В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк
2 posters
:: Селата :: Мисиите на Кири
Страница 8 от 10
Страница 8 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: В търсене на Ши; Ясаши Амане, НПЦ(Курай Яхадо) - Б ранк
Изведнъж.... Ясаши започна да усеща рязко възвръщане на силите му. Но... на какво се дължеше това. Всичките му синини и рани. Просто вече не го боляха.... все едно беше нов човек.
" Какво става със мен? Това дали е от течността? "- питаше се момчето.
Ясаши се изправи, като погледна Фуджиуан.
- Мерси.... Фуджиуан. Но ще трябва да си тръгвам .... имам неуредени сметки със един Учиха.
" Какво става със мен? Това дали е от течността? "- питаше се момчето.
Ясаши се изправи, като погледна Фуджиуан.
- Мерси.... Фуджиуан. Но ще трябва да си тръгвам .... имам неуредени сметки със един Учиха.
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сълзите на Фуджиуан се насълзиха, но не от тъга, а от смях. Започна да се смее безумно:
- Ти сериозно ли, хахахах "мерси" вика! Казах, че ако искаш да живееш, ще си моята дясна ръка! Ще ми служиш, докогато аз кажа!
- Ти сериозно ли, хахахах "мерси" вика! Казах, че ако искаш да живееш, ще си моята дясна ръка! Ще ми служиш, докогато аз кажа!
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Хм.... нима мислиш така ? Аз съм Ясаши Амане.... от клана Амане. Внимавай какво говориш ! Имам път по, който да вървя. Никой дори и ти няма да ми попречи. Трябва да намеря Учиха Саске на всяка цена. Той и Орочимару ще ми помогнат да стана силен.- каза момчето.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Ела с мен! Имаме да свършим важна работа! И аз като теб търся Орочимару, ще го намерим! - каза Фуджиуан. - Мисля, че нямаш друг разумен избор!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Немога! Трябва да намеря Орочимару и Саске.... те ще ми помогнат да стана силен. Ако ме питаш, защо трябва да ги намеря..... просто имам една цел, която ще изпълня независимо от всичко!
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Разбирам, хлапе! Но, довери ми се ... и аз искам да отида, просто имам малко работа преди това! Трябва да ми помогнеш, все пак ти спасих живота и погубих този на дясната ми ръка! - каза Фуджиуан и потупа здраво Ясаши, като го разтърси, без да иска. Ръцете му бяха толкова здрави, че при лек удар се усещаше силно.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Какво по точно искаш от мен? Трябва да направя нещо така ли? Какво е то - попита Ясаши.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Да! Ще нападнем Страната на Вълните! Ще дойдеш с нас! Ще вземем каквото ни трябва ... и се умитаме! След това ще търсим този Сакме! - каза Фуджиуан и даде знак на шинобитата да се подготвят.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Чакай чакай...кажи, какво по точно трябва да направим. От какво трябва да очакваме там? Някаква съпротива? Защото аз нямам много техники.... а ако има някой силен шиноби... ще ми бъде голяма пречка - каза момчето.
-Но наистина ли ще ми позволиш да намеря Саске и Орочимару? За мен е много важно защото те могат да ме направят силен.
-Но наистина ли ще ми позволиш да намеря Саске и Орочимару? За мен е много важно защото те могат да ме направят силен.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Там няма шинобита! Там има войска! Въоржъжени мъже без нинджа способност! Ще вземем това, което ни трябва и ще се ометем! Когато всички сме доволни, ще ти помогна да намериш тези, които търсиш! - каза Фуджиуан, поглеждайки хората си, които се въоръжаваха.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Добре.... да тръгваме, че нямам време за губене - каза момчето.
"Но какво ще е това нещо дето искат да вземат? Защо трябва да идвам със тях, като има само войска. Трябва да имат някакво тайно оръжие.... ще разбера, какво се крие там."
Ясаши погледна Фуджиуан, като чакаше да тръгнат.
"Но какво ще е това нещо дето искат да вземат? Защо трябва да идвам със тях, като има само войска. Трябва да имат някакво тайно оръжие.... ще разбера, какво се крие там."
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Добре.... да тръгваме, че нямам време за губене - каза момчето.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Осъзнавам, че не си от най-силните, но щом издържа срещу червенокосият, значи си един от нас, а именно яко копеле! - изръмжа Фуджиуан и даде знак на хората си да излизат, а той ги поведе рамо до рамо с Ясаши.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ясаши последва всички, като беше малко по назад. Момчето сложи ръцете си във джобовете, като затвори очи.
"Най - накрая се свърши ! " - каза си момчето, като погледна Фуджиуан.
" Но... всъщност, каква е тайната около този шиноби. Доста е силен... само, като ме потупа по рамото и почувствах неговата сила. Има нещо странно около него."
"Най - накрая се свърши ! " - каза си момчето, като погледна Фуджиуан.
" Но... всъщност, каква е тайната около този шиноби. Доста е силен... само, като ме потупа по рамото и почувствах неговата сила. Има нещо странно около него."
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Мъжът беше спокоен, но въпреки това спокойниат му тон бе плашещ:
- Размърдайте се! Когато се свечери трябва да сме там!
Шинобитата забързаха крачка, но не тичаха, защото знаеха, че трябва да пестят сили. Все още всички се лутаха из пещерата където се намираха. Изходът бе близо.
- Размърдайте се! Когато се свечери трябва да сме там!
