Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Имението на Учиха - Page 7 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Имението на Учиха - Page 7 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Имението на Учиха

+8
Нао
Данте Силвър
Хиро
Наоми Амане
Хитачи Ямато
Ши Амане
Ясаши Амане
Хинамори Аму
12 posters

Страница 7 от 15 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next

Go down

Имението на Учиха - Page 7 Empty Re: Имението на Учиха

Писане by Хинамори Аму Нед Яну 31, 2010 5:39 am

Сакура замръзна за миг. Киба я беше прегърнал, а тялото му така се допираше в нейното, че на момичето й стана още по-горещо и се задъха. Едвам поемаше въздух, а ръцете на момчето, които обвиваха тялото й още повече пречеха да мисли и само засилваха чувството й на еуфория."Това е лошо, тялото ми отново е превъздудено... Вече...Вече няма връщане назад...Отново същото чувство..." Съзнанието й се бореше с желанието на тялото й. Изведнъж беше станало толкова горещо, че момимчето затвори очи и се опита да се отпусне, но точно тогава Киба й прошепна в ухото и тя се сепна. Не знаеше какво да отговори. Искаше ли наистина той да остане? Или беше по-добре да си върви...Тялото й ставаше още по-горещо с всеки изминал миг и Сакура само се отпусна в прегръдката на Киба, без да каже нищо. Докосна бузата си с неговата и усети колко по-студена беше тя от нейната кожа. Какво трябваше да направи? Момичето спря да мисли и желанието й напълно я завладя.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Female Зодия : Близнаци
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell

Атрибути
Наказателни Точки:
Имението на Учиха - Page 7 Left_bar_bleue0/10Имението на Учиха - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/10)

Върнете се в началото Go down

Писане by Ши Амане Нед Яну 31, 2010 6:01 am

Киба усети топлината на момичето. И тогава момичето усети нещо друго. Не само тя беше превъзбудена. Може би гащите на Киба утесняха или това беше кокалът за закуска на Акамару. Да не забравяме. Акамаро не обича КОКАЛИ. След като Киба усети, че и двамата се чустват еднакво освободи прегръдка като започна да откопчава копчетата на момичето. За всяко едно копче той я целуваше по вратът. След като разкопча ризата напълно момчето изчезна. Това беше Каварими но Джутсу.. Не той не си тръгна. Той остана при момичето или по-скоро точно срещу него. След като стоеше на крака той направи лек поклон и главата му се намираше между нежните крака на Сакура. Той целуна гащичките и след което продължи нагоре. След като оцелува влажното от възбудата той прекоси розовия сатен и достигна нежната и кожа. Бавно, но славно се прехвърли от сатена към голото тяло. Той нежно целуна коремчето и. После продължи на горе като на всеки изминат сантиметът докосваше кожата и и отново се връщаше на долу продължаване на горе и отново на долу. Оцелува цялото коремнче на момичето дори и пъпчето и продължи на горе. След като достигна нивото на гърдите и той вдигна ръцете си от земята и започна да и сваля ризата. След като красивите и големи гърди се откриха палавият език на Киба се показа и той започна облилно да облизва зърното на дясната и гърда и да го смуче....
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 1421
Точки от Коментари : 2736
Регнах се на : 07.01.2010
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
Имението на Учиха - Page 7 Left_bar_bleue2/10Имението на Учиха - Page 7 Empty_bar_bleue  (2/10)
Възраст:
Фракция:

http://www.impulse.bg/jiktaker

Писане by Хинамори Аму Нед Яну 31, 2010 6:32 am

Сакура простена и впери поглед в момчето пред нея. Кожата й беше толкова чувствителна, че с всяка една целувка, тялото й настръхваше, а по него се разливаше гореща вълна, примесена с чувство на удоволствие. Момичето, завладяно вече от всякъде от желнието си, се отпусна и хвана Киба за косата като го насочваше. Езикът му така обиграваше тялото й, че тя забрави за всичко и всички, освен за него. Той гореше като ярка светлина в очите й...Едно продължително и доста дълбоко изохкване се откъсна от нея. Не можеше повече. Вече беше прекалено късно за това...Прекалено... Сакура повдигна нежно главата на момчето и страстно преплете езика си с неговия, а тялото й се прилепи плътно в неговото. Ръцете й нежно обвиха Киба през врата и пръстите й се заровиха в косата му. Гърдите й се повдигаха и сваляха от учестеното й дишане, притискайки се плътно в неговите като създаваха лек натиск, но тя не спря целувката си. Езичето й страстно и настойчиво се преплиташе с това на момчето. Сакура бавно се отдръпна и допря челото си в неговото, а учестеното й дишане в комбинация с нажеженото й вече тяло, едва се контролираха. Тя прокара ръце надолу и смъкна горнищете и блузата му като нежно започна да обиграва вратът му и захапа игриво ухото му.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:
Имението на Учиха - Page 7 Left_bar_bleue0/10Имението на Учиха - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Ши Амане Нед Яну 31, 2010 6:48 am

Киба вдигна ръцете си и нежно хвана Сакура за гърдите, като започна да ги масажира. Тялото му беше толкова близко до нейното, че можеше да се усети, че нещо и обива от долу. Той беше възбуден колкото нея и реши да отговори на палавата и игричка като в момента когато освободи ухото си от нежните и уста направи едно движение. Той започна да смуче вратът и, а оная му работа се движеше по гащите на момичето. Той се надяваше това да и доставя удоволствие, за това не спираше. На краят притисна тялото си плътно до нейното и я целуна страстно с език. После палаво прошепна на уше "Ще ми покажеш ли някое медицинско джутсу?"

