Тренировъчна Площадка 1
+4
Хитачи Ямато
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Коринмо Изаши
8 posters
:: Селата :: Около Ото :: Тренировъчните Полета
Страница 10 от 13
Страница 10 от 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Тренировъчна Площадка 1
ПП: По добре по-малки щото започвам понякога да си разправям...
Даре усети че малко му остана о отново направи опит. Пак направи сийловете... преди и след всеки сийл отпускаше чакра. Момчето вдигна ръката си и каза името на техниката "Suiton:Suiro no Jutsu" след което отделяше чакра и запълваше сферата. Имаше чуството че е покрил цялата сфера със чакра....
Даре усети че малко му остана о отново направи опит. Пак направи сийловете... преди и след всеки сийл отпускаше чакра. Момчето вдигна ръката си и каза името на техниката "Suiton:Suiro no Jutsu" след което отделяше чакра и запълваше сферата. Имаше чуството че е покрил цялата сфера със чакра....
Даре мо Наи- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 358
Точки от Коментари : 548
Регнах се на : 01.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Павликени
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
Ишида се появи и видя Даре който още не беше научил джутсуто.Времето беше спокойно, слънцето огряваше ярко езерото. Седна той под едно дърво, като си извади скрола и зачете. Искаше да научи джутсуто което туко що е взел. В свитъка се поясняваше всичко за джутсуто. Името му беше: Raiton : Sekoi Boruto No Jutsu. -С такаова име не може да е слаба техниката- рече си Соуджиро като продължи да чете. По надолу имаше описани какво прави техниката, и как може да се използва. Техниката беше за късо разтояние от ранк Д нападателна, радиуса и беше 1 метър. Също така прочете, че може да премине през метален проводник, например мечът му. -Хмм изглежда, че ще бъде от ползва в близко разтояние- След това проодължи да чете, как точно се прави и как да я направи....
Сейжи се върна на тренировачната площадка като каза.
-Сенсей искам да вдигна нивото на катаната си.Знам,че ще трябва дас е бия с вас затова да започваме.
-Сенсей искам да вдигна нивото на катаната си.Знам,че ще трябва дас е бия с вас затова да започваме.
????- Гост
Сенсейката го погледна учудено като си каза на ум : - "Явно на това момче не му омръзна..", след което се усмихна и му каза : - Път на дамите! - С тези нейни думи хвърли два шурикена към момчето като след тях се изсипаха маса сийлове.
????- Гост
Младият генин скочи в въздоха като си каза.
-Знам,че младата ми учителка няма да прояви милост,и най вероятно ще бъда пребит...може би и мъртав.Но все пак искам да усъвършенствам моето умение с катана.Какво мога да учаквам от нея,до колкото знам в битката и с моите съотборници тя използва масово кунаи и шурикени.Но в крайна сметка макар,че и двамата бяха пострадали тя не ги уби.Може би макар,че в битка се мъче да е твърда и безмилостна.Тя си устава перфектният учител,и независимо какво ще стане ще дам всичко от себе си.
Генинът направи 6 знака с ръка като последният го насочи към учителката си която имаше за майка.
-С тази техника всичко ще се реши.
Момчето насочи чакра в гърдите си като последва поемане на голяко количество въздух...след няколко секунди генинът издуха чакрата.
-Katon:Housenka no jutsu.
Към сенсейката летяха няколко огнени кълба,а след тях и три шурикена които летяха по на горе защото ако сенсеката му отскочи нагоре шурикените да се забият в нея.Сейжи вдигна своят гард като очакваше сенсейката да се е измъкне и да го нападне.Преди да вдигне своят гард младежът взе своята катана която държеше в лявата си ръка.
-Знам,че младата ми учителка няма да прояви милост,и най вероятно ще бъда пребит...може би и мъртав.Но все пак искам да усъвършенствам моето умение с катана.Какво мога да учаквам от нея,до колкото знам в битката и с моите съотборници тя използва масово кунаи и шурикени.Но в крайна сметка макар,че и двамата бяха пострадали тя не ги уби.Може би макар,че в битка се мъче да е твърда и безмилостна.Тя си устава перфектният учител,и независимо какво ще стане ще дам всичко от себе си.
Генинът направи 6 знака с ръка като последният го насочи към учителката си която имаше за майка.
-С тази техника всичко ще се реши.
Момчето насочи чакра в гърдите си като последва поемане на голяко количество въздух...след няколко секунди генинът издуха чакрата.
-Katon:Housenka no jutsu.
Към сенсейката летяха няколко огнени кълба,а след тях и три шурикена които летяха по на горе защото ако сенсеката му отскочи нагоре шурикените да се забият в нея.Сейжи вдигна своят гард като очакваше сенсейката да се е измъкне и да го нападне.Преди да вдигне своят гард младежът взе своята катана която държеше в лявата си ръка.
????- Гост
Явно Сейджи изпускаше подробността, че освен всичко, сенсейката не беше и от бавните.Тя имаше висок левъл на шуншин и мислеше да го използва.Извади един кунай, който го захапа за дръжката с уста, и направи един сийл като мислено каза : - "Shunshin no jutso".Точно в този момент се видя как нещо черно изхвърча, и се нададе пушилка в която се забиха огнените кълба, и шурикените не останаха по-назад.Радостта на Сейджи беше кратка, докато не усети присъствието на кунаят, който беше хванала сенсейката зад него.Точно така! Тя беше зад него, и беше опряла кунаят до врътът му.С дясната ръка държеше кунаят, а с лявата беше направила знак с една ръка.Знакът беше Тигър а тя изумнтя на момчето от Ото : - Предай се.
????- Гост
Това никога няма да направя сенсей.Аз съм нинджа имам цели които следвам това....ако на тренировка се предам...то какъв нинджа съм.
Младежът направи няколко знака с ръце.
Младежът направи няколко знака с ръце.
????- Гост
На сенсейката и беше ясно, че или ще се замени или нещо подобно.За това притисна малко кунаят към врътът на момчето и изхвърча една струйка кръв преди да направи каквото и да е.Тя се усмихна и му каза : - Точно това исках да чуя от мой ученик!
????- Гост
Генинът беше използвал заменителна техника.Той застана точно на мястото където бяха шурикените.
-Сенсей незнам какво мислите за мен.Всъщност може би,че аз съм щалко подобие на ниджа.Но ще се докажа ще стана силен шиноби независимо какво ще ми коства.
Младият шиноби стисна катаната с две ръце.Като очакваше или сенсейката му да използва някакво оръжие или да изполва Шуншин но джутсу.Затова генинът беше леко претиснен,защото можеше да учаква всичко.
-Сенсей какъв ще ви е следващият ход.
-Сенсей незнам какво мислите за мен.Всъщност може би,че аз съм щалко подобие на ниджа.Но ще се докажа ще стана силен шиноби независимо какво ще ми коства.
Младият шиноби стисна катаната с две ръце.Като очакваше или сенсейката му да използва някакво оръжие или да изполва Шуншин но джутсу.Затова генинът беше леко претиснен,защото можеше да учаква всичко.
-Сенсей какъв ще ви е следващият ход.
????- Гост
-Наблюдавай това! - Изумтя тя като продължи да говори след миг - Тази техника я научих на скоро.Аз имам малко техники по чакрата ми, и много за кунай и шурикени..посрещни Flying Swallow! Тя държеше сийлът в лявата си ръка като по едно време се оформи обвивка около кунаят на сенсейската.Това беше кръг от чакра, който можеше да нанесе сериозни наранявана от далече.Тя беше стиснала здраво кунаят като се наведе и тръгна като за начало с нормална скорост към момчето.Изглежда беше замислила нещо.
????- Гост
Генинът искара един кунай като го завъртя около показалеца си.След това го метна към сенсейката като се чуваше едно.
-Тцссссссссс.
-Тцссссссссс.
????- Гост
В този момент, тя видя как Сейджи свали гарда си.Тя се усмихна като прехапа леко устни и потече кръв от долната усна.С едната ръка направи няколко знака като си каза на ум : - "Шуншин но джуцо!", и използва бързината си отново, в този момент когато момчето метна кунаят.Тя просто мина под него, като спря на няколко метра зад момчето и спря своята техника която беше плъзнала по кунаят.Тя се обърна и се усмихна.Момчето започна да усеща движене на кръвоностни съдове, и лека пареща болка в областа на лицето, и рамото.
