Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна площадка 4

+7
Тун Мао
Хинамори Аму
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Клауд Ишимару
Намара Конахи
Хитачи Ямато
11 posters

Страница 2 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Empty Re: Тренировъчна площадка 4

Писане by Сакаге Некузо Пет Мар 05, 2010 11:20 pm

Сакаге вече се изнерви и реши пак даго направи,но и да престане с нервирането си.Той взе куная си от земята и реши да го направи,но този път да е по-старателно.Както си беше хубав деня Сакаге пак отдъхна и седна на земята за да почине после пак да опита.Той седна затвори учи и през ума мо минаваха бойни схеми как да изкатери дървото.Той мислеше горе долу 20 минути и накрая му дойде идея:
-Ами,ако се опитам да прилепна повече до дървото така краката ми ще полепнат за дървото и ще ми е по-лесно да изкачвам,но пък повече ще се изморявам.Заслужава си да опитам.Ако няма никакъв резултат не е проблем,но ще ми трябва повече почивка.
Сакаге стана от земята.Засили се по-отдалеч,но изтърча по-близо до дървото за да прилепне и извика:
-Сега стана прилепнах!
Сакаге Некузо
Сакаге Некузо
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Male Зодия : Близнаци
Брой мнения : 114
Точки от Коментари : 154
Регнах се на : 21.02.2010
Възраст : 27
Град/Село : г.Костенетс

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Left_bar_bleue3/10Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Empty_bar_bleue  (3/10)
Възраст:
Фракция:

Върнете се в началото Go down

Писане by Клауд Ишимару Съб Мар 06, 2010 12:30 am

- Почти бях успял преди да ме преместят.Катерех се по едно дърво и бях стигнал почти до горе оставаха ми около 3-4 крачки мисля че се справя добре но незнам защо ме преместиха.Исках да ви попитам дали трябва да почвам отначало или по някакъв друг начин да продълга ? - момчето се усмихна и поглена саотборниците си.
- Давайте отбор. - разсмя се леко и погледна сенсея.
- Ще направя така както ми кажете ако трябва да почна наново ще започна ако пак кажете нещо друго него ще направя.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Зодия : Водолей
Брой мнения : 69
Точки от Коментари : 71
Регнах се на : 27.02.2010
Възраст : 30
Град/Село : Плевен ;)

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/10)
Възраст:
Фракция:

Писане by Сакаге Некузо Съб Мар 06, 2010 12:35 am

-Хей Клауд сега сме отбор без вражда!-каза Сакаге
Сакаге Некузо
Сакаге Некузо
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Left_bar_bleue3/10Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Empty_bar_bleue  (3/10)
Възраст:
Фракция:

Писане by Клауд Ишимару Съб Мар 06, 2010 12:50 am

- После ще говорим за това сега ме чакат тренировки ако искам да стана силен трябва а знам колкото се може повече техники.А и ако няма с кой да си съпернича няма да знам колко силен сам.За това нека кажем че сме приятели о от време на време може да премерваме сили. - Клауд намигна на новия си приятел и намести бандана си.Оставаше само сенсеят да каже какво да прави.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна площадка 4 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/10)
Възраст:
Фракция:

Писане by Сакаге Некузо Съб Мар 06, 2010 12:55 am

Сакаге хареса новия си приятел,но и се огледа за сенсея които ги тренираше:
-Сенсеи какво трябва да правим с Клауд!-развика се Сакаге
В знак на уважение и Сакаге намигна на Клауд и прие понякога да премерват сили.
Сакаге Некузо
Сакаге Некузо
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Съб Мар 06, 2010 1:08 am

Сенсеят се усмихна мило на тримата си нови ученици.
- Хайде, хлапета, стига сте си бъбрили сладки приказчици като че сте на женския пазар или в някоя сладкарничка. Залавяйте се за работа. Имате още доста път да извървите, докато станете велики шинобита - той се подсмихна. - А сега си размърдайте задниците и изкачете някое дърво с помощта на чакрата си.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Female Зодия : Близнаци
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Клауд Ишимару Съб Мар 06, 2010 1:18 am

- Това явно означава че започвам отначало.Еххх жалко. - каза момчето и се отдръпна назад.Извади един кунаи и се концентрира така какт осе беше концентрира на площатка номер 2 преи да го премесят.Когато беше напълно сигорен че е готов и че чакрата е равномерна и в вата мукрака той се затича към дървото с всички сили и когато го приближи достатъчно отскочи нагоре с пълна концентрация и абсолютна увереност в успеха си.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Мар 06, 2010 1:27 am

Момчето изкачи дървото по простата причина , че това упражнение вече го можеше . Сенсея го видя и каза :
- Момче ... кажи ми - преди си учил това умение , докъде стигна с него ?

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Клауд Ишимару Съб Мар 06, 2010 1:51 am

- Оставаха ми две-три крачки до върха но ме преместиха при вас,а и на няколко пъти щях да падна но с много усилия успях да се задаргя.И явно това ми е помогнало да се справя и сега. - момчето беше толкова щасливо че е успяло че се разсея и тупна на земят.
- Аууу. - изохка Клауд и се изправи изтъупа друхите си и се приближи до сенсея.
- Значи успях ? Преминах ? Какво следва ? - момчето задаваше толкова много въпроси.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Съб Мар 06, 2010 2:29 am

Сенсеят му се подсмихна като видя големият му ентусиазъм. Сети се колко много приличаше на него като беше мсалък, кипящ от енергия и желание.
- Сега трябва да прекосиш езерото като се опиташ да ходиш по него, а не да пшлуваш. Макар че честно казано си мисля, че няма да останеш сух за дълго.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Клауд Ишимару Съб Мар 06, 2010 10:48 am

- Това трябва да е втората част от чакра контрола мали така ? - попита момчето и се насочи бавно към езерото.
- Аммм сенсей може ли само един път да ми покажете как става за а видя от вас и да се опитам да го повторя ? - Клауд се усмихна и погледна съотборниците си който също се справяха много добре според него.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Мар 06, 2010 10:56 am

- Разбира се момче ! - извика сенсея , след което отново извика - Йоооош ( Хайде ) ! - и сформира знака "Ram" .
- Е , гледай внимателно ! - каза сенсея и взе бавно , бавно да стъпва по езерото .
- Тайната на ходенето по вода е , че чакрата ти в ходилата трябва да е нестабилна , но не да намалява , а да се увеличава частично , тъй като чакрата трябва не да те накара да "залепнеш" на дъното , а трябва да те накара да се избуташ от дъното на езерото , т.е. ти не се бориш с водата , а с дъното на езерото ! Е , пробвай ! - извика сенсея , като прекоси езерото .

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Клауд Ишимару Съб Мар 06, 2010 11:17 am

- Добре. - момчето направи същия знак като сенсея и бавно се приближи към езерцето.Опитваше се да направи така както му каза сенсеят да събера чакра в краката си но не както при катеренето по дървото да се опитва да залепне,а щеше да се опита да се отблъсне от дъното на езерото.Едвали щеше да успее още от първия път но можеше да направи една две крачки преди да потъне.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Сакаге Некузо Съб Мар 06, 2010 6:47 pm

Сакаге извади друг кунаи,защото предишният бе паднал някъде.Той си каза:
-Щом недейства прилепването до дървото ще опитам с отскок.Когато съм малко по-далече от един-два метра ше отскоча,но и ще гледам да прилепна равно.Смисъл и давата ми крака да паднат заедно.Сакаге почна да уравновесява чакрата си в 64-те точки чакра в тялото му.Когато бе напълно убеден че цялата му чакра е уравновесена стисна куная в ръката си и започна да изкачва с мисълта това да бъде последното му изкачване.
Сакаге Некузо
Сакаге Некузо
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Мар 06, 2010 8:40 pm

Офф.Точките са мнооого повече от 64 ;) Бяха 300 и нещо XD

Клауд направи само 2 крачки преди да цопне във водата , а сенсея се засмя и каза :
- Момче , не е време за баня !
А колкото до Сакаге - той направи само 3 крачки преди да падне . Явно новия метод не вършеше много работа ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Сакаге Некузо Съб Мар 06, 2010 8:59 pm

Сакаге стисна юмрукът си,притвори очи и по червените му бузи потече една сълза:
-Дойдох тук да стана Джуунин и да сформирам клан с които да убия учиха клана.Но както съм тръгнал....Нищо няма да направя-развика се Сакаге с гласа си който се спираше от хълцане.-Време е да се стегна да изкатеря едно дърво и да премина.
Сакаге опусна юмрукът си,отвори очи и седна на земята.Той пак се замисли,че,ако се провали проваля целта на живота си.Той стана и почна да уравновесява чакрата си.Когато бе вече сигурен че е готов той взе куная си от земята забърса кръвта от коляното си,която сега я забеляза и пристъпи крачка напред.Докато пристъпфаше се сети как да изкатери дървото.Той се засили скочи от два метра и събра краката си по средата на дървото.Така Сакаге знаеше, че ще е по-лесно и по-сигурно до минаване на това упражнение.
Сакаге Некузо
Сакаге Некузо
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Мар 06, 2010 9:00 pm

Още един провал ! Сакаге измина само 4 крачки и се сгрумоляса на земята . Дали момчето не се "целеше" твърде нависоко ?

