Класната Стая
+46
Хеби
Клауд Ишимару
Йоко Ю
Такага Шиничи
Шикаку Нинпоу
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Мики Арокаши
Зуко Катоничи
Нао
Яманаши Мизу
Аими Ашима
Сакиму Ашима
Мизуки Буриха
Намара Конахи
Даисуке Намикава
Амабе Котоно
Тао Рен
Хинамори Аму
Шин Найто
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Скорпио Масаки
Йо Казаки
Шидан Симдаре
Амая
Рукия Кусхики
Рика Фуруде
Хиро
Тора
Макс
Акацкито
Касуми Райто
Фуджисала Ичиро
Юджи Евънс
Став
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Ди Лиор
Пейтън Хаято
Наоми Амане
Закия
Накамура Аюми
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
50 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 13 от 42
Страница 13 от 42 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42
Re: Класната Стая
Ирука се зарадва от подробния отговор на момичето и каза:
-"А сега искам да ми покажеш Буншин но Джуцу."
-"А сега искам да ми покажеш Буншин но Джуцу."
Хитоми се захвана за техниката... Тя затвори очи и отново се съсредотучи. Душевната и енергия вече беше пречистена от напразни мисли, така че за тази техника щеше да се справи най-лесно. Тя започна да събира чакрата си и бавно да извлича от събраната чакра. Следваше частта, в която тя трябваше да си представя как изглежда, за което отдалечи малко повечко време, като не спираше да поддържа и чакра контрола през това време. Когато беше готова, тя отново направи сийловете за техниката и каза съвсем спокойно:
-Буншин но джутсу! - като разпредели чакрата си, която беше събрала за около 4 буншина...
-Буншин но джутсу! - като разпредели чакрата си, която беше събрала за около 4 буншина...
????- Гост
Ирука пак се усмихна и каза:
-"Браво , давай сега Каварими!"
ПП: Карай ги така по 8 реда отново. [{ :
-"Браво , давай сега Каварими!"
ПП: Карай ги така по 8 реда отново. [{ :
Момичето се усмихна ...
- Бързо стана-Сърцето и щеше да изкокне чустваше се като малко дете .. незнаеше защо..радваше се че е успяла или се радваше че ще свърши по бързо ...определено бе второто ...Поне така се утешаваше... Още щом чу ''Сега каларами'' се зарадва... следващото бе по нейната част. Зачуди се ...
* Какво беше това...А да ..ясно*
Каза си момичето и се огледа ... с какво да се замести ... С чин ? Не имаше голяма маса... Единственото което бе с най-малка маса в тази стая бе списанието което сенсеят бе чел до преди малко и бе оставил на бюрото ... Стори и се най-лесно нямаше да се мъчи да премести някакъв чин дето тежи 5 килограма а и от горе... Първо си мислеше да се замести с сенсея но той тежеше повече и от чина .. Нормалното тегло за един мъж като него бе 70-80 килограма... Между нея и списанието имапе около 1-2 метра... Нямаше да е много трудно ... поне така си мислеше... Бе чела за това джуцу и си го спомняше все едно беше вчера.. Това споерд нея бе най-простата ъехника в жанра xD
* Ако си спомням добре ... да така се *
Отново каза на себе си момичето и се подсмихна. Отново всичко зависеше от концентрацията..И тя се опитваше да се концентрира ... да не обръща внимание на доводошлото момиче... Все пак я пгледа .. СЛед това погледна списанието и премига няколко пъти с очи... Стори и се твърде лесно ..като за начало това бе прекрасен избор... След като се увери че се е концентрирала достатачно и нищо не я расейва .. Тук дойде гадната част ..трябваше да разпредели чакра из цялото си тяло...и то равномерно ... До последната капка ...Не трябваше да е прекалено много защото това заплашваше живота й нито прекалено малко защото така нямаше да стане нищо ... Изискваше се прекалено голяма прецизност но все пак Пейтън още мислеше тази техника за лесна ... Усети как чакрата и бавно тръгв от една точка към крайниците и ... Как минава през вените и .. през корема и .. Това не бе никак приятно ..Но тя го изтърпя ... Най накрая се почуства готова да направи тази размяна...
- Бързо стана-Сърцето и щеше да изкокне чустваше се като малко дете .. незнаеше защо..радваше се че е успяла или се радваше че ще свърши по бързо ...определено бе второто ...Поне така се утешаваше... Още щом чу ''Сега каларами'' се зарадва... следващото бе по нейната част. Зачуди се ...
* Какво беше това...А да ..ясно*
Каза си момичето и се огледа ... с какво да се замести ... С чин ? Не имаше голяма маса... Единственото което бе с най-малка маса в тази стая бе списанието което сенсеят бе чел до преди малко и бе оставил на бюрото ... Стори и се най-лесно нямаше да се мъчи да премести някакъв чин дето тежи 5 килограма а и от горе... Първо си мислеше да се замести с сенсея но той тежеше повече и от чина .. Нормалното тегло за един мъж като него бе 70-80 килограма... Между нея и списанието имапе около 1-2 метра... Нямаше да е много трудно ... поне така си мислеше... Бе чела за това джуцу и си го спомняше все едно беше вчера.. Това споерд нея бе най-простата ъехника в жанра xD
* Ако си спомням добре ... да така се *
Отново каза на себе си момичето и се подсмихна. Отново всичко зависеше от концентрацията..И тя се опитваше да се концентрира ... да не обръща внимание на доводошлото момиче... Все пак я пгледа .. СЛед това погледна списанието и премига няколко пъти с очи... Стори и се твърде лесно ..като за начало това бе прекрасен избор... След като се увери че се е концентрирала достатачно и нищо не я расейва .. Тук дойде гадната част ..трябваше да разпредели чакра из цялото си тяло...и то равномерно ... До последната капка ...Не трябваше да е прекалено много защото това заплашваше живота й нито прекалено малко защото така нямаше да стане нищо ... Изискваше се прекалено голяма прецизност но все пак Пейтън още мислеше тази техника за лесна ... Усети как чакрата и бавно тръгв от една точка към крайниците и ... Как минава през вените и .. през корема и .. Това не бе никак приятно ..Но тя го изтърпя ... Най накрая се почуства готова да направи тази размяна...
????- Гост
Видях името Пейнтън в писаното с няколко думи си копнала от предишните тренировки... ама ще ти го простя това и ще ти дам шанс пак да си напишеш поста.
Хитоми реши да започне с най-лесната за нея техника - Каварими но джутсу. Първоначално, тя трябваше да си избере предмет, с който да се замени, и зърна въпросителната ваза, която седеше пред един прозорец и реши да се замени с нея, като запомни формата й, както и местонахождението й, и това на самата нея. Тя затвори очи и се концентрира, като започна да събира чакра. После премахна всички мисли от главата си. Когато се почувства готова, ммичто направи знаците за техниката, като не забравяше формата на вазата, с която беше решила да се замени и къде се намира предметът. След, като направи знаците, тя каза:
-Каварими но джутсу! - и изчака да види резултатът...
-Каварими но джутсу! - и изчака да види резултатът...
????- Гост
Ирука поздрави момичето за поредния и успех като добави:
-"Сега остана да ми покажеш Хенге но джуцу."
ПП: 8 реда и за хенге.
-"Сега остана да ми покажеш Хенге но джуцу."
ПП: 8 реда и за хенге.
Момичето отиде пред дъската и се захвана с хенге-то. Първоначално се позамисли в кой да се трансформира и реши да се трансформира в Ирука. Тя затвори очи и се съсредотучи, след което започна да събира чакра по цялото си тяло и докато го правеше, в образа и си беше запаметил как изглеждаше Ирука - първо си представи ръстта му и после започна да го облича. Започна от нинджа сандалите му, после тръгна малко по-нагоре, където краката му бяха обвързани с бинт, след това си представи как изглеждат гащите му, сложи му естествено и блузонът му и от горе едно елече с по двата джоба от всяка страна. Ред беше да на лицето му, на което на носът си имаше един хоризонтален белег, след това сложи бандана му и накрая оформи косата му, която бе вързана на опашка - е стига толкова детайли.След, като вече се почувства готова, Хитоми направи знаците, които бяха нужни за техниката и каза:
-Хенге но джутсу! - като извлече цялата чакра, която беше събирала през това време.
-Хенге но джутсу! - като извлече цялата чакра, която беше събирала през това време.
????- Гост
Ирука и подаде банданата и каза:
-"Ти официално вече си генин от Коноха накарай селото ни да се гордее с теб."
ПП: Шарингана постепенно ще го развиваш...
-"Ти официално вече си генин от Коноха накарай селото ни да се гордее с теб."
ПП: Шарингана постепенно ще го развиваш...
Ирука - сенсей седна на столът пред своето бюро и зачака следващият желаещ да поеме по рисковъният път на шинобито .
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-ехооо сенсей минах ли? : попита тора и се почеса с едната си ръка по-главата
п.п абе тая хитоми не е ли измислен герой :???: и що е учиха кат е измислен герой ше ви каа аз "изключение" тая тря е просто хотоми и аз съм учиха и не писахте а нея я пишете е не е чесно бате или всички учиха или никой,бати корупцията
п.п абе тая хитоми не е ли измислен герой :???: и що е учиха кат е измислен герой ше ви каа аз "изключение" тая тря е просто хотоми и аз съм учиха и не писахте а нея я пишете е не е чесно бате или всички учиха или никой,бати корупцията
Тора- Пясъчен Шиноби
- Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Момче ?! Ти си от Суна , какво правиш тук за бога ?! - учуди се учителят.
" Как не съм се усетил преди ?! Леле къф съм разсеян " - чудеше се на акъла си сенсей-а
ПС : Пиши в Суна ! В академията !