????- Гост
Генинът замръзна на едно място.Всякаш неможеше да мръдне от страх...все едно е видял най страшният си кошмар.Той обърна главата си към сенсейката и се чудеше какво да направи.Но в крайна сметка генинът грабна своята катана и замахна към сенсейката.
????- Гост
Тя отби ударът със своят кунай и направи крачка на зад като каза на момчето : - Сега! - И в този момент плисна силна струя кръв от двете места.Явно тя беше успяла да направи разрез чрез чакра когато мина под него, но трябваше време за да разпука кожата.Сега болката нарастна, а паренето отшумя.
????- Гост
Болките които усежаше бяха толкова силни,че малкото момче.....макар,че и не искаше започна да плаче от силната болка.Сейжу пусна катаната като каза.
-Сенсей вие сте недостежима....от самото начало знаех,че ще свърша така....просто исках да видя на какво съм способен.Май трябваше да се предам какво си мислех с тези глупави ходове.Но така и така ще свърша по отвратителен начин...дори може и да съм мъртав.
Шинобито направи няколко знака с ръце като каза.
-Сенсей от тази техника няма да се измъкнете дори и вашето Шуншин няма да ви помогне Katon:Goukakyuu no jutsu.
-Сенсей вие сте недостежима....от самото начало знаех,че ще свърша така....просто исках да видя на какво съм способен.Май трябваше да се предам какво си мислех с тези глупави ходове.Но така и така ще свърша по отвратителен начин...дори може и да съм мъртав.
Шинобито направи няколко знака с ръце като каза.
-Сенсей от тази техника няма да се измъкнете дори и вашето Шуншин няма да ви помогне Katon:Goukakyuu no jutsu.
????- Гост
В далечината при езерото се виждаше Даре който още си играеше на воден затвор мислеше си Соуджиро, Тъй като площадката беше близо до кагето, имаше макар и слабо движение от хора.
Нещо му направи впечатление, хората имаха прекалено много домашни любимци.
-Сигурно пак са отворили сергиите за животни на пазара- изрече Ишида като забеляза , че някой се приближава към площадката.
Беше далеко и несе виждаше колкото и да се напрягаше да види кой е.
Ишида нямаше търпение да продължи да чете, обърна цялото си внимание което маше на скрола и продължи да го чете.Човекът който се приближаваше беше Сейжи, той нему обърна много внимание, защото се беше залисал по скрола, който
имаше още доста писано.
Времето все още беше добро и слънчево, вятъра
се ровеше из косата му, но той и това не забелязваше. Беше в пълната си
концентрация, нищо не можеше да му я развали. Сейжи по едно време стана
много шумен.
Ишида надигна глава да погледне какво става и го видя да
се бие с сенсейката. -Лтф- азпуфтя Ишида, като ги погледан как се бият.
След което си промърмори -Дано не го вкара в болницата.-
Като бързаше
да допрочете скрола.
Той се зачете в скрола като направи една дълбока
въздишка. Докато четеше Ишида за техниката -Raiton - Sekoi Boruto No
Jutsu- той попадна до място на което пишеше за чакра типът как да го
създадем и как да го изтреляме по врагът.
На соуджиро това беше най-
интересната му част, четейки сладко за техниката той запомни как става.
След което стана от под дървото, беше му се сфанало дупето от седене.
Реши да види дали ще може да направи формата и изтрелването на
светкавичната чакра.
Ишида започна да се концентрирам, беше си сложил
за цел да порази дървото.
След като усети как светкавичната му чакра
напира да излезе, той я фокусира в ръцете си и започна да я уформая.
Направи сийловете без да ги заклучва, още не беше готов.
След като
усети че чакрата му е в точната форма заключи сийла като рече: -Raiton - Sekoi Boruto No
Jutsu-
Нещо му направи впечатление, хората имаха прекалено много домашни любимци.
-Сигурно пак са отворили сергиите за животни на пазара- изрече Ишида като забеляза , че някой се приближава към площадката.
Беше далеко и несе виждаше колкото и да се напрягаше да види кой е.
Ишида нямаше търпение да продължи да чете, обърна цялото си внимание което маше на скрола и продължи да го чете.Човекът който се приближаваше беше Сейжи, той нему обърна много внимание, защото се беше залисал по скрола, който
имаше още доста писано.