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Сакаге Некузо Съб Мар 06, 2010 9:10 pm

Сакаге бъркаше нещо и разбра кое от думите на неговият сенсеи,,Дали не се целеше много нависоко.Той реши да опита на по-ниско,но преди това се замисли как да го направи за да не падне отново.Изведнъж момче се опули и се усмихна дявалоската.Той бе разбрал как да го направи:
-Ами ако се затичам по-наблизо скока вече ще ми е по-малък и ще мога да издържа повече.Как неможах да се сетя ясно е че ако скоча по-нависоко ще климна и падна ,но ако се засиля и започна направо да се катеря така ще балансирам,а при скока неможех да балансирам добре.Благодаря ви сенсеи за подсказката!-каза Сакаге намигайки с око и с дяволска усмивка на своя сенсеи.
Сакаге се стегна изсили се,но от по-малко разтояние и започна да изкачва.
Сакаге Некузо
Сакаге Некузо
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Мар 06, 2010 9:13 pm

Момчето направи 6 крачки ... преди да падне ! Явно чакра контрола му не беше от най - добрите , затова от момчето се искаше да положи специални усилия !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Сакаге Некузо Съб Мар 06, 2010 9:25 pm

Вече се бе стъмнило,а Сакаге немислеше да се прибира а да изкачи едно обикновено дърво.Той разбра че е направил 6 крачки и реши да направи повторен опит ,но този път с малко повече засилка.Другото което Сакаге бъркаше бе уравновесяването на чакрата,но той чак сега го разбра и реши да почине малко и да събере сичкият си дух:
-Добре,засега съм добре....Е има още няколко неща над които трябва да поработя ,но се пак съм добре.Само малко почивка ми трябва около 5-10 минути.-казваше си Сакаге усмихнато-Е време е!Готов съм! Време е да изкача едно дърво.
Сакаге помисли над чакро уравновесяването.Той мисли 10 минути и накрая се сети,че не трябва да климва,защото така се разконцертрирва и изпуска от владеене чакрата си.
-Готово!Чакрата ми е уравновесена!Сега няма начин да него изкача това дърво-каза средотучено,но и малко весело Сакаге
Сакаге Некузо
Сакаге Некузо
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Мар 06, 2010 9:29 pm

Момчето бе създал перфектен чакра контрол , но въпроса беше ли да го задръжи върху кората на дървото ? Всъщност всичко завишеше от самия него !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Сакаге Некузо Съб Мар 06, 2010 9:42 pm

Сакаге вече бе разбрал,че всичко е много добре направено,но небеше това въпроса.Сакаге разбра,че всичко зависеше от него:
-Всичко е много добре,но сега имам друга цел.Тя е да стъпвам на кората и чакрата да се захваща с дъвото.-казваше си Сакаге.
Той реши да направи няколко проби да изкачи дървото,но без само да стъпва и да бяга а следващите да се концентрира върху чакрата и кората на дървото зада разбере дали има разлика .Смисъл да използва чакрата се едно кората е орган,които Сакаге нямаше ,но сега си го присфоява докато катери дървото.Сакаге вече осещаше треските от дървото по пръсите си и гъделичкането на ходилата му,но въпреки тези мъки Сакаге не се предаваше а се молеше това да е последното изкачване на това дърво.
Сакаге Некузо
Сакаге Некузо
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Мар 06, 2010 9:50 pm

Уверено момчето изкачваше дървото , но докъде ли щеше да стигне ? Засега бе направил 6 крачки , но за първи път все още се държеше на дървото !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Сакаге Некузо Съб Мар 06, 2010 9:53 pm

Сенесей да опитвам ли още?-попита Сакаге
Сакаге Некузо
Сакаге Некузо
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Съб Мар 06, 2010 11:32 pm

- Еми, ако не продължиш да се катериш, може скоро пак да се върнеш на земята - усмихна се сенсеят.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите