В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк
2 posters
:: Селата :: Мисиите на Кири
Страница 2 от 10
Страница 2 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк
" Невероятно.... каква е тази техника . " Саске мисля, че бях директен . Няма да те атакувам . Хайде давай убий ме . Няма да атакувам човека, който смятам за свои идол- . Ясаши просто затвори своите очи, като очакваше скоро да бъде пронизан от някоя техника на Саске.
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-ката усещаше нарастващата сила в Саске ... и това не й харесваше.
- Хлапе , стой на страна ! Личи си как трепериш ! Аз ще се заема ! - извика сенсей-ката.
Тя се затича и извади двете си катани.
Саске стоеше и чакаше атаката й .
Курай атакува с едната катана
Саске се дръпна назад супер бързо
Жената се усмихна ехидно и сякаш някаква синя сила обгърна за стотни от секундата оръжието й.
Саске бе ранен в гърдите от катаната на сенсей-ката. Но как ?! Това беше все още в неизвестност ... Но ... нали Саске се дръпна ... ?!
- Хлапе , стой на страна ! Личи си как трепериш ! Аз ще се заема ! - извика сенсей-ката.
Тя се затича и извади двете си катани.
Саске стоеше и чакаше атаката й .
Курай атакува с едната катана
Саске се дръпна назад супер бързо
Жената се усмихна ехидно и сякаш някаква синя сила обгърна за стотни от секундата оръжието й.
Саске бе ранен в гърдите от катаната на сенсей-ката. Но как ?! Това беше все още в неизвестност ... Но ... нали Саске се дръпна ... ?!
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ясаши се дръпна, като гледаше епичната битка между двете шиноби . Чесно казано много му се искаше да помогне на учителката си . Но той не можеше да атакува своят идол . Също така Ясаши се впечатли от техниката на учителката . " Какво по доволите беше това ? Каква е тази техника ? Какво да правя.... защо точно Саске . " В този момент Ясаши се сети нещо . - Хей Саске, защо по дяволите ни спаси ? Какво целиш, като се биеш със нас ?
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-ката се провика:
- Момче , ще имам нужда от помощ ! Сама може и да неуспея да се справя ! - извика тя.
Саске се хвана за раната, тя наистина доста го болеше ... момчето се преви и започна да стене от болка , не толкова от раната ... а от нещо друго ... нещо на вратът му ...
- Агхх... агхх ! - чуваше се наоколо ...
Саске се хвана за кърс сийл-а ... на скоро бе преминал към лвл 2 и за това изпитваше адски болки.
Учиха се засили този път към Ясаши , а не към сенсей-ката.
- Момче-е-е ! Внимавай! - извика сенсей-ката
- Момче , ще имам нужда от помощ ! Сама може и да неуспея да се справя ! - извика тя.
Саске се хвана за раната, тя наистина доста го болеше ... момчето се преви и започна да стене от болка , не толкова от раната ... а от нещо друго ... нещо на вратът му ...
- Агхх... агхх ! - чуваше се наоколо ...
Саске се хвана за кърс сийл-а ... на скоро бе преминал към лвл 2 и за това изпитваше адски болки.
Учиха се засили този път към Ясаши , а не към сенсей-ката.
- Момче-е-е ! Внимавай! - извика сенсей-ката
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ясаши гледаше единственият човек, който признаваше . Въздохът не му достигаше . " Какво ще стане... това ли е краят ми ? " Замисли се чернокоското . Той затвори очи, като очакваше Учиха, който приближаваше бързо . В този момент нахлуха спомени на Ясаши . " Както очаквах от сина си . Ти ще станеш страхотен шиноби . " Всичко тези неща, които беше чул от баща си . В този момент хлапето отвори очите си, като погледна сериозно Саске . - Аз съм отмъстител ! Ти няма да ме спреш да си отмъстя на Коноха - ! Кръвта на Амане започна да кепи . Най - накрая той се върна в играта . Колкото и неприятно да му беше трябваше да се бие срещу Саске . Ясаши направи кълбо назад, като концентрира чакра в краката си . След това , използва Шуншин за да мине зад Саске, като беше на голямо разтояние от него. Не целише да го атакува точно в гръб . Ясаши просто се засили към Саске, като скочи във въздухът захапал един кунай . Момчето го метна със все сила, като се заби точно пред Учиха . По този начин той го спря . Проблемът е, че имаше едла уловка . На куная имаше таг, който щеше да гръмне всеки момент . - Саске.... може да съм, като теб но няма да ме убиеш . Поне не докато не изпълня своето отмъщение !
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
офф. много си се олял ... голямо ПП ... като за начало само със шуншина аре по полека ...
Момчето мина зад Саске , но това не беше незабелязано. Саске видя този ход перфектно.
- Хахахаха ... Ххахаха ! Страхливец ... ще бягаш, а ? - засмя се Саске злобно.
Учиха се обърна и погледна момчето.
Сенсей-ката не стоеше безучастна тя се засили в гръб към Саске се опита да го разсече.
Саске мина зад нея и я ритна силно с крак (това на Саске се казва мушкащ удар) .
Сенсей-ката литна на 5-10 метра и се претъркаля няколко пъти. Катаните й бяха надалеч от нея:
- Нищожества ... значи това са нинджите от Кири ?
Момчето мина зад Саске , но това не беше незабелязано. Саске видя този ход перфектно.
- Хахахаха ... Ххахаха ! Страхливец ... ще бягаш, а ? - засмя се Саске злобно.
Учиха се обърна и погледна момчето.
Сенсей-ката не стоеше безучастна тя се засили в гръб към Саске се опита да го разсече.
Саске мина зад нея и я ритна силно с крак (това на Саске се казва мушкащ удар) .
Сенсей-ката литна на 5-10 метра и се претъркаля няколко пъти. Катаните й бяха надалеч от нея:
- Нищожества ... значи това са нинджите от Кири ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ясаши се облегна на едно дърво, като каза . Ако думите ти бяха с цел да ме нараниш... е съжалявам няма ти направя това удоволсвие . Вече не ми пука дали ще ме убиеш . Срещу един Учиха не мога да се меря . Все пак аз скоро станах генин, и незнам много неща . Тази битка щеше да е загубим още, като те видях . Прав си.... аз съм нищожество,защото не мога да стана силен дори и да го искам . След, като загубих родителите си . Имам чувството, че целият свят ме мрази . Изгубих всичко единственото нещо, което ме държеше към живота е отмъщението . Дори и сега... може и да падна от ръката на своят идол . Това е без значение . Хайде давай ! Започни със мен - . Ясаши знаеше, че ще загуби тази битка . Той просто се засили към Учиха със кунай в ръка . " Предполагам, че това ще е краят . "
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Саске хвана ръката на Ясаши (с кунай-а) и се завъртя изключително бързо точно по земята. "Коноха Реппу" . Момчето загуби баланса си и се строполи на земята.
- Такива сте , едни нищожества ! Аз съм генин също и те мачкам като хлебарка! - изкиска се Саске.
Яхадо-сенсей се изправи бавно. Пламъче пламна в очите й. Тя прокара чакра през двете си катани и те светнаха в синьо. Интересното беше , че дължината на катаните се определяше от сенсей-ката. Тя замахна силно от дистанция 15 метра. Чакрата от катаните се удължи и стигна чак до Саске. Той се превъртя няколко пъти назад и избегна атаката. Той хвърли няколко шурикена срещу сенсей-ката. Тя светна цялата в синьо и шурикена се спря. Това беше генкай-а й ... перфектен чакра моделация. Тя използваше за удължаване на катаните си и чакра щит.
Саске се усмихна :
- Ех ... явно все пак ще бъде забавно !
Момчето сформира няколко сийла и от ръката му излязоха светкавици:
- Чидори !
Учиха Саске се засили към сенсей-ката. Тя сформира няколко сийл-а и пред нея се сформира чакра поле - щит. Саске използва Шуншин и мина зад нея. Ръката му мина през гърдите й. Цялата ръка на Саске се оплиска с кръв. Хлапето изтегли кървавата си ръка и жената се строполи мъртва на земята.
- Такива сте , едни нищожества ! Аз съм генин също и те мачкам като хлебарка! - изкиска се Саске.
Яхадо-сенсей се изправи бавно. Пламъче пламна в очите й. Тя прокара чакра през двете си катани и те светнаха в синьо. Интересното беше , че дължината на катаните се определяше от сенсей-ката. Тя замахна силно от дистанция 15 метра. Чакрата от катаните се удължи и стигна чак до Саске. Той се превъртя няколко пъти назад и избегна атаката. Той хвърли няколко шурикена срещу сенсей-ката. Тя светна цялата в синьо и шурикена се спря. Това беше генкай-а й ... перфектен чакра моделация. Тя използваше за удължаване на катаните си и чакра щит.
Саске се усмихна :
- Ех ... явно все пак ще бъде забавно !
Момчето сформира няколко сийла и от ръката му излязоха светкавици:
- Чидори !
Учиха Саске се засили към сенсей-ката. Тя сформира няколко сийл-а и пред нея се сформира чакра поле - щит. Саске използва Шуншин и мина зад нея. Ръката му мина през гърдите й. Цялата ръка на Саске се оплиска с кръв. Хлапето изтегли кървавата си ръка и жената се строполи мъртва на земята.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
" Невероятно... това ли е силата на Учиха . Сега най вероятно и аз ще умра . Макар, че е генин.... той е активирал своят генкай.Също така има супер много техники,които не са на генинско ниво . Искам да си отмъстя . Какъв отмъстител съм аз ? Пълен слабак . Не става нищо от мен . " Ясаши погледна земята, като се чудише, какво да направи . Знаеше, че краят му е близо. Щом учителката му е победена . Какво оставаше за Ясаши .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
След смъртта на сенсей-ката Учиха Саске "изгоря" чрез "Body Flame Technique".
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ясаши видя Учиха, който замина и веднага се засили към сенсейката . - Все още може и да не е късно - ! Ясаши я качи на гърба си и тръгна да бяга към пристанището . Там все трябваше да има някой, който да се погрижи за нея.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
На пристанището стоеше един старец, който ловеше риба.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Хей старче - развика се момчето . -Моляте помогни ми - . Молеше се Ясаши . Генинът беше леко изморен след битката със Саске и другите нинджи . Но все пак имаше хапчета, които щяха да го задържат извесно време стъбилен .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Старецът недочу ... просто си ловеше риба и чакаше да клъвне.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ясаши се доближи до стареца, като го помоли.- Хей старче.Може ли да помогнеш - попита любезно генинът.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Старецът се стресна и оттърва въдицата във морето:
- Ей! Ти си виновен! Сега какво ще правя? - ядоса се старецът.
- Ей! Ти си виновен! Сега какво ще правя? - ядоса се старецът.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ясаши остави сенсейката внимателно на земята, като съблече блузата си . Момчето се засили и скочи във водата, като започна да търси въдицата .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Хлапето се потопи във ледено студената вода и се вцепени за миг ... мускулите му се схванаха от температурната разлика ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
От начало Ясаши се вцепени от ледената вода . Но това нямаше да го спре . Генинът отвори очите си като си каза . " Хайде Ясаши.... размърдай се ! Няма да седиш на едно място нали ? Движение ! " Ясаши размърда своите ръце и крака, като тръгна да плува към въдицата .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето видя въдицата, която "пътуваше" навътре и надълбоко ... момчето трябваше да побърза.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
" Ето я . " Ясаши забърза ход не само за да хване въдицата, ами и зареди студената вода . Но той започна да и свиква . Генинът реши да опита нещо, като се надяваше да се получи . Смяташе да концентрира чакра, като по този начин засили своето темпо . Реши да опита нямаше какво да губи . " Добре.... спокойно . Спомни си тренировките . Разпределяш чакрата в краката, и ... " Ясаши концентрира чакра, като се запъти към въдицата давайки всичко от себе си .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Въдицата се изплъзна от ръцете на Ясаши и започна да потъва все повече и повече ... все по навътре и по навътре ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Кх.... няма да се предам ! " Ясаши погледна потъващата въдица,като започна да плува колкото се може по бързо към нея . Водата беше студена, а генинът нямаше търпение да излезе, като върне въдицата на рибаря . По този начин щеше да се извени .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето хвана въдицата , но усети изключително голяма болка и изтръпване в гърбът. Сякаш нещо го опари. Ясаши се парализира изцяло и започна бавно да изплува към повърхността.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
" Това е ефект от студената вода . Просто няма да се съпротивлявам . Така ще мога да изляза на повърхноста по бързо . " Ясаши просто се отпусна, като единствено стискаше въдицата на човека .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Страница 2 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» " Доведете Ясаши Амане в Ото "