Къщата на Сакура
+5
Наоми Амане
Ясаши Амане
Ши Амане
Йошико Харуко
Хинамори Аму
9 posters
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете
Страница 3 от 6
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Къщата на Сакура
"Просто не ми е до битка и той отказа да се бие със слабак като мен." След което Йондаиме я хвана за раменете и нежно я принуди да легне. След което и каза "Почини си.. Нищо сериозно не е станало. Аз ще съм тук обещавам" След което Йон дръпна един стол и като го разкрачи, седна на обратно и постави ръцете си на облегалката, а брадичката му беше положена върху тях.. Той я загледа и тихо каза "Не се притеснявай"
Тя го погледна със странен поглед. Изправи се и тръгна да излиза от стаята. Не знаеше какво точно го беше прихванало, но й беше пределно ясно, че ако останеше още малко няма да успее да издържи на този мил и загрижен поглед. Сакура слезе по стълбите надолу и си все една чаша ментов чай, който беше почти изтинал. Обърна се и застина.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Йондаиме я погледна и попита "Къде си мислиш, че отиваш. Само трябваше да кажеш и щях да ти донеса... Сега обратно в леглото.." Каза загрижено Йон след което взе чашата от ръцете и отново я качи в леглото. Закърпи я с йоргана и каза " Ти няма да мърдаш от тук непослушно момиченце" След което слезе и стопли чая на котлона и отново се качи. Остави чашата на едно шкафче и я попита "Защо не си починеш малко, а постоянно мислиш за другите?"
Сакура погледна в страни. "Не е вярно..." помисли си тя и загледа шкафа, който се намираше в напълно противоположната посока, където беше седнал Йондайме. След малко момичето въздъхна и затвори очи като сложи ръцете си зад главата. Вече напълно й се отпи тъпия чай.
- Виж какво, не съм болна, така че може да ме пуснеш. А и не винаги мисля за другите. Има моменти, когато съм действала егоцентрично и не съм и помисляла какво ще стане с ругите, така че не ме изкарвай чист ангел или нещо от сорта. Аз съм момиче като всички други и имам нужда от всичко, което може да иска едно нормално момиче на моята възраст.
Тя продължаваше да гледа напред към прозореца, но старателно избягваше да погледне Йондайме.
- Виж какво, не съм болна, така че може да ме пуснеш. А и не винаги мисля за другите. Има моменти, когато съм действала егоцентрично и не съм и помисляла какво ще стане с ругите, така че не ме изкарвай чист ангел или нещо от сорта. Аз съм момиче като всички други и имам нужда от всичко, което може да иска едно нормално момиче на моята възраст.
Тя продължаваше да гледа напред към прозореца, но старателно избягваше да погледне Йондайме.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Тогава, защо не ми го кажеш като ме гледаш в очите?" и с тъпата усмивка на лица чакаше момичето да го погледне..
Но тя не го направи. Вместо това се завъртя на една страна, като даде гръб на Йондайме, и се зави плътно в одеалото. Какво пак й ставаше? Нещо не й беше наред тази вечер и тя го усещаше. Пулсът й се ускори, а устата й започна да пресъхва. Цялото й тяло изведнъж беше започнало да изгаря, но самата тя не знаеше причината. Беше й горещо... Много горещо, но въпреки това се сви още повече в одеалото и не продума нищо.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Йондаиме се изправи от стола и видя как тя се притеснява за нещо. Той надигна одеалото и легна на леглото до момичето. След малко я гушна и попита "Кажи ми какво те кара да се чустваш така в момента. Сърцето ти пак е силно и не говориш смислено.. От темата за саске стигнахме до това, че си добре, но не си. Искам да ми кажеш какво ти има? Моля те."
Тялото й потрепери от допира му. "Не... не... само не това..." мислеше си тя, но когато Йондайме я прегърна, тя забрави дори какво се канеше да направи. Нежният му глас създаде вълна от студена тръпка, която мина по целият й гръбнак и остави момичето без дъх. Сакура започна да се съпротивлява вътрешно, но много скоро разбра и просто се отпусна...
- Нищо ми няма. Казах, че съм добре - прошепна тя. "Щом ти ме пртегръщащ значи всичко е наред..." помисли си тя и притвори очи, а тялоо й съвсем се отпусна и нямаше никаква следа от досегашната й стегнатост и притесненост.
- Нищо ми няма. Казах, че съм добре - прошепна тя. "Щом ти ме пртегръщащ значи всичко е наред..." помисли си тя и притвори очи, а тялоо й съвсем се отпусна и нямаше никаква следа от досегашната й стегнатост и притесненост.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Той усети, че момичето се отпусна от допурът му и просто не помръдна. "Сега си почини." Прошепна той и остана да я гледа в гръб..
Момичето бавно докосна ръката му, прокара своята по неговата и преплете пръсти с неговите, след което просто остана да лежи така. Известно време никой не помръдна, когато Сакура се обърна и легна по гръб като лявата й ръка беше под главата, а дясната (заедно с тази на четвъртия) постави на корема си. Едва тогава осъзна, че все още беше в ежедневни дрехи, но вече не й пукаше. Отдавна беше спряла да мисли...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Йондаиме не се и замисли. Той просто полижи главата си на рамото. Йон усети как сърцето и вече тупа спокойно и си помисли 'Явно аз съм я притиснил и аз я успокоявам' После вдигна леко главата си и я целуна по вратлето. Усети лекото изтръпване на момичето, за това реши да спре и се върна в началната си позиция.
Това не го очакваше. Вярно, че му показа по някакъв нейн си странен начин, но той май доста бързо загряваше от намеци. Може би за в бъдеще трябваше да е по-внимателна. "Оф, ти и без това не мислиш в момента." окури се тя, а на лицето й се появи лека усмивка. Остави ръката му върху корема си като се протегна и разроши нежно косата му. Беше толкова мека и гладка на допир, че неволно се сети за козината на коте. Момичето отново се усмихна и прокара ръката си надолу по косата като не спираше да си играе и когато докосна по врата усети как кожата му леко настръхна.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Той се усмихна и реши, че много време и двамата се чакат. Йондаиме доближи устните си до нейните и след като отвори устата си я целуна нежно и внимателно. Момичето леко се отдръпна, но след малко отговори на целувката му. Двамата се целуваха без да пуснат ръцете си..
По цялото й тяло премина изгаряща тръпка. Като огнен пожар, който вече не може да бъде спрян. "Значи за това одеве се чувствах така." помисли си тя, но почти веднага забрави за това. В момента не й се мислеше, а и просто не можеше. Тя се обърна към Йондайме и го прегърна здраво с двете си ръце като го притисна възможно по-плътно до тялото си. Не прекъсна целувката. Езичето й палаво и нежно си играеше с неговия, а ръцете й шареха по гърба му и се заравяха в косата му. С всяка изминала секунда пожара в нея все повече и повече се разгаряше, без да има някакви изгледи скоро да спре.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Йондаиме също чустваше това. Това, че не мислеше, не означаваше, че не чуства. След малко момчето прекъсна целувката и започна да върви надолу като я целуваше по вратлето. Момчето стигна до гърдите на момичето и продължаваше да целува през блузката. След това се изхлузи малко по на долу и като заголи коремчето и започна да я целува в кръгови движения около пъпчето..
Тялото й само откликваше на целувките му и следваше движенията му. Усети как езикът му се заигра около пъпчето й и това я накара да се извие в дъга и да го хване за косата отзад като нежно ровеше пръстите си из нея. Сакура повдигна главата му и жадно потърси устните му за още една продължителна целувка. Тя не правеше нищо, тялото й само й казваше какво иска и тя си го вземаше. Друг беше въпроса, че Йондайме сам откликваше и изключително добре предусещаше какво точно желаее. Сакура прокара свободната си ръка по гърдите му и бавно разкопча ризата, която по-рано му беше дала. С бързо и страстно движение, тя я смъкна от него. Ръцете й започнаха нежно да го галят, а устните й страстно да целуват разгорещеното му тяло. От всеки нейн допир усещаше тръпката, която преминаваше през тялото му. Желанието да го притежава, да го има само и единствено за себе си, да бъде негова, да му даде всичко, което има, ставаше все по-голямо и по-голямо. В следващия момент главата й се замая и тя нежно погалу бузата му като наддигна главата му така че да може да погледне в очите му.
- Аз... Мисля... - започна тя, но така и не успя да довърши изречението си. Тъмнината я обгърна за един кракък миг и тя припадна.
//П.П. Знам, че все някой умник ще реши да пише или по-скоро да спами в темата, така че поне да изглежда горе долу завършено, защото утре ще съм доста заета, а в момента изключително много ми се спи...
- Аз... Мисля... - започна тя, но така и не успя да довърши изречението си. Тъмнината я обгърна за един кракък миг и тя припадна.
//П.П. Знам, че все някой умник ще реши да пише или по-скоро да спами в темата, така че поне да изглежда горе долу завършено, защото утре ще съм доста заета, а в момента изключително много ми се спи...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Йондаиме просто я върна на възглавницата и се гушнаха. След което двамата затвориха очи и заспаха...
ПП:Нека не е умник..
ПП:Нека не е умник..
Кушина влезе в къщата на Сакура, като имаше намерение да пият кафе.. Не я намери нито в кухнята, нито в хола... Реши да се качи горе.
Отвори първата врата. Това беше стаята на Сакура.. Видя Йон и Саку..
"Но.. какво.."- помисли си Кушина.. Една сълза се стече по лицето й... Остави им бележка на която пишеше:
"Бъдете щастливи..
Кушина.. " и изчезна..
Отвори първата врата. Това беше стаята на Сакура.. Видя Йон и Саку..
"Но.. какво.."- помисли си Кушина.. Една сълза се стече по лицето й... Остави им бележка на която пишеше:
"Бъдете щастливи..
Кушина.. " и изчезна..
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Йондаиме стана и като видя бележката му стана леко тъпо.. Той излезе от къщата и тръгна на някъде...
Сакура се размърда нервно в леглото. Завъртя се и в следващия миг рязко се изправи в леглото. Огледа се и като видя, че няма никой се хвана за главата и зарови лице в ръцете си като се облегна на краката си.
- Само сън... Било е само сън и нищо повече - не знаеше какво да прави. Да се радва или не.
След още няколко минути, тя се изправи и излезе от стаята. Влезе в банята да се изкъпе, пусна горещата вода и се облегна на голите плочки. Остави водата просто да си тече и да я накара да забрави всичките си мисли, които и така си бяха достатъчно объркани. Едва, когато изхаби всичка топла вода, тя излезе и се загърна с хавлия. Въздухна и влезе в стаята си, но се блъсна в масата и от нея падна листче хартия. Тя го вдигна и огледа. Ръката й започна да трепери. "Значи... Значи... Все пак е.... Истина..." Сакура изпусна листчето и остана вцепенена така за около минута, след което в просъница се облече и излезе.
- Само сън... Било е само сън и нищо повече - не знаеше какво да прави. Да се радва или не.
След още няколко минути, тя се изправи и излезе от стаята. Влезе в банята да се изкъпе, пусна горещата вода и се облегна на голите плочки. Остави водата просто да си тече и да я накара да забрави всичките си мисли, които и така си бяха достатъчно объркани. Едва, когато изхаби всичка топла вода, тя излезе и се загърна с хавлия. Въздухна и влезе в стаята си, но се блъсна в масата и от нея падна листче хартия. Тя го вдигна и огледа. Ръката й започна да трепери. "Значи... Значи... Все пак е.... Истина..." Сакура изпусна листчето и остана вцепенена така за около минута, след което в просъница се облече и излезе.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето се прибра, взе си един студен душ и легна да спи.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Дей-сан по сила на съдбата се намери пред вратата на къщичката на това очевидно прелестно момиче(бе дори не знаеше на кой е)и с лек взрив счупи прозорците като се намъкна,взе това онова и си тръгна..
Скорпио Масаки- Листен Шиноби
- Брой мнения : 229
Точки от Коментари : 313
Регнах се на : 27.11.2009
Град/Село : Из дълбините на душата ми..Търсейки..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Саске почука,като мина крачка назад.Той искаше да си вземе бялата риза,защото му беше студено.
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сакура разтърка очи и се наддигна в леглото. Косата и беше разрошена и все още сънена тя се протегна и хвана някаква бяла риза, която беше до нея и я облече."Мммм, мирише много хубаво" помисли си тя и доближи яката на ризата към лицето си като вддиша. Коремът й изкъркори и реши да си направи нещо за ядене, когато чу как на вратата се чука. "Кой ли може да е?" учуди се тя и отиде да отвори вратата.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Саске видя красивото момиче,което беше облякло неговата бяла риза.-Хей Сакура....ти още си с моята риза.Все едно си пред раждане хахахахахахаха
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете
Страница 3 от 6