Времето все още беше добро и слънчево, вятъра
се ровеше из косата му, но той и това не забелязваше. Беше в пълната си
концентрация, нищо не можеше да му я развали. Сейжи по едно време стана
много шумен.
Ишида надигна глава да погледне какво става и го видя да
се бие с сенсейката. -Лтф- азпуфтя Ишида, като ги погледан как се бият.
След което си промърмори -Дано не го вкара в болницата.-
Като бързаше
да допрочете скрола.
Той се зачете в скрола като направи една дълбока
въздишка. Докато четеше Ишида за техниката -Raiton - Sekoi Boruto No
Jutsu- той попадна до място на което пишеше за чакра типът как да го
създадем и как да го изтреляме по врагът.
На соуджиро това беше най-
интересната му част, четейки сладко за техниката той запомни как става.
След което стана от под дървото, беше му се сфанало дупето от седене.
Реши да види дали ще може да направи формата и изтрелването на
светкавичната чакра.
Ишида започна да се концентрирам, беше си сложил
за цел да порази дървото.
След като усети как светкавичната му чакра
напира да излезе, той я фокусира в ръцете си и започна да я уформая.
Направи сийловете без да ги заклучва, още не беше готов.
След като
усети че чакрата му е в точната форма заключи сийла като рече: -Raiton - Sekoi Boruto No
Jutsu-
Сенсейката се зачуди за миг.Това беше труден ход като тя си каза на ум : - "Прав е..няма как да избягам от огнената топка с шуншин, а пък мойта вятърна чакра ще навреди на мен, като засили пламъците..сетих се!" - Възкликна тя като устната й която беше почти зарастнала отново се разкървави, а тя се беше сетила, че има и райтон чакра.Може би това беше последното нещо което Сейджи не знаеше.Тя заплете ръцете си като изсипа сийлове и извика : - Raiton : Thunder Ball ! - И една електрическа топка се сбъска с тази огнена като не се получи нищо, защото двете чакри бяха равностойни.Сега обаче Сейджи имаше открита рана, което щеше да помогне на учителката, която се усмихна и изумтя : - Това беше... - Тя изкочи от "нищото" което се получи при сблъскването на техниките от двата елемента, а тя каза : - Признавам те, затрудни ме.Но сега ще си патиш.След което се изсипаха три знака като накрая тя приклекна и сложи едната ръка върху другата с няколко думи, който щяха да се окажат фатални за момчето пред нея а те бяха.. : - ЧИДОРИ! - След тези думи се сформира техниката в ръката й, като направи дупка в земята, където и беше ръката.Тя го попита : - За последен път те питам, предаваш ли се? - Запита тя, готова да тръгне срещу него с техниката.
????- Гост
Сенсей явно не ме чух те.Няма да се предам иначе защо ще съм нинджа.Знам,че с този ход аз най вероятно ще съм мъртав.Вие сте моят идол но и сега няма да се предам не ми е устанало много чакра.Това ще е последната ми техника.
Mладежът направи няколко знака с ръка като каза.
-Kawarimi no jutsu.Младежът беше на едно дърво зад сенсейкатам,малкото момче метна един кунай който се заби пред сенсейката и се чу едно.
-Тцссссссс
Mладежът направи няколко знака с ръка като каза.
-Kawarimi no jutsu.Младежът беше на едно дърво зад сенсейкатам,малкото момче метна един кунай който се заби пред сенсейката и се чу едно.
-Тцссссссс
????- Гост
В този момент вече задъханата сенсейка мина зад момчето, с техниката в ръка.Явно това беше едно от нейните капанчета.Тамън усещаше свектавиците който разкъзаха, и направиха дупка в дрехата на момчето, и техниката спря.Сенсейката го пусна като му каза : - Добре, момче.Справи се отлично.Ходи да побиеш малко чучела, за да затвърдиш наученото.. - каза тя.
Офф.За Ишида - Техниката на първо ниво, 1 воля, 1 интелект.
Офф.За Ишида - Техниката на първо ниво, 1 воля, 1 интелект.
????- Гост
Сенсей...възможно ли е...да ме научите на Шуншин тази техника би могла да ми е много полезна в битка.Също така вие можехте да ме убиете.Защо не го направихте..от това което знам един шиноби би трябвало да е твърд и да не показва милост.Но вие сте различна.
