Тренировъчна Площатка 4
5 posters
:: Селата :: Около Кири :: Тренировъчните Полета
Страница 7 от 7
Страница 7 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Тренировъчна Площатка 4
-Сенсей...имам много време!Моля ви...поне ми покажете Suiryuudan...,много ви моля!
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 972
Точки от Коментари : 1565
Регнах се на : 13.12.2009
Възраст : 30
Град/Село : Ъъъ..Космоса !
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
-Тази техника ще изисква прекалено много време, Нао...аз държа да отидеш на чуунинския изпит, за това...по-добре тръгвай! Пътя до Суна е дълъг както казах.. - Каза сенсея.
????- Гост
-Аз също искам да отида,сенсей,но..само с техниката Мизураппа..ще успея ли?
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
-Има доста по-слаби шинобита от теб, Нао, пък те вече са тръгнали натам... - Каза иронично сенсея.
????- Гост
Да,но има и такива пъти по - силни от мен..Хайде сенсей,моля ви...поне ме оставете да опитам,все пак..искам да оцелея..и да стана чуунин..само с Мизураппа немога да се справя все пак..
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
-Предполагам трябва да кажа какво трябва да се направи за техниката..хъх...Потребителят трябва да използва краката си,за да се придвижи от едно място към друго,а за да се получи това той трябва да получи нещо като сцепление между краката му и земята .Ако техниката е на по - високо ниво,всъщност може да се каже,че потребителят се телепортира...
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
Нао изпадна в нещо като транс или може би бе завладян от мисъл .Когато се "опомни"(всъщност той още си представя..) някакъв мъж,с издължени предни зъби стоеше пред него..Секунда по късно той почна да говори.."Тази история е истинска.
Не очаквам да ми повярваш – аз самият не бих повярвал, ако не се беше случило с мен, – но е така. Всичко, което описвам тук, беше точно така, както го разказвам.В истинския живот, ако направиш някоя глупост, си плащаш за нея. В книгите героите могат да грешат колкото си искат. Няма значение какво точно правят, тъй като накрая всичко завършва добре. Те побеждават лошите, оправят нещата и всичко приключва тип-топ.Истинският живот е гаден. И жесток. Не го е грижа за героите, благополучния финал и как трябва да завършват историите. В истинския живот се случват лоши работи. Умират хора. Добрите не побеждават. Злото често надделява.Просто исках да сте наясно с това, преди да започна.И още нещо. Истинското ми име не е Макс. Всичко в тази твоя мисъл е истина, с едно-единствено изключение: имената. Бях длъжен да ги променя, защото… сам ще разбереш,когато стигнеш края!В този момент Нао просто не знаеше къде се намира .Та дори и фалшивото си име не бе казвал..но след секунда..той се осъзна вече истински..видя,че е на полянката близо до сенсея си.."*Ох,да..сега се сещам,че е било просто плод на моето въображение...сега просто трябва да опитам с техниката .Чрез това медитиране или каквото и да е било..това...трябва да успея .Такам..трябва да получа сцепление между земята..така ли?Е,добре!*-каза си Нао наум .Мумченциту сключи сийла овен и пренасочи чакрата си,която приличаше на бурен водопад към краката си .Погледна полянката,после затвори очите си .Придоби пълна хармония с тялото си,както и всичко наоколо ."Сля" се с природата,сякаш той и тя бяха едно цяло .Най - сетне белокоското отвори очи и избра по трудния път .Опита се да се получи сцепление между краката и полянката,след което изпусна чакрата си и се изстреля напред..
Не очаквам да ми повярваш – аз самият не бих повярвал, ако не се беше случило с мен, – но е така. Всичко, което описвам тук, беше точно така, както го разказвам.В истинския живот, ако направиш някоя глупост, си плащаш за нея. В книгите героите могат да грешат колкото си искат. Няма значение какво точно правят, тъй като накрая всичко завършва добре. Те побеждават лошите, оправят нещата и всичко приключва тип-топ.Истинският живот е гаден. И жесток. Не го е грижа за героите, благополучния финал и как трябва да завършват историите. В истинския живот се случват лоши работи. Умират хора. Добрите не побеждават. Злото често надделява.Просто исках да сте наясно с това, преди да започна.И още нещо. Истинското ми име не е Макс. Всичко в тази твоя мисъл е истина, с едно-единствено изключение: имената. Бях длъжен да ги променя, защото… сам ще разбереш,когато стигнеш края!В този момент Нао просто не знаеше къде се намира .Та дори и фалшивото си име не бе казвал..но след секунда..той се осъзна вече истински..видя,че е на полянката близо до сенсея си.."*Ох,да..сега се сещам,че е било просто плод на моето въображение...сега просто трябва да опитам с техниката .Чрез това медитиране или каквото и да е било..това...трябва да успея .Такам..трябва да получа сцепление между земята..така ли?Е,добре!*-каза си Нао наум .Мумченциту сключи сийла овен и пренасочи чакрата си,която приличаше на бурен водопад към краката си .Погледна полянката,после затвори очите си .Придоби пълна хармония с тялото си,както и всичко наоколо ."Сля" се с природата,сякаш той и тя бяха едно цяло .Най - сетне белокоското отвори очи и избра по трудния път .Опита се да се получи сцепление между краката и полянката,след което изпусна чакрата си и се изстреля напред..
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
Момчето направи около половин метър от общо пет. Това беше поради простата причина, че повече бе медитирал,отколкото тренирал[Демек си писал повече филъри отколкото значителни неща за тренировката].
????- Гост
Страница 7 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Тренировъчна площатка №3
» Тренировъчна Площадка 2
» Тренировъчна Площадка 3
» Тренировъчна площадка 5
» Тренировъчна Площадка 2
» Тренировъчна площадка 5