 5:44 pm

Момчето явно си мечтаеше нещо , но Сенсея от друга страна не губеше време . Той атакува веднагически , магически момчето с Wind Release : Gale Wind Palm . Момчето имаше изключително малко време за да избегне атаката на учителя си . Дали минали път не го беше бил на късмет ?

Офф.САМОРАЗКАВАШ СИ ! Ето - "той просто го "разсече" с кракът си,като го удари в бъбреците,след което изкара кунай и отблъсквайки се с юмрук от сенсеят си той се отдалечик на 3,8 метра северозападно.."

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 5 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите