Имението на Учиха
+8
Нао
Данте Силвър
Хиро
Наоми Амане
Хитачи Ямато
Ши Амане
Ясаши Амане
Хинамори Аму
12 posters
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете
Страница 9 от 15
Страница 9 от 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Имението на Учиха
Сакура се подсмихна.
- Защото в стаята ми има натрапник и не смятам да му доставям удоволствието да ме види...гола.
- Защото в стаята ми има натрапник и не смятам да му доставям удоволствието да ме види...гола.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Просто ела при мен! Недей се съблича!
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето се приближи, наведе се бавно пред момчето и застана опасно близко до лицето му като се вгледа в него. Косата й още ухаеше на черешови цветчета от шампоана, а милата й усмивка не слизаше от лицето й. Зелените й очи изучаваха тези на Шикамару, а погледът й бе ясен, но същевременно и неразгадаем. Напомняше на малко коте пред интересна играчка. Сакура се доближи още повече вече почти на сантиметър от него, когато му удари един лек шамар по челото и го отблъсна назад, след което се изправи и се усмихан лукаво.
- Няма да стане това, което си си наумил.
- Няма да стане това, което си си наумил.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Таман си помислих, че може и да останеш облечена! - подсмихна се Шика.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Хах, че аз съм СИ облечена - "Доколкото една хавлия може да се нарече облекло..." - Защо си мислиш, че ще си играя с теб. Трябва да се оправям, нямам време за глупости...
Сакура се обърна и отново отиде до гардероба като остави Шика да прави какво си иска. "Защо да не..." Тя се наведе леко надолу, без да кляка и дупето й ясно се очерта под хавлията дори за малко да не успее да го скрие. Момичето се подсмихна и извади чифт бели чорапки от долното щкафче.
Сакура се обърна и отново отиде до гардероба като остави Шика да прави какво си иска. "Защо да не..." Тя се наведе леко надолу, без да кляка и дупето й ясно се очерта под хавлията дори за малко да не успее да го скрие. Момичето се подсмихна и извади чифт бели чорапки от долното щкафче.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Шика просто наблюдаваше момичето внимателно и се опитваше да предвиди следващите й ходове. (xD)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Пфф защо това трябва да е толкова нависоко - въздъхна тя без повече да си прави дори труда да мисли за момчето. Надигна се напръсти и протегна ръка, за да стигне един висок рафт, където си държеше повечето горнища. Като видя, че няма да го стигне взе близкия стол и се качи на него."Дали ще направи нещо?" замисли се за миг тя, но почти веднага забрави и огледа блузките. Хареса си една тънка, райрана на светли и тъмни розови раета, с дълъг ръкав и широка яка, която се спускаше надолу. Това беше една от любимите й блузи... С нея беше направила доста хубави спомени.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
" Сигурен съм, че ще се преоблече ... но как ... как без да я видя? Нима не я бърка? " - обмисляше Шика.
Момчето сформира сийл и се превърна във Саске. Приближи се бавно и тихо, докато момичето ровеше в горният рафт. "Саске" дръпна леко кърпата (но не да я свали ... а само малко xD)
- Сакура-чан, прибрах се! Какво прави този задръстеният Шика в спалнята ни?
Момчето сформира сийл и се превърна във Саске. Приближи се бавно и тихо, докато момичето ровеше в горният рафт. "Саске" дръпна леко кърпата (но не да я свали ... а само малко xD)
- Сакура-чан, прибрах се! Какво прави този задръстеният Шика в спалнята ни?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето се изненада и хвана хавлията си като я дръпна леко нагоре (xD)
- Саске? Кога се върна? Не те усетих... Ами Шика... - тя погледна по посока на леглото, но не видя момчето, което допреди малко беше там. "Странно...Той пък кога се изнесе." - Беше тук допреди минутка... - рече объркана тя. - Как мина битката? Не ми изглеждаш много наранен. Явно Какаши наистина те е пожалил - въздъхна тя. "Надявах се поне на някоя по-сериозна рана, която да излекувам..."
- Саске? Кога се върна? Не те усетих... Ами Шика... - тя погледна по посока на леглото, но не видя момчето, което допреди малко беше там. "Странно...Той пък кога се изнесе." - Беше тук допреди минутка... - рече объркана тя. - Как мина битката? Не ми изглеждаш много наранен. Явно Какаши наистина те е пожалил - въздъхна тя. "Надявах се поне на някоя по-сериозна рана, която да излекувам..."
