Имението на Учиха
+8
Нао
Данте Силвър
Хиро
Наоми Амане
Хитачи Ямато
Ши Амане
Ясаши Амане
Хинамори Аму
12 posters
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете
Страница 3 от 15
Страница 3 от 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Имението на Учиха
Саске се върна, защото си забрави катаната .
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Темари го изгледа и каза:
- Кхх.. да зарязваш момиче , заради някаква простотия.. и да се наричаш мъж.....
- Кхх.. да зарязваш момиче , заради някаква простотия.. и да се наричаш мъж.....
Наоми Амане- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1588
Точки от Коментари : 3046
Регнах се на : 03.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : -КоСмОсА xD
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
-Да съм ти искал мнението - каза Саске, като си взе катаната.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сакура се излегна в леглото и погледна момчето.
- Да знаеш, че желанието ми не е докрай изпълнено - подсмихна се тя на Саске. - Ще си го искам някой друг път.
Тя пусна момчето да замине. Все пак имаше да тренира, нали така?
- Хайде махай се. Аз мисля да се поразходя - усмихна се тя и се обърна към Темари. - Искаш ли да излезнем?
- Да знаеш, че желанието ми не е докрай изпълнено - подсмихна се тя на Саске. - Ще си го искам някой друг път.
Тя пусна момчето да замине. Все пак имаше да тренира, нали така?
- Хайде махай се. Аз мисля да се поразходя - усмихна се тя и се обърна към Темари. - Искаш ли да излезнем?
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Темари блъсна рамото си в това на Саске когато той излизаше и го игнорира.
- Хмм добра идея.. къде ти се ходи?
- Хмм добра идея.. къде ти се ходи?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
- Не е твоя работа къде ще ходя аз ! Стой далеч от мен . Не ме познаваш - каза момчето.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-На мен ли говориш? Дори не ми пука къде ще ходиш и на ми трябва да те опознавам! - каза Темари и се махна от стената.. изгледа Саске и седна до Сакура.
-Тааа.. къде казваше , че ти се ходи?
-Тааа.. къде казваше , че ти се ходи?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Сакура въздъхна, изправи се (както беше гола) отиде в другата стая и се облече набързо. Косата й се стелеше по гърба с къси панталонки и розова блуза. Тя отиде до момичето и я хвана под ръката.
- Хайде да вървим. Ти си избери, аз нямам претенции - като мина покрай Саске, наведе се към него и нежно му прошепна в ухото, за да може само той да го чуе. - Не сме свършили още, едва сега започваме.
Тя се подсмихна и гризна закачливо ухото му, обърна се сияеща към Темари и двете излязоха.
- Хайде да вървим. Ти си избери, аз нямам претенции - като мина покрай Саске, наведе се към него и нежно му прошепна в ухото, за да може само той да го чуе. - Не сме свършили още, едва сега започваме.
Тя се подсмихна и гризна закачливо ухото му, обърна се сияеща към Темари и двете излязоха.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Темари поклати глава и на излизане бутна Саске. Секунда след това ги нямаше..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
"Темари май си търси белята.Няма значение хванаха се на блъфа.Най сетне съм сам.Време е за една малка почивка." Саске метна бялата риза и катаната към близкото канапе,като пусна ТВ-то и започна да размишлява."Силата на моето Чидори се усилва със Шарингана и проклятието.Ако използвам и двете едновремето,колко ли силно би станало моето Чидори.Също така още не съм използвал моят Мангекю Шаринган...смятам да го използвам скоро." Момчето затвори очи и започна да си мисли своит родители."Какво ли правят сега майка и татко?Как ли са?Какво мисля за мен?" Питаше се младежът.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Саске се изправи,като хукна на някъде.Преди да излезе той взе своята риза.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Саске се върна със Сакура,като я остави на леглото.-Съжелявам....чувствам се по сигорен, като си край мен.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момичето погледна странно Саске.
- Не ме оставяш да изляза за пет минути. Имаше своя шанс и го проигра. Не съм в настроение.
Тя скръсти ръце и си придаде сериозна физиономния. Кой знае какво искаше и какво му се върти в главата.
- Не ме оставяш да изляза за пет минути. Имаше своя шанс и го проигра. Не съм в настроение.
Тя скръсти ръце и си придаде сериозна физиономния. Кой знае какво искаше и какво му се върти в главата.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Да съм казал нещо такова.Просто това момиче Темари не ми харесва.Изглежда лош човек - каза Саске,като се качи на втория етаж.Момчето влезе в близката стая,като легна.Преди да легне той махна бялата риза.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сакура го последва горе като шумно отвори вратата и леко ядосана се облегна на касата и скръсти ръце пред гърдите си.
- Виж какво! Аз не ти кяазвам с кой и кога да излизаш. Ще ходя където си искам и с когото си искам. Ясно! Не разбирам какво толкова не й харесваш. Тя е мило момиче. А ти си самовлюбен и егоистичен. Дори не цениш това, което имаш...
От гърдите й се отрони въздишка и момичето извърна поглед към коридора.
- Виж какво! Аз не ти кяазвам с кой и кога да излизаш. Ще ходя където си искам и с когото си искам. Ясно! Не разбирам какво толкова не й харесваш. Тя е мило момиче. А ти си самовлюбен и егоистичен. Дори не цениш това, което имаш...
От гърдите й се отрони въздишка и момичето извърна поглед към коридора.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Какво имам ли....истината е, че нямам нищо.Аз съм просто един....няма значение какво съм.Добре,като толкова искаш върви при това момиче.Все ми е тая.Никой не може да ме разбере.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Не е вярно и ти о знаеш. Имаше повече, токолото искаш да видиш. Втълпил си си, че никой не те рабира и че нямаш нищо. Кажи ми поне едно. Защо ме отмъкна от там, без повод, без нищо, на всичкото отгоре ме доведе тук. Какво всъщност целиш?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Няма значение....прави каквото искаш.Аз смятам да направя същото."Почакай Итачи идвам за теб."Саске се изправи,като започна да се облича.След това той слезе долу,като взе своята катана.-Сбогом Сакура....може да не се видим повече - ."Зависи от контрола на проклятието и от силата на Итачи".Саске се запъти към изхода.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сакура застана до Саске и му заби един юмрук в лицето. Всичко стана толкова бързо и светкавично, че нито тя, нито той бе очаквал да направи подобно нещо. Тя отиде до него,застана над него като го прекрачи и го вдигна за яката на ризата.
- Много ме дразниш такъв. Не се доизказваш. Пазиш всичко в тайна. Знам, че си свикнал да си самотник и винаги да се изолираш от останалите и да не приемаш помощ, но чак пък толкова! Как очакваш да те разбера като дори не искаш да ми споделиш! Аз искам да ти помогна, опитвам се да те разбера, но просто ти не ми даваш шанс да го направя!
- Много ме дразниш такъв. Не се доизказваш. Пазиш всичко в тайна. Знам, че си свикнал да си самотник и винаги да се изолираш от останалите и да не приемаш помощ, но чак пък толкова! Как очакваш да те разбера като дори не искаш да ми споделиш! Аз искам да ти помогна, опитвам се да те разбера, но просто ти не ми даваш шанс да го направя!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Права си....време е да споделя със някой.Саске седна на близкото канапе,като започна да говори.Както знаеш....моят клан беше избит от собственият ми брат.Който беше обичан от майка и татко.Аз бях момчето,което винаги правише всичко да достигне своят брат и така не можех да го нарпавя.Един ден татко ми показа техниката Katon:Goukakyuu no jutsu и ми каза как да я направя.Аз направих опит,но той беше неусмешен.Татко ми каза,че никога няма да бъда,като Итачи.Както и да е това са подробности.След смърта им....аз си поставих за цел да го убия независимо какво бъдеще ме чака.След тяхната смърт аз изгубих всичко.Необичах да говоря с другите деца,не исках да си намирам приятели.Обичах да съм сам далеч от света.По този начин можех да се отпусна.Това е....затова винаги съм сам.Просто са ми проблемни.Итачи ме направи такъв.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сакура не откъсваше поглед от Саске. Едва сега момичето започна да разбира за какво всъщност става въпрос и защо той винаги беше затворен в себе си. Тя потърси очите му. Те винаги можеха да й разкрият душата му или поне така си бе мислила тя до сега.
- Саске, искам да знаеш нещо. Без значение какво ще се случи с мен, без значение цената, която ще трябва да платя, без значение дори какво мислиш ти или другите... Аз бих направила всичко за приятелите си, а щом бих го направила за тях... Не можеш да си представиш какво бих сторила за човека, когото обичам. Сега разбирам доста неща и все пак оставам на твоя страна, без да се интересувам от последствята. Искам да ти помогна, да осъзнаеш, че живота не е само отмъщение и тренировки. Има и много други неща... Например полетът на пеперудите, есните на птиците, поклащането на тревата от лекия бриз. Искам да ти помогна да видиш и това. Ако... - тя замълча за миг, осмисляйки това, което искаше да каже и последствията, до които можеше да доведе решението й. - Ако ми позволиш... бих искала да ти помагам, в тренировките, поне от медицинска гледна точка, и...също така мисля, че...Това, което се опитвам да кажа е, че... можеш да правиш с мен, каквото поискаш, без много много да ти пука.
- Саске, искам да знаеш нещо. Без значение какво ще се случи с мен, без значение цената, която ще трябва да платя, без значение дори какво мислиш ти или другите... Аз бих направила всичко за приятелите си, а щом бих го направила за тях... Не можеш да си представиш какво бих сторила за човека, когото обичам. Сега разбирам доста неща и все пак оставам на твоя страна, без да се интересувам от последствята. Искам да ти помогна, да осъзнаеш, че живота не е само отмъщение и тренировки. Има и много други неща... Например полетът на пеперудите, есните на птиците, поклащането на тревата от лекия бриз. Искам да ти помогна да видиш и това. Ако... - тя замълча за миг, осмисляйки това, което искаше да каже и последствията, до които можеше да доведе решението й. - Ако ми позволиш... бих искала да ти помагам, в тренировките, поне от медицинска гледна точка, и...също така мисля, че...Това, което се опитвам да кажа е, че... можеш да правиш с мен, каквото поискаш, без много много да ти пука.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Съжелявам Сакура.... сам ще си тренирам, и сам ще изпълня своето отмъщение - каза Саске . " Тя не може да ме разбре . Немога да обърна глава сега . Толкова много години съм бил сам . Няма да и позволя . Ще си съсипе живота ако бъде с мен . Няма значение, какво ще стане трябва да я спра . " - Сакура искам да се откажеш от мен . Аз не съм нещо скъпоценно . След, като изпълня своето отмъщение предполагам, че животът ми ще спре . Също така.... съм сигорен, че неможеш да ме разбереш затова, предлагам ти да се откажеш, и да забравиш за мен . Аз съм Учиха Саске отмъстителя . Само за това живея - каза момчето, като взе своята катана и се запъти към изхода . - Сбогом !
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Въздишка на отегчение се отрони от гърдите на момичето. Тя се изправи и скръсти ръце.
- И все пак си сляп. Ако искаш да си отмъстител - бъди. Ако искаш да убиеш брат си - няма проблем. Но ако смяташ, че ще решаваш вместо мен - тук вече не позна. Както ти си избрал пътя си на отмъстител, така и аз избрах да те следвам и да бъда твоя, независимо от цената, която ще трябва да платя. Не ме интересува какво крие бъдещето - никой не знае какво го очаква на следващия ден или след час, а може и по-малко... Разбери и ти. Мислиш си, че не си ценен и че след като изпълниш целта си, животът ти ще изгуби смисъл, но грешиш. Животът губи смисъл едва когато се предадеш. Знай, че винаги, когато някой мисли за теб, ще имаш дом, където да се завърнеш и хора, с които да го споделиш, хора, които ще те обичат такъв, какъвто си.
Тя отиде до него го погледна в очите.
- Никога няма да се откажа, без значение какво правиш. Или ще съм до теб, или ще умра...
- И все пак си сляп. Ако искаш да си отмъстител - бъди. Ако искаш да убиеш брат си - няма проблем. Но ако смяташ, че ще решаваш вместо мен - тук вече не позна. Както ти си избрал пътя си на отмъстител, така и аз избрах да те следвам и да бъда твоя, независимо от цената, която ще трябва да платя. Не ме интересува какво крие бъдещето - никой не знае какво го очаква на следващия ден или след час, а може и по-малко... Разбери и ти. Мислиш си, че не си ценен и че след като изпълниш целта си, животът ти ще изгуби смисъл, но грешиш. Животът губи смисъл едва когато се предадеш. Знай, че винаги, когато някой мисли за теб, ще имаш дом, където да се завърнеш и хора, с които да го споделиш, хора, които ще те обичат такъв, какъвто си.
Тя отиде до него го погледна в очите.
- Никога няма да се откажа, без значение какво правиш. Или ще съм до теб, или ще умра...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Добре..щом иска да сме заедно няма проблен.Но и Наруто ще бъде с нас."-Добре няма да ходя никъде.Аз отивам на мисия.Чао.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Наруто отказва !
Хиро- Мъглив Шиноби