" Как не съм се усетил преди ?! Леле къф съм разсеян " - чудеше се на акъла си сенсей-а
ПС : Пиши в Суна ! В академията !
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рика влезе в стаята и видя сенсеят седнал зад бюрото..
Рика Фуруде- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 157
Точки от Коментари : 289
Регнах се на : 04.11.2009
Възраст : 28
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ирука видя новото момиче и каза:
-"Здрасти аз съм Ирука Умино.
Сигурно си тук за генинския изпит...
Като за начало кажи ми какво знаеш за първия хокаге?"
-"Здрасти аз съм Ирука Умино.
Сигурно си тук за генинския изпит...
Като за начало кажи ми какво знаеш за първия хокаге?"
- Ами , истинското му име е Senju Hashirama имал е брат , който е бил втори каге на Конохагакуре , който се е казвал Senju Tobirama . Внучка му е 5-ят Хокаге - Senju Tsunade , а внук Senju Nawaki . Hashirama бил лидерът на клана Senju . Той също можел да контролира силата на опашататите зверове ( Bijuu ) . Не знам как умира , но занм , че Орочимару го съживява , за да може да се бие за него когато напада Коноха . Само това е което зам за него ^^' .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Учителят се замисли.След една минута мълчание каза.
- Добре,после ще те питам друго,сега ако можеш ми покажи колко можеш да правиш Хенге НО Джутцу,тоест трансформация.Трансформирай се в мен..
Със спокоен глас каза той и погледна момичето.
- Добре,после ще те питам друго,сега ако можеш ми покажи колко можеш да правиш Хенге НО Джутцу,тоест трансформация.Трансформирай се в мен..
Със спокоен глас каза той и погледна момичето.
Коринмо Изаши- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рика кимна и си каза на ум - " Ето , тази техника я мога " , убедена , че ще се справи отлично . Огледа сенсея добре , за да запомни всяка от чертите му , след което затвори очи , направи знака с ръцете си и започна да разпределя чакрата по цялото си тяло . Беше се концентрирала перфектно , защото знаеше , че умее тази техника и то много добре , за това нямаше какво да я притеснява . Рика усети лек ветрец , който дойде от отворения прозорец в стаята . Когато реши , че е готова каза :
- Хенге но Джутсу ! - и се превърна в Ирука , след това отново в себе си и зачака мнението на сенсеят , вече леко притеснена , защото знаеше , че не се справи добре на въпроса , който 'и бе задал.
- Хенге но Джутсу ! - и се превърна в Ирука , след това отново в себе си и зачака мнението на сенсеят , вече леко притеснена , защото знаеше , че не се справи добре на въпроса , който 'и бе задал.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето пощи успя,а сенсея и каза:
-Много добре за начинаещ направи това още веднъж и продължаваме напред.
-Много добре за начинаещ направи това още веднъж и продължаваме напред.
Изука Йоши- Администратор
- Брой мнения : 611
Точки от Коментари : 673
Регнах се на : 03.11.2009
Град/Село : -
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ирука му каза:
-Добър ден момче ,кажи ми кво знаеш за Учиха Мадара хД.
-Добър ден момче ,кажи ми кво знаеш за Учиха Мадара хД.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето също го поздрави и започна да му отговаря на вапроса.
-Аз знам много за Мадара Учиха той е основал кланат Учиха и организацията Акатсуки . Той се е бил с първият хокаге - Сенджу . По късно мадара учиха е вселен в тялото на Тоби който е част от организацията акатсуки . Целта на Мадара е да сабере всички Джинджукурики (непомня как се казваха xD) и да създадат Биджу.
-Аз знам много за Мадара Учиха той е основал кланат Учиха и организацията Акатсуки . Той се е бил с първият хокаге - Сенджу . По късно мадара учиха е вселен в тялото на Тоби който е част от организацията акатсуки . Целта на Мадара е да сабере всички Джинджукурики (непомня как се казваха xD) и да създадат Биджу.
????- Гост
Ирука каза:
-Добре браво,сега ми покажи каварими..
-Добре браво,сега ми покажи каварими..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рика кимна и си каза " Щом трябва ще го направя " . След това момичето затвори очи , направи знак с ръцете си и , както при всяка техника , която прави , започна да разпределя чакрата по главните си чакра точки . Лилавокоската знаеше , че щом е успяла да направи Хенге един път , няма да се затрудни и втория път . Имаше за цел отново да се трансформира е Ирука , тъй като не 'и идваше нищо друго на ум , а сенсея не 'и беше дал определен обект , в който да се превърне . Беше се концентрирала , така както и при първия път , когато прави Хенге . Кога реши , че е готова каза :
- Хенге но Джутсу ! - и се превърна в Ирука - сенсей , след което отново се превърна в себе си и се усмихна..
- Хенге но Джутсу ! - и се превърна в Ирука - сенсей , след което отново се превърна в себе си и се усмихна..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето успя.Каза ирука.След коет е погледна и е попита:
-Ще ми покажеш ли и Каварими ?