Класната Стая
+46
Хеби
Клауд Ишимару
Йоко Ю
Такага Шиничи
Шикаку Нинпоу
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Мики Арокаши
Зуко Катоничи
Нао
Яманаши Мизу
Аими Ашима
Сакиму Ашима
Мизуки Буриха
Намара Конахи
Даисуке Намикава
Амабе Котоно
Тао Рен
Хинамори Аму
Шин Найто
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Скорпио Масаки
Йо Казаки
Шидан Симдаре
Амая
Рукия Кусхики
Рика Фуруде
Хиро
Тора
Макс
Акацкито
Касуми Райто
Фуджисала Ичиро
Юджи Евънс
Став
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Ди Лиор
Пейтън Хаято
Наоми Амане
Закия
Накамура Аюми
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
50 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 15 от 42
Страница 15 от 42 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42
Re: Класната Стая
Рика Фуруде написа: - Добре . - отговори Рика и след това си каза на ум " Това е една от техниките , които не умея много добре , но ще се пробвам " . След като тази мисъл мина през главата 'и , Рика направи обичайното - затвеори чои и започна да разпределя чакрата си . Можеше и да не успее от първия път , затова внимаваше и пестеше чакрата си . Притесняваше се , че няма да се справи добре и колкото и да беше добра в концентрацията тя просто не можеше да извади тази мисъл от главата си и това 'и пречеше . После се увери , че е готова да направи техниката , но все още бе беше сигурна в себе си , каза :
- Каге Бъншин но Джутсу ! - и до нея се появиха два клонинга , малко различаващи се от вида на Рика и напълно неадекватни . След това Рика се пробва втори път и отново разпредели чакрата си , но толкова , че да стигне за един клонинг . После успя да се концентрира, махайки мислите от ума си и каза :
- Каге Бъншин но Джутсу ! - и вече до нея се появи един клониг . Приличащ на Рика , адекватен . И лилавокосото момиче се усмихна , радвайки се , че е успяло да направи техниката .
Момичето не успя понеже не беше знаело КАГЕ БУНШИН НО ДЖУТЦУ...
Коринмо Изаши- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
П.П. Дам, много го обърках.. И яко се изложих
Рика малко се притесни, защото това беше една от техниките, които не умееше много добре, но все пак реши да опита да я направи. След това тя направи същото каквото направи и при другите две техники - затвори очите си и опита да се концентрира, но притеснението 'и пречеше, колкото и добре да умееше да се съсредоточава. Момичето започна да събира чакрата си и след това да я разпределя, като се опитваше да поддържа чакра контролът, но мислите в главата 'и 'и пречеха. После успя да махне повечето мисли от ума си се концентрира по - добре. След това реши, че е готова и каза:
- Буншин но Джутсу ! - и от чакрата, която беше събрала използва за 2 буншина.
Рика малко се притесни, защото това беше една от техниките, които не умееше много добре, но все пак реши да опита да я направи. След това тя направи същото каквото направи и при другите две техники - затвори очите си и опита да се концентрира, но притеснението 'и пречеше, колкото и добре да умееше да се съсредоточава. Момичето започна да събира чакрата си и след това да я разпределя, като се опитваше да поддържа чакра контролът, но мислите в главата 'и 'и пречеха. После успя да махне повечето мисли от ума си се концентрира по - добре. След това реши, че е готова и каза:
- Буншин но Джутсу ! - и от чакрата, която беше събрала използва за 2 буншина.
Рика Фуруде- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 157
Точки от Коментари : 289
Регнах се на : 04.11.2009
Възраст : 28
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето трябваше да продължи със следващото джутцу / нз ко е /
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
И аз не знам, защото вече правих Хенге и Каварими по два пъти ^^' можеш да ми зададеш въпрос, защото на първия не се справих много добре.. и ми казаха, че после ще ми зададат още един.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Хмм.. Знаеш ли кой съм аз ? Разкажи нещо за мен ! - каза Ирука - сенсей .