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Ранен съм! Отровна змия ме охапа! Може би ще умра! Трябва да ми помогнеш! Относно Шика, като ме видя си тръгна! - каза "Саске" и легна на леглото като охкаше много.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Хммм... Отровна змия... Иска помощ?! Охка, че го боли... Тук има нещо съмнително." Тя се приближи към момчето на леглото, седна до него, наведе се и го целуна по устните.
- Къде е раната, за да те излекувам? - усмихна се тя и го погледна нежно.
- Къде е раната, за да те излекувам? - усмихна се тя и го погледна нежно.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Саске" доста се възбуди, но се сдържаше ... знаеше, че една целувка от Сакура за Саске е нормално, пък и Саске не реагира много ...
- Хах... много смешно, можеш да разбереш просто се концентрирай! Знай, че е надолу! И мястото е доста нежно и ще трябва да караш по старият метод!
- Хах... много смешно, можеш да разбереш просто се концентрирай! Знай, че е надолу! И мястото е доста нежно и ще трябва да караш по старият метод!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Хах...добре..."
- А не може ли направо да ми го покажеш - излегна се тя на леглото и сложи ръце зад тила. - Изморих се днес и не ми се търси по стария метод...
- А не може ли направо да ми го покажеш - излегна се тя на леглото и сложи ръце зад тила. - Изморих се днес и не ми се търси по стария метод...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Саске се съблече и показа мястото:
- Виждаш ли, подуло се е! Преди не беше така !
- Виждаш ли, подуло се е! Преди не беше така !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сакура погледна посоченото от него място. Наведе се и бавно прокара език по него. Целуна го и го засмука, карайки момчето да изтръпне. Ако щеше да се грижи за Саске щеше да го направи бавно, нежно и внимателно. "И все пак..."
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Саске" изтръпна. Момчето се възбуди толкова много, че мястото още повече се поду... "Саске" се остави в ръцете на момичето.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сакура погледна Саске в очите и усети начина, по който реагира тялото му. "Странно, до сега не се е случвало..." Тя прокара ръка нагоре по гърдите му, стигайки до вратът му, а езикът й я последва. Момичето целуна пъпчето на момчето като се заигра около него, а с ръката си галеше врата му. С бавни и нежни целувки тя продължи нагоре по тялото му и докосна гърдите си с неговите, а устните й намериха неговите и жадно се впиха в тях, а пръстите й се заровиха в косата му.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Шика се опита да се вживее в ролята на Саске. Направи се, че все едно не му доставя удоволствие. "Саске" гледаше спокойно момичето и леко загатваше усмивка.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Ама той наистина се държи странно, обикновенно е студен и ме отблъсква. Какво ли е станало? Защо сега реагира така?"
- Саске - прошепна нежно тя, с учестено дишане и захапа игриво ухото му, след което го облиза. - Помниш ли онази вечер, когато бях... Мислиш ли, че някога ще се повтори?
Тя духна леко в ухото му и започна да си играе с врата му като го обсипваше с бавни и страсни целувки.
- Саске - прошепна нежно тя, с учестено дишане и захапа игриво ухото му, след което го облиза. - Помниш ли онази вечер, когато бях... Мислиш ли, че някога ще се повтори?
Тя духна леко в ухото му и започна да си играе с врата му като го обсипваше с бавни и страсни целувки.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Саске обви момичето в прегръдките си и прошепна:
- Не, а ти? - помайтапи се момчето и започна да я яде от горе надолу (:P).
- Не, а ти? - помайтапи се момчето и започна да я яде от горе надолу (:P).
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Хмм тук наистина има нещо, което ми убягва."
- Днес си странен... Случило ли се е нещо? - реакциите му не бяха естествени, за да ги подмине просто така. На него му се правеше това, което тя така дълго бе чакала... "Ами ако все пак нищо му няма и само му скапя настроението, заради подозренията си... Какво да правя?" - Саске... Помниш ли вечерта, когато за последно се държа така, малко след като се преместихме. Тогава мислех, че го направи само защото те предизвиках...
- Днес си странен... Случило ли се е нещо? - реакциите му не бяха естествени, за да ги подмине просто така. На него му се правеше това, което тя така дълго бе чакала... "Ами ако все пак нищо му няма и само му скапя настроението, заради подозренията си... Какво да правя?" - Саске... Помниш ли вечерта, когато за последно се държа така, малко след като се преместихме. Тогава мислех, че го направи само защото те предизвиках...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Помня много добре! Знам също ... че когато е премахната отровата ... се отделя изключително много тестостерон ... и съм превъзбуден ! - каза Саске и се доразсъблече. Не избърза ... просто целуна момичето с език и я прегърна страстно ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Сас..ке..." Сакура остана без думи от внезапната му аката. Забрави дори какво точно го питаше. Факта, че той го желаеше толкова силно все още я смущаваше. Тя отвърна стрстно на целувката му и езикът се заигра с неговия. "Толква е приятно...Кожата му, ароматът му, тялото му... Всичко." Ръцете й го обвиха и се плъзнаха по гърба му като леко го одраскаха. Напомняше на котките, когато изпитват чувство на блаженство как си пускат ноктите и нежно ги забиват. Сега беше същото. Момичето се отпусна в леглото, без да прекъсва и за миг целувката. Щом беше възбуден нямаше да му откаже...да му помогне. Пръстите на едната й ръка се вплетоха в косата му, а другата се плъзна надолу по корема му. Нещо й убягваше... Нещо в отговора му не беше както трябва...Тя обаче беше до толкова възбудена, че изобщо не обърна внимание на това.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
офф. бахти постовете хДД ще се възбудя само като ти ги чета!
Саске взе надмощие в решаващият момент. Той беше отгоре, но не тежеше на момичето. Беше легнал по специфичен начин. Смъкна се леко надолу, с целувки , след което се качи пак нагоре ... в този момент той нагази в забранената територия. Саске няколко пъти се поразходи из него. Насладата бе науписуема. Момчето беше бавно и нежно, като с всяка изминала секунда леко забързваше ...
Саске взе надмощие в решаващият момент. Той беше отгоре, но не тежеше на момичето. Беше легнал по специфичен начин. Смъкна се леко надолу, с целувки , след което се качи пак нагоре ... в този момент той нагази в забранената територия. Саске няколко пъти се поразходи из него. Насладата бе науписуема. Момчето беше бавно и нежно, като с всяка изминала секунда леко забързваше ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Пфф. Мале Хрис...Признавам те. Тъкмо се канех да те отрежа като Златко преди да се е стигнало до навлизането и в следвщия миг ти осъзнавам поста....Поне успя леко да ме възбудиш, но трябва да се пострараеш повече xD То за другото вече е късно... *sign*
Сакура простена, когато момчето навлезе в нея. Тялото й започна неусетно да трепери конвулсивно. Бавният му ритъм удължаваше удоволствието, до толкова, че вече едвам осъзнаваше коя е. "Толкова странно... Това чувство на...блаженство примесено с...болка..." Тя стисна очите си и извъртя глава настрании. Опитваше се да не вика и да потуши виковете, които напираха в нея. Дъхът й се учести и от гърдите и се откъсна още една въздишка, след което нежно изохкване, комбинирано с гореща вълна, която премина през цялото й тяло. Усети, че той беше нежен и не искаше да я нарани, за това и се чувстваше някак неудобно да вика. Момичето усети как, докато Саске отново навлизаше в нея, той прокара език по тялото й, което я накара да изтръпне още повече. Тя обви ръце около него и го прегърна страстно като заби нежно нокти в гърба му и ги прокара надолу, въздуждайки допълнително вече чувствителната му кожа. Трябваше да направи нещо. В нея се надигаше някаква странна гореща вълна и вече едва я удържаше. Трябваше да се разсее, да не мисли за нея. Надигна се малко и срещна устните си с неговите. Езикът й игриво и невъздържано се преплиташе с неговия, разсейвайки мислите й и карайки тялото й да се топи.
Сакура простена, когато момчето навлезе в нея. Тялото й започна неусетно да трепери конвулсивно. Бавният му ритъм удължаваше удоволствието, до толкова, че вече едвам осъзнаваше коя е. "Толкова странно... Това чувство на...блаженство примесено с...болка..." Тя стисна очите си и извъртя глава настрании. Опитваше се да не вика и да потуши виковете, които напираха в нея. Дъхът й се учести и от гърдите и се откъсна още една въздишка, след което нежно изохкване, комбинирано с гореща вълна, която премина през цялото й тяло. Усети, че той беше нежен и не искаше да я нарани, за това и се чувстваше някак неудобно да вика. Момичето усети как, докато Саске отново навлизаше в нея, той прокара език по тялото й, което я накара да изтръпне още повече. Тя обви ръце около него и го прегърна страстно като заби нежно нокти в гърба му и ги прокара надолу, въздуждайки допълнително вече чувствителната му кожа. Трябваше да направи нещо. В нея се надигаше някаква странна гореща вълна и вече едва я удържаше. Трябваше да се разсее, да не мисли за нея. Надигна се малко и срещна устните си с неговите. Езикът й игриво и невъздържано се преплиташе с неговия, разсейвайки мислите й и карайки тялото й да се топи.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 9 от 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете