Тренировъчна площадка 4
+7
Тун Мао
Хинамори Аму
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Клауд Ишимару
Намара Конахи
Хитачи Ямато
11 posters
Страница 1 от 6
Страница 1 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Тренировъчна площадка 4
Тази тренировъчна площадка приличаше на всички останалите . Имаше доста чучела , мишени , бинтовани дървета , гора , поле и естествено езерце . Сенсей-а беше добър , но същевременно нищо не даваше даром . Не се знаеше каква е специализацията му . Имаше и оръжейница , от която може да се взимат оръжия за временно ползване само на площадката .
Сенсей: Накараму Хиро
Характер: мил, изискващ много, отзивчив
Ученици: 0/3
1. Руно Самурана
2.
3.
Сенсей: Накараму Хиро
Характер: мил, изискващ много, отзивчив
Ученици: 0/3
1. Руно Самурана
2.
3.
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Re: Тренировъчна площадка 4
Офф.Няма нищо - ще изтрия постовете ни , а тва дето написа и го прати по ЛС и ... Кво кат съм бил нов ? Чел съм всичко по системите , правилата , новините и т.н. ... Просто иска се да си добре организиран , за да можеш да играеш РПГ и нашите елитни играчи ( Ти ; Хрис ; Крис ; Габс ; Златко ; Васил ; Аз и някои други ) със сигорност могат и са готови да водят самостоятелен живот , но хора , които немогат един смислен пост да напишат , явно не са готови за истинския живот и им съчуствам ...
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Явно беше станало нещо защото бяха преместили Клауд на друга площатка и сега тои трябваше да започва наново тъй като новият му учител едвали знаеше до къде беше стигнало момчето на предишната пощадка.Когато дойде на новата площадка Клауд седна на една пейка зада си почине и да види дали ще се появи новият му сенсей и да види дали ще успее да го убеди че почти е бил успял преди да го преместят.
- Боже още толкова малко ми трябваше за да успея. - каза момчето и се облегна назад.
- Боже още толкова малко ми трябваше за да успея. - каза момчето и се облегна назад.
Клауд Ишимару- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 69
Точки от Коментари : 71
Регнах се на : 27.02.2010
Град/Село : Плевен ;)
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Момчето видя един мъж облегнал се на дървото , който спеше . Дали това не беше Сенсея ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето стана от пейката и се приближи до дървото.Погледна нагоре към човека и каза:
- Хей,господине събудете се!Искам да ви питам нещо. - Клауд се почеса по врата и продължи да гледа нагоре.Почти беше сигорен че това е новият му учител но все пак беше почти сигорен не напълно.
- Хей,господине събудете се!Искам да ви питам нещо. - Клауд се почеса по врата и продължи да гледа нагоре.Почти беше сигорен че това е новият му учител но все пак беше почти сигорен не напълно.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Мъжа се събуди и видя момчето , като сънено каза :
- Ъъъ ... кой си ти ?
- Ъъъ ... кой си ти ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Името ми е Клауд Дарк.И мисля че вие сте новият ми сенсей.Преместиха ме на нова площатка и не знам дали вие знаете за това преместване,а и едвали сте говорили с предишния ми учител и едали той вие казал до къде бях стигнал при него.Ако е така и вие сте новият ми учител бих искал да започна тренировките си или от начало или от там до където бях стигнал. - каза момчето и се усмихна.Той все още имаше малко надежда че няма да се налага да почва от начало но това ще го реши сенсея."Дано поне да е сериозен защото като го гледам е леко мързелив ( :D )" - мислеше си той докато чакаше отговор.
П.П. - Сори че не пиша толкова редовно но не мога да влизам често през седмицата,а за припинателните знаци в поставянето им никак неме бива(по бг имам 3 )
П.П. - Сори че не пиша толкова редовно но не мога да влизам често през седмицата,а за припинателните знаци в поставянето им никак неме бива(по бг имам 3 )
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Здравей ! - каза Руно срамежливо . -Аз съм Руно Самурана . Ти си Клауд Дарк . Тъй като ще сме в един и същ отбор да се запознаем - изчерви се тя .
Руно Самурана- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 107
Точки от Коментари : 88
Регнах се на : 19.02.2010
Град/Село : Коноха
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
- Аммм да аз съм Клауд приятно ми е.Всъщост си мислех че съм първия или единствения но сега като се запознах с теб и разбрах че не съм единственият ми е по добре. - момчето се усмихна след което каза.
- Сажелявам ако сам те обидил с нещо не е било нарочно.
- Сажелявам ако сам те обидил с нещо не е било нарочно.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Не се обиждам - ти не знаше . Ами питам се къде ли е сенсея ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
- Като стана въпрос за него той къде изчезна. - момчето погледна нагоре и не видя никoй.
- Преди да дойдеш говорех с един човек и тъкмо го питах да ли той е сенсеят но сега изчезна.А може ли един въпрос ? Ако не е проблем можеш ли да ми кажеш дали вече можем да ходим на мисии ?
- Преди да дойдеш говорех с един човек и тъкмо го питах да ли той е сенсеят но сега изчезна.А може ли един въпрос ? Ако не е проблем можеш ли да ми кажеш дали вече можем да ходим на мисии ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
-Трябва отбора да се събере и сенсея да дойде . Тогава може .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
- Еххх много жалко така ми се хоеше на мисия.А ако сме само двата и сенсея няма ли да стане ? - попита момчето и седна под дървото на сянка.Толкова много му се ходеше на мисия макар и да му беше първата.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
-Ехо сенсей тук ли си ?! Май не .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
Тук съм ! - каза момчето зад децата , като продължи - А вие какво ? Да не ме чакахте ? Ха - ха - хъх - ах - хах - смееше се бавно и иронично сенсея .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Мхм..Здравейте!Аз съм Сакаге Некузо новият ви съотвборник-каза Сакаге.-Вие май сте Клауд и Руно Самурана?
Сакаге Некузо- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 114
Точки от Коментари : 154
Регнах се на : 21.02.2010
Възраст : 27
Град/Село : г.Костенетс
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
Сенсея видя новодошлото момче и каза :
- Хм ... май отбора се събра ... е искахте мисия , а ? Научете Чакра Молд и ще можем да отидем ! - каза сенсея като допълни - Нали знаете какво представлява Чакра Молд ? - и зачака отговор .
- Хм ... май отбора се събра ... е искахте мисия , а ? Научете Чакра Молд и ще можем да отидем ! - каза сенсея като допълни - Нали знаете какво представлява Чакра Молд ? - и зачака отговор .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Да ... Впрочем .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
-Не много....Бихтели ли ми обеснили сенсей?-попита засрамено Сакаге
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
-Всъщонст ето какво значи. Това е нивото на чакрата ти. Така мисля ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
- Ами това е доста просто ... - започна да говори сенсея - значи първото , което трябва да направите е да "уравновесите" чакрата в тялото си . След това трябва да съсредоточите чакрата в ходилата си и да се опитате да изкачите дърво само чрез краката си , т.е. да ходите по него . Е започвайте ! - каза сенсея , като се обърна към Клауд :
- Ти май си учил това , а ? Кажи ми докъде стигна ...
- Ти май си учил това , а ? Кажи ми докъде стигна ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сакаге стисна юмрука си и каза:
-Руно,Клауд стегнете се имаме работа за вършене тъкаче да започваме!
Сакаге започна да разполага чакрата си в 64-те точки чакра по равно и бавно-бавно я местеше към ходилата си,но не се едно даси хванал камък и да го местиш към краката си.Не,не беше това.Сакаге държеше ръцете си с които беше направил знакът тигър и неспираше.Ръцете му бяха като закопчани все едно с белезници.Той неуотпускаше ръцете си,а ги държеше все повече и повече .ИзведнъжСакаге премести цялата си чакра в краката си по-точно в ходилата си и започна да престъпва по-напред и напред по-близо до дървото.Той отпусна знакът тигър и извади от калъфчето си един кунаи за да маркира колко метра е достигнал по време на изкачването.Сакаге бе готов с всичките си задачи за подготвянето на първото му изкачване по дърво и както си мислеше че ще му е лесно се стресна и си каза:
-Спокойно Сакаге само няколко изкачвания нищо повече.Достигнах да стана генин,защо да не продължа напред.
Сакаге се стегна и вече мислейки че няма да е много лесно започна да изкачва без да спира.
-Руно,Клауд стегнете се имаме работа за вършене тъкаче да започваме!
Сакаге започна да разполага чакрата си в 64-те точки чакра по равно и бавно-бавно я местеше към ходилата си,но не се едно даси хванал камък и да го местиш към краката си.Не,не беше това.Сакаге държеше ръцете си с които беше направил знакът тигър и неспираше.Ръцете му бяха като закопчани все едно с белезници.Той неуотпускаше ръцете си,а ги държеше все повече и повече .ИзведнъжСакаге премести цялата си чакра в краката си по-точно в ходилата си и започна да престъпва по-напред и напред по-близо до дървото.Той отпусна знакът тигър и извади от калъфчето си един кунаи за да маркира колко метра е достигнал по време на изкачването.Сакаге бе готов с всичките си задачи за подготвянето на първото му изкачване по дърво и както си мислеше че ще му е лесно се стресна и си каза:
-Спокойно Сакаге само няколко изкачвания нищо повече.Достигнах да стана генин,защо да не продължа напред.
Сакаге се стегна и вече мислейки че няма да е много лесно започна да изкачва без да спира.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
"1,2,3..." - броеше стъпките си момчето . Той беше устремен към победа , но тъкмо да направи четвъртата стъпка и крака му се подхлъзна . Той "полетя" надолу и се струполи на земята без голямо нараняване .
- Хм ... добре беше като за пръв опит , но трябват още тренировки ! - каза сенсея
- Хм ... добре беше като за пръв опит , но трябват още тренировки ! - каза сенсея
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Съгласен съм сенсей!-каза Сакаге
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
-Ами почвай тогава ! - извика сенсея . "Леле ... това момче май трябва постоянно да го "побутвам" ... " - помисли си сенсея .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 1 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Тренировъчна площадка 1