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Ами, знам, че вие сте загубили родителите си като малък. Те са били убити от деветоопашатата лисица Кюби и сте един от малкото хора, които приемаха Наруто Узумаки такъв какъвто е още от малък. Вие обучавате академистите в Коноха и от вас зависи кои от тях ще станат Генини. Също така сте и добре обучен нинджа с различни способности и умения. Това, е кото знам за вас.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Една бистра сълзичка се стече по лицето на чуунина . Сърцето му се беше размекнало ... много моменти , които момиченцето напомни минаха като на лента през съзнанието на Ирука . Той подаде банданата на детето без да продума дори и дума .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рика се притесни като видя реакцията на сенсея, взе банданата и набързо излезе от академията...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Aimi се захвана за техниката... Тя затвори очи и отново се съсредотучи. Душевната и енергия вече беше пречистена от напразни мисли, така че за тази техника щеше да се справи най-лесно. Тя започна да събира чакрата си и бавно да извлича от събраната чакра. Следваше частта, в вкояето треаше да реши с какво а се замени и видя една ваза като реши с нея да се замести. Когато беше готова, тя отново направи сийловете за техниката и каза съвсем спокойно:
-Kalarami! - като разпредели чакрата си.
-Kalarami! - като разпредели чакрата си.
Рукия Кусхики- Листен Шиноби
- Брой мнения : 158
Точки от Коментари : 231
Град/Село : Коноха
Атрибути
Наказателни Точки:
(2/10)
Ирука и казА:
-Пробввай още веднъж този път може да успееш...
-Пробввай още веднъж този път може да успееш...
Изука Йоши- Администратор
- Брой мнения : 611
Точки от Коментари : 673
Регнах се на : 03.11.2009
Град/Село : -
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Аими се надъха като мислеше само за техниката започна да извлича чакра като махна сички мисли от главата си след това отново си представи вазата и на колко разтояние е от момичето след това я запомни така ся да насоча още чакра тя направи силовет но изчака за да извлече достатачно чакра като направи отново силвете и ги запомни след това освободи чакрата си като изпълни движенията бавно но вярно и извика
-Калавамии.
-Калавамии.
Атрибути
Наказателни Точки:
(2/10)
Ирука и каза:
-Поздравления ти направи Каварими...
След коет е погледна и след няколко минути и казА:
-Направи и Буншин...
-Поздравления ти направи Каварими...
След коет е погледна и след няколко минути и казА:
-Направи и Буншин...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Аими знаеше че не трябва да се възгордява защото знаеше че последните стъпки винаги са най-трудни. тя се концентрира за да се замвни с вазата отново махна всякакви мисли от главата си и мислеше само за жената която тя беше видяла тя още повече се концентрира и знаеше че в този момент всичко трябва да е точно защотот това е последният и опит с това джутсу тя си казваше ако неоспея ще бъда за срам ще ме гледат всичките ми съученици тя застана пред сенсея си засрамено като си помисли какво ли ще прави след генинския испит тя веднага си викна това сега няма значение най-важното е да мина този испит и да започна кариерата си като добър шиноби , и извика
-Хенге но джутсу
-Хенге но джутсу
Атрибути
Наказателни Точки:
(2/10)
Ирука пак и казА:
-Пробвай още веднъж...
-Пробвай още веднъж...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето беше оверено като си казваше че ще оспее и никои няма да я спре започна да насочва чакрата си и да премахва сички мисли освен тези за техниката за нея беше фасулско за да направи тази техника тя беше наи лесната за нея затова тя беше спкоино освободи ума си от страничните мисли насочи извлечената чакра и яосовбоди като направи знаците и движенията и беше сигорна че ще се справи след това ивика
-ХЕНГЕЕ
-ХЕНГЕЕ
Атрибути
Наказателни Точки:
(2/10)
Момичето успя.Време беше за следващата техника.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
момичето попита коя е тя
Атрибути
Наказателни Точки:
(2/10)
- Обърках се , нищо не ти остана , ти вече си генин ! - поправи се сенсей-а
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Учителю Ирукаа Учителю Ирукаа тук ли cte? - попита с висок глас Сури ХД
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Третия Кзагаке Третия Казекаге... о нее -каза си Момчето като започна да мисли и отговори
(само че наистина не знам много ;[[ )
Значии..Чувал съм че той е лидер на Сунагукуре и никой не знае името му той имал неговото кеке-генкай е Железен пясък хД с него той става почти непобедим- каза момчето и се замисли за още..той учил за Шикаку и след това той обидинил чакрата си с железен прах и така се получило неговото кеке-генкай но за съжеление Сасори го направил човешка кукла и така Кагето умряло -отговорил Сури малко натъжен че отговорът му бил кратичък
(само че наистина не знам много ;[[ )
Значии..Чувал съм че той е лидер на Сунагукуре и никой не знае името му той имал неговото кеке-генкай е Железен пясък хД с него той става почти непобедим- каза момчето и се замисли за още..той учил за Шикаку и след това той обидинил чакрата си с железен прах и така се получило неговото кеке-генкай но за съжеление Сасори го направил човешка кукла и така Кагето умряло -отговорил Сури малко натъжен че отговорът му бил кратичък
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Ирука се усмихна и каза:
-"Спокойно момче достатъчно знаеш за академик.
Покажи ми сега Буншин."
-"Спокойно момче достатъчно знаеш за академик.
Покажи ми сега Буншин."
Буншин супер-помисли си детето и започна
Първо си спомни какво беше буншин и си го каза наум..така буншин ее....е...какво беше..а да това бяха клонинги първо трябваШе да се концентрира д събере чакрата си и да направи клонинги Сури почна да се концентрира и започна да събира коллкото може повече чакра и около него се виждаше чакрата..тръдно му беше но правеше каквото може субра колкото се може повече чАкра и каза:
-БУНШИН НО ДЖУТСУУУУ!!!-и се чу някакъв звук направи някакъв клонинг но беше ужасен беше много по-светъл от колкото трябваше бъркаше си в носа ХД и беше само по бельо Сури се ядоса и опита отново концентрира се събра колккото се може повече чакра и извика:
-БУНШИН НО ДЖУТСУ!!!....
Първо си спомни какво беше буншин и си го каза наум..така буншин ее....е...какво беше..а да това бяха клонинги първо трябваШе да се концентрира д събере чакрата си и да направи клонинги Сури почна да се концентрира и започна да събира коллкото може повече чакра и около него се виждаше чакрата..тръдно му беше но правеше каквото може субра колкото се може повече чАкра и каза:
-БУНШИН НО ДЖУТСУУУУ!!!-и се чу някакъв звук направи някакъв клонинг но беше ужасен беше много по-светъл от колкото трябваше бъркаше си в носа ХД и беше само по бельо Сури се ядоса и опита отново концентрира се събра колккото се може повече чакра и извика:
-БУНШИН НО ДЖУТСУ!!!....
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Каварими..!! значи да се трансформирам в някой ?Добрее -каза си Сури и се огледа за нещо удобно но не намерил нищо и решил в Ирука...запомнил го много добре трябвало да се концентрира но този път много по-силно направил го...събрал колкото чакра му останало от предишния тест погледнал набързо пак сенсея затвори очи представи си го и действал хД започнал от краката и..пуф ХД (нали там така дават некъф пушек и аз прая същото ХДД) станало но не много добре лицето му имало голяма пъпка ХД и бил със същата височина като преди но с 3-4 см по-висок ХД той се разочаровал и казал:
-Но да знаете имам арбалет със стрели ако искате да ви покажа как стрелям ХД
-Но да знаете имам арбалет със стрели ако искате да ви покажа как стрелям ХД
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)