Шинобитата забързаха крачка, но не тичаха, защото знаеха, че трябва да пестят сили. Все още всички се лутаха из пещерата където се намираха. Изходът бе близо.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
" Боже ще трябва и аз да забързам. " Ясаши извади ръцете си от джобовете, като държеше един кунай. Момчето започна да крачи по - бързо, като въртеше куная на показалеца си.
" Нямам търпение да се видя със Саске и Орочимару. " - мислише си шинобито докато вървеше.
" Нямам търпение да се видя със Саске и Орочимару. " - мислише си шинобито докато вървеше.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Всички стигнаха до дъното на пещерата. Странно нямаше изход. Дали не бяха объркали? Фуджиуан престъпи напред и протегна двете си ръце. Една голяма топка скала се отмести и се отвори път за навън. Светлината заслепи всички шинобита за миг. Фуджиуан даде знак да тръгнат и той започна да крачи напред.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Отначало Ясаши затвори своите очи, като сложи ръцете си по начин да спре светлината. Не след дълго очите му свикнаха със слънчевите лъчи, и той последва Фуджиуан, като се питаше.
" Какво толкова важно ще има в това село? Каквото и да е.... трябва да е ценно за Фуджиуан. "
" Какво толкова важно ще има в това село? Каквото и да е.... трябва да е ценно за Фуджиуан. "
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Шинобитата стигнаха до предишното местонахождение на мостът. Сега го нямаше.
- Какво е станало тук? Някой да ми обясни! - развика се Фуджиуан, гледайки надолу към реката, където беше и мостът. Държеше се на повърхността и бе заседнал между две подводни скали.
- Какво е станало тук? Някой да ми обясни! - развика се Фуджиуан, гледайки надолу към реката, където беше и мостът. Държеше се на повърхността и бе заседнал между две подводни скали.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ясаши поугледа наоколо, като каза.
-Това място ми е толкова познато. А колкото до това какво се случи. Можеш да попиташ своите хора, които ми създадоха проблем. Всъщност те са виновни за това, което виждаш. Но няма значение. Сега, какво ще правим ?
-Това място ми е толкова познато. А колкото до това какво се случи. Можеш да попиташ своите хора, които ми създадоха проблем. Всъщност те са виновни за това, което виждаш. Но няма значение. Сега, какво ще правим ?
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Хм... разбирам!
" Немога да им се карам... те просто нападнаха враг ... но ... защо подяволите моста е долу?! Оф няма значение" - мислеше си Фуджиуан.
Той сформира сийл и мястото между двата бряга започна да се скъсява, докато накрая можеха да продължат спокойно по пътя си:
- Е, явно тук мост няма да има! - засмя се Фуджиуан.
Всички продължиха към селото, което беше на другя край на острова.
" Немога да им се карам... те просто нападнаха враг ... но ... защо подяволите моста е долу?! Оф няма значение" - мислеше си Фуджиуан.
Той сформира сийл и мястото между двата бряга започна да се скъсява, докато накрая можеха да продължат спокойно по пътя си:
- Е, явно тук мост няма да има! - засмя се Фуджиуан.
Всички продължиха към селото, което беше на другя край на острова.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
" Хм.... доста е силен ! Но всеки има слаби места. " - каза си момчето, като продължи да върви. Ясаши започна да се чуди дали ще среще някаква съпротива във селото, и въобще дали ще има сериозни съперници. Все пак.... младият шиноби искаше да се бие срещу по-силни нинджи. Като по този начин ще може да стане силен, и да добие по голям опит в битките. Но истинската му цел сега беше.... да намери Саске и Орочимару, за да стане силен и да унищожи Коноха. Ясаши отлично знаеше, че това село е едно от най-силните. Затова беше решен да намери сила независимо, какво бъдеще го чака.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Фуджиуан спря и каза:
- Тук трябва да има заложени капани! Митоко, Саиму, обезвредете района!
- Хай ! - казаха двамата споменати.
Те извадиха едни карти и започнаха да оглеждат района. Бяха нанесли с червени точки заложените капани. Единият извади кунай и опипалеко земята. Набара една почти невидима нинджа корда и я клъцна. Пордължиха да обезвреждат. Явно Ясаши е имал късмет ... тук е като минно поле!
- Тук трябва да има заложени капани! Митоко, Саиму, обезвредете района!
- Хай ! - казаха двамата споменати.
Те извадиха едни карти и започнаха да оглеждат района. Бяха нанесли с червени точки заложените капани. Единият извади кунай и опипалеко земята. Набара една почти невидима нинджа корда и я клъцна. Пордължиха да обезвреждат. Явно Ясаши е имал късмет ... тук е като минно поле!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
" Кой би направил такова нещо? Със каква цел? " -запита се момчето след, като видя всичко.
- Фуджиуан във селото има нещо специално. Немога да го обясня просто го усещам. Трябва да бъдем внимателни. Със сигорност ще има поне един силен шиноби. - каза момчето на Фуджиуан. Като зачака нинджите да обезвредят района.
- Фуджиуан във селото има нещо специално. Немога да го обясня просто го усещам. Трябва да бъдем внимателни. Със сигорност ще има поне един силен шиноби. - каза момчето на Фуджиуан. Като зачака нинджите да обезвредят района.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Спокойно, тези капани моите хора са ги слагали, с цел безопастността на "бърлогата" и нас! - каза Фуджиуан.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 8 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics