Къщата на Сакура
+5
Наоми Амане
Ясаши Амане
Ши Амане
Йошико Харуко
Хинамори Аму
9 posters
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете
Страница 4 от 6
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Къщата на Сакура
- А? Какво? - тя се огледа и едва тогава забеляза, че наистина е облякла ризата му. По лицето й се появи лека руменина. Не беше обърнала никакво внимание какво облича, когато стана. Вярно, че миришише приятно и познатно, но никога не би предположила, че това е неговата риза. - Амм, аз... Сигурно си я искаш обратно, нали?
Сакура отклони поглед встрани.
Сакура отклони поглед встрани.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Истината е , че не дойдох за ризата си , а за теб.Сакура.....как да ти го кажа . Много те обичам .
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сакура замръзна. Лицето й се изчерви и тя загуби дар слово. "Какво? Сас... Саске... Ти..."Вцепенена, тя стистна силно дръжката на вратата като се опитваше да се съвземе. Никога не бе предпологала, че ще чуе точно тези думи, при това изречени от Саске!
- Аз... Аз... Не знам... Не знам какво да ти кажа. Хвана ме неподготвена... - студена тръпка премина по гръбнака й и тя леко потрепери.
- Аз... Аз... Не знам... Не знам какво да ти кажа. Хвана ме неподготвена... - студена тръпка премина по гръбнака й и тя леко потрепери.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Това е реалноста дори и да не ти харесва . Аз те обичам - ! Саске мина зад Сакура , като тя дори и не го усети . Той я погали по врата нежно и я накара да изтръпна .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момичето се вцепени още повече след това, което той направи.
- Саске... аз... - не знаеше какво точно да му каже. Той се държеше някак странно и не можеше да го разбере. Винаги беше мечтала за това, да чуе точно тези думи от него, но нещо не й даваше мира. - Сигурно си искаш ризата.
Почти прошепна тя и започна да разкопчава копчетата, за да я свали. Толкова обаче се бе отнесла от признанието му, че едвам ги разкопчаваше и дори не обърна внимание на факта, че отдолу нямаше дори сутиен.
- Саске... аз... - не знаеше какво точно да му каже. Той се държеше някак странно и не можеше да го разбере. Винаги беше мечтала за това, да чуе точно тези думи от него, но нещо не й даваше мира. - Сигурно си искаш ризата.
Почти прошепна тя и започна да разкопчава копчетата, за да я свали. Толкова обаче се бе отнесла от признанието му, че едвам ги разкопчаваше и дори не обърна внимание на факта, че отдолу нямаше дори сутиен.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Саске прегърна момичето,като по този начин не и позволи да се съблече.-Не е нужно...ще си взема нова.Но немислиш ли,че да седиш полу гола пред вратата е малко неудобно?
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
"Неудобно? Полугола?" тя се огледа и видя отворената врата пред която стоеше и усети дъхът на момчето зад себе си. Едва тогва погледна надолу и видя ръцете му, които я бяха прегърнали, като не й позволяваха да се съблече. И защо ли? "Ама аз наистина съм само по риза и долни гаши!" Лицето й стана мораво червено. Добре, че беше зад нея и едва ли щеше да забележи.
-Ам... Да, прав си... -прошепна тя и протегн ръката си като затвори вратата. - Ами, мисля че сега ще трябва да ме пуснеш, за да се пооблека малко, освен, ако не искаш да остана така...
-Ам... Да, прав си... -прошепна тя и протегн ръката си като затвори вратата. - Ами, мисля че сега ще трябва да ме пуснеш, за да се пооблека малко, освен, ако не искаш да остана така...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Младежът пусна красивата дама,като се отдалечи.Явно имаше нещо,което смяташе да и каже.-Сакура....най - вероятно те виждам за последно.Колкото и да не ми е приятно,трябва да замина.Ще поискам С-ранк мисия в,която може би ще бъда убит.Предай на Наруто,че ще стане превъзходен шиноби.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-К..Какво? У... убит? За това ли дойде тук? За да... за да разбера, че ще си отидеш отново... Не мислиш ли, че е жестоко. Да те загубя още веднъж... Няма да мога да го понеса...
Очите й се напълниха със сълзи само при мисълта за това.
Очите й се напълниха със сълзи само при мисълта за това.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Няма да взема мисия....пролича си,че я е грижа за мен" . Саске седна до момичето,което се претисняваше за неговата сигурност.-Няма проблем Сакура....ще остана при теб.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момичето наддигна главата си и погледна учудена Саске, който беше седнал до нея. В единия момент заминаваше, в другия не... Последно какво мислеше да прави? Очите й се разшириха и започнаха да треперят. Без да продума, без нищо да каже, тя се спусна и и обви ръцете си около вратът му, като не му остави никакво време да реагира! Устните й потърсиха неговите и жадно се впиха в тях, а една непокорна сълза се спусна по бузата й.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Саске отвърна на целувката,като прегърна Сакура.-Не се притеснявай Сакура....няма да ви напусна.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сълзите й продължиха да текат като направиха целувката влажна, но на нея не й пукаше. Единственото, което я интересуваше в момента беше това, че той я обичаше и щеше да остане тук, заради нея... Дори и да не беше заради това, поне щеше да е жив. Тази мисъл я радваше, но защо тогава плачеше? Устните й се отлепиха за миг от неговите, за да си поеме дъх. Момичето отдръпна лицето си на съвсем малко разстояние, а горемът й се присви. Искаше... искаше още веднъж... така силно го желаеше...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Сакура....всичко беше една уловка!Дори и през всичкото това време ти си досадна-!Саске се изправи и запъти към изходната врата.-Сбогом!
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Наруто постоянно беше тук, видя какво направи Саске и му заби един бушник!
-Я НЕ СЕ ОТНАСЯЙ ТАКА СЪС САКУРА-ЧАН, РАЗБРА ЛИ ??? - по физизиономията се виждаше, че беше доста ядосан...
-Я НЕ СЕ ОТНАСЯЙ ТАКА СЪС САКУРА-ЧАН, РАЗБРА ЛИ ??? - по физизиономията се виждаше, че беше доста ядосан...
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Саске не мръдна и сантиметър на зад.-Това ли е пъната ти сила?Ако е така няма да има нужда да го използвам.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Наруто се вбесяваше все повече и повече....Косата му настръхна //т.е. порастнала е..//, зъбите му станаха остри, както и ноктите му...Очите почервеняха и вече Фокса..Той се опита да заБие един ритник..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Сакура се втурна напред и застана между двамата.
- Няма да се биете тук! Саске...
Тя събра количество чакра в ръката си и му зашлеви един шамар.
- Изчезни от тук преди да съм те пребила собствено ръчно.
- Няма да се биете тук! Саске...
Тя събра количество чакра в ръката си и му зашлеви един шамар.
- Изчезни от тук преди да съм те пребила собствено ръчно.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Но Шарингана на Саске веднага се активира.Това тайно оръжие ще му помогне срещу Наруто,защото все пак...ще може да предвиди неговите движения.-Наруто....голяма грешка направих,като те уставих жив!Сега ще поправя това-!Младият Учиха се дръпна от Наруто,като направи няколко знака с ръка.-Сега да те видя какво ще правиш!ЧИДОРИ-!Но...в крайна сметка той проумя нещо.-Ках...няма да си губя времето с теб!
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Наруто само гледаше..вбесяваше се все повече....скоро се виждаше как деветоопашатата го обхваща хД и имаше 1 опашка...той направи Расенган срещу Чидорито
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Сакура сложи едната си ръка на кръста, а с другата се хвана за главата.
- Боже, боже... Колкото сте ми проблемни двамата... Защо винаги трябва да се биете не мога да разбера.
От гърдите й се отрони тежка въздишка и тя погледна как двете момчета се биеха. "Разсенган и Чидори, а? Пак ли?" Тя хвана една картина от стената и с безразличен поглед я хвърли към Наруто и го цапардоса по главата.
- Вижте какво. Спирайте се и двамата или ще ме накарате да стана лоша...
- Боже, боже... Колкото сте ми проблемни двамата... Защо винаги трябва да се биете не мога да разбера.
От гърдите й се отрони тежка въздишка и тя погледна как двете момчета се биеха. "Разсенган и Чидори, а? Пак ли?" Тя хвана една картина от стената и с безразличен поглед я хвърли към Наруто и го цапардоса по главата.
- Вижте какво. Спирайте се и двамата или ще ме накарате да стана лоша...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
На Наруто му нямаше нищо.Все пак това беше формата на Кюби с първата опашка.Обърна се към Саку, но не и направи нищо...само я погледна..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
По цялото на Саске се пръснаха разни знаци.Това беше проклетият печат на Орочимаро.Учиха отмъстителят използва тази сила за да вдигне силата на Чидорито.- Наруто ти ще ме накараш да се бия с теб-!Саске се засили към Наруто,като техниката в дясната му ръка ставаше все по силна със всяка изминала секунда.-Ааааа поеми това...Чидори-.Към Наруто се насочи тази велика техника...каквали щеше да му бъде реакцията.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Наруто пусна втората опашка и Расенгана се усили...
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Цялото тяло на Саске се промени....към Наруто се приближаваше Чидори,което вече беше много силно поради вторият левел на сийла.Ако Наруто скоро,не реагира,на приближаващото го Чидори той ще умре.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Игра с реални герои :: Местата :: Домовете
Страница 4 от 6