Последната промяна е направена от Ши Амане на Нед Яну 31, 2010 7:31 am; мнението е било променяно общо 1 път
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Имението на Учиха - Page 7 Left_bar_bleue2/10Имението на Учиха - Page 7 Empty_bar_bleue  (2/10)
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Нед Яну 31, 2010 7:42 am

Момичето се усмихна. Мислите й се отнесоха много надалеч, все едно не бе на земята. Тогава тя усети познат аромат и в съзнанието й изплува образа на Саске."Не мога да го направя! Какви ги върша подяволите! Саске... Саске...Саске!" Несъзнателно дори името се отрони от устните й. Тя замръзна и погледна момчето като нежно го бутна от себе си.
- Киба.. Съжалявам... Аз просто...Не мога... - Момичето се изправи и бързо наметна ризата си обратно. - Не изпитвам нищо към теб. Просто ме хвана в неудобен момент. Това е всичко. Единственият, с който ще го направя е Саске и никой друг.

Последната промяна е направена от Хинамори Аму на Нед Яну 31, 2010 7:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ши Амане Нед Яну 31, 2010 7:48 am

Киба разбра. Просто се изправи и каза
"Хайде Акамару.. Отиваме да гониш Катерички.." След което си тръгна без
да си взема дрехите.. Отвори вратата и кучето мина под ръката му после
каза с фалшива усмивка на лице "Не ме мисли мен.. Гледай ти да се
оправиш" После затвори вратата и изчезна..
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Ясаши Амане Нед Яну 31, 2010 9:24 pm

Саске се прибра, като дирекно се качи на втория етаж. Момчето влезе в своята стая и съблече дрехите си, като беше само по боксерки.
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
Имението на Учиха - Page 7 Left_bar_bleue0/0Имението на Учиха - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Фев 01, 2010 6:44 am

Сакура изобщо не обърна внимание на момчето. Тя изпи една чаша от чая, който беше забравила заради Киба, и се качи горе в банята. Свали дрехите си и влезе под горещата струя на водата да се изкъпе.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ши Амане Пон Фев 01, 2010 7:01 am

Чисто гол и мокър.. излязъл от банята Киба дойде да си вземе дрехите... Той почука на вратата без да го интересува, че оная му работа се размята и че е студено..След като никой не му отвори той влезе, а водата окапа по целият под. Приближи се до тениската си и си я взе.. Тази оранжева тениска му беше любима. Той остави една бележка....
- Сакура.. благодаря за приятната вечер.. Може да го повторим някой път без Акамару
Имението на Учиха - Page 7 766160 Имението на Учиха - Page 7 766160 И излезе
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Ясаши Амане Пон Фев 01, 2010 1:11 pm

Саске чу суша и слезе долу. Той видя билежката,като си каза. " Обичала само мен а ? Знаех си, че това са само глупости. Тя никога не ме е обичала. Но пък да прави каквото иска. Не ми пука . " Учиха се върна въс своята стая, като блъсна вратата.
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Имението на Учиха - Page 7 Left_bar_bleue0/0Имението на Учиха - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Фев 01, 2010 8:36 pm

Момичето чу шума от блъскаша се врата и остана очудена. "Какво ли става?" Тя спря водата и излезе от банята като се загърна с хавлията. Мократа й коса се стелеше по гърба й, а стъпките й се отпечатваха по пода. Момичето се спря пред вратата на стаята на Саске. Капките от косата й падаха по пода, докато тя се чудеше дали да влезе така или първо да се облече. Накрая само сви рамене и влезе в стаята.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ясаши Амане Пон Фев 01, 2010 8:45 pm

-Какво правиш тук? Какво искаш ?
Попита Учиха, като я гледаше със своите студени очи.
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Фев 01, 2010 8:52 pm

Момичето се втрещи. Какво му ставаше? Не беше на кеф или какво.
- Чух шум и реших да проверя какво става. Случило ли се е нещо?
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ясаши Амане Пон Фев 01, 2010 8:54 pm

-Това трябва да те попитам аз.Не си ли съгласна ? Какво е търсил Киба тук?
Попита Саске, като метна една билежка към нея.
-Това е от него.
Каза Учиха, като затвори очите си.

Офф.- Сакура.. благодаря за приятната вечер.. Може да го повторим някой път без Акамару Имението на Учиха - Page 7 766160 Имението на Учиха - Page 7 766160 И излезе
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Фев 01, 2010 9:10 pm

Сакура съвсем се стъписа.
- Какво по... - тя не можа да отдели очите си от бележка. "Хах, нарочно го е напусал...Боже, значи така си ми го връща задето го отрязах." Момичето въздъхна и хвърли бележката в кошчето. - Какво искаш да ти кажа? Истината? И да ти кажа няма да ми повярваш. Защо да си правя труда? Сякаш ти пука за мен и какво правя.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ясаши Амане Пон Фев 01, 2010 9:35 pm

- Бих искал да ми кажеш всичко. Защо е бил тук? С какви намерения ? Да не ти е направил нещо?
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Фев 01, 2010 9:54 pm

- Момчето дойде с чисти намерения. Беше му скучно и реши да се отбие. Не беше предполагал, че ще ме намери в такова...положение. Кучето му беше разгонено и изглежда се прехвъли на него - Сакура казваше думите с безразличие, облегнала се на стената, със скръстени ръце пред гърдите. - И да е направил нещо - какво? Защо толкова ти пука за мен? Мислех, че съм ти безразлична и само по принуда си тук...
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ясаши Амане Пон Фев 01, 2010 10:07 pm

-Хм.... мислиш, че съм твър нали? Че не ми пука за теб? Ако беше така мислиш ли, че сега щях да съм тук,и да провеждам този разговор с теб? Помисли малко.Истината е, че ти си най важния човек в момента... и ако Киба те е наранил... ще го убия !
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Фев 01, 2010 10:23 pm

- Щом съм най-важния защо ме заряза онази вечер?! Видя в какво състояние бях и много добре го усети, но ме остави! Знаеш ли каква е болката, когато се опитваш да превъзмогнеш подобно чувство, което е толкова силно, че 3 забележи 3 студени душа не успяха да го премахнат!! Но ти реши, че тренировката ти е по-важна. А сега ми казваш, че ти пукало за мен. Не го показваш и си мисля, че всичко, което правя за теб е само вятър. Какво да направя, че Киба беше по-отзивчив от теб днес. Може и да се е възползвал от случая... но поне е нещо.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ясаши Амане Пон Фев 01, 2010 10:28 pm

-Сакура....както ти казах и преди.Не се надявам да ме разбереш. Когато изгубиш всичко най ценно ще станеш като мен. Човек без цел в живота. Като тренирам....хмммм по този начин аз забравям за всичките лоши моменти. Докато сега..... те не ме напускат. Разбираш ли поне малко.
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Фев 01, 2010 10:39 pm

Момичето се приближи и погали с ръка лицето му като леко се наведе.
- Разбирам те...Казала съм ти, че щом това те прави щастлив и ти помага, аз няма да се преча. Снощи имах нужда от теб, а ти не беше там - тя въздъха и се изправи. - В момента ти си единствения, който има значение за мен. Всичко останало е на заден план... Не ми пука за мен, ако ти ще страдаш...явно не това изпитваш ти. Съжалявам за проблемите, които ти създавам. Киба нищо не ми е направил, аз се спрях навреме преди да стане нещо сериозно. Няма за какво да се тревожиш...
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Пон Фев 01, 2010 10:47 pm

Офф. струвами се, че това не са Саске и Сакура , а Тошко и Габз ... малиии кво ще става на Форумската хДДД.

Шикамару влезе в къщата и се строполи на леглото на Сакура. Зави се през глава и заспа.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ясаши Амане Вто Фев 02, 2010 3:48 pm

Офф.Хрис кви ги дрънкаш хД.... представиси Сакура неиска да убие Саске.... а хъбата иска да размаже глупавото емо което съм :Д

Сакура... разбирам. Винаги ще бъда при теб, когато имаш нужда.Но трябва да се срещаш и с нови хора.... да се запознаваш. Ти седиш затворена тук. Ето това не ми харества.... ти не си Сакура, която познавах ! Трябва малко да се позабавляваш. Не мислиш ли ?

Офф. Не ми обръщай внимание..... пиша големи простотии шот ми е много кофти. Скарах се с майка ми.... а и Емил Костов го нямаше направо....

Последната промяна е направена от Ясаши Амане на Вто Фев 02, 2010 11:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Вто Фев 02, 2010 5:00 pm

Шика се търкаляше в леглото. Очакваше Сакура да разбере намекът му.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Сря Фев 03, 2010 4:57 pm

- Разбирам... Няма нужда да казваш повече. Щом не искаш да съм тук ще се махна. Може да отида някъде, където няма да ти се... пречкам...Все пак аз бях тази, която те принуди да ме вземеш. Ти не ме искаше от самото начало... - гърлото я заболя, от думите, които изрече, но се опита с нищо да не издаде това. Изправи се и тръгна към вратата.

Пфф. Хрис стига си си измислял филми xD Момчето излезе днес на среща с момиче! А и е доста дразнещ келеш като цяло xD
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 7 от 15 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите