Тренировъчна Площадка 3
+7
Намара Конахи
Йошико Харуко
Ясаши Амане
Хитачи Ямато
Ши Амане
Даисуке Намикава
Коринмо Изаши
11 posters
:: Селата :: Около Кири :: Тренировъчните Полета
Страница 3 от 13
Страница 3 от 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Тренировъчна Площадка 3
"Бих желал сенсей... И не съм момчето с чучелото името ми е Ши Амане.. От кланът амане с който се гордея. Аз израстнах с баща си и видях как го избиват. Сега мечтата ми е да го възстановя и да отмъстя на тези който го сториха пред очите ми" Момчето се беше изправило и стиснало юмрукът си от гняв. След малко момчето просто го отпусна "А сенсей как се казвате?"
-На другото момче попитах дали е мой ученик но и ти можеш...Името ми е Таджо Карао! - Каза сенсея.
????- Гост
"Приятно ми е Таджо-сенсей" Промърмори Ши, след което каза "Аз ще опитам техниката отново." След което Ши погледна чучелото и повтори всичко отново засили се към него с бързи крачки.. Като го наближи момчето отскочи от земята и влезе в лицето на "противника" със изпънат десен крак.. докато беше във въздухът Ши използва дясната и лявата си ръка като едновременно ги завъртя в противоположни посоки Дясната назад, а лявата напред от тялото си и направи едно завъртане, което завърши отново със крак в главата на чучелото. Ши се приземи на земята и започна да удря чучелото със стегнати юмруци: десен, ляв, десен, ляв, десен, ляв, десен , ляв ,десен, ляв, десен, ляв ....... ДЕСЕН ъперкът в стомаха и чучелото полетя във въздуха. Коленете на Ши се свиха и той отскочи,но този път използва малко количество чакра за та може да полети във въздуха като при отскока се завъртя с помоща на краката си, а по време на полета използва ръцете си отново и пак дясната назад, а лявата напред и изпълчи главата си като я насочи към противника и очакваше сблъсака.. След като и главата му удари дървения човек Ши вече се намираше със няколко сантиметра над противника.. и двамата бяха във въздуха. Момчето погледна своят враг и използва двете си ръце и главата да направи предно салто във въздуха, като едновременно наклони главата си и метна дясната и лявата ръка напред. Десният му крак отново беше изпънат и той изкрещя "Konoha Burning Sky" след което кракът се заби в чучелото и то полетя с много голяма скорост към земята...
Нищо ново не направи момчето. Всичко си беше все така еднообразно.
Офф. Измисли нещо ново, не си копирай горният пост ^^
Офф. Измисли нещо ново, не си копирай горният пост ^^
????- Гост
-Сенсей по какъв начин мога да стана много силен за да си отмъстя на Коноха?Трябва ли да търся опреден човек?
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Ммм.. Мързи ме да мисля.. ама айде заради тебе :P (Впрочем има малка промяна " ,но този път използва малко количество чакра за та може да полети във въздуха " )
Момчето отново не успя.. Той се отдалечи леко от чучелото и започна да размята ръце... *СУП..СУП..СУП..СУП* узвочаваше си момчето докато протягаше ръце... После се обърна и заподскача наляво надясно. След малко Ши отпусна ръцете си и с думите "МОЙ СИ" се засили към чучелото. Той стоеше право на една стойка и от лекия ветрец едвам се поклащаше. Момчето се приближи достатъчно до чучелото и като стегна мускулите на краката си отскочи към чучелото. Засили десният си крак и го заби в "противника"... След това още докато беше във въздуха се завъртя на дясно като използва рязко издърпване на ръцете.. Дясната зад гърба, а лявата пред тялото и тялото му се завъртя и отново същият крак се заби в чучелото, но този път от другата страна. Момчето падна на земята, като запази равновесие като приклекна. После сви здраво юмруците си и започна да ги забива в чучелото. То леко започна да се отделя от стойката си а Ши набиваше Десен след Ляв и пак Десен ... След което сви десният си юмрук и със всичка сила удари чучелото на горе като се изправи. Дървения човек се отлепи от земята и Ши го последва като си сви краката и използва количество чакра за да увеличи отласакът от земята. Момчето се изтреля на горе и се завътря, като освен че използва краката си в начакото той отпусна и ръцете си за да засили въртежът си. Главата на момчето се заби в чучелото и отново се намираше над него. Той използва тялото си и ръцете си зада направи предно салто и като изпъна десният си крак момчето използва главата си като я дръпна назад заедно с ръцете и ги изпрати рязко напред. Салтото се получи и остана последният сблъсък. Изпънатия десен крак и чучелото, което изяде ритника и се заби в земята..
Момчето отново не успя.. Той се отдалечи леко от чучелото и започна да размята ръце... *СУП..СУП..СУП..СУП* узвочаваше си момчето докато протягаше ръце... После се обърна и заподскача наляво надясно. След малко Ши отпусна ръцете си и с думите "МОЙ СИ" се засили към чучелото. Той стоеше право на една стойка и от лекия ветрец едвам се поклащаше. Момчето се приближи достатъчно до чучелото и като стегна мускулите на краката си отскочи към чучелото. Засили десният си крак и го заби в "противника"... След това още докато беше във въздуха се завъртя на дясно като използва рязко издърпване на ръцете.. Дясната зад гърба, а лявата пред тялото и тялото му се завъртя и отново същият крак се заби в чучелото, но този път от другата страна. Момчето падна на земята, като запази равновесие като приклекна. После сви здраво юмруците си и започна да ги забива в чучелото. То леко започна да се отделя от стойката си а Ши набиваше Десен след Ляв и пак Десен ... След което сви десният си юмрук и със всичка сила удари чучелото на горе като се изправи. Дървения човек се отлепи от земята и Ши го последва като си сви краката и използва количество чакра за да увеличи отласакът от земята. Момчето се изтреля на горе и се завътря, като освен че използва краката си в начакото той отпусна и ръцете си за да засили въртежът си. Главата на момчето се заби в чучелото и отново се намираше над него. Той използва тялото си и ръцете си зада направи предно салто и като изпъна десният си крак момчето използва главата си като я дръпна назад заедно с ръцете и ги изпрати рязко напред. Салтото се получи и остана последният сблъсък. Изпънатия десен крак и чучелото, което изяде ритника и се заби в земята..
Момчето направи нещо по-добро от предишните му два опита. Този път успя да направи техниката на едно горе-долу прилично ниво, но му липсваше малко за да достигне съвършенството. Това малко може би се равняваше на един опит? Сенсея отговори на момчето, по-точно кресна :
-Тренирай и ще станеш силен! Пък като станеш силен прави каквото си поискаш..! - След което му се озъби хД.
-Тренирай и ще станеш силен! Пък като станеш силен прави каквото си поискаш..! - След което му се озъби хД.
????- Гост
Ши се приземи и като клекна на земята ръцете му се простряха от страни до тялото. Той усети, че нещо му пречи да се движи.. Той съблече потника си, но не и това не беше достатъчно.. Дънките му стягаха, за това той ги сабу и си каза "Сега трябва да супея" Момчето сложи чучелото на мястото и го удари лекичко.. "Здравеняк.." После се отдалечи. Момчето застана на около 10 метра от чучелото. След като направи около 13-14 крачки Ши рязко се завъртя и се затича към "противника си". След като наближи на около 2-3 метра момчето отново отпусна краката си. Направи малък отскок и като се приземи на земята направи един нормален скок и заби кракът си в чучелото. Следващото нещо беще завъртянето на тялото, но този път кракът беше забит по на долу и след като краката на Ши упряха в земята той започна да бие чучелото докато още е клекнал и на края се изправи рязко и го изхака с дясната си ръка. То полетя. Момчето го гледаше за секунда след което рязко клекна и концентрира чакра в стъпалата си. Момчето отскочи от земята и се завъртя като дрелка, а атаката която следваше беше от главата на момчето. След като главата му и чучелото се сблъскаха чучелото започна да пада, а момчето се изравни на височина с него. Той отново използва движението със предно салто и заби десният си крак във чучелото като изкрещя "Konoha Burning Sky"
Момчето успя с техниката... - 2 сила и бързина + Техниката(ниво 1).
Офф. Знам, че си копираш по малко, но ме мързи да се занимавам, се пак не тренирай повече за тази вечер хД.
Офф. Знам, че си копираш по малко, но ме мързи да се занимавам, се пак не тренирай повече за тази вечер хД.
????- Гост
Ши направи няколко крачки до дървото и се излегна..
Не съм копирал нищо.. Просто се повтаря..
Не съм копирал нищо.. Просто се повтаря..
Сенсея също се отгели на някъде, понеже нямаше повече работа тук, за сега.
Офф. Е, то е едно и също хД
Офф. Е, то е едно и също хД
????- Гост
-Значи трябва да усвоя тази техника а?Ясно...така,като гледам името и говори сама за себе си светкавична топка.Това трябва да е нещо,като Katon:Goukakyuu no jutsu.Но разликата...ще е голяма...докато едното е огнено кълбо,което може да изгори всичко.Това е светкавично кълбо,което може да нанесе също големи поражения-.Момчето знаеше,че има разлика от огненото кълбо и светкавичното.Все пак огненото кълбо..се използва от хора с огнена чакра,следователно същото се отнася и за светкавичното кълбо.-Какво ли прави сега сестра ми?Добре ли е...има ли проблеми с някой или с нещо?Чесно казана...много се претиснявам за нея.Макар и за толкова малко време видях,че Тсунаде не е от хората,които обиждат и са със голямо съмочувствие.Това е добре,защото все пак няма да си създава много проблеми.Но ако разбера,че и косъм е паднал от главата и...ще намеря извършителя и ще го убия-!Ясаши реши да се отдалечи от всички,по този начин щеше да тренира на спокойствие.Той се запъти към езерото,което беше цялото в мъгла.Това му навяваше много спомени със неговият баща,който загина.От тогава червенокосткото оцеляваше по някакъв начин може би,защото сърцето му беше изпълнено със омраза.Все пак след,като баща му загина...момчето се превърна в отмъстител,живееше само за да отмъсти.Не му пукаше какво ще стане със живота му,дори беше готов да премине в тъмнината,но в замяна да получи силата,която тъй искаше.Но в денят,когато срещна своята сестра и Ямато...момчето намери други цели в живота.Той искаше да стане по силен от Ямато и да го победи.Също така да защитава своята сестричка с цената на живота си.В този момент тя му беше най скъпото нещо,което му е устанало.Но време беше да се заеме с техниката.Момакът се запъти към езерото,като преклекна и с показалеца си топна във водата,като по този начин искаше да провери дали е топла или студена водата.Тя беше гореща чак пара се вдигаше на повърхноста.Страното е,че когато момчето тренираше чакра молда си водата беше топка но не и гореща.Както и да е той реши да види,какво знае за техниката.-Светкавично кълбо това е техника Ц ранк,която може да се използва и за къси и дълги разтояния.Естествено всяка техника има своите + и -...например,ако тази техника е изправена срещу водна техника,тя ще е ефективна.Но ако е изправена срещу въздушна техника...тя ще е най вероятно прохабена-.Ясаши реши да се заеме с техниката..той знаеше,че трябва да направи 6 знака с ръка,като последният е Тигър.Генинът тръгна да ги прави,като на 5тия знак..почувства рязка болка в сърцето си.Ясаши Амане падна на колене,като усети някаква празнина в сърцето си.Всякаш имаше нещо скъпо за него,като сестра му близо.Точно в този момент той се сети за съотборника си Ши.Червенокоското беше решен да разбере неговата фамилия,защото имаше чувството,че се познават.Това чувство е същото,когато се срещна със сестра си.Болката започна да го напуска...след,като вече изчезна напълно,Ясаши се изправи,като си пое въздух.Амаше отмъстителят...знаеше,че трябва да абсорбира чакра в гърдите си,като си поеме въздух и го издуха със все сила.Но за да абсорбира чакра той трябваше да се концентрира добре.Това нямаше да е голям проблем защото все пак се намираше в спокойна обстановка далеч от всичко и от всеки.Това успокояваше отмъстителят,защото той е обичаше да се намира много покрай хората.Вярно е.....момчето е отдръпнато до голяма степен от светът.Дори той не принаваше на сестра си...това,че я обича ужасно много.Сърцето му се късаше,защото незнаеме къде е и как е.Все пак това е единственото,което му устана след всичко станало.Но трябваше да се заеме и с техниката,тя беше много важна за него...затова смяташе вече да започва.Младият генин знаеше,че трябва да концентрира много голямо количество чакра,като го абсорбира в гърдите си,следователно трябва да издуха събрата чакра,като си поеме голямо количество въздух.Ясаши затвори очи,като сключи сийл и застана в удобна за него позиция.Но за да му бъде добра концентрацията трябваше да се изолира по негов начин.Имено той се пренесе в парелерен свят далеч от реалноста.Там генинът можеше да мисли спокойно,и по този начин да се отпусне.Но сега вече трябваше да се заеме с абсорбацията.Амане отмъстителят,започна да насочва и абсорбира чакра в гърдите си,следователно пое голямо количество въздух,като го задържа за малко.Ясаши издуха цялата чакра от гърдите си,като извика.-Tunder ball jutsu!
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Дали той беше успял или не? Не се знаеше! Сенсея си беше заминал и момчето не можеше да разбере само. Пък и беше допуснало грешки в правенето на техниката - първо трябваше да се консултира със сенсея!
Офф. Първо се говори със сенсея, после се тренира. Не може самостоятелни тренировки, освен, ако нямаш свитък за техниката..
Офф. Първо се говори със сенсея, после се тренира. Не може самостоятелни тренировки, освен, ако нямаш свитък за техниката..
????- Гост
-Сенсей предложете някоя техниката с,която да започна.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсея тепърва се зададе от площадката като погледна момчето, премигна няколко пъти и го попита :
- Какво каза? Не те чух!
- Какво каза? Не те чух!
????- Гост
-Предложете някаква техника за учене.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Не знам...избери си сам и не ме занимавай! - Отряза го рязко сенсея, понеже по видът му се разбираше, че е яко кисъл хД.
????- Гост
Йоури дойде , като видя Сенсея си и едно момче , като отиде до сенсея и каза :
- Сенсей , ще ме научите ли на Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) и ако може първо да си напрая една тренировка за Бързина ?
Офф.Ето цялата Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain)
Вид: D-ранк, близко разстояние ( 0-5м ) - Тайджутсу
Описание: Това е много просто тайджутсу ,шинобито бута пръста си в ректалния регион на опонента си,може да се използва със остър предмет обикновено кунай с експлодираща бележка на него.Но колкото и просто да е това тайджутсу,то е много болезнено,а при правенето му жертвата отскача може би 2-3 метра напред. 5st
- Сенсей , ще ме научите ли на Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) и ако може първо да си напрая една тренировка за Бързина ?
Офф.Ето цялата Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain)
Вид: D-ранк, близко разстояние ( 0-5м ) - Тайджутсу
Описание: Това е много просто тайджутсу ,шинобито бута пръста си в ректалния регион на опонента си,може да се използва със остър предмет обикновено кунай с експлодираща бележка на него.Но колкото и просто да е това тайджутсу,то е много болезнено,а при правенето му жертвата отскача може би 2-3 метра напред. 5st
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Мога...ама дали искам? - Чудеше се той докато остави място на момчето да си направи тренировката за Бързина.
????- Гост
Момчето сега беше нагърбено с задачата да увелечи скороста на реакции , скороста на тичане , скороста на правени на знаци изобщо , скороста му трябваше да се подобри ... Йоури знаеше , че скороста му на тичане можеше да се подобри с няколко обиколки на площатката , но как щеше да вдигне скороста си на правене на знаци и скороста си за реакция ... те също бяха важни компоненти от тренировката , Йоури не трябваше да ги пропуска , той трябваше максимално да се съсредоточи и да вдигне нивото си максимално бързо , защото бе дочул , че скоро ще има Чуунински изпит , а той страшно искаше да стане Чуунин ... Йоури се подготви , като остави нещата си под едно дърво и се чудеше какво да прави , за да вдигне бързината първо на реакция , след това на правене на знаци , а след това и на тичане ... Йоури беше в безисходица , дали да не почнеше да тича по Площатката , надявайки се да вдигне малко нивото си ... не той трябваше да се отнася сериозно към задачата , която си бе нагърбил ... Йоури трябваше някак да вдигне скороста си на реакция , но как , какво трябваше да направи за да увеличи скороста си ? Йоури се огледа и видя една котка , която май спеше , той се затича и се опита да я хване , но получи само няколко одрасквания по ръцете , след което котката отскочи на 2 метра пред него ... "По дяволите , дори една котка не мога да хвана , а се наричам шиноби и дори искам да стана Чуунин , да бе ... другия път ще стана Чуунин , ако стоя на това ниво , аз съм едно нищожество ... едно нищо ! Трябва да подобря нивото си , трябва някак си да стана Чуунин , трябва да се докажа , трябва да си покажа и на мен , че мога да се справя , трябва ! Няма да се предам сега !" след тези мисли , които преминаха през главата на Йоури , като куршими , той схвана , че ако успее да отбие лапите на котката , той ще вдигне нивото на реакцията си ... момента бе важен , той не вярваше от първия път да успее , но щеше да опита ... Йоури отново се затича към котката , като точно пред нея спря и я погледна злобно , тя се изплаши , настръхна и след миг скочи по Йоури , това бе момента на истината , дали ръцете на Йоури щяха да са достатачно бързи за да отбият лапите на котката или не ? Йоури се напрегна на максимални обороти , стисна зъби вдигна ръцете си и се опита да отбие лапите на котката ... След тази малка схватка между Йоури и това котенце , той сега трябваше да вдигне скороста си на правене на знаци ... най - труден за правене бе знака "Dragon" , затова Йоури бе решен да направи няколко пъти всички "Twelve HandSeals" , за да вдигне нивото си още повече ... Йоури направи 2 последователни серии с нормално темпо , но като забърза , той запецна на знака "Boar" ... "Леле , как може да запецна на този знак , че аз го смятах за адски лесен ... наистина не съм на добро ниво .." тези мисли минаха през ума на Йоури , докато той продължаваше с знаците и се опитваше да не бърка знаците , като си ги припомняше наум ... засега тренировката на Йоури бе доста статична , Йоури спря с тренировката за бързина на правене на знаци и реши да направи една стандартна тренировка за Бързина - тичане ! Йоури седна малко под сянката на дървото , до което бе оставил нещата си , за да си почине малко , макар статични , тренировките бяха изморили доста Йоури и затова , той почти неможеше да мърда одраните си , от котето , ръце ... След около 10 минути почивка Йоури стана с думите : "Няма място за почивки , трябва да действам на макс , трябва да се справя , за Чуунинския изпит , трябва да съм подготвен на макс !" , след тези думи , той започна да тича с много бавно темпо ... почти ходеше ... След 2 минути , той започна да тича с нормално темпо ( Лек Трус ) ... вече бе минал към 200 метра ... 250 метра ...300 метра , всяка стъпка бе все по - мъчителна от всякога , Йоури трябваше да продължава ... 350 метра ... 400 метра ... 450 метра ... пот започна да преминава по челото на Йоури , но той бе упорит ! Йоури щеше да се справи ! 500 метра ... 550 метра ... 600 метра ... Йоури изпитваше още повече умора и вече бе започнал да пъшка , но не обръщаше внимание на нищо , най - важно бе да успее ! 650 метра ... 700 метра ... 750 метра ... той беше почти избягал 1 километър , за стандартната му тренировка оставаха още много ... той трябваше да забърза темпото и така и направи ! 800 метра ... 900 метра ... 1 километър ... най -- после бе избягал 1 километър , но му трябваше още много ... 1100 ... 1200 .... 1300 ... 1400 ... сякаш Йоури бе получил нов заряд от сила , той тичаше по - бързо от всякога ! 1500 ... 1650 ... 1800 ... 1950 ... потта на Йоури беше вече навсякъде по цялото му тяло , той пъшкаше и темпото му се забави ... 2100 ... 2200 ... 2300 ... , той бе на около 700 метра до площатката и реши да отива към нея за да учи нова техника , ала чу някакво ръмжене зад себе си , глутница чакали бяха зад него ... това беше истинско предезвикателство за Йоури , дали щеше да надбяга чакалите или щеше да бъде обречен да го ухапят из цялото му тяло и дори да го убият ... той увеличи темпото повече от всякога , беше много бърз и след няколко секунди ( 30 - 35 ) , беше на Площатката , а чакалите се бяха оттеглили ... Йоури бе в безопасност и седна малко до дървото , като извади една бутилка с вода и отпи ненаситно , след секунда в бутилката вече нямаше нищо ... Йоури се запъти към сенсея си и отново го попита :
- Сенсей , сега ще ме научите ли на Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) ?
- Сенсей , сега ще ме научите ли на Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Беше ред на Йоури да научи Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) , тази техника не бе много трудна , но можеше да е доста полезна , тъй като целта на Йоури беше да направи баланс между Ръкопашния си Бой и Нинджа Техниките си , затова сега трябваше яко да учи техники от Ръкопашен Бой , като Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) ... Той знаеше , че за да направи тази техника , той трябва да присвие ръката си , правейки "Tiger Handseal" и по този начин да удари ректалния регион на опонента си , като го изпрати на 2 - 3 метра пред него ... също така друга разновидност на тази техника беше , чрез използването на Куная да се "бръкне" в аналния отвор на противника , карайки го да избита остри болки , които щяха да забавят движенията му за малко , но всепак , стига теория ! Йоури трябваше да пристъпи към практиката т.е. трябваше да почне с ученото на Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) ! Той взе едно чучало , като внимавеше да не развали спокойствието на мързеливия си сенсей ... той остави чучалото до едно дърво ... "Добре , техниката е проста , трябва да успея от първите опити ... " след няколко секунди той се затича към чучалото , спря се на 1 метър зад него и си представи нормално човешко тяло , след като направи "Tiger Handseal" , той го засили към ректалната област на чучалото и извика Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) ! Но дали бе успял нищо не се знаеше ..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Йоури не бе изненадан , че не е успял от първия път да научи Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) , всепак никога не бе научавал техники от първия път , затова това изобщо не го натъжаваше , той бе съсредоточен в ученото Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) , защото тази техника не бе за подценяване ... Йоури седна под дървото да си почине ... Доста се бе изморил от тренировката за бързина , а сега щеше да му е още по - трудно , защото всепак беше по - напрегнат , той знаеше , че нямаше да се справи от първия път , но точно затова се бе съсредоточил и даваше всичко от себе си за да се справи от втория път ... Йоури отвори раницата си , като извади една четка , мастило и един празен свитък , като започна да рисува сенсея си ... След като главните му сетивни и активни органи си отпочинаха , той стана готов да научи Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain) ... Той се домъкна до чучалото , като го вдигна "Ееее добре , ще успея този път , знам го !" каза си наум Йоури , като завлече чучалото към средата на площатката и се съсредоточи ... След около 5 секунди Йоури клекна направи "Handseal Of The Tiger" и си престави чучалото , като нищо неочакващ опонент ... Той пързо атакува ректалната област на чучалото и извика "Sennen Goroshi(Thousand Years of Pain)" ! Като се надяваше този път късмета му да е проработил ...
Офф.Техника rank D май се учеше с 2 хубави поста ... ти реши дали са хубави ...
Офф.Техника rank D май се учеше с 2 хубави поста ... ти реши дали са хубави ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Сенсей бих искал да науча техниката Sennen Goroshi.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Страница 3 от 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Тренировъчна площадка 1