????- Гост
ПП: По добре по-малки щото започвам понякога да си разправям...
Даре мо Наи- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 358
Точки от Коментари : 548
Регнах се на : 01.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Павликени
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
Отново не се получи.Въпреки всичко Даре беше близо до успеха, а сенсейката попита другото момче : - Първо ми кажи какво знаеш за техниката, и чак тогава.
????- Гост
Техниката се казва Шуншин но джутсу.Може да се използва по различни начини като например да избягаш от някой атаки на противник.Да се приближиш бързо към него,може да се атакува с нея както Рок Ле атакува Гаара.По принцип майстор на тази техника е Рок Ле.Самата техника представлява адски бързо предвижване от едно място към друго.Това ли е техниката сенсей?
????- Гост
Ами сенсей бих искал да знаете.Вие сте най силният нинджа който съм виждал до сега.
Каза момчето като се почеса по главата...но докато го казваше на лицето му се изписваше широка умивка.Момчето се чудеше защо учителката му се би така с него.Сякаш искаше да му покаже нещо....и момчето си помисли.
-Ако бях се предал...това дали не беше капан.Когато се биех с нея имах страно чувтсво,сякаш сърцетоми неискаше да се бие с нея.Разкъсвашеме от вътре...не ми достигаше въздух.Независимо какво ще ми коства ще стана силен като нея.Колкото до техниката....нека видим какво ще стане по принцип при тази техника трябва да се концнетриа чакра в мозъка и в краката.Затова шинобито реши да се отпусне да не мисли за страничните неща и да се заеме с техниката.Той направи един сийл с който да започне да насочва чакра.Генинът беше толкова спокен,че нечуваше нищо дори и песента на птиците.Сейжи реши като научи тази техника да си вземе тежести за краката.Това ще ше да му помогне да добие огромна бързина.Тамън и левелът на техниката може би щеше да се вдигне.След като момчето беше направил сийл той затвори бавно очи ,и започна да насочва чакра първо в мозъка си,а после в краката.Той знаеше,че чакрата която насочваше в мозъка трябва да бъде внимателно абсорбирана за да не направи нещо.А колкото до краката трябваше да насочи голямо количество.Затова той направи тези неща насочи голямо количество чакра в краката си а колкото до мозъка там той внимаваше много.Генинът отвори очи и направи опит да ниме бързо зат своята учителка.
Каза момчето като се почеса по главата...но докато го казваше на лицето му се изписваше широка умивка.Момчето се чудеше защо учителката му се би така с него.Сякаш искаше да му покаже нещо....и момчето си помисли.
-Ако бях се предал...това дали не беше капан.Когато се биех с нея имах страно чувтсво,сякаш сърцетоми неискаше да се бие с нея.Разкъсвашеме от вътре...не ми достигаше въздух.Независимо какво ще ми коства ще стана силен като нея.Колкото до техниката....нека видим какво ще стане по принцип при тази техника трябва да се концнетриа чакра в мозъка и в краката.Затова шинобито реши да се отпусне да не мисли за страничните неща и да се заеме с техниката.Той направи един сийл с който да започне да насочва чакра.Генинът беше толкова спокен,че нечуваше нищо дори и песента на птиците.Сейжи реши като научи тази техника да си вземе тежести за краката.Това ще ше да му помогне да добие огромна бързина.Тамън и левелът на техниката може би щеше да се вдигне.След като момчето беше направил сийл той затвори бавно очи ,и започна да насочва чакра първо в мозъка си,а после в краката.Той знаеше,че чакрата която насочваше в мозъка трябва да бъде внимателно абсорбирана за да не направи нещо.А колкото до краката трябваше да насочи голямо количество.Затова той направи тези неща насочи голямо количество чакра в краката си а колкото до мозъка там той внимаваше много.Генинът отвори очи и направи опит да ниме бързо зат своята учителка.
????- Гост
Страница 10 от 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Тренировъчна площадка 2
» Тренировъчна площадка 1
» Тренировъчна Площадка 4
» Тренировъчна Площадка 2
» Тренировъчна площадка 1
» Тренировъчна Площадка 4
» Тренировъчна Площадка 2